|
|
|
polooradea
Exclus
Inregistat: 07/09/09
|
|
pai iti scoti free de pe net youtubetoMP3converter, si iti downloadezi doar melodia.
_______________________________________ multi o ard aiurea.. http://www.youtube.com/watch?v=WLAjvZ2wgUQ
|
|
13/03/10 15:57
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
pe youtube am gasit-o si eu  doar ca imi trebuie format mp3.
o sa incerc cum zice polo. sa vadem daca ma descurc 
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
13/03/10 16:01
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
am reusit. 
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
13/03/10 16:52
|
|
antonela
Moderator
Inregistat: 02/11/05
|
|
Caut cantarea "Say won't You say"- Jennifer Knapp, in varianta mp3. Daca poate cineva sa ma ajute (in privat), i-as fi recunoscatoare. Multumesc . 
Ultima modificare de antonela (20/03/10 22:29)
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
20/03/10 22:23
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
eu 
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
20/03/10 22:30
|
|
antonela
Moderator
Inregistat: 02/11/05
|
|
Ok. Multumesc inca o data. 
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
20/03/10 22:51
|
|
sunshine
membru
Inregistat: 10/04/06
|
|
Am auzit mai demult o melodie, care avea refrenul ceva in genul "vreau sa-ti dau, inima mea plina de lauda". Stiti cine o canta? Eventual daca s-ar gasi pe youtube, ar fi super.
|
|
30/03/10 00:28
|
|
lorre
membru
Inregistat: 07/10/06
|
|
am nevoie de putin ajutor cu niste melodii, in engleza de preferat. Ma intereseaza cantece crestine care sa inceapa in prima sau a doua secunda cu vocea cantaretului. Imi trebuie s-o pun pe telefon sa-mi sune si vreau neaparat sa se auda vocea cantaretului.De preferat cantece mai vesele,optimiste. Multumesc. 
|
|
30/03/10 18:17
|
|
sunshine
membru
|
|
M-am uitat prin playlist, doar astea le-am gasit. Sunt mai lente ce-i drept, dar sper sa gasesti macar una care sa iti placa. 
Third Day - This is who I am Starfield - Cry in my heart MercyMe - God with us Leeland - Beautiful Lord Sanctus Real - Whatever You're doing [mai putin optimist, dar superb] Brooke Fraser - Shadowfeet The Glorious Unseen - How He loves us Sunny - Cantec de iubire [imi place foarte mult si melodia asta, chiar daca e in romana]
|
|
30/03/10 21:26
|
|
dhannyella
membru
Inregistat: 06/06/09
|
|
Imi poate spune si mie cineva cum incepe cantarea aia de Pasti care are stofa a doua ceva de genul:In templu tot soborul canta/Pe cand Isus e ingropat... Multumesc!
_______________________________________ "Ce bine stii sa-ti intocmesti caile cand este vorba sa cauti ce iubesti!Chiar si la nelegiuire te deprinzi."[Ieremia 2:33]
|
|
31/03/10 10:25
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
dhannyella a scris:
Imi poate spune si mie cineva cum incepe cantarea aia de Pasti care are stofa a doua ceva de genul:In templu tot soborul canta/Pe cand Isus e ingropat... Multumesc! |
E Paşte sfânt în sinagogă
1.E Paşte sfânt în sinagogă Frumoasă zi în Israel Dar Domnu-i pus in cripta morţii Nu-i nici o mila pentru El. Chiar dacă-i sigilat mormântul Şi străjuit pe vârf de deal, Dreptatea lui Isus învinge El înviază triumfal!
2.În Templu' tot soborul cântă In timp ce Domnu-i îngropat Iar ucenicii-n suferinţă Trăiesc momentu-ndoliat! Chiar dacă soarele se stinge Şi totul e ca în mormânt, Dreptatea lui Isus învinge Biruitor e-al Său Cuvânt!
[noi o cantam cu copii ]
Ultima modificare de RainSong (31/03/10 20:33)
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
31/03/10 20:33
|
|
dhannyella
membru
|
|
Multumesc foarte mult RainSong:) La noi o cantau cu cativa ani in urma tinerii...si tot am vrut sa dau de versuri:D Acum nu o mai canta nimeni...
_______________________________________ "Ce bine stii sa-ti intocmesti caile cand este vorba sa cauti ce iubesti!Chiar si la nelegiuire te deprinzi."[Ieremia 2:33]
|
|
31/03/10 20:58
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
dhannyella a scris:
Multumesc foarte mult RainSong:) La noi o cantau cu cativa ani in urma tinerii...si tot am vrut sa dau de versuri:D Acum nu o mai canta nimeni... |
pentru putin, ma bucur ca am fost de ajutor. O poti propune sa o cante din nou, suna foarte fain cu glasuri de copii 
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
31/03/10 21:04
|
|
lorre
membru
Inregistat: 07/10/06
|
|
multumesc mult sunshine! mi-ai fost de mare ajutor!
|
|
04/04/10 14:43
|
|
Christina
membru
Inregistat: 15/01/10
|
|
de ceva vreme caut piesa Captivated-Aaron Benward. vreau doar sa ascult varianta in engleza. in romana o stiu de la Decean si se numeste Vad cerul.
|
|
06/04/10 13:03
|
|
sunshine
membru
|
|
sunshine a scris:
Am auzit mai demult o melodie, care avea refrenul ceva in genul "vreau sa-ti dau, inima mea plina de lauda". Stiti cine o canta? Eventual daca s-ar gasi pe youtube, ar fi super. |
Am gasit melodia, in sfarsit. Era vorba despre kL - Tot ce iti ofer
Christina a scris:
de ceva vreme caut piesa Captivated-Aaron Benward. vreau doar sa ascult varianta in engleza. in romana o stiu de la Decean si se numeste Vad cerul. |
Melodia se numeste defapt Captured si nu se gaseste pe youtube, decat cum ai spus, varianta tradusa si cantata de Decean - Vad Cerul. Ti-am trimis-o prin e-mail. Enjoy 
|
|
08/04/10 15:56
|
|
Christina
membru
Inregistat: 15/01/10
|
|
sunshine a scris:
Melodia se numeste defapt Captured si nu se gaseste pe youtube, decat cum ai spus, varianta tradusa si cantata de Decean - Vad Cerul. Ti-am trimis-o prin e-mail. Enjoy  |
pai tocmai ca am cautat pe youtube. daca o gaseam era ok. stiam ca se numeste captured dar nu stiu cum de m-am incurcat ).
ms mult de piesa > <
|
|
08/04/10 17:43
|
|
FiicaDeRege
membru
Inregistat: 03/11/08
|
|
Stie cineva cine canta melodia asta? (am doar versurile) "Am fost pribeag în viaţa mea, Am rătăcit ’naintea Ta, Dar în pustiu Tu mi-ai vorbit, Vieţii sens ai dăruit.
Te-am căutat, Te-am căutat, Prin credinţă Te-am aflat, În surâsul de copil, În floarea gingaşă de crin, Te-am căutat în stropi de har, În Sângele curs la Calvar, Astăzi Doamne-ţi mulţumesc, Prin Tin’ trăiesc."
Si are mai multe strofe.
_______________________________________ Inima mea este Templul Lui.
|
|
13/04/10 21:15
|
|
dhannyella
membru
|
|
Nu stiti de unde pot sa iau in format mp3 "Venim la poala crucii Tale"?
|
|
15/04/10 17:36
|
|
mimi miha87
membru
Inregistat: 03/05/10
|
|
De pe ce site as putea scoate melodia astept o noua zi-simina
|
|
03/05/10 15:10
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
de la librarie, de pe CD-ul siminei. 
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
03/05/10 15:43
|
|
radu.3
membru
Inregistat: 09/05/10
|
|
Buna tuturor. Am auzit ieri la festivalul de drama si pantomima de la biserica Betania din Oradea, la o anumita sceneta, o cantare in engleza din care am retinut cateva versuri pentru a o putea cauta, si anume: I want You with me/I want You shining . . . Daca o are cineva, il rog frumos sa imi spuna numele sau sa mi-o trimita. Multumesc anticipat
|
|
09/05/10 09:33
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|