|
|
|
GabiB
membru
Inregistat: 09/07/05
|
|
Are cineva versurile de la aceasta cantare sau stie unde le pot gasi? Multumesc.
http://www.youtube.com/watch?v=Js6V3kDoiZI
_______________________________________ Toti stejarii au fost mai intai ghinde care au rezistat tuturor adversitatilor
|
|
09/10/08 20:58
|
|
abelusca
membru
Inregistat: 20/03/08
|
|
Gaby ,melodia in varianta mp3 o am eu si in varianta doc...dar nue ste cu formatia Cristocentric,canta o alta formatie melodia cu Tu ma ridici! ,daca ai nevoie de melodie mp3 si doc,dai clic pe numele meu ,intrii pe mess
_______________________________________ http://www.youtube.com/watch?v=eEZIVeE0xLY
|
|
09/10/08 21:07
|
|
lara
membru
 Inregistat: 03/12/06
|
|
Poti sa le copiezi direct de la ei sau iti dau eu o alta varianta...
Cand sunt cazut si sufletul imi plange Probleme vin si inima mi-e grea Stau linistit astept doar in tacere Pana tu vii si imi dai pacea Ta
Tu ma ridici sa pot sa stau pe munte Tu ma ridici sa pot umbla-n furtuni Pe-ai Tai umeri, Doamne, sunt puternic Caci ma ridici mai mult decat pot fi
Atata stiu eu....
Ultima modificare de lara (09/10/08 22:08)
_______________________________________ Nu este nebun cel care da ceea ce nu poate tinea pentru a castiga ce niciodata nu pierde.- Jim Elliot
|
|
09/10/08 22:07
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
unde as putea gasi in format audio niste melodii Hillsong traduse(eventual din acelea deja cantate in biserici) ?
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
16/10/08 15:12
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
pe dc++  sunt cateva pe siteul bisericii mele, dar trebuie sa le cauti in fisierele inregistrare in timpul inchinarii iar vocile e posibil sa te dezamageasca... insa inchinarea nu 
Ultima modificare de shoricel (16/10/08 15:23)
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
16/10/08 15:22
|
|
fluflu
membru
|
|
bine!dc!si ce vrei sa scriu?'hillsong tradus'?
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
16/10/08 17:43
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
nu tu, iei titlurile melodiilor le scrii in romana si dai search. cand gasesti cate una, dai click dreapta si "get file list" si iti vor aparea toate melodiile din directorul in care e fisierul gasit de tine. pe acolo e posibil sa gasesti si altele. 'teles? 
Ultima modificare de shoricel (16/10/08 18:26)
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
16/10/08 18:26
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
daca stii tu atat de bine, de ce nu le cauti tu pentru fluturas? 
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
16/10/08 18:31
|
|
abelusca
membru
Inregistat: 20/03/08
|
|
Fluflu,il gasesti pe youtube..scrii Hillsong lirics sau liric si iti apare melodiile ,unele nu,altele da 
_______________________________________ http://www.youtube.com/watch?v=eEZIVeE0xLY
|
|
16/10/08 19:13
|
|
lorre
membru
Inregistat: 07/10/06
|
|
cine are versurile de la Hillsong - Hosanna in romaneste?  vreau si eu pliz 
|
|
16/10/08 21:42
|
|
fluflu
membru
|
|
sunt mai multe variante... aia d ela noi de la bise ti-as scrie-o da nu o tin minte pe toata insa am gasit ceva pe net : http://acorduri.ws43.com/?p=93
|
|
16/10/08 21:44
|
|
lorre
membru
|
|
mersi flu..da imi trebe o varianta mai simpla 
|
|
18/10/08 18:14
|
|
[anda]
membru
Inregistat: 09/09/08
|
|
Simt prezenta slavei Tale Pe-ale laudei porti cand trec, Templul se deschide si eu fata Ti-o zaresc. Si-n a ta infatisare vad frumusetea gratiei Tale, Pot sa ma-nchin...spunand
Ref: Esti maret in acest loc Domnul meu, Esti maret in acest loc Ava Tata. Vrednic esti sa fii slavit,vesnic prea marit Esti maret in acest loc Domnul meu. vreau si eu mp3 melodia asta sau macar cine o canta
mai tarziu:am aflat ca o canta cristocentric printre altii dar nu gasesc mp3 pe la nimeni
Ultima modificare de [anda] (24/10/08 11:23)
|
|
24/10/08 11:16
|
|
fluflu
membru
|
|
lorre_diana a scris:
mersi flu..da imi trebe o varianta mai simpla  |
poftim?? asta e cantecul tradus! cum vrei sa fie mai simplu! sau..ce te asteptai sa fie?
|
|
24/10/08 14:25
|
|
Zacheu
membru
Inregistat: 24/10/08
|
|
vreau shi yo albumul lui MCipry, il caut d ceva timp, plss http://www.myspace.com/nosilencemcipry
|
|
31/10/08 13:08
|
|
lorre
membru
|
|
flu..nu stiu de ce am crezut ca sunt mai multe variante traduse..
|
|
01/11/08 14:44
|
|
sunshine
membru
Inregistat: 10/04/06
|
|
Caut numele melodiei in engleza, cea dupa care s-a tradus Arata-ti puterea ce o canta cei de la Ekklesia.
|
|
03/11/08 17:07
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
uite aici Sunshine : Petra -Show Your Power 
Ultima modificare de RainSong (03/11/08 17:35)
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
03/11/08 17:34
|
|
sunshine
membru
Inregistat: 10/04/06
|
|
Merci RainSong.
|
|
03/11/08 17:50
|
|
lara
membru
 Inregistat: 03/12/06
|
|
Hallelu et Adonai - are cineva cuvintele de la cantarea asta? Sau poate sunt cunoscatori de ebraica pe-aici si mi le pot scrie . Plssss 
_______________________________________ Nu este nebun cel care da ceea ce nu poate tinea pentru a castiga ce niciodata nu pierde.- Jim Elliot
|
|
07/11/08 15:58
|
|
livu2day
membru
Inregistat: 06/11/08
|
|
Ajutor Daca cineva stie daca chiar asa se numeste cantecu, sau poate sa gasesc lyrics ca sa stiu din cap si cant singur. Apasa ajutor sa ma ajutati, please.
Edit am gasit, dar lyrics nu sunt toate. 
Ultima modificare de livu2day (09/11/08 00:57)
_______________________________________ Proverbele 18:2 Nebunului nu-i este de învăţătură, ci vrea să arate ce ştie el. http://iaebetel.blogspot.com/
|
|
09/11/08 00:50
|
|
crisstina
membru
 Inregistat: 10/03/08
|
|
liviu da asa se numeste cantecul"Noi suntem biserica" de Adriana si Ionica Stoica
_______________________________________ Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna,un zambet la fiecare lacrima,o binecuvantare la fiecare pas si un raspuns la fiecare intrebare!!!
|
|
09/11/08 15:14
|
|
livu2day
membru
|
|
crisstina a scris:
liviu da asa se numeste cantecul"Noi suntem biserica" de Adriana si Ionica Stoica |
Dar nu gasesc lyrics 
_______________________________________ Proverbele 18:2 Nebunului nu-i este de învăţătură, ci vrea să arate ce ştie el. http://iaebetel.blogspot.com/
|
|
09/11/08 15:27
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
am ascultat putin melodia si am scris cateva versuri : E putere ,da e putere ,e putere in sangele lui Isus Hristos [aici era repeat] Nici dusmanul ,nu poate sa-mi strice viata Pentru ca in sangele lui Isus Hristos este putere.
Azi te cheama Dumnezeu , Vrea sa fii copilul Sau , Sa traiesti pe acest pamant Calauzit de Duhul Sfant Noi suntem biserica fratilor ,fratilor ,repeat .
Plin de Duh ,plin de putere e Isus Nici dusmanul ,da ,nici dusmanul nu poate sa-mi strice viata Pentru ca in sangele lui isus Hristos este putere
Livu2day nu am priceput ce ai vrut sa zici cu faza ca nu sunt toate versurile .. nu le intelegi in limba romana?
Eu vreau cantarea cu versurile : 1)cant Aleluia ,cant Aleluia ,Tie Dumnezeul meu preasfant ... 2)cant cu credinta Tie Dumnezeul credincios ... refren :jertfa multumirii arda pe altar . Am versurile si notele ,dar vreau sa o ascult pe undeva ,imi place cand o mai canta corul in bise ,au invatat-o pentru festival .
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
17/11/08 17:22
|
|
livu2day
membru
|
|
Da am gasit toate versurile acuma sunt fericit dar la resurse mi sa parut ca lipseste sau nu sunt scrise cum is obisnuit. De lima romina nu sunt cel mai bun, adica scriu cum pot (greu de explicat).
Si aici e versurile la cantecu care cauti cred; Aici e versurile.
Ultima modificare de livu2day (17/11/08 18:46)
|
|
17/11/08 18:40
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|