|
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
RainSong a scris:
mai +Archangel+ ,nu te cauti prin arhiva sa-mi dai mai o data cantarea aia cu :"in aceasta ora ,Doamne te rugam .. sa nu ne lasi parasiti nicicand ,caci noi traim cu tine in gand" ? |
Arch nu mai e... [deocamdata, sper]
Dar uite: http://www.misiune.ro/muzica-crestina/v ... a-ora.html
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
14/01/09 03:17
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
sa cresti mare .dar eu o vreau cantataaaa .
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
17/01/09 10:36
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
Nu stiti unde pot asculta cantarea Refuse to lose de Whitecross si Adonai de Steve Merkel ,Paul Wilbur si Lee Black[e cantarea cu acelasi nume tradusa de decean] ?
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
29/01/09 20:52
|
|
cami
membru
Inregistat: 17/07/07
|
|
Am nevoie de cantarile : Prezenta Ta si Ridica-ti privirea, de la Speranta, in format mp3, daca se poate . multumesc 
Ultima modificare de flory (07/02/09 13:42)
_______________________________________ "If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world." - C. S. Lewis
|
|
07/02/09 13:41
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
flory ... te invata ceva giany ... daca ii dai voie ... deci e un program ... dai www.vixy.com ... si copiezi link-ul de pe utube la casutza unde iti cere si dupa care dai formatul care il vrei ... mno ... daca nu te descurci mai intreaba-ma ... io dau la salvare de doo ori ca nu stiu de ce nu imi ia din prima toata melodia asea ca asa sa faci si u ... sa salvezi de doo ori ...
ba pardon ... e vixy.net ... scuze ...
Ultima modificare de giany (07/02/09 13:52)
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
07/02/09 13:50
|
|
cami
membru
|
|
multumesc giany , dar la mine nu functioneaza. am procedat asa cum ai zis tu si nu merge ...
_______________________________________ "If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world." - C. S. Lewis
|
|
07/02/09 18:56
|
|
f_repede
membru
Inregistat: 13/02/09
|
|
sau poti sa iti downloadezi de pe http://www.dvdvideosoft.com/ programul free youtube to mp3 converter si mai sunt si altele foarte bune acolo
_______________________________________ Cand privirea mea e indreptata spre cer... incercarile vietii imi par doar trepte ce ma duc mai aproape de Tine!
|
|
14/02/09 22:55
|
|
KoJack
membru
Inregistat: 29/02/08
|
|
Toby Mack - Irene ... o aveti ... stiti cineva???
_______________________________________ Semnat...
KJ.
|
|
15/02/09 23:14
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
uite-te la dedicatii 
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
16/02/09 22:02
|
|
the_stranger
membru
 Inregistat: 15/01/08
|
|
Eu caut cântarea al cărui refren începe cu.."Mi-e gata inima să-ţi cânte ţie..."Nu ştiu nici formaţia nici mai multe versuri 
_______________________________________ Haide sa zambim! Gata? 1,2,3 siiii....
|
|
20/02/09 14:24
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
the_stranger a scris:
Eu caut cântarea al cărui refren începe cu.."Mi-e gata inima să-ţi cânte ţie..."Nu ştiu nici formaţia nici mai multe versuri  |
este o cantare dintr-o carte de cantari mai veche. Versurile :
1. Intregul soare joaca-n stropi de roua Si tu in inimi poti sa locuiesti. E o minune ce e vesnic noua, Marirea Ta ce stii s-o marginesti!
R. Mi-e gata inima sa-ti cante Tie Al lumilor poet slavit. Poema Ta este-a lor armonie Si-n slava lor esti oglindit.
2. Pe cer ai scris cu slove arzatoare Marirea Ta ascunsa-n nesfarsit. Desi nu pier, sunt totusi trecatoare, Dar glasul Tau ramane-n veci iubit.
3. Se misca tot cum nu se poate spune Uimit ascult si cu nesat privesc; Dar eu in Tine am gasit pe-Acela Ce-mi implineste noul simt ceresc.
4. Atatea legi nespus de felurite Urzesc mereu vesminte de-ntamplari dar Tu te-mbraci cu haine neurzite Si doar pe noi cu vesnice schimbari.
5. Te-ai imbracat in omeneasca fire Si-ai ispasit calcarile de legi. M-a biruit, Isuse-a Ta iubire Acuma poti cu orice sa ma legi.
R. Legata-i inima de-asa iubire In fata Ta ma simt prea mic. Dar pot sa-Ti cant dumnezeiasca-Ti fireC Caci Tu esti totul, eu nimic.
Melodia este frumoasa si usor de memorat, cel putin mie imi place . Am copiat-o dintr-o carte de cantari dar intre timp am gasit pe net o poza dintr-o carte mai veche :
http://vesteabuna.files.wordpress.com/2 ... cn0013.jpg
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
20/02/09 15:48
|
|
cami
membru
|
|
the_stranger , eu am cantarea asta in format mp3. nu o vrei asa ?
|
|
20/02/09 17:08
|
|
april
admin forum
|
|
flory a scris:
the_stranger , eu am cantarea asta in format mp3. nu o vrei asa ? |
si eu o vreau. mi-o poti trimite pe mail ?
|
|
20/02/09 20:15
|
|
cami
membru
|
|
april a scris:
si eu o vreau. mi-o poti trimite pe mail ? | da. imediat ti-o trimit. [ am ascultat-o si exista in ea unele mici deferenete fata de cea pe care ai postat-o tu. strofa a 3-a e altfel .]
|
|
20/02/09 20:30
|
|
KoJack
membru
Inregistat: 29/02/08
|
|
fluflu a scris:
uite-te la dedicatii  |
ms mult am citit cam tarziu ... 
_______________________________________ Semnat...
KJ.
|
|
21/02/09 00:56
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
da...am observat. ma mir,ca pe forum erai,la alte subiecte scriai,dar fix unde tu ai avut nevoie de ceva nu te-a mai interesat sa te uiti... in fine.,sper ca a ajuns cu bine melodia.
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
21/02/09 10:07
|
|
the_stranger
membru
 Inregistat: 15/01/08
|
|
Nu despre melodia aceea e vorba.
_______________________________________ Haide sa zambim! Gata? 1,2,3 siiii....
|
|
24/02/09 14:08
|
|
cami
membru
|
|
Nu aveti cumva , cantarea Dumnezeu e taria mea in format mp3 ? cateva versuri : Dumnezeu e taria mea , Adapost pt sufletul meu Ajutor, cand povara e grea Dumnezeu e taria mea. Cand in zare se iveste solul celui necurat, Dumnezeu e taria mea. Cand armatele de duhuri cerul au intunecat, Dumnezeu e taria mea . Dumnezeu are putere ca in cer si pe pamant, Dumnezeu e taria mea. Tot ce-n lume se intampla este scris si in cuvant, Dumnezeu e taria mea . etc. [ am scris din memorie cateva si nu stiu cat de bine .. ]
cine o are, mi-ar trebui .. multumesc .
Ultima modificare de flory (10/03/09 11:06)
|
|
10/03/09 11:04
|
|
lara
membru
 Inregistat: 03/12/06
|
|
Cand in zare se iveste solul celui necurat Dumnezeu e taria mea Cand armatele de duhuri cerul l-au intunecat Dumnezeu e taria mea Cand tot iadul sta-n picioare pregatit pentru razboi Cand simti ca sufletul se zbate prins in cursa grea Ma aplec in rugaciune si-astept ajutorul Slavei Dumnezeu e taria mea
R: Dumnezeu e taria mea Adapost, pentru sufletul meu Ajutor cand povara e grea Dumnezeu e taria mea
2. Dumnezeu are putere ca in cer si pe pamant Dumnezeu e taria mea Tot ce-n lume se intampla este scris si in Cuvant Dumnezeu e taria mea Incercarea cand e mare si se pare ca ma-ngroapa Intunerecul e greu si nu mai pot vedea Plec si fruntea si genunchiul dar inalt spre ceruri duhul Dumnezeu e scaparea mea
_______________________________________ Nu este nebun cel care da ceea ce nu poate tinea pentru a castiga ce niciodata nu pierde.- Jim Elliot
|
|
10/03/09 11:18
|
|
cami
membru
|
|
lara, multumesc macar acum am toate versurile . asa faina e cantarea asta .. . tot mai imi trebui si in format mp3 ...
|
|
10/03/09 11:21
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
uite, flory:
http://www.resursecrestine.ro/download_ ... ;size=3.03
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
10/03/09 11:45
|
|
cami
membru
|
|
multumesc , beni.
|
|
10/03/09 20:41
|
|
lorre
membru
Inregistat: 07/10/06
|
|
in iulie ma duc la o nunta si trebuie sa cant cu fratele meu.Faza e ca si anul trecut si acum 2 ani am fost la cate o nunta in familie[ca si asta] si deja am cantat 2 cantari despre dragoste si na..as vrea niste idei pentru cantece de nunta,ca nu le pot canta tot pe alea..astept idei!! 
|
|
20/03/09 20:26
|
|
april
admin forum
|
|
Lorzor a scris:
Am nevoie de o cantare de nunta faina .In curand adica luna aviatoare o sa fie nunta lui varamea si eu cu inca un preten dorim sa ii facem o surpriza. Astept sugestii...de la orice confesiune (neoprotestanta) sa fie (penticostala,baptista,etc).
Si daca is mai complicate nui problema ca avem daruri de la Domnu' in sensu' asta. Peace |
|
|
30/03/09 11:53
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|