|
|
|
ionutz
membru
Inregistat: 08/08/06
|
|
"Dumnezeu va avea grija de lucrurile prin care treci, tu ai grija cum treci prin ele! " Nu stiu cine este autorul ... dar mie imi place foarte mult! Fiti binecuvantati!
_______________________________________ Radio Unison Zalau ~~ 94 FM ~~ Un radio pentru sufletul tau!
|
|
18/09/06 15:31
|
|
jezzy
membru
Inregistat: 13/03/06
|
|
Nu plange ca a apus soarele...lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele!
_______________________________________ I only fear that I don’t have enough time left to tell the world that there’s no time left!
|
|
19/09/06 12:31
|
|
jezzy
membru
|
|
Zambetul celui care sufera e mai dureros decat lacrimile celui care plange!
Ultima modificare de jezzy (20/09/06 12:35)
_______________________________________ I only fear that I don’t have enough time left to tell the world that there’s no time left!
|
|
20/09/06 12:33
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
Sper ca nu s-a mai scris, nu am putut sa citesc tot ce s-a postat!
"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti!" si raspunsul e - El a murit pentru mine, eu traiesc pentru El!
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
08/11/06 17:03
|
|
kristinik
membru
Inregistat: 04/02/06
|
|
"Daca vrei sa ai succes in viata, formeaza echipa cu Dumnezeu!" Nahaba Radislav
_______________________________________ "Pot totul in Hristos care ma intareste!"
|
|
10/11/06 21:52
|
|
kristinik
membru
|
|
" In fiecare zi sunt bucuros, in fiecare zi sunt cel mai fericit, dar nu pentru ca toate lucrurile ar merge bine, ci pentru ca sunt un copil al lui Dumnezeu"
_______________________________________ "Pot totul in Hristos care ma intareste!"
|
|
10/11/06 21:56
|
|
kristinik
membru
|
|
" Traieste demn si fii o marturie, tot timpul alba ca un ghiocel, in inima avand nadejdea vie fiindca stii ca este o vesnicie si odata te vei intalni cu El!"
|
|
10/11/06 22:01
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
kristinik, ideea era sa fie o maxima a zilei .
Bine ai venit .
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
10/11/06 22:52
|
|
dana21
membru
Inregistat: 24/09/06
|
|
Dumnezeu se poate lipsi ne noi, dar noi nu ne putem lipsi de EL.
_______________________________________ Viata nu valoreaza nimic. Dar nimic nu e mai de pret ca viata.
|
|
11/11/06 09:22
|
|
dana21
membru
|
|
Nu uita de Dumnezeu, caci El nu uita de tine.
Un cuvant din predica de astazi care mie mi/a placut foarte mult.
_______________________________________ Viata nu valoreaza nimic. Dar nimic nu e mai de pret ca viata.
|
|
12/11/06 14:52
|
|
RainSong
membru
|
|
God didn't promise days without pain, laughter without sorrow or sun without rain. But God did promise strenght for the day, comfort for the tears and a light for the way. And for all who believe in His Kingdom above, He answers their faith with everlasting love.
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
23/11/06 19:16
|
|
brightsky
membru
Inregistat: 01/07/05
|
|
Un vis nu e mai mult decat o dorinta si o dorinta este un vis dorit sa devina realitate...
_______________________________________ I have seen Jesus, for He is in everything I touch!
|
|
23/11/06 22:58
|
|
dana21
membru
|
|
sper ca nu a mai fost scrisa aceasta maxima. mie imi place foarte mult si cred ca este un adevar pe care putem sa il vedem in vietile noastre de zi cu zi.
<Sa ne multumim cu ce avem, fara a face comparatii. Niciodata nu va fi fericit acela pe care il chinuie fericirea mai mare a altuia.>
|
|
02/12/06 22:16
|
|
jezzy
membru
|
|
Pesimistul vede tunelul, optimistul vede tunelul si lumina de la capatul tunelului, realistul vede tunelul, lumina de la capatul tunelului si tunelul urmator.
|
|
29/12/06 20:26
|
|
lara
membru
Inregistat: 03/12/06
|
|
Nu poti schimba ceea ce ai fost in trecut dar poti decide ce vrei sa fii in viitor.
_______________________________________ Nu este nebun cel care da ceea ce nu poate tinea pentru a castiga ce niciodata nu pierde.- Jim Elliot
|
|
06/01/07 21:31
|
|
jezzy
membru
|
|
Sunt persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam; Sunt persoane care ne ranesc, dar nu lasa nici o urma; Dar exista si persoane care apar pur si simplu in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna. (Cecilia Meireles)
|
|
17/01/07 17:18
|
|
jezzy
membru
|
|
Iubeste-ma cand o merit cel mai putin; caci atunci am nevoie cel mai mult. (Proverb chinez)
|
|
18/01/07 14:52
|
|
jezzy
membru
|
|
De valoarea unui lucru iti dai seama dupa ce-l pierzi.
|
|
24/01/07 16:03
|
|
jezzy
membru
|
|
Ai castigat, continua! Ai pierdut, continua!
|
|
26/01/07 14:47
|
|
RainSong
membru
|
|
(Wow, jezzy, aia de mai sus e in sala noastra polivalenta, unde joaca baietii meciurile de handbal, mie mi-o place mult )
"Mai intai traieste Evanghelia! Dupa aceea spune si altora despre ea!"
"Toate drumurile care duc in iad sunt drumuri cu sens unic" (Anonim)
Ultima modificare de our hearts hero (26/01/07 14:54)
|
|
26/01/07 14:50
|
|
simo_wuapa
membru
Inregistat: 23/01/07
|
|
"Caracterul e ceea ce faci cand nu te vede nimeni" si inca ceva...nu vreti sa mai intrati si voi pe messenger sa mai vb sa ne cunoasrem mai bine? Simona
|
|
26/01/07 17:32
|
|
RainSong
membru
|
|
"Sa nu fim oare mangaiati atunci cand ne amintim ca moartea nu este decat rechemarea noastra acasa dintr-un exil, in patria noastra cereasca?" (Jean Calvin)
|
|
27/01/07 21:16
|
|
dana21
membru
|
|
Speranta este visul celui treaz.
|
|
31/01/07 07:22
|
|
simonik
membru
Inregistat: 10/01/07
|
|
Nu te teme de ziua de maine,Dumnezeu este deja acolo.
_______________________________________ "o singura clipa poate hotara totul"
|
|
01/02/07 21:48
|
|
jezzy
membru
|
|
Cu cat invatam mai putine, cu atat uitam mai putine; iar cu cat uitam mai putine, cu atat stim mai multe. -- (jezzy)
|
|
08/02/07 15:18
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|