|
|
|
polooradea
Exclus
Inregistat: 07/09/09
|
|
rainsong. Dumnezeu intradevar te lasa in voia mintii tale, insa acesta nu e planul Lui. daca cineva vrea sa aiba prieten, nu o sa-l trazneasca ca sa nu il lase. El ne lasa sa facem ce vrem insa acesta nu e planul Lui. cred ca voi afla sotia asa: voi vedea o fata care imi place. voi intra in vorba cu ea, sa vad cam ce are in cap. daca imi va placea si ei ii va placea de mine, ne vom ruga si Dumnezeu ne va arata daca suntem unul pentru altul. 
Ultima modificare de polooradea (26/01/10 15:19)
_______________________________________ multi o ard aiurea.. http://www.youtube.com/watch?v=WLAjvZ2wgUQ
|
|
26/01/10 15:18
|
|
Lizbeth
membru
Inregistat: 11/08/09
|
|
polooradea a scris:
rainsong. Dumnezeu intradevar te lasa in voia mintii tale, insa acesta nu e planul Lui. daca cineva vrea sa aiba prieten, nu o sa-l trazneasca ca sa nu il lase. El ne lasa sa facem ce vrem insa acesta nu e planul Lui. cred ca voi afla sotia asa: voi vedea o fata care imi place. voi intra in vorba cu ea, sa vad cam ce are in cap. daca imi va placea si ei ii va placea de mine, ne vom ruga si Dumnezeu ne va arata daca suntem unul pentru altul.  |
Cum? Crezi ca-si va lua fusta albastra intr-o zi de duminca? Veti citi acelasi verset lunea dimineata, ca o coincidenta? Cum?! 
Ultima modificare de Lizbeth (26/01/10 15:23)
_______________________________________ Un zambet,
Lizbeth
|
|
26/01/10 15:23
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
eu cred ca unele relatii de prietenie nefinalizate in casatorie sunt lasate tocmai sa te dezvolti, sa inveti din ele [normal ,relatii din alea inocente ]
polooradea a scris:
.. si Dumnezeu ne va arata daca suntem unul pentru altul.  |
cum anume? asta nu pot pricepe eu ,in niciun domeniu. ps: sunt pe aceeasi unda cu Lizbeth 
Ultima modificare de RainSong (26/01/10 15:24)
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
26/01/10 15:23
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
polooradea a scris:
eu cred ca acele persoane de care ziceti ca au avut prieteni si s-au despartit nu au cautat voia lui Dumnezeu. |
Eh... tineretea asta! 8->
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
26/01/10 15:39
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
polooradea a scris:
...cred ca voi afla sotia asa: voi vedea o fata care imi place. voi intra in vorba cu ea, sa vad cam ce are in cap. daca imi va placea si ei ii va placea de mine, ne vom ruga si Dumnezeu ne va arata daca suntem unul pentru altul.  | bine, bine, dear de unde stii ca si ei ii place de tine? Poi tocmai ca intri in vorba cu ea, inseamna ca este un inceput de relatie.
Si expresia : imi place, nu suna destul de spiritual. Stii cine a zis in Biblie :"imi place" de o fata?
Nu le zic fetelor s se alinieze toate sa vezi despre care-ti place, pentru ca ai zice ca glumesc la adresa ta, asa ca ma abtin.
Ultima modificare de OLD TRAIAN (26/01/10 15:49)
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
26/01/10 15:44
|
|
polooradea
Exclus
|
|
old traian. iacov a iubit pe rahela. de ce? fiindca era frumoasa.deci ii placea cum arata si caracterul ei. iar lea era mai urata. deaia nu a vrut-o el de nevasta pe lea. doar a vorbi nu inseamna ca esti intr-o relatie. esti intr-o discutie. o relatie implica mult mai mult decat atat. a fi in relatie cu Dumnezeu nu inseamna numai vorbe sau rugaciuni, ci si munca in via Lui. cred ca ai inteles 
rainsong. nu inteleg ce vrei sa iti explic? voia lui Dumnezeu sau cum sa auzi vocea Lui?
Ultima modificare de polooradea (26/01/10 15:55)
_______________________________________ multi o ard aiurea.. http://www.youtube.com/watch?v=WLAjvZ2wgUQ
|
|
26/01/10 15:54
|
|
Old
Moderator
|
|
am inteles ce numesti tu relatie.
Nu inseamna ca noi astilalti om fi mai pacatosi, cel putin unii. Eu nu sunt intre aia perfecti.
da acuma daca vorbesti de iacob, ca a avut o gagica frumoasa si apoi nevasta, ai dreptate, dar caracterul nu avea cum sa-l vada!
Stii ca leea, aceea urata i l-a nascut pe Iuda, care este cu adevarat reprezentativ si util in familia patriarhala? Stii ca Levi cel care a fost inaintasul familiei preotesti era nascut tot de Lea aia urata cum zici tu?
Inseamna ca din planul lui dumnezeu pentru Iacob nu putea sa lipseasca aia urata. Si daca Dumnezeu vrea sa-ti dea o fata cu caracter nobil, dar poate cu anumite deficiente in trup, apoi nu-i buna? Poate-ti da una care nu vede bine cu un ochi, poate una care se balbaie, poate una cu pistrui pe fata, poate una cu alte probleme. Deci?
Cred ca stii ca tu doresti fericire in casnicie? Nu? Si iacob dorea tot fericire, dar ce zice el despre viata sa cand face bilantul? "Zilele mele au fost putine la numar si rele"
Daca e sa vorbim de caracterul rahelei, stii ca ea a incercat sa insele, asa cum a facut iacov cu fratele sau esau? Cand? Cand a furat terafimii lui Laban! Iacob nu stia de ei si stii ce zice iacob cand vine Laban dupa terafimi? "sa moara acela la acre sunt" Asta i se implineste in scurt timp.
si inca ceva? De unde stii ca o fata-i frumoasa sau nu? care este etalonul?
Cred ca Rain stie voia lui Dumnezeu, asa in general, dar te intreba cum intelegi ca este voia lui Dumnezeu sa te insori cu fata aia care ti-o picat cu tronc.
Ultima modificare de OLD TRAIAN (26/01/10 16:19)
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
26/01/10 16:11
|
|
polooradea
Exclus
|
|
intradevar. insa vrei sa evidentiezi faptul ca cele urate au caracter iar cele frumoase nu? sau ca cele urate sunt cele din care va fi ceva de capul lor, iar fetele frumoase te vor insela in viata? nu prea cred. lui iacov i-a placut rahela. insa frumusetea e relativa. poate mie imi place un anumit tip de fata iar tie alta. nu imi trebuie neaparat 60-90-60
|
|
26/01/10 16:15
|
|
polooradea
Exclus
|
|
vezi ca mai citat gresit 
|
|
26/01/10 16:24
|
|
Old
Moderator
|
|
Acuma am corectat
|
|
26/01/10 16:29
|
|
polooradea
Exclus
|
|
60-90-60 sau 90-60-90? cum ii corect?
|
|
26/01/10 16:32
|
|
Old
Moderator
|
|
Oricum. Cum iti place tie! 
|
|
26/01/10 16:32
|
|
lorre
membru
Inregistat: 07/10/06
|
|
60-90-60 stiam eu ca sunt masurile perfecte. 
|
|
26/01/10 17:01
|
|
Old
Moderator
|
|
lorre a scris:
60-90-60 stiam eu ca sunt masurile perfecte.  |
Exact! Seamana cu un butoias! 
Ultima modificare de OLD TRAIAN (26/01/10 17:03)
|
|
26/01/10 17:02
|
|
lorre
membru
Inregistat: 07/10/06
|
|
scuze,am fost off-topic. pun x?
|
|
26/01/10 17:04
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
polooradea a scris:
rainsong. nu inteleg ce vrei sa iti explic? voia lui Dumnezeu sau cum sa auzi vocea Lui? |
ce zicea si Old TRAIAN, cum iti dai seama dupa post si rugaciune ca Dumnezeu iti da unda verde la casatorie cu fata respectiva. Ce se intampla mai exact? RainSong, insist 
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
26/01/10 22:19
|
|
lara
membru
 Inregistat: 03/12/06
|
|
Polo, m-am rugat si am postit inainte.... doar ca situatia a fost putin diferita. Daca doresti detalii, ti le pot da pe privat; asta ca sa intelegi ca D_zeu nu lucreaza cu toti la fel - sablonul tau nu se potriveste si mie.
_______________________________________ Nu este nebun cel care da ceea ce nu poate tinea pentru a castiga ce niciodata nu pierde.- Jim Elliot
|
|
26/01/10 22:32
|
|
polooradea
Exclus
|
|
RainSong, iti zic maine ca ii mult de scris si acuma mie somn lara poti sa imi scrii si pe privat insa nu prea cred ca daca cereai voia Lui, El nu iti raspunde. insa vedem pe privat 
|
|
26/01/10 22:33
|
|
polooradea
Exclus
|
|
alex, intradevar daca nu il ai pe Domnul inainte socoteala de acasa nu se va potrivi cu cea din targ. insa cand Isus spune ca are grija de noi, eu il cred pe cuvant fara alte chestii
|
|
27/01/10 12:55
|
|
Old
Moderator
|
|
Ai dreptate. Pe Domnul poti sa-L crezi pe cuvant!
Dar in ce Cuvant iti spune ca trebuie sa ti-o poti alege pe cea mai frumoasa ca pe aia ti-o da? Pentru ca El face ce promite!
Ultima modificare de OLD TRAIAN (27/01/10 13:00)
|
|
27/01/10 12:59
|
|
polooradea
Exclus
|
|
old traian, cred ca ti-am zis ca nu imi trebuia una 90-60-90. uitate mai sus.
|
|
27/01/10 13:11
|
|
Old
Moderator
|
|
Frumusetea nu sta numai in talia de viespe(sau albina) cum vrei , ci in trasaturile feţei, in inaltime, greutate, modul cum isi face coafura, modul cum zambeste, ridurile sau lipsa lor, mimica in general, parul ondulat sau lins, lung sau scurt, culoare blond , sau saten, sau brunet, sau carunt , culoare naturala sau vopsit, intretinut sau purtat neglijent, apoi ochii; culoarea lor, stralucirea sau intunecimea din ei, lungimea nasului , a urechilor, vopsirea sau nevopsirea pe langa ochi, sprancenele, dese sau rare, aranjate sau nu, lungimea genelor, miscarea pleoapelor.
Sunt sigur ca o sa zici: nu sunt asa de pretentios, nu ma intereseaza atatea amanunte! Si te cred, tu vezi ansamblul, dar functie de toate aceste amanunte si de preferintele tale pentru ele se formeaza imaginea de ansamblu pe care o ai despre persoana respectiva! La toate acestea se adauga modul in care se imbraca. Daca ţoalele ce le poarta sunt dupa tiparele din mintea ta. E drept ca daca te cucereste cu fizionomia, nu mai conteaza ce pune pe ea! Per ansamblu da bine. Daca la fizionomie ti se pare ca nu este chiar perfecta(dupa imaginea din subconstientul tau), totusi , gusturile ce le are cand se imbraca te poate apropia, si per total sa zici ca e frumoasa!
Asa am inteles ca o consideri frumoasa chiar daca nu are dimensiunile alea considerate STAS!
Partea ailalta, cu frumusetea launtrica nu prea se afiseaza, asa ca aceea se vede pe parcurs!
Totusi s-ar putea ca cea mai potrivita pentru tine, (chiar daca la capitolul frumusete crezi stai bine), sa fie una care in multe privinte nu corespunde standardului din mintea ta, si sa ai sansa unei casatorii mai reusite decat cu cea "perfecta" !
Ultima modificare de OLD TRAIAN (27/01/10 13:40)
|
|
27/01/10 13:38
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
si limitele unde sunt ?
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
27/01/10 13:41
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|