TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/TANAR si CRESTIN ?/Cum ar trebui sa arate/poarte un tanarcrestin? Moderat de feedback  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3 4 5 ... 13
gfod
membru

Inregistat: 21/03/05
si ce inseamna sa fi in si cu Cristos? ce inseamna sa ai o relatie cu El? si cum se cunoaste asta?

baieti, luati-o mai usor cu replicile astea nervoase. incercat sa prindeti si voi sarcasmul unora, mkay?

Judas, is multi oameni morali pe lumea asta, cel putin sper. dar a fi moral fara Dumnezeu ii diferit de a fi moral avandu-l pe Dumnezeu in tine.
si faza aia cu cedatul locului in autobuz.....ii o chestie minora. daca un crestin adevarat respecta poruncile lui Isus, mai ales aia cu "iubeste pe aproapele tau ca pe tine insuti" atunci sa cedezi locul cuiva in autobuz vine ca de la sine inteles.....

deci, pana la urma, cum trebuie sa se poarte si sa arate un crestin? apoi, cum sa stiu eu asta?
stiu un lucru sigur, ca Dumnezeu ne spune sa-L iubim, sa fim sfinti pen' ca si El este Sfant, si sa ne iubim aproapele ca pe noi insine(sau daca cineva nu se iubeste pe sine insusi, nu stiu, gasitit vo alta modalitate de a iubi pe aproapele).

Dumnezeu sa va binecuvanteze!

01/06/05 01:52

Site web  
vaxaly
membru

Inregistat: 28/03/05
deci, pana la urma, cum trebuie sa se poarte si sa arate un crestin? apoi, cum sa stiu eu asta?
..stii se prea poate ca noi sa credem despre unii ca sunt crestini si sa nu fie in adevar! Pomul se vede dupa roade; dar unii sunt asa fatarnici incat stiu sa pozeze prea bine in crestini mai sfinti decat Sf.Petru; si sa fraiereasca pe multi!
...a fi crestin inseama a fi trimisul lui Hristos. A face ce a facut Hristos, a respecta ce a respecta ceea ce Isus a poruncit!
A avea o relatie cu Dumnezeu, inseama a vb cu El. a avea conversatie; nu numai a vb tu; ci inseamna a si asculta cand iti vb El!

Relatia o ai prin rugaciune, studiu bibliei, si trairea cu Dumnezeu. Prin acceptarea lui Hristos ca Domn si Mantuitor. Se vede ca esti crestin atunci cand Dumnezeu iti coordoneaza viata, cand El e la carma! Se vede in tot ce faci! Pur si simplu se vede!
Iti dai seama de un crestin!

si ca sa dau si un ex. ("eram pe tren cu un prieten de al meu (pocait) din Onesti, si ne intorceam de la Medgidia cu trenul! Am urcat in compartiment impreuna cu o femei pe care nu cunosteam. si dupa putin timp am ramas socati ca ne-a intrebat, de fapt ne-a spus. "voi sunteti pocaiti, nu-i asa?"!! ...pt noi a fost un soc, pt ca nu apucasem sa vb nimic ce ar fi putut releva asta! ...mai apoi ne-a spus ca si ea e pocaita, si ca vine de la o serie de rugaciuni ,etc...!)
pur si simplu ne-a "simtit"!

si cum se mai cunoaste? pai simplu, oamenii care odinioara ne stiua de betiti,drogati,fumatori,hoti,(etc..nu dau aici toate numele), acum vad in noi altceva; vad dragostea lui Dumnezeu, vad cu adevarat ca suntem crestini! SE VEDE....

pur si simplu se vede, un crestin adevarat, iese in evidenta! unii prin nebunia lor pt Hristos, altii prin alte feluri!

Ceea ce conteaza cel mai mult este ca trebuie sa iesim in evidenta ca si crestini (adevarati) , pt ca astfel sa fim o lumina pt ei; pt ca viata noastra predica mai mult decat vorbele pe care le spunem!

Sa cautam sa cunoastep mai mult pe Dumnezeu, pt ca El ni se descopera si pt ca El vrea sa aiba partasie cu noi!!!
Trebuie sa vrem sa fim crestini, nu doar de forma!

GBU
<><

01/06/05 02:32

Site web  
gfod
membru

bine vaxaly! raspuns satisfacator. continua sa te gandesti la chestia asta....poate-ti mai ies in evidenta si alte chestii....:)

01/06/05 12:32

Site web  
krestina
membru

Inregistat: 04/04/05
mai fratilor shi eu is de parare ca tre sa fim diferiti  de cei  necrestini dar cred ca asta e mai  bine sa se vada prin comportament decat prin haine......sau  altceva........bine tre sa fim  shi decenti in special fetele .
pai  am intalnit un tip  care mi-a spus ca fumeaza shi se foloseste de chestia asta pentru a face evanghelizare in randul "Jmecherilor"
shi  i-am spus ca nu e bine.......ca nah eu ashea shtiam....iar ca raspuns el m-a intrebat daca nu am baut vreodata cafea....
nah  .pai  am mai  baut ....deci mi-am distrus trupul dar intr-un ritm mai  lent......
shi totushi el e plin de ravna pt Domnul  e super fain in rest .........ce spuneti deci  despre cei  care fumeaza pentru a ajunge mai  ushor in mediul asta al fumatorilor ......ca vb acea multe se pot vb la o tigara...
sper sa isi dea cineva cu parerea ....... GBU

01/06/05 13:29

Fyn
membru

Inregistat: 16/03/05
Ioi tulai Doamne......
Cum poate diavolul sa suceasca mintile oamenilor.....?????!!!!!!
Atunci hai sa extrapolam putin: sa ne prostituam ca sa ajungem sa  evanghelizam pe cei ce practica prostitutia. De ce nu?
Noi incercam sa devenim cat mai cameleonisit. Ne dam dupa toti ca sa credem ca ii putem castiga da numa dupa LUMINA nu ne dam. Pai na! Ca lumina ne lumineaza si nu putem ascunde ce este in noi atunci cand suntem in lumina.
E foarte fain raspunsul care ti l-a dat tipul. E amplu si acopera si inlatura orice semn de indoiala. Imi plac mai ales argumentele Biblice ce le-a folosit. Pai bineinteles. De nu ai ce spune ia si contraataca.
Dragi tineri, si io beau cafea si pot sa spun ca imi place. Mai ales de e una buna.

01/06/05 15:01

gfod
membru

Mai fratilor, cand ii vorba de cum trebuie sa arate un crestin, chiar asta nu conteaza asa mult. cel putin dupa parerea mea. sa ne uitam si noi la esenta, nu la aparenta. multi traseaaza o linie si zic ca asa trebuie sa faci, asa trebuie sa te imbraci, ca asa spune Biblia - si rezulta de aici "Sfanta Traditie Penticostala/baptista/etc.".
cu fumatul ii ca si cum ai baga mana in foc din cand in cand, da' nu te bagi de tot, sau asa ceva.
si pana la urma de ce este fumatul un pacat? pentru ca duce la dependenta. si daca as fuma numa' din ani in pasti, cand is cu prietenii, sau numai de chestie, nu consider asta un pacat. efectul fizic si psihic? aproape ca cel al cafelei, computerului, muzici(calmare) etc.
pana la urma, ii pacat sa iei calmante? dar medicamente? doar alina durerea....
ooops, diabeticii is dependenti de insulina! probabil ca-s sortiti iadului, saracii! :D  ....da, stiu, fumatul are efecte urate asupra organismului....

01/06/05 16:34

Site web  
cosminro
membru

Inregistat: 25/05/05
Fratilor, care este rolul unui crestin, daca totusi discutam despre acest lucru? De multe ori ma gandesc la cuvantul etica, sigur, in sensul priniciiplor care se afla in spatele cuvantlui mentionat. Fiecare crestin trebuie sa-L reprezinte pe Dumnezeu, iar atunci cand discutam despre ceea ce nu trebuie sa facem sau ceea ce trebuie indeplinit, cred ca trebuie sa luam in considerare faptul ca marturia noastra ar putea impiedica altii sa vina la Christos, Domnul Vietii. Nu cred ca esenta acestor lucruri se afla sub frazele prezentate de Gfod, ci mai degraba in principiiple pe care Dumnezeu le-a insiruit in Biblie. Aceste principi nu sunt bariere, ci mai degraba portite care ne indruma spre Dumnezeu. Crestinul poate sa diminueze orice fapt, insa daca caracterul acestui-a nu este dupa lumina Cuvantului lui Dumnezeu, atunci acel crestin - nu este crestin.

Ps. sa nu ne impiedicam de aceste cuvinte: "trebuie" sau "nu trebuie", ci mai degraba, sa privim la felul in care suntem priviti de cei care nu-L cunosc pe Mantuitor.

Harul sa fie cu voi!

01/06/05 17:52

magdal3na
membru

Inregistat: 20/04/05

gfod a scris:

pana la urma, ii pacat sa iei calmante? dar medicamente? doar alina durerea....
ooops, diabeticii is dependenti de insulina! probabil ca-s sortiti iadului, saracii! :D  ....da, stiu, fumatul are efecte urate asupra organismului....

nu e pacat sa iei medicamente, pacat e sa nu te increzi in Dumnezeu ca te poate vindeca...cat despre fumat, am mai spus-o si o mai spun...nu e bine deloc...e pacat, tocmai pt ca distrugi templul DS! dar asta o stii si tu f bine....
oricum, are dreptate fyn_festus cand spune ca diavolul cam suceste mintile oamenilor(ale noastre) si ne face sa consideram unele pacate ca fiind ok... e tare viclean si noi, desi stiind asta, tot ne lasam pacaliti.... :(
Domnul sa ne lumineze!  Amin!

02/06/05 01:21

vaxaly
membru

mi-ai placut fyn_festus!
..Pavel insuflat de Dumnezeu spune: "1Co 6:12  Toate lucrurile îmi sunt îngăduite, dar nu toate îmi sunt de folos. Toate lucrurile  îmi sunt îngăduite, dar nimic nu trebuie sa puna stapanire pe mine"!

...deci fratilor daca voi credeti ca asa se ajunge la omanei. fumand cu fumatorii, band cu betivii, curvind cu curvarii, pot sa zic ca D.S. nu este in voi! Isus a predicat evanghelia prostituatelor, vamesilor,etc.. dar nu s-a facut vames, nu a pacatuit cu ei! La fel si Pavel si altii! Priviti numai la Pavel si vedeti si voi cat de nesuferit ii este pacatul, cat de mult il acuza si lupta impotriva lui!
Dar noi ne "modernizam" si incepem cu teorii complicate, ne punem noi legi ca aia e pacat ca aia nu e! (facem traditie), pe cand este asa de simplu in Sfanta Scriptura ce este bine si ce nu! Dar... unul care nu il are pe Dumnezeu in el si care nu are o relatie cu Dumnezeu...cred ca nu stie bine ce este pacat si ce nu!
In societatea noastra se stie ca a comite crima este pacat. dar fumatul, betia, sexul inainte de casatorie si altele nu sunt! (ex.) ...deci va dati seama ce frumos au imbracat pacatul! Imi pare rau ca incepe la fel si intre pocaiti cu scuza  "am o slabiciune; ce altii nu au slabiciuni?" ... si uitam de fapt ca prin Isus Hristos suntem mai mult decat biruitori ! ...deci eu zic ca mai bine nu ne inselam singuri si nu ne dam noi singuri intelepti, ci mai bine sa trecem la adevarul Scripturii si sa ne pocaim de pacatele noastre!

Dumnezeu sa ne binecuvanteze!

02/06/05 08:41

Site web  
krestina
membru

dap mai intradevar....eu am adus intrebarea
nu ti  se   pare normal  ca satan sa vina shi te impiedica sa faci  .......nah nu am fost prea clara .tipul ala mi-a dat argumente shi din Biblie......
dar hai ca aduc o alta intrbare .ca hai  cu "drogurile" astea ca is bune canuh....dar de injuraturi ce ziceti......cand mergi la bis shi auzi un frate spunand ...o injuratura din aia faina......oare cum e ?..
.....cred ca ar fi  bine ca tineri crestini  sa facem evanghelizare indeed pastrandu-ne cat putem un trup sanatos.ca nici asta nu tre neglijat......cel mai fain e sa fim lumini  prin ceea ce suntem.....prin caracterul nostru GBU

02/06/05 15:14

cosminro
membru

Inregistat: 25/05/05
Vaxaly, iti apreciez modul in care prezinti Scriptura, continua in aceasta directie, pentru ca este nevoie! Nu multi sunt cei care sunt gata sa afirme ceea ce ai prezentat mai sus. Mersi foarte mult pentru aceste cuvinte, care reflecta foarte mult avevarul Cuvantului lui D-zeu.

Krestina, intrebarile tale sunt foarte interesante, insa care este scopul pentru care alegi sa arunci aceste intrebari? Cu siguranta doresti sa afli pozitia Scripturii, si ceea ce Biblia spune despre ele! (Prob. de mai sus) Curajul cu care prezinti intrebarile, cu siguranta iti va rasplati efortul depus. Totusi, am o provocare pentru tine, sigur, in masura si contextul celor scrise mai sus. Crezi ca intre Crestin si ne-Crestin trebuie sa fie o diferenta in intreaga sfera a vietii? Crezi ca un Crestin ar trebui sa aiba o linie sau o bariera mai bine spus, pe care nu o poate depasi? Ce inseama Cuvantul lui Dumnezeu pentru tine? Care este scopul acestu-i Cuvant pentru tine? Este viata in acest Cuvant?

Pentru mine acest Cuvant este intradevar viata, este un indicator care imi arata unde trebuie sa merg, si unde nu trebuie sa merg. Imi spune in cine sa ma incred, si in cine sa nu ma incred. Ma invata principiile vietii, dar totodata ma atentionea-za sa ma indepartez de ceea ce este rau. In acest Cuvant, zi de zi gasesc lectii pe care Dumnezeu mi le ofera si ma ajuta sa le inteleg prin Duhul Sau Cel Sfant. In privinta celor prezentate mai sus, Cuvantul lui Dumnezeu imi spune foarte clar, ca trebuie sa fiu Sfant, datorita faptului ca El este sfant, iar daca El este sfant, eu nu voi veni inaintea Lui cu dorguri, prostitutie, inselatorie, s.a.m.d.

"Fiti Sfinti pentru ca Eu sunt Sfant", aceasta este provocare si chemarea data de Dumnezeu celor care Il iubesc.

Ajuta-ne Tata sa putem sa devenim tot mai mult in asemanarea Fiului Tau!
Cu respect, Cosmin - Belfast Bible College - www.belfastbiblecollege.com

Ultima modificare de cosminro (02/06/05 20:48)

02/06/05 16:54

gfod
membru

Pentru inceput - Cuvantul lui Dumnezeu a fost, este si va fi cel ce va trasa liniile cu privire la ce trebuie sa fie un crestin. Si Cuvantul contine Adevarul, altfel crestinismul ar cadea in disperare. Dar sa nu facem confuzii, si sa-l interpretam ad literam cand nu trebuie, si sa-l interpretam numa' cum ne convine noua, sau cum ne gadila pe noi la constiinta...ca de-aia s-a ajuns la Sfanta Traditie Penticostala(care este :D) si celelalte.

si ziceam de medicamente... si medicamentele fac rau pana la urma. corpul uman ii prea complex ca oamenii sa descopere cheia echilibrului, si sa gaseasca astfel medicamentele potrivite, care sa multumeasca toate organele si corpul ca un intreg....dovada? toate medicamentele au prescriptii cu contraindicatii, si exista o varietate mare de medicamente.

nu sunt de acord cu integrarea in anumite medii prin fumat, bautura etc. de obicei, un om distrus si disperat, cum ar fi un om fara Dumnezeu, cauta un nivel de morala mai inalt decat al lui, cauta ceva la care sa se raporteze. cauta un exemplu. si cauta Lumina. si daca tu ii dai lumina in forma mizerabila pe care viata lui o are, atunci gresim. se poate sa functioneze, pentru ca ar fi destul de confortabil pentru el, dar nu cred ca ii corect.
De-aia trebuie sa fim sfinti, pentru ca si Dumnezeu este Sfant. si daca o sa fim sfinti(atentie, fiti sfinti inteligenti si atractivi, nu rebuturi ale societatii(oo, dar spunem: "Dumnezeu ne iubeste, si asta conteaza") si incuiati la minte, si respingatori.

si vaxaly, esti interesant. esti foarte sigur pe tine. astept sa te vad si pe tine putin mai maleabil.....stii, cand crezi ca sti multe nu stii nimic....

02/06/05 21:30

Site web  
vaxaly
membru

..eu nu am pretins ca stiu ceva!Nu ... sunt poate chiar prost! Dar totusi am un TATA care el stie pe toate, si care ma mai invata cate ceva! Nu stiu nimic GFOD, dar vreau si sunt sigur pe ceea ce spun! Pt mine aia este adevarat (desi se prea poate sa gresesc)! si de aceea va rog cand gresiti luminati-ma!!

Nu stiu si nu prea ma intereseaza ce parere ai tu despre mine. Ca nu sunt maleabil, poate asa iti par. Un lucru nu fac cand e vb de Dumnezeu.. compromisuri... !!

...am vazut pe propria mea piele ce inseamna sa te joci cu pacatul si sa faci compromisuri si sa iei o mare tzeapa!

...riscati daca vreti pe piele voastra! Dar eu vreau sa ajung la oameni fiind LUMINA. I want to be (in the) light!
(a si nu sunt traditional in gandire..:P...ci din contra)!

GBU
<><

03/06/05 22:40

Site web  
anca4j
membru

Inregistat: 24/01/05
nu tine de faptul ca esti maleabil sau nu, ca sa le spui oamenilor despre Dumnezeu trebuie mai intai sa stii tu cine este Dumnezeu si ce vrea de la viata ta....si daca n-am descoperit asta inca pana acum degeaba incercam sa fim lumina, tot intuneric suntem.
          Ca sa fim crestini trebuie sa incercam sa ne uitam mai mult la Dumnezeu si mai putin la ceilalti...si sincer gfod, fara suparare , dar  m-am saturat de chestia cu "sfanta traditie penticostala" ... si iti spun sincer ca un adevarat crestin nu se impiedica de asta...traditii sunt PESTE TOT!!!
       Eu cred ca tot mai mult vb si tot mai putine lucruri facem in ultima vreme....sincer, crestinismul se bazeaza pe Cuvant, DAR este foarte importanta relatia noastra pe care o avem cu Dumnezeu, relatie care se bazeaza SI pe rugaciune, post nu numai cantari...discutii etc....si asta se reflecta in exterior...
       Primim foarte multe informatii despre Dumnezeu si folosim f putin...stim sa-i invartim pe cei din jur cum vrem noi ca sa-i convingem ca avem dreptate....dar folosim tot mai putin in viata noastra Cuvantul lui Dumnezeu...cel putin asta am obs eu :(
      ca sa avem lumina trebuie sa arda in noi dragostea lui Dumnezeu...nu stiu voi ce parere aveti, dar eu asta cred....:)
fiti binecuvantati !!!

03/06/05 22:47

gfod
membru

anca, eu eram cat de sarcastic se poate cu faza cu sfanta traditie penticostala...dar in acelasi timp este o crunta realitate. cica noi ii criticam pe ortodocsi ca-s plini de traditie, dar noi nu suntem mai prejos. sper sa nu ti se para ca pe mine ma opreste traditia sau asa ceva...
dupa parerea mea, traditia ii buna, si va exista totdeauna, oricat ar spune supercarismatici ca nu mai vrem traditie, nici religie, etc. toti ajungla traditie pana la urma, pentru ca spre asta tinde omul - organizare.
deci eu nu ma impiedic in traditii. si daca as avea o traditie a mea, nu as incerca sa o impun celorlalti. deci, fiti liberi sa aveti traditii, bune bineinteles, dar nimeni sa nu incerce sa o impuna si celorlalti - pentru ca poarta amprenta personala a fiecaruia....

04/06/05 11:43

Site web  
vaxaly
membru

..da anca viata si trairea noastra cu Dumnezeu lumineaza mai mult, si predica mai mult decat ceea ce spunem noi.
Daca nu avem o relatie cu Dumnezeu, o relatie adevarata, mai bine intai ne pocaim noi si apoi sa incercam sa le ducem si altora vestea evangheliei!

si eu zis sa nu mai comentam asa mult de traditie de alte alea ci sa FACEM CEVA. daca vorbim mult s-ar putea sa ne trezim ca toti merg in iad, inclusiv noi!
Asa ca "mai putina vorba, mai multe fapte"!

GBU

05/06/05 08:24

Site web  
sophie
membru

Inregistat: 06/06/05
de am pune in aplicare tot ce zicem...sa nu facem...sa nu zicem etc etc am fi perfecti...dar nu putem sa fim perfecti...toti suntem tentati...ispititzi...dar fiecare poate spune NU ispitei...si eu am incercat sa fac acest lucru si nu e chiar asa de greu sa zici NU ispitei...poate pe moment e mai greu, dar mai incolo te gandesti ca e f bine ceea ce ai facut...si chiar esti "mandru" de tine ca ai reusit sa zici NU ispitei...mda mandria este un pacat...dar te simtzi f implinit dupa ce reusesti sa zici NU ispitei..nu e greu ... crestinul adevarat poate face acest lucru...si chiar ma uit in jur si vad unii crestini cum sunt imbracatzi si cum se poarta...exact ca cei din lume...mai ales rock`ari...Dumnezeu zice ca trebuie sa fim diferitzi de cei din lume...sa se vada ca suntem copii Lui...voi credetzi ca asa aratam ca suntem copii Lui? sa ne dam in spectacol? care e cel mai "fain" imbracat? si care e mai la moda?? nu fratzii mei...trebuie sa ne pocaim cu totzii de chestiile astea...

06/06/05 16:44

vaxaly
membru

..da toti suntem tentati, ispititi, incercati in toate privintele, dar tocmai aici intervine diferenta. Vei reusi pt ca esti CRESTIN. sa nu uitam ca Dumnezeu a zis "suntem mai mult decat biruitori" ... putem invinge pt ca CINE ESTE IN NOI ESTE MAI TARE DECAT DOMNUL VEACULUI!!!

Haideti sa traim in lumina si viata noastra singura va straluci "diferenta"! nu sa o impunem noi prin traditionalism sau excentrism!
Be You!!!

<><

06/06/05 17:28

Site web  
gfod
membru

Sophie, discutiile despre imbracaminte se mai tin si la subiectul "spune-ti offul" si cred ca si pe aici s-a mai dezbatut pe tema asta. sfatul meu?
sa se imbrace fiecare cum are chef, in limita decentei, si gata. si astia care is destul de incuiati la minte sa-mi faca observatie ca am hainele prea largi, nu stiu, sa se duca undeva in desert si sa traiasca acolo departe de tot ce-i lumesc.
si ce ar insemna diferit pana la urma? sa ma imbrac ca un pocait? ca se vede de la o posta care fete is pocaite(la baieti se face distinctia mai greu).....si la ce ajuta? ca prietenii mei rockeri isi bat joc de ei, si ii considera niste retardati?
si cred ca rockerii is mai de apreciat decat ceilalti, la fete ma refer. toate prietenele mele rockeritze se imbraca mult, mult mai decent decat orice fata normala.
deci, daca sunt lucruri mai importante in legatura cu crestinismul autentic, fii libera sa spui....dar faza cu imbracamintea ii chiar expirata.....:)
Domnul cu noi toti!:D

06/06/05 17:58

Site web  
Fyn
membru

Inregistat: 16/03/05
Cum ar trebui sa se poarte un tanar crestin?
  Multe se spun si sunt lucruri adevarate. Cand zice aici de tanar crestin ma gandesc la "tanar" ca si varsta. Si asta inseamna ca probabil tocmai l-a cunoscut pe Hristos. Nu cunoaste multe lucruri. Are nevoie sa-l cunoasca tot mai mult pe Dumnezeu, in primul rand. Are nevoie sa fie indragostit tot mai mult de Dumnezeu Tatal, de Isus, de Duhul Sfant. Trebuie sa petreaca timp de partasie personal cu Dumnezeu, in rugaciune, in citirea Bibliei. Trebuie intai si intai sa-L caute pe Dumnezeu.
  Lucrurile astea nu sunt valabile numai pentru tineri ci pentru orice om care spune ca este crestin, indiferent de varsta. Dar cred ca la tineri aceste lucruri sunt f importante si trebuie sa le acorde o atentie deosebita. Mai ales in aceasta vreme.
  Cunoscandu-L pe Dumneyeu, stand in partasie cu El, va sti cum trebuie sa se comporte, ce trebuie sa faca.

PSA 145:14  Domnul sprijineste pe toti ceice cad, si indreapta pe cei incovoiati.
15  Ochii tuturor nadajduiesc in Tine, si Tu le dai hrana la vreme.
16  Iti deschizi mina, si saturi dupa dorinta tot ce are viata.
17  Domnul este drept in toate caile Lui, si milostiv in toate faptele Lui.
18  Domnul este linga toti cei ce -L cheama, linga cei ce -L cheama cu toata inima.
19  El implineste dorintele celor ce se tem de El, le aude strigatul si -i scapa.
20  Domnul pazeste pe toti cei ce -L iubesc, si nimiceste pe toti cei rai.
21  Gura mea sa vesteasca lauda Domnului, si orice faptura sa binecuvinteze Numele Lui cel sfint in veci de veci!

Fiti binecuvantati de Domnul Cel Atotputernic

06/06/05 18:19

sophie
membru

Inregistat: 06/06/05
gfod...am inteles ce ai vrut sa zici cu asta...deci tu nu vrei sa fi bataia lor de joc .. nu cumva sa isi bata joc de mine ca sunt pocait...nu? asta e...ar trebui sa te gandesti mai mult la ceea ce zici...si sa nu te rushinezi odata de ceea ce faci...zice f clar Dumnezeu sa ne diferim de ceilaltzi...ce tzi asa greu sa crezi? pt Dumnezeu trebuie sa fim in stare sa suferim orice si oricand nu crezi? El a suferit ffffffff mult...tu pt El cat/ce faci? imi poti raspunde? cat/ce faci? ii potzi rasplati pt ce a facut El pt tine?macar eu incerc sa fiu pe placul Lui si crezi ca acuma ma mai intereseaza ce se zice de mine? ca sunt pocaita si etc? sa stii ca nu mai imi pasa acuma ...nu te lua cu cei din lume...nu-ti sunt prieteni...nu o sa ai niciodata un prieten mai bun decat Isus...Domnul nostru Isus Hristos. acuma totul e la alegerea ta...faci ce vrei...nu eu raspund de faptele tale si de credintza ta.

06/06/05 22:10

gfod
membru

Sophie, scuza-ma, pentru Dumnezeu sunt gata sa sufar, dar pentru un stil de imbracaminte, in nici un caz.....intelegi?

07/06/05 11:29

Site web  
krestina
membru

ce tare .intradevar sunt multi  care se imbraca pocaiesc dar pocainta lor  e la minim...intelegeti  voi nuh?
cred ca un tanar crestin tre sa se simta bine in hainele lui ...iar ce spunea gfod  ca rockeritzele  sunt mult mai dd\ecente decat altelecare isi  iau  fusta lunga pana in pamant shi o  bluza de aia stramta sa crape pe tine ...
in privinta hainelor eu  cred ca tre sa fim decente ceea ce e f greu daca vrem sa fim la moda
dar nah...ce spuneti  ce fel  de preteni  tre sa aiba un tanar crestin ...?
e mai  bine sa stea departe de cei  din lume sa spun ashea?
GBU

07/06/05 12:08

anca4j
membru

Inregistat: 24/01/05
......si sunt multi care se imbraca la moda si pocainta e la minim..... asa ca :D no comment....sincer, mie mi se par extremele cele mai periculoase si dau de banuit....
       cat despre prietenii din lume....nu stiu daca e chiar asa de bine sa ne bazam pe ei....sincer, cred ca suntem in stare sa ne gasim prieteni si printre cei crestini....ca avem mai  multe in comun ;).......e bine sa ne purtam fata de ei cu dragoste...dar sa nu ne implicam prea mult in relatii de prietenie etc...parerea mea...
       asta nu inseamna ca trebuie sa ne izolam ....nu!!!! insa nici sa ne implicam prea tare si sa ajungem sa ne dam seama ca avem mai multi prieteni in lume si petrecem f mult timp  cu ei....ca atunci ceva nu e ok...
fiti binecuvantati si astept si parerea voastra :)

07/06/05 12:17

Corina
membru

Inregistat: 02/04/05
Unul din motivele pentru care Dumnezeu nu a spus in Biblie: nu e voie sa fumati, nu e voie sa beti alcool, dar putina fara alcool aveti voie, sau aveti voie sa mergeti la discoteca dar numai luni seara, sau etc...de lucruri despre care se intreaba unii: o fi pacat? sau nu o fi pacat...este ca El ne-a creat cu vointa libera si ne-a dat nu reguli ci principii. Si principiul cel mai important este dragostea. Si pentru mine a devenit lege de viata cuvintele lui Isus cand a spus: Prin aceasta va cunoste umea ca sunteti ucenicii mei prin faptul ca veti avea dragoste unii fata de altii. Isus spune ca acesta este modalitatea de evanghelizare. Tanarului bogat ii spune ca cea mai mare porunca este sa il iubesti pe Dumnezeu si pe aproapele tau ca tine insuti...
Si apoi poate spune cineva ca a fuma nu este pacat?

07/06/05 12:38

Pagini:  1 2 3 4 5 ... 13    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la