TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/TANAR si CRESTIN ?/Cum ar trebui sa arate/poarte un tanarcrestin? Moderat de feedback  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3 4 5 6 7 ... 13
vaxaly
membru

Inregistat: 28/03/05
"m-aruncati cu pietre decat daca voi sunteti perfecti".
Gfod de fapt ce tot ai tu cu penticostalii???...de fapt cum de ii bagi pe toti intr-o oala mareee! Frate eu zic sa calculezi de 7 ori inainte sa zici ceva o data... !!!
oricum stiu fff multi pocaiti penti care sunt FRUNTE acolo unde lucreaza, invata, etc!
...dar cum padure fara uscaturi nu este, mai sunt si altii care fac "numele" de ras!
Dar din cauza a catorva nu trage concluzii pripite!

..in fine!

20/06/05 18:50

Site web  
joy
membru

Inregistat: 23/05/05
am si eu o intrebare : Care este tema si de ce s-a deviat asa de mult pt niste discutii care nu-si au rostul? ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? :)

24/06/05 10:25

magdal3na
membru

Inregistat: 20/04/05
bine punctat joy!

poate ne revenim cu discutiile pe tema, nu pe langa...:D

God bless u all!

25/06/05 10:36

krestina
membru

Inregistat: 04/04/05
pai
cred ca mai  intai  de toate ar trebui  sa intlegem esentialul CreStinisMuluI.....

26/06/05 16:22

vaxaly
membru

cum ar trebui sa arate/poarte un tanarcrestin? ! asta e tema discutiei! Deci.... vorbiti

26/06/05 16:26

Site web  
gfod
membru

Inregistat: 21/03/05
si care ar fi esenta crestinismului?

27/06/05 03:34

Site web  
vaxaly
membru

...sa fii ca Isus... sa te rastignesti impreuna cu Hristos ..dar sa nu mai traim NOI (EU-l) ci Hristos sa traiasca in noi. Invierea inimii noastre sa fie impreuna cu Hristos si El sa ne coordoneze viata! Astfel vom fi in adevar CRESTINI !

27/06/05 09:08

Site web  
gfod
membru

Inregistat: 21/03/05
si ce  ai spus tu, in traducere libera ce ar insemna?

28/06/05 01:18

Site web  
magdal3na
membru

Inregistat: 20/04/05
am gasit ceva care sunt sigura ca v-ar interesa si care va va raspunde la multe intrebari (inclusiv la intrebarea din topic). e intr-adevar putin mai lung, dar se merita ;)

http://www.scriptum.ro/heartstrings/ind ... &aid=8

Domnul sa va binecuvinteze!

P.S. "Fii totdeauna cu Dumnezeu, dacă vrei ca Dumnezeu să fie totdeauna cu tine."  (Sfântul Ioan Gură de Aur)

Ultima modificare de magdal3na (01/07/05 15:02)

01/07/05 13:52

Larisa
membru

Inregistat: 22/05/05
Isus a fost prietenul vamesilor si al pacatosilor. Faptul ca a stat cu ei a insemnat mult pentru cei care astazi sunt considerati niste pacatosi si nu sunt primiti in biserica. Zicea cineva ca daca Isus ar intra acuma in zilele noastre, l-am da afara din cauza modului in care ar arata si din cauza moduluii in care s-ar imbraca. Eu cred ca un crestin este cel care are face o diferenta in locul in care este. Eu nu inteleg de ce in zilele noastre diferenta dintre un crestin si Isus este ca cei in jurul caruia traim nu sunt schimbati. Cred ca asta face diferenta intre noi si  Isus. Oamenii erau schimbati cand El era in mijlocul lor.

01/11/05 21:48

Site web  
doitili
membru

Inregistat: 23/10/05
cred ca si 1 Tim 4:12 ar fi potrivit ca raspuns la acest subiect

08/11/05 23:04

Larisa
membru

Incurajator verset! Multumesc!

08/11/05 23:33

Site web  
doitili
membru

cu placere

10/11/05 15:32

ionelcim
membru

Inregistat: 01/11/05
biblia ne spune foarte clar ca cine zice ca ramane in El tre sa traiasca si el cum a trait Isus.
chiar dc pt unii pare ceva exagerat,(dupa cum am vazut mai sus,) eu sunt convins ca DL ne vrea asa pe toti. ap Petru spunea ca Dzeu ne-a daruit totul in ce priveste viata si evlavia....."de aceea, dati-va si voi toate silintele ca sa uniti cu credinta fapta...."  Isus spunea:"nevoiti-va sa intrati pe poarta cea stramta" si in noua traducere : "agonizativa sa intrati..."

D-ne ajutane sa fim adevarati crestini, adica sa traim ca Tine !!!

Ultima modificare de ionelcim (29/11/05 00:38)

29/11/05 00:37

doitili
membru

Amin!

21/12/05 15:34

krestina
membru

:)..Laudat fie Domnul!...!

23/12/05 10:31

Larisa
membru

Cand citeam ce a scris Ionelcim, mi-am amintit de faptul ca Imparatia lui Dz se ia cu navala. Daca eu o sa stau in banca mea si o sa astept ca altii sa faca treaba in locul meu sa nu ma mir ca o sa raman pe pamant la venirea lui Isus! Noi trebuie sa fim cei dintai la fapte bune!

16/01/06 00:34

Site web  
ionelcim
membru

Inregistat: 01/11/05
da si mai ales ca Isus ne-a spus sa CAUTAM mai intai imparatia cerurilor si neprihanirea lui iar celelalte lucruri ni se dau pe deasupra, ar trebui sa nu mai fie nici o ezitare in a-L urma pe Dzeu cu toata inima si cu toata puterea.
rugaciunea mea in vremea asta este sa ma desprinda Dzeu de orice lucru de pe pamant, si sa pot sa fiu 100% pt el, sa fiu in clocot, nici rece si nici caldicel.

17/01/06 16:47

vaxaly
membru

gfod a scris:

si ce  ai spus tu, in traducere libera ce ar insemna?

ceav de genul: "NU FITI PROSTI" ...ganditi ca de aia v-a dat Dzeu minte si intelepciune!
ma enerveza la culme cand vad atata traditie si "sfintenie" afisata. Un crestin adevarat este inteligent ca Isus ... nu prost!

Ultima modificare de vaxaly (17/01/06 18:06)

17/01/06 18:03

Site web  
sweet andra
membru

Inregistat: 11/01/06
Un tanar crestin poarta "hainele" Domnului..este modelat in palmele Sale....este schimbat....raspandeste lumina in jur..si raspunde la rau cu bine..wow oare suntem in stare sa facem asta intotdeauna?
Doamne ajuta-ne!

21/01/06 21:34

krestina
membru

vroiam sa vad ce forumist sunt..atat..nimik personal..

27/01/06 22:27

sunshine
membru

Inregistat: 10/04/06
da...un crestin ar trebuie sa nu se ingrijoreze si sa stie ca "Pe de alta parte,stim ca toate lucrurile lucreaza impreuna spre binele celor celor care Il  iubesc pe Dumnezeu,si anume,spre binele celor care sunt chemati dupa planul Sau"-Romani 8:28...cred ca e un verset f importan...adica cel putin pe mine ma ajuta mereu!
mai cred ca un crestin ar trebui sa raspunda cu dragoste celor din jur!:)

28/04/06 18:52

jezzy
membru

Inregistat: 13/03/06
eu cred ca un crestin trebuie sa se deosebeasca de ceilalti si in exterior...de multe ori aud fraza aia devenita ,,celebra": Dz nu se uita la infatisare ci se uita la inima! si in felul asta se justifica multi cu privire la aspectul exterior...este foarte adevarat lucrul asta dar aici intra in joc marturia noastra pentru Dz...din acest motiv ne lasa pe pamant dupa ce ne pocaim...asa n-ar fi mai logic sa ne ia in cer imediat ce ne-a mantuit?ce credeti?...oamenii trebuie sa vada in noi viata noastra din Dumnezeu...mi-a placut cum mi-a zis cineva cand l-am intrebat cum pot fi eu o marturie pentru Dz...si el a zis:Printr-un zambet! =) un zambet e un bun inceput de conversatie...oamenii trebuie sa vada ca tu indiferent de situatii ai un Dumnezeu in care te poti increde si nu te lasi coplesit de imprejurarile vietii...nu vreau sa credeti ca acum trebuie sa avem vesnic un suras pe buze dar la mine merge faza asta...de multe ori oamenii ma intreaba :Cum de poti fi atat de vesela?ma duc la cumparaturi ii zambesc casierei si atitudinea ei se schimba instantaneu...e un lucru pe care il putem face cu toti si nu necesita cine stie ce efort... =)

Ultima modificare de jezzy (15/05/06 20:04)

15/05/06 20:03

Larisa
membru

Jezzy, vreau sa-ti zic ca exteriorul nostru striga mai tare decar ar face-o cuvintele. Exteriorul ne tradeaza de cele mai multe ori. Daca ai un interior care apartine lui Dumnezeu exteriorul va reflecta lucrul acesta. Conteaza cum ne IMBRACAM, cum ne COMPORTAM, cum VORBIM. Toate reflecta inima noastra. Sunt de acord ca Dz nu se uita la infatisare, dar daca inima noastra este intreaga a lui exteriorul va reflecta lucrul acesta. Lucrez intr-un magazin in care sunt antrenata sa zambesc, sa-mi castig clientii, dar nu toata lumea accepta un zambet. Sunt oameni ursuzi care nu vor, nu stiu sa zambeasca. Cu ei trebuie sa aplici alte metode. Era un proverb care zice: "Cine nu stie sa zambeasca sa nu-si deschida magazin!"

16/05/06 03:50

Site web  
Larisa
membru

Hei, atunci cand interiorul arata bine exteriorul va reflecta lucrul acesta. Infatisarea ta reflecta ce e in inima ta asa ca nu poate nimeni sa vina la mine cu afirmatii de genul: "Dz nu se uita la infatisare ci se uita la inima" in sensul negativ. Adica in momentul in care un copil al lui Dz vine imbracat jegos si nespalat de o saptamana. ... Eu lucrez la un magazin in care sunt antrenata sa zambesc, dar nu toata lumea are nevoie de zambetul meu. Sunt unele persoane ursuze care nu vor, nu au nevoie de un zambet si atunci tre sa cauti alte metode de a fi o marturie. E greu, dar nu imposibil! Succes!

16/05/06 04:02

Site web  
Pagini:  1 2 3 4 5 6 7 ... 13    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la