|
|
|
Autor |
Mesaje |
Pagini: 1 2 3 4 5 6 ... 7 |
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Joseph7 a scris:
Concret, eu mai citesc cate o carte (mai incetisor, dar citesc). Cred ca e bine sa inveti si de la cei ce deja sunt casatoriti. |
Tu te pregatesti, sau esti casatorit?
Ultima modificare de OLD TRAIAN (21/04/08 09:58)
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
21/04/08 09:57
|
|
Sword
membru
Inregistat: 01/02/08
|
|
Sunt chestii adevarate in cazul si circumstantele lor...mai greu este sa le adaptezi 
_______________________________________ Cu putina credinta poti muta muntii, dar cu ceva intelepciune ii vei lasa la locul lor.
|
|
07/07/08 23:01
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
shoricel a scris:
De acord, domn profesor! crezi ca eu ma bazez pe ce am citit din carti? ca am si citit prea multe )) dar sunt chestii adevarate si care nu tin doar de teorie  |
Lasa ca si teoria are rolul ei. Daca nu stii nimic, ce pui in practica ?
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
08/07/08 06:11
|
|
Sword
membru
Inregistat: 01/02/08
|
|
Da. Ii bine sa stim cat mai multe ca sa ramanem cu ceva pana la urma. Daca stim putin ce ne mai ramane?
_______________________________________ Cu putina credinta poti muta muntii, dar cu ceva intelepciune ii vei lasa la locul lor.
|
|
09/07/08 07:04
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Era o vorba: Invata regulile si apoi uita de ele! 
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
10/07/08 11:16
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Sunt un sfant pacatos.  Sau un pacatos sfintit? 
|
|
10/07/08 13:15
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
Depinde ce crezi 
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
10/07/08 13:19
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Ooooooo da! 
|
|
14/07/08 11:30
|
|
The_sense_of_life
membru
Inregistat: 25/05/08
|
|
intru iarasi in discutie...  Asa cum spuneam,eu cred ca nu este necesara o pregatire pentru casatorie decat atunci cand vrei sa faci pasul acesta si atunci totul o sa vina de la sine, ca doar relatia tinerilor se bazeaza pe iubire... cititi 1 Corinteni capitolul 13 si aminiti-va de 'A walk to remember' cu toate ca are un sfarsit tragic. 
_______________________________________ "Cu nici un chip n-am sa te las, nicidecum n-am sa te parasesc"
|
|
15/07/08 13:19
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Cine crede ca totul o sa vina de la sine intr-o casnicie o sa aiba o mare surpriza. Totul vine de la sine e valabil numai pentru noaptea nuntii. 
|
|
15/07/08 17:07
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
Măcar aia să fie fără surprize... 
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
15/07/08 17:14
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
Tocmai aia e plina de neprevazut. 
Si, da... Este necesara o pregatire inainte de casatorie. Nu degeaba sunt atatea cursuri. Dar, adevarul consta in asta :"Teoria ca teoria. Practica ne omoara." 
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
15/07/08 21:56
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
Primul pas pe care il fac cand vreau sa ma casatoresc e rugaciunea si cautarea unei prietene.
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
15/07/08 22:10
|
|
simona
membru
|
|
Si eu care credeam ca te poti casatori de unul singur. 
|
|
15/07/08 22:13
|
|
daniel
membru
|
|
anomis a scris:
Si eu care credeam ca te poti casatori de unul singur.  |
Unii au spirit de observatie 
ps: anomis nu mai juca 'mata'
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
15/07/08 22:26
|
|
april
admin forum
|
|
anomis a scris:
Dar, adevarul consta in asta :"Teoria ca teoria. Practica ne omoara."  |
Adevarul ar fi ca nu poti pune in practica tot inainte de casatorie .
|
|
15/07/08 22:28
|
|
simona
membru
|
|
april a scris:
Adevarul ar fi ca nu poti pune in practica tot inainte de casatorie |
O, da! Aici nu te pot contrazice. 
Dar cand spuneam aia, ma refeream la faptul ca desi urmeaza nspe mii de cursuri, tinerii casatoriti clacheaza uneori, cand e vorba de a le pune in practica. Nu o spun din experienta mea, ci din experienta altora. E un capitol care necesita iubire, comunicare, atentie, intelegerea nevoilor partenerului.
Poti fi toba de cursuri, si daca iti lipsesc cele enumerate mai sus... O sa se cam duca pe apa Sambetei tot.
Ultima modificare de anomis (15/07/08 22:33)
|
|
15/07/08 22:32
|
|
The_sense_of_life
membru
|
|
ok... primu' pas... dar totusi nu credeti k dk se iubesc totul decurge de la sine.... somekind of story of love... tocmai asta ii farmecu'
_______________________________________ "Cu nici un chip n-am sa te las, nicidecum n-am sa te parasesc"
|
|
15/07/08 23:00
|
|
daniel
membru
|
|
The_sense_of_life a scris:
ok... primu' pas... dar totusi nu credeti k dk se iubesc totul decurge de la sine.... somekind of story of love... tocmai asta ii farmecu' |
Candva asa o sa privesti dar cand esti in pragul casatoriei nu cred ca vei privi lucrurile asa.
|
|
15/07/08 23:05
|
|
simona
membru
|
|
the_sense_of_life a scris:
ok... primu' pas... dar totusi nu credeti k dk se iubesc totul decurge de la sine.... somekind of story of love... tocmai asta ii farmecu' |
De exemplu, impacarea, nu, nu vine de la sine. Si nici comunicarea nu se naste peste noapte. O dobandesti prin exercitiu. Dragostea nu suplineste totul intr-o relatie. "Ne iubim si e de ajuns", e doar o replica pentru probabilele probleme. Dragostea, intr-adevar iti da putere sa duci relatia mai departe. Iti da puterea sa vrei sa cresti, de la nivelul de larva, la nivelul de fluture. E o chestie care depinde de cat esti gata sa investesti. 
Ultima modificare de anomis (15/07/08 23:16)
|
|
15/07/08 23:16
|
|
The_sense_of_life
membru
|
|
adevarata dragoste... are nevoie de timp. 
|
|
15/07/08 23:39
|
|
april
admin forum
|
|
The_sense_of_life a scris:
adevarata dragoste... are nevoie de timp.  |
deci nu vine nici ea de la sine .
|
|
16/07/08 06:13
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|