|
|
|
Autor |
Mesaje |
Pagini: 1 ... 3 4 5 6 7 |
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
black-panther a scris:
trebuie sa fii nascut din nou ca sa ai o viata de ansamblu pe deplin implinita. Evident ca si o familie va fi mai implinita daca-L au in mijlocul lor pe Cel ce este Dragoste. |
am spus oameni crestini nu care se cred crestini...
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
02/01/09 18:14
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
shoricel a scris:
omul ala zicea ca nu trebuie sa fii crestin ca sa ai o casnicie fericita.. |
Exact. Si stii de ce? pentru a fi fericit, spunea acelasi om, trebuie sa indeplinesti niste reguli in casnicie. Crestini extraordinari pot avea casnicii ratate pentru ca incalca toate regulile. Daca, de ex-si exemplul e din acelasi seminar, mergi in curba cu 80, cand viteza maxima e de 40, cel mai probabil e ca vei avea un accident. Si asta, chiar daca vei avea pe bord o statueta cu Isus. 
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
02/01/09 21:48
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
anomis a scris:
...Daca, de ex-si exemplul e din acelasi seminar, mergi in curba cu 80, cand viteza maxima e de 40, cel mai probabil e ca vei avea un accident. Si asta, chiar daca vei avea pe bord o statueta cu Isus.  |
Daca am fost vizat cad ai dat exemplul cu statueta cu Iisus, ai gresit ca numa' la catolici au statuete, noi avem doar picturile. 
In rest cred ca ai dreptate.
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
02/01/09 21:59
|
|
livu2day
membru
Inregistat: 06/11/08
|
|
black-panther a scris:
livu2day a scris:
...cea mai bune a pregatire sa fi matur spiritual adica sa ai o relatie adevarata cu Domnul. |
nu e suficient. |
Ba este daca ai o relatie cu Domnul El, iti da mult mai mult decat putem intelege noi... una sa fim pe proprile puteri si una sa fi pe Acel ce a fost, Acel ce e si Acel ce va fi. Adica stie totul si daca ai o relatie cu El Duhul Sfant te va calauzi si nu te va lasa sa faci asa ceva daca ai o relatie adevarata cu EL (adevarata relatie e sa asculti si sa stai linga Domnul).
Ultima modificare de livu2day (03/01/09 01:08)
_______________________________________ Proverbele 18:2 Nebunului nu-i este de învăţătură, ci vrea să arate ce ştie el. http://iaebetel.blogspot.com/
|
|
03/01/09 01:05
|
|
shoricel
membru
|
|
livu2day a scris:
Ba este daca ai o relatie cu Domnul El, iti da mult mai mult decat putem intelege noi... una sa fim pe proprile puteri si una sa fi pe Acel ce a fost, Acel ce e si Acel ce va fi. Adica stie totul si daca ai o relatie cu El Duhul Sfant te va calauzi si nu te va lasa sa faci asa ceva daca ai o relatie adevarata cu EL (adevarata relatie e sa asculti si sa stai linga Domnul). |
adevarat ca sunt si exceptii... dar unde ar mai fii pretuirea daca tot iti reveleaza Duhul si tu iei totul de pe tava? nu uita ca noi avem dreptul de a alege... exista persoane rationale si persoane mai putin rationale (cuvantul "spiritual" nu este tocmai opusul cuvantului "rational" de aceea nu l-am folosit). cred ca observi in jur ca sunt persoane care au ajuns la un anumit nivel sau au indeplinit un anumit scop prin diverse moduri. unii spun ca pur si simplu Dumnezeu a ales lucrarea asta pentru ei, si i-a condus intr-un mod mai special/divin (si asta nu e tocmai rational); pe altul il auzi ca a muncit nu stiu cat si i-a luat ani si ani, si sacrificii etc. sa ajunga acolo (si asta suna cat se poate de rational). unul din motive poate fii si caracterul omului. unii pretuiesc mai mult ce primesc, iar altii pretuiesc mai putin. cei ce pretuiesc mai mult obtin anumite chestii mai usor, cei ce pretuiesc mai putin, trebuie sa munceasca mai mult pentru ca, din munca inveti multe, te maturizezi ti se modeleaza caracterul, si inveti sa preuiesti. de ce este importanta pretuirea? pentru ca este parte din atituinea noastra, si se ia de mana cu multumirea. din ce motiv esti multumit? pentru ca realizezi valoarea a ceea ce ai. si astfel, pui pret pe ceea ce ai, adica pretuiesti. si Biblia pune accent destul de mare pe atitudine. deci, modul pe care Dumnezeu il alege pentru a indeplini un anumit scop este potrivit caracterului nostru, si este spre binele nostru. [important de notat este ca eu scriu aici dintr-un anumi punct devedere, nu le pot acoperi pe toate, este impsibil, pentru ca sunt foarte multe cazuri diferite, pentru ca noi suntem diferiti. am mai invatat ca, planul lui Dumnezeu cu privire la fiecare din noi este mai rational si mai cu sens (nu imi vine cuvantul) decat ne gandim noi... altfel nu am mai face studii Biblice si nu am mai cerceta atata adevarul Scripturii... numai ca punctul nostru de vedere limitat nu vede planul Sau din ansamblu, decat cat ne perimite orizontul si privirea noastra limitata. e adevarat ca sunt lucruri care nici macar cu o privire de ansamblu nu le putem intelege, si asta pentru ca mintea este iarasi limitata si nu poate intelege/cuprinde toate tainele lui Dumnezeu. mai este si faptul ca noi nu cunoastem in totalitate ce gandesc si intentioneaza cei din jurul nostru (nu e vb neaparat de ceva rau) un alt factor care contribuie la planul Sau si ceea ce nu intelegem noi. deci, planul Sau cu privire la fiecare din noi este potrivit caracterului nostru... iar daca, caracterul nu este pregatit sa il atinga fara sa se perverteasca sau sa isi mareasca intr-un mod excesiv stima de sine (mandria) atunci mai intai trebuie modelat... fapt care implica durere. [majoritatea modurilor in care Dumnezeu ne duce spre indeplinirea planului Sau este prin a ne da intelepciune ce, cum si cand sa facem - el ne da si vointa si infaptuirea - a pregatit faptele noastre bune dinainte, noi trebuind doar sa intram in ele - lucru care ne da impresia ca noi am facut, si nu El prin noi] si lucrul asta este deasemeni valabil si pentru relatii... si este atat de valabil pe cat reprezinta iubirea un act de alegere. si alegerea partenerului de viata este un aspect mai important decat multi se gandesc. si trist ce ca este tratat cu prea multa usurinta de catre tineri, si nu numai... si nu e nevoie de prea multe argumente, e suficient sa privim in jur. de ce atatea inimi frante, deziluzii, sentimente de frustrare si atitudini depresive? de bine ce stim cum, cand si cu cine sa ne implicam intr-o relatie? asta poate atunci cand toate drumurile vor duce catre rai... deci, Dumnezeu ne-a dat intelepciune sa o folosim. iar daca nu avem suficienta pentru a indeplini un anumit scop [nimeni nu se naste invatat], asta este unul din motivele, cred eu, pentru care Dumnezeu ne calauzeste intr-un mod divin  si unul din lucrurile care ne ajuta sa procedam corect in alegerea partenerului, construirea unei relatii puternice si sanatoase, mentinerea mai departe in cadrul casniciei a calitatii relatiei si poate chiar si imprimarea unui progres relational este cunoasterea "functionarii" partenerului pe care il iubim (sau ar trebui). este valabil si pentru femei, dar intr-un mod special pentru barbati, pentru ca ei sunt capii iar femeia este un vas mai slab. aceasta cunoastere a "functionarii" implica inevitabil comportarea ptrivit la ceea ce are parternerul nevoie... lucru care de multe ori ne scoate din obceiurile noastre (barbatesti) comode, badarane, egoiste si de care or mai fii ele si sa ne comprtam potrivit nevoilr ei.. pentru ca, dupa cum stim deja, iubirea este un act de alegere. in concluzie, baietilor, puneti mana si invatati ce este femeia, cum este ea construita, cum trebuie sa va comportati cu ea, si tot ce mai trebuie... si veti primi raspuns la multe intrebari. 
imi cer scuze de lungimea mesajului.. :|
PS: liviu, te rog, sa nu o iei personal, nu te-am contrazis in totalitate, si mesajul nu e numai pt tine, ci pt toti... 
Ultima modificare de shoricel (03/01/09 02:31)
|
|
03/01/09 02:17
|
|
livu2day
membru
|
|
shoricel a scris:
adevarat ca sunt si exceptii... |
Daca ai o relatie cu Domnul nu sunt excepti caci faci voia Lui... nu?
shoricel a scris:
dar unde ar mai fii pretuirea daca tot iti reveleaza Duhul si tu iei totul de pe tava? nu uita ca noi avem dreptul de a alege... |
Avem dreptu de alege voia Lui... da cu Domnul totul sa poate da pe tava in mod de zis... ca El face mult mai mult decat intelegem sau asteptam uite ce a facut pentru Israel si mult mai mult alte exemple...
shoricel a scris:
exista persoane rationale si persoane mai putin rationale |
Nustiu dar ai scris mult despre charactere si de astea pe mine nu ma prea intereseaza lucruri de astea ca ajung sa judec si dupa ochii mei pot judeca gresit... Eclesiastul 12:13 Să ascultăm dar încheierea tuturor învăţăturilor: Teme-te de Dumnezeu şi păzeşte poruncile Lui. Aceasta este datoria oricărui om. Eclesiastul 12:14 Căci Dumnezeu va aduce orice faptă la judecată, şi judecata aceasta se va face cu privire la tot ce este ascuns, fie bine, fie rău.
Intelepciunea si toate astea vine de la Domnul si uite care e aia: Proverbele 3:5 Încrede-te în Domnul din toată inima ta, şi nu te bizui pe înţelepciunea ta! Proverbele 3:6 Recunoaşte-L în toate căile tale, şi El îţi va netezi cărările. Proverbele 3:7 Nu te socoti singur înţelept; teme-te de Domnul, şi abate-te de la rău! Daca ne incredem in Domnul si pazim poruncile Lui indeplin atunci nu o sa avem probleme caci facem voia Lui... e conversatie complicata dar eu o sa fac dupa Biblie si o sa cercetez dupa Biblie, nu ma prea intereseaza characterul si ce fel de persoana e caci numa judecata Lui stie totul in ascuns fie bun sau rau. Sunt multe versete care poate fi folosite dar cred ca ar fi prea lung sa le pun pe toate 
shoricel a scris:
imi cer scuze de lungimea mesajului.. :|
PS: liviu, te rog, sa nu o iei personal, nu te-am contrazis in totalitate, si mesajul nu e numai pt tine, ci pt toti...  |
Nu te ingrijora am citit totul si mia placut unile lucruri dar ai grija sa le over-think sau cum sa zice. Plus nu ma supar, fiecare are opinia Lui 
_______________________________________ Proverbele 18:2 Nebunului nu-i este de învăţătură, ci vrea să arate ce ştie el. http://iaebetel.blogspot.com/
|
|
03/01/09 15:32
|
|
shoricel
membru
|
|
livu2day a scris:
Daca ai o relatie cu Domnul nu sunt excepti caci faci voia Lui... nu? |
ma refeream la exceptiile in care Dumnezeu te calauzeste intr-un mod mai deosebit...
livu2day a scris:
Avem dreptu de alege voia Lui... da cu Domnul totul sa poate da pe tava in mod de zis... ca El face mult mai mult decat intelegem sau asteptam uite ce a facut pentru Israel si mult mai mult alte exemple... |
ia spune-mi si mie, un bebelus cand creste mai mare, mai mananca dandu-i parintii cu lingurita sau invata sa manance singur? Dumnezeu pregateste pt tine anuimte scopuri si tinte, dar este gresit sa te gandesti ca mereu iti da pe tava. ca altfel nu ti-ai mai folosi intelepciunea si darurile.
livu2day a scris:
Nustiu dar ai scris mult despre charactere si de astea pe mine nu ma prea intereseaza lucruri de astea ca ajung sa judec si dupa ochii mei pot judeca gresit... |
liviu, eu nu am judecat in sensul rau, am facut un fel de studiu de caz. si spune-mi, te rog, daca este gresit ce am zis.
|
|
03/01/09 16:45
|
|
livu2day
membru
|
|
shoricel a scris:
ma refeream la exceptiile in care Dumnezeu te calauzeste intr-un mod mai deosebit.. |
Daca ai relatie adevarata lucra intotdeauna intrun mod deosebit caci asa isi proslaveste Numele Lui, pentru uni e mai deosobit depinde de persoane uni mai putin alti mai mult.
shoricel a scris:
ia spune-mi si mie, un bebelus cand creste mai mare, mai mananca dandu-i parintii cu lingurita sau invata sa manance singur? Dumnezeu pregateste pt tine anuimte scopuri si tinte, dar este gresit sa te gandesti ca mereu iti da pe tava. ca altfel nu ti-ai mai folosi intelepciunea si darurile. |
La anumite lucruri da pentru ca noi nu putem face niciodata ce face El asa ca anumite lucruri ne da pe tava... unde sa invatam sa cautam jumatele nostru in lumea acestea numa daca El ne o aduce... de invata sa nu fim ca un copil sa crestem e vorba la relatia noastra sau exemplu inveti sa pazesti poruncile inloc ca El sa te opreasca intrun mod deosebit. La jumatele tau iti da pe tava intrun fel depinde ca lucri pentru ea/el dar tot pe tava caci dupa puterea noastra nu noi o gasim si numa daca EL hotareste si dupa voia Lui.
shoricel a scris:
liviu, eu nu am judecat in sensul rau, am facut un fel de studiu de caz. si spune-mi, te rog, daca este gresit ce am zis. |
Studiu de astea sunt gresite dupa opinia mea si dupa ce am vazut in Biblie, nu prea are folos... caci te face sa gandesti ca te basezi in studi si intelepciuni de astea. Hmmm oricum am zis opinea mea si ma retrag, nu vreau sa ajung sa jignesc pe nimeni 
|
|
04/01/09 18:10
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
april a scris:
Cum ne pregatim [...]? |
Doamne, am citit cateva pagini, si, mi-am dat seama ca daca ma compar cu altii ar trebui sa mai stau vreo 10 ani"pe tusa".
Cititul cartilor care abordeaza casatoria, din punctul meu de vedere, au atat avantaje cat si dezavantaje.
Eu am inceput sa citesc pe la 16 ani. La 18 ani m-am oprit pentru ca n-am mai rezistat. Prea mult imi spuneau cum trebuie sa fiu, si parca, in mintea mea de atunci ,rolul de sotie imi aparea ca un rol de scena, in care trebuia sa fiu femeia perfecta...Nu sunt si nici nu voi fi femeia perfecta! Si probabil nici o sotie perfecta...Sunt ceea ce sunt si sper sa fiu(asa imperfecta cum sunt) ajutorul potrivit pentru cel care imi va fi sot... Cred ca mai degraba o pregatire practica mi-ar fi fost mai de folos, dar regretele sunt tardive...
Nu recomand acum nimanui sa nu citeasca, asa cum am facut eu. E greu insa de crezut ca exista femei care nu citesc materiale despre cum sa-si optimizeze relatia cu partenerii.
Ma frustreaza insa,ca sunt pe piata tot felul de materiale(inclusiv crestine) care iti spun partitura pe care trebuie sa o joci, de parca daca ai face x sau y asta ti-ar garanta fericirea. Doar Dumnezeu poate. Cred ca, daca ai partasie intima cu El, te va calauzi cum sa te porti cu partenerul...
Cartile pot fi de folos, dar trebuie sa intelegem ca Dumnezeu lucreaza cu fiecare om/familie diferit. Nu stiu daca este necesar sa citim neaparat carti despre casatorie. Si cartile care vorbesc despre relatiile interumane pot fi de mare ajutor.
Ultima modificare de MRU (11/03/09 19:06)
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
11/03/09 18:39
|
|
Larisa
membru
Inregistat: 22/05/05
|
|
Cartile bune iti pot deschide ochii. In momentul in care esti tanar si nelinistit sunt o sumedenie de lucuri despre casatorie care nici nu-ti trec prin cap. Atatea responsabilitati, tu trebuie sa fii acolo pentru celalalt in momentul in care spui: DA, sunt atatea nevoi care le are partenerul si pe care momentan poate nu le accepti sau poate nu ti le imaginezi. EU devine NOi si EU devine El. TU iesi din schema pentru bunastarea celuilalt si da, Dumnezeu lucreaza prin noi, dar e bine ca sa citim prin ce au trecut altii sau ce spun consilierii crestini despre acest subiect. De ce? Pentru ca ei au consiliat poate sute de cupluri si au o vedere mai buna decat cea pe care ne-o imaginam noi. Sunt cateva carti extraordinare pe piata (acum nu stiu daca sunt traduse in limba romana) dar daca vreti recomandari trimite-ti-mi un mesaj.
_______________________________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga
|
|
13/03/09 04:30
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
deschideti un nou subiect, cu si despre literatura la subiect ( casatorie, relatii, familie etc ).
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
13/03/09 08:01
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
Sa continui sa fiu carcotasa...mai importanta decat pregatirea pentru casatorie e pregatirea pentru viata. Daca nu stii sa gestionezi un conflict cu semenii, cu atat putin vei reusi sa eviti conflictele cu partenerul...comunicarea, rezolvarea problemelor, managementul conflictului sunt niste abilitati care trebuiesc exersate zilnic, nu doar cand te casatoresti. Corect?! 
Cartile, eu cred ca, maresc nivelul de asteptari pe care le ai cu privire partener(trebuie sa fie mister perfect, desi noi suntem domnisoarele imperfecte; si reciproca e valabila ), iar confruntarea cu realitatea s-ar putea sa fie cam naucitoare. De cate ori ne purtam asa cum ar trebui?! La acestea se mai adauga si falsele sperante care sunt sadite inca din copilaria timpurie: printul vine neaparat pe cal alb, iar printesa trebuie sa fie foarte frumoasa[musai],rasfatata si iubita fara masura. 
Ultima modificare de MRU (13/03/09 10:16)
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
13/03/09 09:51
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
Nu am gasit mai bun subiect sa spun asta,dar nu cu tenta de intrebare,ci mai mult retorica : o mama proorocita si'a casatorit fata de 16 ani cu un baiat de 20 de ani , fata cu situatie materiala mult mai buna decat a baiatului,dar nu asta conteaza.Ambele familii fiind penticostale.Desi nici asta nu cred sa conteze.E doar o situatie,baiatul fiind un amic al unui var de al meu,situatie care mi se pare cat de cat ciudata.
|
|
13/04/09 11:18
|
|
shoricel
membru
|
|
editheraven a scris:
... si'a casatorit fata de 16 ani cu un baiat de 20 de ani... |
hmmm, suna ca pe timpul lu' mamaie "si-a casatorit fata", zici ca fata nu avea dreptul la libera alegere... da' ma rog, nu stiu toate detaliile, era doar o observatie despre cum imi suna mie 
|
|
13/04/09 11:53
|
|
edi.theraven
membru
|
|
Da,deh,nici eu nu prea sunt la curent ce se intampla "prin partile alea",cum zice mama,neam mare-barfa multa.Insa faptul ca fata s'a maritat,arata faptul ca mama a fost oricum de acord.La 16 ani maritata,nu iti strici copilaria?
|
|
13/04/09 11:58
|
|
shoricel
membru
|
|
shoricel a scris:
hmmm, suna ca pe timpul lu' mamaie "si-a casatorit fata", zici ca fata nu avea dreptul la libera alegere... da' ma rog, nu stiu toate detaliile, era doar o observatie despre cum imi suna mie  |
de ceva vreme am invatat un lucru: indiferent cat de aiurea sau ciudata mi s-ar parea o situatie, pana nu stiu detalii sigure nu e prea potrivit sa comentez pentru povestea se deformeaza de la o persoana la alta.
|
|
13/04/09 12:04
|
|
april
admin forum
|
|
editheraven a scris:
Nu am gasit mai bun subiect sa spun asta,dar nu cu tenta de intrebare,ci mai mult retorica : |
puteai sa cauti.
si daca e retoric nu era nevoie de raspunsuri.
scrieti la subiect.
|
|
13/04/09 14:11
|
|
crestin_salvat
membru
Inregistat: 15/11/08
|
|
strategy a scris:
shoricel, il contrazic pe omul acela.. prin simplul fapt ca noi toti am pacatuit si suntem lipsiti de DRAGOSTEA lui Dumnezeu. Deci, prin simpla logica rezulta ca noi nu putem iubi=dragoste. Un om cu totul pus de-oparte=sfant pentru Dumnezeu, poate sa iubeasca numai prin Dumnezeu, adica roada Duhului. Na, zi-mi tu cum legi logica ca un om care nu-l cunoaste pe Cel care este Dragoste sa poata iubi cand el nu e capabil. Fii atent ca oamenii din lume definesc iubirea si dragostea cu si in alti termeni, si se leaga doar de efectele dragostei si imitatiile actiunii de a iubi. etc, etc ... sper ca am fost inteles in idee. |
sa stii ca noi sintem obisnuiti sa gandim asa cum spui tu, dar realitatea din viata ne contrazice uneori. Ce zici de faptul ca sunt oameni care nu-s pocaiti si care au casatorii linistite si normale, ca sa nu spun "fericite", si sunt pocaiti care au casatorii dezastruoase?... sunt pocaiti care au casatorii ruinate, dar raman impreuna mai mult de rusine sau ca sa nu fie dati afara din biserica. In ce priveste "ca un om care nu-l cunoaste pe Cel care este Dragoste sa poata iubi cand el nu e capabil", nu stiu daca e intotdeauna asa. Cat de capabil esti tu sau eu sau alti crestini, de dragoste adevarata intotdeauna?... Sunt mame care nu-s asa religioase si care totusi isi iubesc copiii tot cu o dragoste de la Dumnezeu, ca doar dragostea materna tot de Dumnezeu a fost creata si pusa in mame. Sunt si sotii care desi cred in Dumnezeu si il respecta, poate nu-L cunosc asa bine, cum spunem ca-L cunoastem, dar isi iubesc barbatii foarte mult, cu o dragoste care eu zic ca vine tot de la Dumnezeu, prin Isus Hristos, chiar daca ele nu isi dau seama de asta.
Ultima modificare de lucian_salvat (16/01/10 05:48)
_______________________________________ "Asteapta lucruri mari de la Dumnezeu". -William Carey
|
|
16/01/10 05:48
|
|
felyy
membru
Inregistat: 23/06/08
|
|
april a scris:
Si alta idee: ce parere aveti despre rugaciunea pentru viitorul partener? Sa ne rugam de acum pentru persoana respectiva? Ca acolo unde este, sa fie binecuvantat, iubit, ajutat, acceptat, etc...? |
Logodnicul meu mi-a spus ca el sa rugat asa pentru viitorea lui sotie....acum am aflat eu de ce imi merge mie asa bine.. 
_______________________________________ Complimentele nu ma ridica, criticile nu ma coboara..sunt ceea ce sunt, nu ceea ce vor alti sa fiu. Nu sunt perfecta, nici nu vreau, nici nu pot..sunt ceea ce este mai simplu EU
|
|
27/02/10 22:47
|
|
edi.theraven
membru
|
|
Vi se pare anapoda ca dupa 3 ani de relatie un tip care vrea sa se casatoreasca cu fata respectiva sa se astepte ca si fata sa vrea, cand o sa vina posibilitatea de la Dumnezeu sa se casatoreasca si, adica, sa stie ce vrea?
|
|
23/04/10 08:37
|
|
april
admin forum
|
|
Mie mi s-ar parea anapoda sa ai o relatie de 3 ani fara sa stii ca te vei casatori cu persoana cealalta. Adica intai sa ai relatia si apoi, dupa 3 ani, tot sa nu fii sigur de casatorie. Ma refer, bineinteles, la persoane credincioase.
|
|
23/04/10 10:04
|
|
edi.theraven
membru
|
|
|
23/04/10 10:05
|
|
felyy
membru
Inregistat: 23/06/08
|
|
apai daca dupa 3 ani nu sti ce vrei ti-ai pierdut vremea degeaba, daca dupa atata timp nu sti ce vrei...cel mai posibil si dupa sa ai probeleme cu asta...
_______________________________________ Complimentele nu ma ridica, criticile nu ma coboara..sunt ceea ce sunt, nu ceea ce vor alti sa fiu. Nu sunt perfecta, nici nu vreau, nici nu pot..sunt ceea ce este mai simplu EU
|
|
23/04/10 11:58
|
|
crisstina
membru
 Inregistat: 10/03/08
|
|
Mie mi se pare o pierdere de vreme daca dupa 3 ani de relatie nu te casatoresti cu persoana respectiva ... i-ai "mancat" 3 ani din viata si tot sa nu stii ce vrei si pe deasupra ii ranesti inima persoanei pe care ai iubit-o atata timp dar nu suficient de mult pentru a face pasul casatoriei.
_______________________________________ Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna,un zambet la fiecare lacrima,o binecuvantare la fiecare pas si un raspuns la fiecare intrebare!!!
|
|
23/04/10 12:02
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|