|
|
|
sweet andra
membru
Inregistat: 11/01/06
|
|
Nu trebuie sa-mi multumesti....
_______________________________________ "Dragostea sa fie fara prefacatorie. Fie-va groaza de rau, si lipiti-va tare de bine." Romani 12:9
|
|
15/03/06 15:09
|
|
vaxaly
membru
Inregistat: 28/03/05
|
|
Dumnezeu este DREPTARUL tuturor lucrurilor. Intelepciunea lumii este o nebunie inaintea lui Dumnezeu. Daca Dumnezeu este cu noi si in noi atunci sa fii tanar crestin nu este o nebunie, este o mandrie. e o extrema pt cei "de afara" dar este calea dreapta dupa standardele Cerului.
_______________________________________ "Nu de aripi are nevoie spiritul omenesc, spune Bacon, ci de plumb. Cu prea mare usurinta se avanta in cele mai inalte abstractiuni pierzand orice contact cu omenescul si realitatea."
|
|
25/03/06 14:26
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
in sfarsit un subiect care relateaza adevarul in titlu...dar in locul cuvantului paradox as fi folosit MINUNE...
Ultima modificare de giany_v (14/08/07 14:02)
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
19/06/07 14:31
|
|
alina p
membru
Inregistat: 10/05/07
|
|
giany_v...fi mai explicit te rog....multumesc mult...fioloseste niste cuvinte care sa inteleaga oricine...(spun asta deoarece am vazut felul tau de-a te exprima si vocabularul tau "imbogatit")
|
|
23/06/07 00:57
|
|
a_lex_sabin
membru
Inregistat: 16/06/07
|
|
buna ,dragi mei. nu uitati ca noi suntem pusi de Domnul Isus sa traim printre oameni ,ca sa se vada lumina din noi si asa ei sa se pocaiasca!daca am trai in pustiu ca nam avea cui sa mi aaratam roadele credintei noastre! nam dreptate fratilor
|
|
01/07/07 14:51
|
|
florin arad
membru
Inregistat: 29/06/07
|
|
Sa fi tanar si crestin este ceva frumos,ceva maret. Tanarul crestin poate aduna in el,prin voia Domnului:iubirea,tineretea,visul si speranta,frumusetea si curatenia,sufleteasca si trupeasca si toate astea intru slava lui Dumnezeu.Amin. Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti.
_______________________________________ Pentru ca nimanui nu ii pasa cand sunt trist, am hotarat sa fiu fericit.
|
|
03/07/07 22:19
|
|
a_lex_sabin
membru
Inregistat: 16/06/07
|
|
Se spune ca doi prieteni se plimbau pe strazile din america.unl era indian cheroche (tribul din care facea parte) iar celalalt era american! pe cand se plimbau ei la o intersectie indianul se opreste si spune ca a auzit un greiere cum canta. americanul incepe sa rada si ia spus ca in galagia aia este imposibil sa auzi cum canta un greier! prietenul indian nu mai spune nimic plecand un moment dupa un colt dupa care sa intors tinand in mana acel greieras de care vb!americanul se uita mirat si la intreabat cum de la auzit la care prietenul scoate o moneda care o arunca in sus si o lasa sa cada pe jos la care trecatorii isi intorc privirea la moneda! dragul meu ia spus atunci indianul: daca de mic cresti si inveti si sti sa recunosti vocea domnului tinando in suflet permanent atunci cand vei fi mare iti va fi usor sa o recunsti dintre alte mii de vocii!
|
|
06/07/07 22:36
|
|
Delmoniko
Exclus
Inregistat: 16/05/07
|
|
Dar indianul era politeist!  Si credea in Marele Spirit,in totemism si animism! In rest,cat se poate de adevarat!
_______________________________________ Ai pus mana pe o biblie si te crezi dumnezeu!
|
|
07/07/07 12:35
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
Delmoniko a scris:
Dar indianul era politeist!  Si credea in Marele Spirit,in totemism si animism! In rest,cat se poate de adevarat! |
da mai ... esti "tare in cuvinte" daca asta doreai sa subliniezi...fi atent la mesajul alinei p ... io nu zic nimic ... dar cam cati crezi ca au "tradus" sau "titrat" ce ai scris tu???
Ultima modificare de giany_v (14/08/07 14:13)
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
14/08/07 14:05
|
|
alina p
membru
Inregistat: 10/05/07
|
|
|
16/08/07 02:04
|
|
Mallzebuth
membru
Inregistat: 10/07/07
|
|
Eu stiam ca un paradox este o afirmatie auto-contradictorie sau un argument contra-intuitiv... Pai, cum sa nu poti fi si tanar si crestin.. Deci, nu este nici un paradox. Si sa nu incepeti sa spuneti ca tinerii din ziua de azi nu mai cred in dumnezeu si bla bla... Am intalnit destui pocaiti tineri... Macar daca nu ar mai cita din biblie si ar incepe sa gandeasca rational. In fine, deviez de la subiect...
_______________________________________ Libertatea creaza mai multa libertate, in timp ce supunerea la legea oarba a unui orb demiurg creeaza tot mai multa sclavie. Nu te poti elibera inchinandu-te la lanturi, ci rupandu-le! C. Jung.
|
|
18/08/07 15:25
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Nu cautati ultimele mesaje, giany si sytri.
Daca aveti chef de discutii particulare, gasiti o alta cale de comunicare.
Multumesc.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
03/09/07 16:43
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
Sa fii si tanar si crestin e la limita paradoxului Da, avand in vedere cate ispite sunt. Insa, eu vad un lucru: tinerii sunt mult mai dispusi sa se schimbe, pe cand cei in varsta, tind sa fie ..cum au apucat ei. Cred ca niciodata nu e tarziu ca sa schimbi ceva la caracter. 
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
24/08/08 21:44
|
|
Sword
membru
Inregistat: 01/02/08
|
|
A fi astazi crestin mi se pare un fapt mai nonconformist decat oricare din lucrurile alese de lume sa iasa in evidenta cu ceva. Sa intalnesti un crestin astazi si sa si ai ce discuta cu el este chiar o "nebunie" in lumea asta. Paradoxul vine tocmai din ideea ca lumea azi se bazeaza si crede mai degraba in shopping decat in D-zeu. Bine....este spus "la limita", deci nu se poate zice ca-i chiar paradoxal. Dar se poate zice ca-i nonconformism. Asta mie-mi place. Si am fost placut surprins sa discut cu oameni pe care de-abia ce i-am cunoscut la o intrunire de motociclisti (la care am participat recent) despre D-zeu, religie, new age, apocalipsa. Asta mi s-o parut mai nonconformist decat ragetele rockului din fundal.
_______________________________________ Cu putina credinta poti muta muntii, dar cu ceva intelepciune ii vei lasa la locul lor.
|
|
25/08/08 09:33
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
Mi-am dat seama de ce ar putea fi un paradox. Mamaie care nu mai are ce face se apropie de Dumnezeu. E o fire evlavioasă, merge la biserică, ţine post, se roagă mai mult şi cu inima, şi asta rezultă din lacrimile vărsate de fiecare dată. Pe cealaltă parte, tinerii sunt mai sprinteni, ce timp petrecut pe genunchi! Se distrug hainele de firmă! Distracţie, gaşca, băutură, destrăbălare. Mai vezi şi câte un ciudat de ăsta care s-a gândit să meargă la biserică, cică L-a întâlnit pe Isus Christos. Parcă am auzit de El. Prin Biblia lu'mamaie. Păi o să mă ocup de el când oi fi de vârsta lu' mamaie.
5 tineri mergeau la discotecă. Între ei era şi o tânără. La plecare mama ei i-a spus:"Domnul cu tine, fata mea!" Dar fata i-a replicat:"Mama, Dumnezeu nu mai are loc, că suntem cinci. Hai că Îl punem in portbagaj." Râseră tinerii şi maşina plecă în trombă. Pe drum au avut un accident grav. Au murit toţi. Maşina era efectiv spulberată. Ceea ce au constat poliţiştii era ca portbagajul era intact. În el era un cofrag de ouă. Niciun ou nu se sparsese.
Ca tânăr, zic eu, e dificil sa Il alegi pe El dintre atâtea alte variante tentante, dar mult mai sigur. 
Ultima modificare de anomis (10/04/09 10:40)
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
10/04/09 10:39
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|