TANARCRESTIN.net
 




Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Crestinism practicant sau cu juma' de norma!?/Minuni in viata mea...decupaje de viata Moderat de +Archangel+, Old  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3 4
Magdy
membru

Inregistat: 09/01/07
Consider că este necesar ca cei care trăiesc astfel de minuni,să le împărtăşească celorlalţi.
Astfel ne putem îmbărbăta unii pe ceilalţi.

Faptul că ne trezim din somn dimineaţa este o minune,dar asemenea minuni sunt,să le spun vizibile cu ochiul liber chiar şi pentru necredincioşi!Astfel pot şi ei să spună:"Măăă,da' ce Dumnezeu mare aveţi!!"
Şi chiar avem! ;)
Slavă LUI! :)


20/02/08 12:06

   
abelusca
membru

Locatie: don't worry,be happy!
Inregistat: 20/03/08
Wow !!!

_______________________________________
http://www.youtube.com/watch?v=eEZIVeE0xLY

20/06/08 01:08

Site web  
Sarah
membru

Locatie: Michigan
Inregistat: 08/03/07
Am tot "uitat"sa trec pe-aici.
De vreo 2 saptamani,m-a apucat o pofta de gutui,si am cautat ca disperata,prin magazine,dar degeaba. I-am cerut unei sore din Biserica,care are o livada mare,dar mi-a spus ca le-a dat pe toate si nu mai are. Am mers asa mahnita de la Bis si ma gandeam cu dor si regret la gradina alor mei...dar la programul de seara,cand mergeam cu micuta la baie,ma opreste pe hol,si imi da trei gutui. Apoi mi-o zis,ca o mers in livada,si vorbea cu Domnul "Doamne,n-ai pastrat Tu pentru sora mea,niste gutui? Ajuta-ma sa gasesc cateva pentru ea!" si chiar a gasit...in clipa aceea,dupa o buna bucata de vreme,am simtit ca DOmnul chiar ma iubeste cu adevarat...si saptamana urmatoare,am gasit si eu in magazin.Domnul chiar e bun...
poate e amuzant,dar pentru mine e un lucru imens,pentru care II Multumesc!!!


_______________________________________
Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35

11/11/08 21:15

   
livu2day
membru

Locatie: Dublin, Ireland
Inregistat: 06/11/08
Hmmm de multi ori am vazut minuni, saptamina trecut a venit un frate care Isus la umplut cu Duhul Lui. El si noi ne-am rugat la Isus si a vindecat multi cu cancer, dureri la ficat, la spate, tot feluri de minuni am vazut. El a avut multe daruri si era prima data cand am vazut un Evanghelist care zi de zi is pune viata in numele Domnului a mers in triburi, tari periculoasa, moarte si viata era doar la clipeala si el a facut pentru Domnul si uite cum lucra prin El, slavit sa fie Domnul nostru Isus Hristos.
Am avut si eu multe minuni sau lupte care Isus a luptat pentru mine contra intunericul.
Acum vara un an am fost in romania sa ma opereze de polipi, in cluj a fost. Nu o sa ma duc in detali dar a fost foarte disgusting, full of blood si chinui. 2 saptamni numa sange din nas imi iese cu muci, eram parca racit dar iesa sange.
Nu puteam dormi deloc, tremuram noapte de durere, m-am gandit intrun moment mai bine mor. Nu aveam puterea nici sa umblu nustiu ce a fost dar park muriam. Stateam la un prietem care tata era proroc si atunci fugi-am de El, a venit proroc si a zis Domnu mia zis mie daca vrei sa scapi de durere cheama-L si te va ajuta daca nu o sa mori.
Dupa citeva ore ziceam mai bine mor si etc, m-am rugat si am putut manca, bea, puteam sa umblu dorm pentru ca El are mila si dragoste de unu fara putinta ca mine.
Aia e doar una din acelea povesti, am multe minuni si semne in viata mea. Numa asa lucra Domnul sa iti arata slava si puterea Lui.
Laudat sa fie El ca are mila un nimic ca mine.

Ultima modificare de livu2day (12/11/08 17:15)


_______________________________________
Proverbele 18:2 Nebunului nu-i este de învăţătură, ci vrea să arate ce ştie el.
http://iaebetel.blogspot.com/

11/11/08 22:16

   
adriana
membru

Inregistat: 08/02/08
Imi aduc si acum aminte[desi luna aceasta se fac 4 ani] cand telefonul a inceput sa vibreze ... La capatul firului era sora mea cu o voce disperata... Era in drum spre Bucuresti cu nepotica mea care pe vremea aceea avea doar 1 an si 4 luni...mi-a zis ca spera sa ajunga cu ea vie...credeam ca nu aud bine...a stat cateva zile intr-un spital din Bucuresti...s-a bucurat de toata atentia medicilor dar totul parea in zadar..sora mea nu se dezlipea de langa ea...o privea disperata cum se stinge...Incepusem deja sesiunea...nu stiu cum mi-a dat Dumnezeu putere sa merg la examene...M-am dus intr-o zi la spital...era doar sora mea cu Maria...fusese o zi dificila...medicii devenisera sceptici cu privire la evolutia ei...dar in timp ce vorbeam cu sora mea, Maria s-a ridicat brusc si a cerut de mancare. Am ramas blocate. Stiam ca doua Biserici ne purtasera in rugaciune. Consider ca Dumnezeu a facut o mare minune. Plus, ca in sesiunea respectiva am avut o singura nota de 9 si restul 10... De curand, in timpul unei strangeri gen "Vestea Buna", am avut placuta surpriza sa o aud pe Maria multumindu-i lui Dumnezeu. :)...nimic nu este mai impresionant decat credinta unui copil...:)

Ultima modificare de MRU (07/01/09 22:17)


_______________________________________
"Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)

07/01/09 22:15

   
simple
membru

Locatie: pamant
Inregistat: 19/10/05
:)foarte frumos MRU.Multumesc ca ai impartasit cu noi aceasta experienta.Este extraordinar cum Dumnezeu raspunde rugaciunilor copiilor sai.E minunat faptul ca stii ca poti veni inaintea Lui in orice moment, ca El e acolo si te asculta.

Anul trecut tineam un fel de jurnal Biblic...unde scriam cate un paaj care-mi vorbea si niste ganduri legate de el sau o rugaciune.
Inainte de anul nou l-am rasfoit si am cazut este un pasaj in care am facut o rugaciune concreta: L-am rugat pe Dumnezeu sa-mi daruiasca o casa unde sa putem sta, sanatate si sa ajute ca familia mea sa fie din nou impreuna.
Azi...când privesc inapoi vad cat de minunat e El: mi-a daruit mai mult decat îndrazneam eu sa-mi inchipui.Familia mi-e reunita aici, avem un coltisor numit "acasa" iar eu pot alerga si gusta viata din plin. Slava Numelui Sau!

Ultima modificare de simple (08/01/09 23:27)


_______________________________________
calator spre eternitate

08/01/09 22:35

   
simo
membru

Locatie: Barcelona España
Inregistat: 13/04/08
Fiindca tot vine vorba de minuni in vietile noastre. O sa spun si eu,una din cele mai mari minuni ale mele. Inca de la nastere,mama urma sa aiba probleme cu mine. Ma nascusem cu un ganglion la gat si incepea sa apara neprevazutul. Ganglionul respectiv, crestea cu trecerea timpului si pana la varsta de 4 ani,nu mi sa putut vedea aceasta problema,cu care parintii aveau a se confrunta. La varsta de 4 ani, au inceput sa vada... ca incepea sa mi se cunoasca acel ganglion si era in continua crestere. Parintii au decis sa mearga cu mine la fel de fel de specialisti si au incercat sa caute remedii pentru vindecarea acelui ganglion. Din pacate (si fericire acum) acel ganglion nu se putea extirpa, decat prin operatie. Medicii, le-au spus parintilor riscul in care aveau a intra si consecintele opertiei. Riscul era ca... operatia,urma sa fie facuta pe caile respiratorii si pe caile vorbirii,fiindca ganglionul respectiv, era asezat undeva la mijlocul acestor cai. Din acea clipa, a inceput sa bata conometrul. Parintii nu doreau sa ma piearda si nici ei nu stieau ce sa mai faca, ca sa ma fac bine.Au refuzat sa creda ca operatia respectiva ma va lasa fara glas, sau ma va face sa mor fara respiratie,in timpul operatiei. Au ajuns la concluzia ca in momentrul respectiv,nu doreau sa ma piearda si au cautat sa mearga cu mine in alte orase... numai sa gaseasca un remediu de a ma salva.Nimeni nu imi dadea sanse si toti se indoiau de reusita operatiei mele.Timpul trecea si eu cresteam,operatia incepea sa devina si mai complicata si mai riscanta.Medicii, spuneau ca nu mai sunt sanse,parintii disperati si dornici sa ma salveze.Sau rugat mult si au cautat multe cai de a ma salva.Dar unica sansa cu risc de 90% era operatia. Medicii au decis ca nu mai este timp si ca e mai bine sa incerce.Aveam 6 ani,mai multi medici specialisti,din orasul Iasi, unii care studiase in Europa,au inceput sa ma pregateasca pentru operatie. La intrebarea mamei,catre un medic,daca voi trai sau daca voi muri! Medicul a spus,noi ne dam toata silinta, dar singurul care ar mai putea face o minune,ar fi doar Dumnezeu. La 3 zile dupa ce mau pregatit pentru operatie, a venit si ziua mareata. Dupa o operatie de aproape 2 ore,am fost dusa la reanimale.Cu totiii multumiti ca nu murisem,asteptau sa vada daca voi mai putea vorbi. Dupa ceva ore, sa intamplat si minunea si au constatat... ca intradevar Dumnezeu imi salvase viatza. Nu imi aduc aminte prea multe, ca am fost anesteziata total,dar stiu ca toti oamenii din spital priveau cu uimire reusita operatiei.Slava Domnului! ca desi nu stieam ce problema avusesem in acel moment,mi-am dat seama pe parcurs, ca Dumnezeu ma trecut prin incercari destule...Dar nu ma lasat. Acum, vreau sa il iubesc  si sa il ascult. Si asa de mult imi doresc, sa cresc in intelepciune si sa pot fi de folos semenilor mei.

Ultima modificare de simo (11/01/09 02:02)


_______________________________________
Dragostea, este o bogatie... care nu se vinde, nici nu se cumpara, ci se da.

11/01/09 01:58

   
ctdaniel
membru

Locatie: rozniv
Inregistat: 12/03/09
am sieu o marturisire despre felul cum DUMNEZEU alucrat in viata mea.Mam nascut intro fam in care nu prea am auzit prea mult despre DZEU.La fel ca-n majoritatea familiilor de romani DZEU e undeva cam pe ultimu loc intre prioritatle oamenilor.Localitatea in care am crescut era una in care mersu la bserica se facea odata pe an,la paste.Am crescut citind foarte multe carti scrise de scriitori epoci comuniste,in care era scris ca doar oameni slabi si batrani cred in acest mit,datorita faptului ca le era frica de moarte.asa am ajun sa cred ca DZEU nu exista.Eram foarte impotrivitor tuturor acelora care imi vorbeau de DZEU.Intro zi la rugaminte unui prieten am mers intro adunare penticostala,dar datorita principilor mele nam ascultat de glasu chemari Sale.A fost cea mai proasta decizie care am luato si care mi-a afectat toata tineretea si care era sa ma duca la moarte.Am inceput sa consum cantitati mari de alcol si sa fumez foarte mult.am avut relati cu persoane de sesx opus fara sa fiu casatorit in asa fel ca la un moment dat a inceput sa-mi fie repulsie fata de orice femeie.Toate pentru mine aratau la fel, femei usoare.asa am ajuns la varsta de 29 de ani.in ziua cand am implinit varsta asta am mers intrun local pentru a sarbatori cu prieteni si dup ce am consumat o cantitate mare de alcol,am plecat cu unu dintre ei si am luat masina  patronului la care lucram.Datorita faptului ca nu aveam permis si nici nu stiam prea bine sa conducem la un moment dat masina sa oprit si na mai vrut sa pornesca.Mam speriat in momentul acela si am fugit.Am plecat intro manastire cu gandu sa ma intrept si sal caut pe acela pe care il respinsesem ani dea randu.Odata un preot mia spus ca adevarati crestini se gasesc in manastiri.Asa ca am crezut ca acolo e locu in care puteam sa ma apropi de DZEU.Dar mam inselat amarnic.Am vazut multe lucruri care mai mult ma departat decat sa ma apropie de DZEU.Lucruri greu de imaginat de mintea omenasca si inacceptabile se savarsesc in astfel de locuri.as vrea sa spun ca lucrurile acestea mau impins spre sinuncidere si eram gata sami iau viata,daca nu gaseam o carte care mia schimbat viata.Cartea se numea Din inchisoare in imparatia lui DZEU,de EUGEN BURGHELEA.Am vazut ca DZEU are putere de a ierta si ca pe EL nu trebuie sal cauti in anumite locuri,si ca EL se afla aproape de noi.Lam cautat pe acest frate si indrumat de el mam decis sal urmez pe ISUS.am 5 ani pe calea D-LUI SI SLUJESC INTRO BISRRICA PENTICOSTALA. Mam casatorit si avem si o fetita pe numele rebeca.In acest timp am cautat sa le vorbesc oamenilor despre dragostea lui DZEU.Am inceput o lucrare itrun loc in care erau doar doi frati,si acum prin HARU DLUI sunt peste 60 membri botezati.lOCU IN CARE NE STRANGEM A AJUNS NEINCAPATOR,DAR NADAJDUIESC SA STRANGEM BANI PENTRU A CONSTRUI UN LACAS MAI MARE.DUMNEZEU sane BINECUVINTEZE pe toti'

18/03/09 12:17

   
RainSong
membru

Locatie: going over Jordan
Inregistat: 08/11/06
Mi-a dat Domnul carnetul de sofer, ceea ce e o minune la ce cashcheta patrata de examinator am avut si la ce ore de sofat am facut eu [celalalt examinator era super zambitor si punea faze usoare].
Imediat dupa pornire m-a pus preferata mea - pornirea din rampa [mi-a murit motorul prima oara]. Dupaia am acordat prioritate o groaza de timp la 4 benzi, si cand m-am bagat am intrat pe banda 2, faza la care mi-a facut scandal vreo 250m, ca ce ,ca nu se face asa ceva blabla, ceea ce m-a taiat toata [si nici macar nu avea dreptate, daca nu intram asa mai stateam juma de ora sa cedez trecerea si era si linie continua]. Am facut slalom stanga dreapta ca banda 1 era in mare parte ocupata, m-a pus o parcare cu spatele ,inca un viraj la 180grade + alte faze si o parcare vagon pe un drum super aglomerat.
   Si culmea, la cealalta fata a fost mai bland ,a ajutat-o putin la vizibilitate, ii spunea cand sa plece si faze din astea, sa revina pe prima banda etc [sa fi fost bagata o codita de dracusor la mine?]
Oricum ,am pornit din start cu ideea ca nu eu iau carnetul, ci Domnul mi-l da daca cred si daca vrea.


_______________________________________
"se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."

04/08/09 12:37

   
Sarah
membru

Locatie: Michigan
Inregistat: 08/03/07
tot voiam sa impartasesc cu voi,o minune.

Prin luna aprilie,primesc un telefon de la sotu,si mi-a spus ca a ramas fara loc de munca,mai aveam cateva saptamani pana sa o avem pe micuta,am crezut ca pic jos,au fost niste clipe foarte grele,dupa ce a dat f multe telefoane,toate usile erau inchise...nu ne=a ramas decat rugaciune,si speranta ca Domnul v-a lucra. Dupa vreo 2 luni,l-a sunat o companie,si s-a angajat,dar era platit foarte prost,insa noi eram multumiti. Dupa 3 saptamani la noul loc de munca,l-a sunat alta companie,si-a reziliat contractul si a plecat,Domnul a deschis o usa pentru el,si acum are un loc de munca f bun,si ne-a ajutat Domnul sa ne rezolvam multe dintre situatiile limita pe care le-am avut. In timpul acestor momente ciudate,mi-am amintit un lucru,de cand a inceput Salome sa vorbeasca mai corect,ne rugam ceva simplu,scurt si la obiect,dupa fiecare Tatal nostru.si eu ziceam,Doamne fa ca tata sa aiba job(ca noi am romanizat cuvantul,ea zicea good job,(cred ca i se tragea de la felicitarile noastre,cand termina cu bine un lucuru) si ea o tinea tot asa in rugaciune,,acum dupa tot ce s-a intamplat,imi dau seama ca Domnul a raspuns unei rugaciuni sincere,a unui copilas. si a binecuvantat familia noastra cum numai El putea sa o faca. Nu am cuvinte sa Ii Multumesc!!!


_______________________________________
Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35

02/11/09 14:20

   
crisstina
membru

Inregistat: 10/03/08
in urma cu 2 ani am avut ceva probleme grave de sanatare din cauza stomacului si care s-au complicat si erau aproape de moarte(in orice moment puteam face un infart),dar Dumnezeu s-a indurat de mine ,a ascultat rugaciunile parintilor,surorilor,prietenilor si m-a Vindecat ...acum sunt deplin recunoascatoare ca ma trecut prin aceasta grea problema ca apoi sa ma predau cu adevarat Domnului si sa il primesc ca Domn si Mantuitor in viata mea ...Ii multumesc Domnului pentru minunile mici uneori dar foarte importante care le-a facut in viata mea.

_______________________________________
Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna,un zambet la fiecare lacrima,o binecuvantare la fiecare pas si un raspuns la fiecare intrebare!!!

04/01/10 12:33

   
crestin_salvat
membru

Locatie: pe un continent
Inregistat: 15/11/08

sunshine a scris:

hmmmm sa zicem ca am aflat saptamana asta ca Domnul nu-si paraseste copii orice s-ar intampla. :)
Am fost in tabara in Ungaria la Balaton(nu stiu cine a auzit de el,lacul cel mai mare) asa si era vorba intr-o seara sa mergem la un concert de muzica din anii 80-90,muzica usoara,concertul fiind unul in aer liber.Pe la 9:30 mergem noi la concert si cand vad chitara electrica,bass,acustica si tobe raman masca.Si cum am ajuns acolo concertul a inceput si toti cei de pe acolo au inceput sa faca pogo si sa sara unul in altul,ei fiind vreo 40-50 la numar.Mie nu mi-a placut,a fost clar ca nu vroiam sa raman la concert,si incep sa Il rog pe Domnul sa ma trimita acasa(unde eram cazati) ca nu aveam cu cine sa merg.Si dupa vreo 8-9 melodii pe la mijlocul concertului incepe o furtuna si toti cei care cantau isi strang instrumentele si pleaca intr-un club,iar noi ramasesem sa mergem inapoi acasa. :)
Ca sa nu mai zic ca a doua zi trebuia sa vizitam o biserica catolica in care nu vroiam sa intru,si tocmai s-a aflat ca fata de anul trecut s-a pus taxa de 250 forinti (50.000 lei) ca sa intrii in biserica si atunci am si gasit scuza sa nu intru :D
Domnul e atat de bun. :)


    De ce n-ai vrut sa intri in biserica catolica?... doar nu trebuia sa te rogi si sa te inchini.


_______________________________________
"Asteapta lucruri mari de la Dumnezeu". -William Carey

13/01/10 02:15

   
crestin_salvat
membru

Locatie: pe un continent
Inregistat: 15/11/08

simo a scris:

Fiindca tot vine vorba de minuni in vietile noastre. O sa spun si eu,una din cele mai mari minuni ale mele. Inca de la nastere,mama urma sa aiba probleme cu mine. Ma nascusem cu un ganglion la gat si incepea sa apara neprevazutul. Ganglionul respectiv, crestea cu trecerea timpului si pana la varsta de 4 ani,nu mi sa putut vedea aceasta problema,cu care parintii aveau a se confrunta. La varsta de 4 ani, au inceput sa vada... ca incepea sa mi se cunoasca acel ganglion si era in continua crestere. Parintii au decis sa mearga cu mine la fel de fel de specialisti si au incercat sa caute remedii pentru vindecarea acelui ganglion. Din pacate (si fericire acum) acel ganglion nu se putea extirpa, decat prin operatie. Medicii, le-au spus parintilor riscul in care aveau a intra si consecintele opertiei. Riscul era ca... operatia,urma sa fie facuta pe caile respiratorii si pe caile vorbirii,fiindca ganglionul respectiv, era asezat undeva la mijlocul acestor cai. Din acea clipa, a inceput sa bata conometrul. Parintii nu doreau sa ma piearda si nici ei nu stieau ce sa mai faca, ca sa ma fac bine.Au refuzat sa creda ca operatia respectiva ma va lasa fara glas, sau ma va face sa mor fara respiratie,in timpul operatiei. Au ajuns la concluzia ca in momentrul respectiv,nu doreau sa ma piearda si au cautat sa mearga cu mine in alte orase... numai sa gaseasca un remediu de a ma salva.Nimeni nu imi dadea sanse si toti se indoiau de reusita operatiei mele.Timpul trecea si eu cresteam,operatia incepea sa devina si mai complicata si mai riscanta.Medicii, spuneau ca nu mai sunt sanse,parintii disperati si dornici sa ma salveze.Sau rugat mult si au cautat multe cai de a ma salva.Dar unica sansa cu risc de 90% era operatia. Medicii au decis ca nu mai este timp si ca e mai bine sa incerce.Aveam 6 ani,mai multi medici specialisti,din orasul Iasi, unii care studiase in Europa,au inceput sa ma pregateasca pentru operatie. La intrebarea mamei,catre un medic,daca voi trai sau daca voi muri! Medicul a spus,noi ne dam toata silinta, dar singurul care ar mai putea face o minune,ar fi doar Dumnezeu. La 3 zile dupa ce mau pregatit pentru operatie, a venit si ziua mareata. Dupa o operatie de aproape 2 ore,am fost dusa la reanimale.Cu totiii multumiti ca nu murisem,asteptau sa vada daca voi mai putea vorbi. Dupa ceva ore, sa intamplat si minunea si au constatat... ca intradevar Dumnezeu imi salvase viatza. Nu imi aduc aminte prea multe, ca am fost anesteziata total,dar stiu ca toti oamenii din spital priveau cu uimire reusita operatiei.Slava Domnului! ca desi nu stieam ce problema avusesem in acel moment,mi-am dat seama pe parcurs, ca Dumnezeu ma trecut prin incercari destule...Dar nu ma lasat. Acum, vreau sa il iubesc  si sa il ascult. Si asa de mult imi doresc, sa cresc in intelepciune si sa pot fi de folos semenilor mei.


   Ce frumoasa e povestea ta, Simona! Slava Domnului ca te-a vindecat si te-a salvat. E fain ca parintii tai au avut bucuria sa te vada traind sanatoasa, pentru ca Domnul te-a izbavit.

Ultima modificare de lucian_salvat (13/01/10 02:27)


_______________________________________
"Asteapta lucruri mari de la Dumnezeu". -William Carey

13/01/10 02:27

   
crestin_salvat
membru

Locatie: pe un continent
Inregistat: 15/11/08

Larisa a scris:

Acum cam 9 luni in urma am fost socata sa aflu ca numai crestinii dupa Evanghelie, penticostalii si baptistii sunt pocaiti!


    asa credeam si eu mai demult. :-) sau tu chiar vorbesti serios? what about luterani, adventisti, alti protestanti si chiar ortodocsi nascuti din nou?


_______________________________________
"Asteapta lucruri mari de la Dumnezeu". -William Carey

13/01/10 02:32

   
+Archangel+
Moderator

Locatie: Ploiesti, RO
Inregistat: 05/07/06
Luci, cateva amendamente:
-incearca sa nu mai faci postari consecutive, foloseste optiunea Modificati pentru a-ti completa mesajul;
-avem rubrica de comentarii pentru a comenta ce scriu altii.


_______________________________________
A sti nu inseamna a fi!

13/01/10 09:07

   
crestin_salvat
membru

Locatie: pe un continent
Inregistat: 15/11/08
ok.

despre comentarii, aici le-am raspuns la ce au spus, pentru ca aici au scris.


_______________________________________
"Asteapta lucruri mari de la Dumnezeu". -William Carey

14/01/10 02:31

   
RainSong
membru

Locatie: going over Jordan
Inregistat: 08/11/06
La insistentele mamei am inceput meditatii la mate prin octombrie, la proful de clasa. M-am dus vreo 5-6 sedinte dar nu-mi placea nicicum, era mult mai naspa ca la clasa si nu pricepeam pur si simplu. Si nici nu mai aveam timp: in fiecare sambata devreme mergeam in alt oras si ajungeam acasa spre seara sau a doua zi; iar in timpul saptamanii zilnic 2 ore jumate imi ocupa inotul. Ajunsesem sa toc numai eu vreo 600 lei pe luna pentru meditatii+spate si toate chestiile astea m-au facut sa vreau sa renunt. Dupa ce am plans vreo 4 saptamani zilnic incercand sa o fac pe mama sa il sune pe prof, a sunat [normal ca nu i-a zis ca nu-mi place la ore :))].
  Seara ,cand eu eram la inot sunat profu .. sa ii spuna mamei ca el vrea sa ma ajute, ca pot sa vin cand vreau pe gratis, ca ma asteapta cu placere etc  A fost super tare faza ,dar m-am simtit oarecum naspa, sa sune proful acasa si dupaia eu sa ii zic ca nu vin ,hmm.
  Acuma astept minunea de la bac ,ca mai toti colegii mei iau meditatii desi la unii nu le trebe. Nu este foarte important bacul pentru faculta la care ma gandesc acum, dar trebuie sa iau o nota cat de cat, dat fiind faptul ca matematica nu e nici pasiunea, nici punctul meu forte, si la faculta tot de ea dau. Eu ma simt bine ca nu ii ingreunez pe ai mei si cu bani de meditatii.
[da, am fost binecuvantata cu proful asta, oarecum ma simpatizeaza si la unele lucrari colega de banca lua 8 si eu 9 ,desi diferenta era mica - nu-mi marea mie, ii scadea ei, e destul de naspa felul in care puncteaza, mai ales cand il contesti/contestezi]
  Si sa nu uit ca semestrul asta imi iese 10 la mate :) :D [5% din faculta]


_______________________________________
"se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."

21/01/10 10:31

   
Magdy
membru

Inregistat: 09/01/07
Să-mpărtăşesc cu voi 3 minuni care mi s-au întâmplat în martie-aprilie.

1. Aveam la ambii ochi 2 tumorete în interioru pleoapelor, de 1 an şi 3 luni. Şi tot creşteau. Medicul de la noi mi-a dat trimitere să merg la Bucureşti să mă operez.
L-am rugat pe Domnul să mă vindece, promiţându-I că voi spune tuturor despre binele care mi-L face.
Şi m-a vindecat. :) După ce un an şi ceva s-au umflat şi toţi medicii ziceau că musai trebuie operaţie, la atingerea Domnul au scăzut, s-au retras. Slavă Lui.

2. Pe 25 mai am fost cu nişte treburi la o instituţie de stat. Urma să stau la coadă. Erau vreo 75 pe listă, eu fiind a 5 a. Cum am întârziat , mi-a sărit rândul. Era cred că nr 14. Când a ieşit doamna să strige pe următorul, am întrebat-o cum fac să intru că am fost a cincea. Şi mi-a răspuns (destul de acră) că trebuie să aştept până se termină lista, că ea nu stă să o reia. Pfuuu, până la 75 muream acolo.
M-am retras în spate şi am zis "Doamne, nu mă lăsa să aştept! Te rog, fă-o să reia lista!" Ghiciţi ce? :) În minutul următor, iese doamna cu lista în mână şi zice: "Reiau lista: M. Rebeca să intre." :) :)
Nu e mare Domnul? :)

3. Acum vreo 2 sau 3 săptămâni a fost o furtună foarte puternică. M-a prins pe drum. Eram cu fata şi fugeam de rupeam ca să nu ne trezim cu vreo antenă de pe bloc, în cap. Eram aproape de casă şi deja nu mai puteam să fug deloc!! M-am uitat în sus şi am zis cu voce tare de se uita lumea :"3 minute, Doamne, dă-mi numai 3 minute ca să ajungem acasă!"
3 Minute a mai durat liniştea (dinaintea furtunii). Cum am intrat în scara blocului, s-a dezlănţuit natura. :)

Ultima modificare de Magdy (25/10/11 22:10)


14/06/10 12:57

   
bairstow
membru

Locatie: aiud
Inregistat: 27/10/07

Magdy a scris:

Să-mpărtăşesc cu voi 3 minuni care mi s-au întâmplat în martie-aprilie.

1. Aveam la ambii ochi 2 tumorete în interioru pleoapelor, de 1 an şi 3 luni. Şi tot creşteau. Medicul de la noi mi-a dat trimitere să merg la Bucureşti să mă operez.
)

Prima este o minune la prima vedere ultimele 2 sunt simple coincidente.Sa nu uitam ca mereu ne rugam la Dumnezeu.Daca v-ar fi prins ploaia ati fi uitat acest lucru...Din punctul meu de vedere ortodox niciuna nu a fost minune deoarece in afara bisericii nu exista minuni.Poate ne aratati o poza cu trimiterea doctorului.
Astfel de minuni am avut si eu parte.De curand o vrabie s-a asezat pe umarul meu exact cand ma gandeam la Sfantul Francisc care le propovaduia Cuvantul animalelor din padure(lucru care nu  cred ca a fost adevarat).Am mai avut parte si de alte minuni mult mai incredibile dar care nu pot fi verificate.
Si sa nu uitam de minunile de la Fatima care sunt verificate de specialisti si nu numai acolo....

Ultima modificare de bairstow (12/07/10 10:15)


_______________________________________
Daca se poate, pe cat sta in puterea noastra ,traiti in buna pace cu toti oamenii.

12/07/10 10:14

   
Sword
membru

Locatie: Hunedoara Romania
Inregistat: 01/02/08
Minunile de la Fatima... Citez "n timpul celei de a treia aparitii, Fecioara a anuntat ca in octombrie va face o minune, pentru ca toata lumea sa creada in aparitiile sale."
Cine, sau unde ar scrie ca lumea ar trebui sa creada in "aparitiile" ei? Nu stiti ca diavolul se poate preface in inger de lumina? I-o fi greu sa se dea drept Fecioara? "Matei 24:23  Atunci dacă vă va spune cineva: „Iată, Hristosul este aici sau acolo” să nu-l credeţi.
24  Căci se vor scula Hristoşi mincinoşi şi prooroci mincinoşi; vor face semne mari şi minuni, până acolo încît să înşele, dacă va fi cu putinţă, chiar şi pe cei aleşi.
25  Iată, că v-am spus mai dinainte."
Despre Domnul scrie ca va veni si se va arata tuturor la urma, dar "minunile" cu Maria sunt cam batator la ochi de dese. Si ca o chestie generala: cam pe oriunde "a aparut" le-a cerut martorilor sa ii ridice o biserica... intresant, nu? ;)


_______________________________________
Cu putina credinta poti muta muntii, dar cu ceva intelepciune ii vei lasa la locul lor.

12/07/10 12:11

   
Magdy
membru

Inregistat: 09/01/07

bairstow a scris:


Prima este o minune la prima vedere

Din punctul meu de vedere, prima este o minune şi punct. Nu doar la prima vedere. Deşi nu am mai scris prima dată, au fost 3 medici (doi din TM în iulie 2009 şi unul din PH în septembrie sau octombrie 2009.), care mi-au spus că nu vor da înapoi. Trebuie operaţie. Domnul m-a vindecat acum, în 2010, când m-am rugat intens pentru această problemă.
Deci e o minune.


bairstow a scris:

ultimele 2 sunt simple coincidente....

Nu sunt simple coincidenţe, bairstow. Minune nu înseamnă doar atunci când se desparte marea în două sau se mută munţii. Minuni sunt toate lucrurile mici pe care Domnul le face pentru noi. Vorbeam odată cu o soră, care circulă des cu maşina, şi spunea că, în traficul aglomerat, de fiecare dată când se roagă Domnului pentru un loc de parcare, El i-l dă. Şi asta e o minune. Cel puţin din punctul meu de vedere.

I-am cerut Domnului să ne îngăduie 3 minute ca să ajungem acasă şi ne-a îngăduit. A fost o minune. 
L-am rugat să nu mă lase să aştept ore întregi, şi El a făcut asta pentru mine, fiindcă L-am rugat.


bairstow a scris:

Din punctul meu de vedere ortodox niciuna nu a fost minune deoarece in afara bisericii nu exista minuni.

E grav, dacă aşa crezi. Părerea mea.

bairstow a scris:

Poate ne aratati o poza cu trimiterea doctorului.

Medicul de la Judeţean, care mi-a spus prima dată că trebuie operaţie, mi-a dat trimitere ptr Spitalul de ochi. Trimiterea normal că am dat-o acolo. Aşa că nu am de unde să ţi-o arăt. Iar de la Spitalul de ochi nu mi-au mai dat trimitere, că nu aveau de ce. Ei doar m-au programat pentru luna următoare pentru operaţie şi nu m-am mai dus.
Iar medicul din PH (la care m-am dus pentru altă părere) mi-a spus să mă prezint la el pentru trimitere la o anumită clinică din Bucureşti, când mă hotărăsc să mă duc.

E ciudat tare, aşa-i? Impostoarea de mine... :rolleyes:

Nu eşti obligat să mă crezi. Dacă mint, este un Dumnezeu care mă va judeca. Dar nu mint.


bairstow a scris:

De curand o vrabie s-a asezat pe umarul meu exact cand ma gandeam la Sfantul Francisc care le propovaduia Cuvantul animalelor din padure(lucru care nu  cred ca a fost adevarat).....

Eşti ironic.


12/07/10 15:09

   
edi.theraven
membru

Locatie: me
Inregistat: 26/10/08
Si ce minune este ca a aparut Fecioara Maria? Toate minunile descrise in Noul Testament au ca rezultat ceva. Ajuta pe cineva cu ceva. Cu ce ti se pare ca a ajutat ca a aparut Fecioara Maria? Si din cate m'am prins, minunile intamplate lui Magdy s'au cam intamplat in Biserica. Adica in cadrul ei.

12/07/10 16:02

Site web  
april
admin forum

Locatie: Germania
Inregistat: 15/10/05

simple a scris:

Cred ca fiecare om privind in viata sa poate sa enumere cateva momente speciale...Va invit aici sa descrietei aici aceste momente...poate momente de bucurie sau de tristete...momente in care viata voastra a luat o alta itorsatura...poate momente in care ati vazut mana Lui Dumnezeu la lucru...sau din contra, in care va simteati cei mai singuri oameni de pe pamant.Ar putea aceste mesaje sa fie de un real folos...incurajari pt ceilalti.
Sau chiar poate acum treceti prin momente speciale si ati vrea sa vorbiti...

Fiecare om are nevoie de ceilalti...fiindca fara ei , nu mai suntem oameni...

scrie-ne despre minunile din viata ta, bairstow, si lasa minunile altora in pace.


_______________________________________
Every Day Brings New Blessings

12/07/10 16:23

   
bairstow
membru

Locatie: aiud
Inregistat: 27/10/07
Consider minunea cu vrabia adevarata deoarece ma gandeam ca Francisc vorbea pasarilor care il ascultau si stateau pe el.Ma gandeam cum ar fi ca aceste pasari sa devina ascultatoare si sa nu li se mai faca frica de oameni mai ales daca omul e bun( :D ). Apoi nu stiu cate vrabii ar avea asemenea curaj mai ales ca eu doar cand eram mic le puneam paine la geam.

Ultima modificare de bairstow (12/07/10 18:26)


_______________________________________
Daca se poate, pe cat sta in puterea noastra ,traiti in buna pace cu toti oamenii.

12/07/10 18:22

   
Sword
membru

Locatie: Hunedoara Romania
Inregistat: 01/02/08
Si chiar ti s-o asezat vrabia pe umar? :D Trebuie ca esti un om tare bun. Sau, esti sigur ca ti s-o pus de bunavoie, sau, o picat curentata de firele vreunui stalp de curent?
Si acum sa nu fiu off... Eu unu nu sunt adeptul minunilor. Le rumeg pan` la sange, da` una o stiu sigur reala dintre toate cate le-am trait eu. Eram in spital odata si era un tip acolo foarte bolnav. Nu mai dormise de vreo luna, iar doctorii urmau sa-l externeze a doua zi, nemaistiind ce sa-i faca dupa toate somniferele date fara efect. Stiu ca in noaptea aia m-am rugat foarte mult pentru el. Am trait ceva de genul negocierii lui Avraam ptr. Sodoma. Dar stiu ca la un moment dat m-am ridicat si i-am zis colegului de camera ceva de genul: "D-zeu il vindeca azi pe tipul asta!" Tin minte si acum reactia colegului care nu avea nici in clin nici in maneca cu credinta: "De unde stii??", "Stiu", i-am raspuns. A doua zi dimineata baiatul vine sa ne salute inainte de externare, iar eu l-am intrebat cum a fost noaptea care a trecut. "Am dormit cateva ore bune.." Asta a fost ptr. mine cea mai mare minune, si singura de altfel in care sunt sigur ca D-zeu a lucrat. I-am spus ce am facut eu, ce am fost sigur ca a facut D-zeu si ne-am despartit. Pacat ca nu mai stiu azi nimic de el, ca eram chiar curios...

Ultima modificare de Sword (13/07/10 01:07)


_______________________________________
Cu putina credinta poti muta muntii, dar cu ceva intelepciune ii vei lasa la locul lor.

13/07/10 00:44

   
Pagini:  1 2 3 4    



Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la
Powered by PunBB
© Copyright '02-'04 Rickard Andersson




© 2005-2018 TANARCRESTIN.net