TANARCRESTIN.net
 
Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Crestinism practicant sau cu juma' de norma!?/Minuni in viata mea...decupaje de viata Moderat de +Archangel+, Old  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3 4
emanuel
membru

Inregistat: 14/09/08

bairstow a scris:

...Prima este o minune la prima vedere ultimele 2 sunt simple coincidente.Sa nu uitam ca mereu ne rugam la Dumnezeu.

Cred ca aici esti putin cam...gnostic. Pai si faptul ca respiram este un miracol, nu-i intamplare.
Din punctul meu de vedere ortodox niciuna nu a fost minune deoarece in afara bisericii nu exista minuni.
!! :rolleyes: crezi ca-L poti ingradi pe Dumnezeu?
Poate ne aratati o poza cu trimiterea doctorului.
In cazul asta ai crede?

Astfel de minuni am avut si eu parte.De curand o vrabie s-a asezat pe umarul meu exact cand ma gandeam la Sfantul Francisc ...
Asta-i o minune diferita. Ceea ce trebuie sa stii insa, din talcuirea viselor data de Iosif in temnita din Egipt este ca atunci cant se aseaza pasarile pe cineva, inseamna ca-i mort. ;).

Ultima modificare de mereu-tanar (13/07/10 06:38)


_______________________________________
Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)

13/07/10 06:37

   
lea24
membru

Inregistat: 03/09/10
In familia noastra Domnul a lucrat prin multe minuni. Cred ca fiecare membru al familiei poate marturisi o minune din viata lui. Una din ele s-a petrecut intr-o zi cand tatal meu, avand nevoie de niste pietre de la o apa curgatore, l-a luat pe cel mic si pe cineva care avea caruta si cal pentru a putea transporta pietrele pana acasa. Cand au umplut caruta, fratele meu care avea vrep 6-7 ani a vrut sa mai ia o piatra care era chiar in fata rotii carutei. Numai ca in acelasi moment, calul a facut cativa pasi; astfel, roata carutei ( care era plina cu pietre!!!) a trecut peste spatele fratelui meu. El a strigat, dar tatal meu era un pic mai departe...
Ajuns acasa, tatal meu a vazut ca nu il durea spatele dar nu s-a multumit si s-a dus cu el la doctor. Doctorul nu s-a multumit; a facut multe radiografii si in final a recunoscut ca numai Mana lui Dumnezeu putea sa faca o astfel de minune. Pe spatele lui se vedeau urmele de la roata dar pe radiografii totul era ca inainte !
Atunci fratele meu a invatat versetul din Psalmi 34:20 'Toate oasele i le pazeste ca niciunul din ele sa nu i se sfarame'.


21/09/10 17:40

   
lea24
membru

Inregistat: 03/09/10
De asemeni sora mea cand avea doar 5 ani a fost oparita intr-un accident in casa cu apa fiarta ( oala de 10 l). I s-a vazut osul umarului de mult ce a sapat in carne. Aproape pana jos, la picioare i-a ajuns apa. A stat luni de zile in spital dar Domnul a scapat-o cu viata si astazi este o minune. A ramas doar cicatrice la umar dar Domnul i-a dat zile si este o persoana normala si nu numai.Slava Domnului !

21/09/10 17:45

   
Sarah
membru

Locatie: Michigan
Inregistat: 08/03/07
wow,lea24,ce minunat e Domnul Nostru!!!
Citind ce ai scris tu,imi dau seama ca e  perfect valabil si pentru familia mea,Domnul a lucrat ptr fiecare dintre noi,intr-un mod cu totul deosebit.

si acum vreau sa il laud pe Domnul pentru MINUNEa care a facut-o recent in familia noastra. Ne-am bucurat mult,cand am aflat ca vom mai avea un copil,insa cand am mers la ecografie,mi-au spus ca  are lichid la creier,si trebuie sa merg petru alte investigatii,(Magdy stie despre situatia asta),sotul meu a fost nevoit sa plece la munca,pe langa ca ploua torential,si am avut de condus cam o ora pana la clinica,vestea m-a terminat,nici nu stiam pe cine sa sun,si ce sa spun,numa Harul Domnului m-a pazit sa ajung cu bine acasa,dar am refuzat orice alte investigatii.Am inceput sa insistam in rugaciune,si multumesc celor care v-ati rugat pentru noi,pe 11 februarie am nascut un bebe sanatos,4,550Kg,si chiar daca a fost grea recupararea,sunt Multumitoare Domnului ca a binecuvantat familia noastra in cel mai maret mod posibil.Am fost trimisi la o ecografie de pediatra,ca sa fie sigura ca nu este lichid,si specialista a confirmat ca nu are lichid.Il laud pe Domnul pentru tot ce a facut si face in viata noastra,si va multumesc tuturor pentru rugaciuni,DOMNUL SA VA RASPLATEASCA SI SA VA RASPUNDA LA RUGACIUNI.
Chiar in ultima perioada de sarcina,nu mai puteam sa ma rog,ziceam: Doamne ai mila de noi,si atat,simteam ca sunt la capatul puterilor,si Domnul dadea indemnuri la unele persoane sa se roage ptr mine,si ma incurajau,fara sa stie prin ceea ce trec;imi doresc ca toti sa ne punem increderea in Domnul chiar si in cele mai complicate situatii,chiar daca rezultatul nu va fi cel dorit de noi,El ne va calauzi si pazi prin orice va ingadui sa trecem.


_______________________________________
Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35

21/03/11 00:58

   
Roxana
membru

Locatie: ACASA
Inregistat: 14/03/08
m-au dat lacrimile,nu stiam intreaga poveste,Domnul sa va binecuvanteze Sarah,sa va umple cu toata dragostea Lui,cu binecuvantarile,pacea,linistea si bucuriile Sale.Slavit sa fie Tatal nostru!Multumim Domnului ca a ascultat si a dat curs rugaciunilor!Amin!

_______________________________________
„Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”


21/03/11 15:21

   
jezzy
membru

Inregistat: 13/03/06
Acum vreo cateva saptamani am trecut prin niste momente mai dificile.Eram descurajata, dezamagita, totul mergea pe dos, chiar si Dumnezeu imi parea absent.
Intr-o zi plecasem sa ma plimb, culmea mai si ploua si era foarte frig - asta ca sa fie tabloul complet.
Si deodata primesc un sms, era mai lung, foarte incurajator, si  scria in incheiere ceva in genul 'Domnul tau nu te-a uitat'.
Interesant ca venea de la o persoana cu care nu imi scriam frecvent.

Nu pot sa cred decat ca Dumnezeu, vazand starea deplorabila in care ma aflam, s-a folosit de unul din mesagerii Lui ca sa imi transmita ca ma iubeste si nu ma lasase singura.
Am plans de bucurie cand am realizat asta, nu ma interesa ca eram pe strada si lumea se uita ciudat.Oricum ploua si daca n-as fi avut ochii rosii, nici nu s-ar fi observat:D


_______________________________________
I only fear that I don’t have enough time left to tell the world that there’s no time left!

29/03/11 12:56

   
Pagini:  1 2 3 4    Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la
Powered by PunBB
© Copyright '02-'04 Rickard Andersson
© 2005-2018 TANARCRESTIN.net