|
|
|
sunshine
membru
Inregistat: 10/04/06
|
|
Ce parere aveti despre o familie in care copiii sunt crestini si parintii nu?
|
|
03/05/06 15:15
|
|
Larisa
membru
Inregistat: 22/05/05
|
|
Toata stima si respectul pentru copii care si-au dedicat viata Domnului. Stiu ca de multe ori nu este usor sa traiesti cu astfel de parinti, dar prin modelul copiilor intr-o buna zi parintii se pot intoarce si ei la Domnul.
_______________________________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga
|
|
04/05/06 04:06
|
|
GabiB
membru
Inregistat: 09/07/05
|
|
Am mai revenit si eu pe forum.Nush cati va bucurati, dar nu conteaza. Vreau sa spun,Larisa,ca am intalnit un caz,cum spui tu,cand fata cea tanara a venit prima la biserica,s-a pocait si apoi, prin ea, a venit toata familia ei.Acum sunt familia de baza in biserica.E vb de o familie dintr-un sat unde misioneaza familia mea.Cred ca trebuie sa ne rugam pentru copiii care au parinti nepocaiti.Nu le este usor.Vreau sa adaug, ca acesti copii nu trebuie tinuti la distanta, dimpotriva,trebuie sa ne apropiem mai mult de ei si astfel sa aratam si familiilor lor ca suntem diferiti de ceilalti.
Ultima modificare de marijuana (12/05/06 14:24)
_______________________________________ Toti stejarii au fost mai intai ghinde care au rezistat tuturor adversitatilor
|
|
12/05/06 14:22
|
|
brightsky
membru
Inregistat: 01/07/05
|
|
Eu vin dintr-o astfel de familie! parinti mei sunt crestini ortodoxi, doar eu si fratele meu suntem pocaiti... am inceput sa mergem la Biserica de mici copii, de la 10,11 ani. La inceput nu a fost nimic serios dar apoi amandoi ne-am dat seama de importanta mantuirii si de iubirea Domului si l-am urmat amandoi in apa botezului! Parintii mei cand am inceput sa mergem la biserica la "pocaiti: prima conditie pe care ne-au pus-o a fost sa NU ne botezam! Mult timp am vrut sa ma botez dar nu indrazneam sa vorbesc cu parintii sa le spun de ceea ce vreau sa fac de frica sa nu ma mai lase sa merg la Biserica. Dupa cativa ani, cand am mai crescut amandoi ne-am decis sa vorbim cu parintii si sa le spunem ca orice ar fi noi ne vom boteza...am fost uimita sa vad cum ei amandoi au acceptat!!! Acesta este un lucru pentru care am sa le multumesc parintiilor mei tot timpul ...ca nu m-au oprit cand am vrut sa merg la Biserica! De foarte mult ori m-am gandit cum ar fi fost sa am parinti crestini, sa pot sa vin acasa si sa vorbesc cu ei lucruri din Bbilie, sa ne rugam impreuna si sa citim Scripturile impreuna! Chiar de mic copil am trecut prin multe si am reusit sa experimentez foarte multe cu Domnul; Am credinta ca va veni ziua cand parintii mei se vor pocai si vom merge la Biserica ca o adevarata familie (acesta este cel mai mare vis al meu) chiar daca tatal meu a venit doar de 2 ori pana acuma la Biserica! Si am incetat sa ma mai intreb oare de ce nu mi-a dat Dumnezeu o famile crestina, pentru ca stiu ca El are un plan!!! are un motiv pentru asta...daca El mi-a dat taria sa merg mai departe in lucrarea pe care mi-a dat-o chiar cu o famile necrestina atunci cu siguranta El are un plan!
_______________________________________ I have seen Jesus, for He is in everything I touch!
|
|
13/05/06 00:03
|
|
sunshine
membru
|
|
amin Silvia...la fel sunt si eu...eu si sora mea mergem la biserica...iar parintii mei sunt necrestini...dar la mine e ceva mai complicat...am avut perioade cand parintii nu ma lasau sa merg la biserica...si m-am rugat foarte mult pentru asta...iar acum cea mai mare dorinta a mea este ca parintii mei sa fie crestini ..si stiu ca asta se va realiza intr-o zi pentru ca Dumnezeu prin rugaciunile mele lucreaza la inima lor 
|
|
13/05/06 14:09
|
|
Larisa
membru
|
|
Asherit, de ce nu au vrut parintii tai sa mergi la biserica? Era mai usor pentru ei sa stie ca mergi la discoteca si faci tot felul de prostii? Eu chiar nu inteleg de ce cei care nu sunt pocaiti interzic copiilor lo,r care pe zi ce trec sunt mai buni, sa mearga la biserica sau sa se pocaiasca.
_______________________________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga
|
|
14/05/06 00:37
|
|
brightsky
membru
Inregistat: 01/07/05
|
|
unul dintre motive ar fi...ca sunt pocaiti...stiti voi cuvanul ala urat :p..eu nu stiu cum a fost in cazul ei, dar la mine in familie am auzit astaa de multe ori; unele rude vorbeau u parintii mei si ii intrebau..de ce ii lasi sa mearga la pocaiti? nu trebuia sa ii lasi sa se boteze si asa mai departe. Dar cu timpul si-au schimbat parerea si i-am auzit pe printii mei spunand ca au luat cea mai buna decizie sa ne lase sa mergem la "pocaiti" 
_______________________________________ I have seen Jesus, for He is in everything I touch!
|
|
14/05/06 13:45
|
|
sunshine
membru
|
|
da...pai...unul din motive ar fi ca biserica mea este mai departe de casa mea...si fac cam o ora jumate pe drum...si al doilea ar fi ca parintii mei se intreaba de ce nu sunt ca ceilalti..sunt mii de catolici si ortodocsi pe pamantul asta..da..nu ca eu sunt altfel si chestii de genu...oricum am trecut peste problema..si acum daca mi-ar zice sa nu ma duc la biserica tot m-as duce..pt ca am vorbit cu pastorul bisericii si a zis ca nu e pacat atunci cand nu imi ascult parintii daca o fac de exemplu ca sa vin la biserica...
|
|
14/05/06 18:30
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
asherit a scris:
pt ca am vorbit cu pastorul bisericii si a zis ca nu e pacat atunci cand nu imi ascult parintii daca o fac de exemplu ca sa vin la biserica... |
Hm...nu mi se pare un sfat intelept din partea pastorului respectiv. E adevarat ca trebuie sa ascultam mai mult de Dumnezeu ( nu de pastor) decat de oameni, dar nu cred ca ar fi o ideea buna sa-ti sfidezi parintii, neascultandu-i, tocmai tu care stii acum ca trebuie sa le fii supusa...Presupun ca esti inca in casa lor, deci sub autoritatea lor. Si nu cred ca ii poti castiga prin aceasta neascultare. Si daca ei ar sti ce te povatuieste pastorul, cred ca ar avea un motiv in plus sa fie impotriva. In fine, se pare insa ca nu este cazul, ca ai voie sa mergi la biserica. Fii recunoascatoare pentru asta si fie ca parintii tai sa fie castigati pentru Domnul si prin purtarea ta. 
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
14/05/06 18:43
|
|
sunshine
membru
|
|
da...april..acum nu in sensul de sa fug de acasa ca sa merg la biserica...ci in cazul in care mi-ar zice sa nu merg sa stiu sa le dau argumente ca pentru mine este foarte importanta biserica si ca ma ajuta mereu...si cand m-am refererit cu sensul de nu m-au lasat la biserica..am exagerat putin..adica nu ca m-au tinut in casa ci ca nu au fost total de acord sa merg la biserica...dar Domnul a lucrat la ei si inca lucreaza caci acum nu mai au obictii...a devenit o obisnuinta pentru ei sa stie ca eu lupt ca sa merg la biserica adica ca as face orice sa fiu aproape de Isus si de Dumnezeu
|
|
14/05/06 19:17
|
|
Larisa
membru
|
|
Am auzit de multe ori: "Copii, ascultati IN DOMNUL de parintii vostri". Interpretarea pe care am auzit-o este asemanatoare cu sfatul pastorului: atunci cand parintii tai iti cer sa faci un lucru care este impotriva princiipiilor sanatoase nu trebuie sa-l faci!
|
|
15/05/06 04:48
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Care sunt principiile sanatoase?
In fine, am citat mesajul tau la topicul despre supunere.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
15/05/06 08:04
|
|
GabiB
membru
Inregistat: 09/07/05
|
|
Ma bucur sa aud marturii cum lucreaza Dumnezeu.Vreau sa va rog, sa va rugati pentru Evelina.Ea este o adolescenta care a inceput de vre-un an sa vina la noi la biserica.Parintii ei sunt impotriva si nici nu vor sa auda de asa ceva.Viata Evelnei s-a schimbat de cand vine la biserica si bineinteles e fericita cu Domnul Isus.Va rog sa va rugati si voi pentru ea, ca Dumnezeu sa o intareasca si pentru parintii ei, sa fie cercetati si nu numai sa o lase pe ea sa vina, ci sa vina si ei impreuna cu ea.Multumesc.
_______________________________________ Toti stejarii au fost mai intai ghinde care au rezistat tuturor adversitatilor
|
|
24/05/06 10:30
|
|
alexandru
membru
Inregistat: 24/06/06
|
|
De ce ii judecati voi pe parintii care sunt necrestini ? Si ma rog, cum adica necrestini, pentru ca nu merg la biserica ? Pentru voi cei care nu merg la biserica sunt ciumati ? Il au pe necuratul in ei ? Biserica este o optiune proprie, iar parintii "necrestini" isi doresc pentru copiii lor sa mearga, da, la discoteca, sa iasa in lume, sa cunoasca viata cu toate aspectele ei, bune rele. Numai asa iti poti da seama de lucrurile frumoase si ce iti place in viata.
Viata pe pamant nu inseamana abstinenta, fie ea de toate felurile. Ca sa poti fi cuminte trebuie sa poti fi si obraznic, daca vrei sa fii pios trebuie sa poti fi si desfranat. Daca vrei sa-L cunosti pe Dumnezeu, trebuie sa te lupti si cu diavolul (daca o exista).
Va tot aud spunand in sus si-n jos cu Biblia. De acord, dar nu numai Biblia este de citit. Cititi si literatura "necrestina" sa aveti o cultura, ipoteze diferite, ca nu toti care au fost pe Pamantul asta sunt niste prosti si-i bagam in ....
Voi cu Biserica voastra ii schiloditi pe oameni, ii indoctrinati, credeti ca numai voi sunteti copiii Lui Dumnezeu, Biblia ii totul pentru voi. Va place sa-L puneti pe El in niste tipare, sa-L inchideti intr-o carte, intr-o Biserica. Dumnezeu e mult prea mare ca sa-L minimalizati voi.
Si eu citesc Biblia, dar nu ma duc la biserica pentru ca Dumnezeul meu nu este acolo. Asta nu-mi diminueaza credinta in El. Iar pentru faptul ca nu frecventez biserica ii voi da Lui socoteala si ma va intelege.
|
|
30/08/06 09:53
|
|
filip
membru
Inregistat: 27/04/05
|
|
alexandru a scris:
Numai asa iti poti da seama de lucrurile frumoase si ce iti place in viata. |
Te invit (ipotetic şi fără intenţie de a jigni) să-ţi pui capul undeva pe o şosea, şi să aştepţi să treacă un camion peste cap. De unde ştii că nu o să-ţi placă dacă nu încerci?
alexandru a scris:
Ca sa poti fi cuminte trebuie sa poti fi si obraznic, daca vrei sa fii pios trebuie sa poti fi si desfranat. Daca vrei sa-L cunosti pe Dumnezeu, trebuie sa te lupti si cu diavolul (daca o exista). |
Cuvântul lui Dumnezeu are o altă opinie în această privinţă: Apoc. 2: 20. Dar iată ce am împotriva ta: tu laşi ca Izabela, femeia aceea, care se zice proorociţă, să înveţe şi să amăgească pe robii Mei să se dedea la curvie, şi să mănânce din lucrurile jertfite idolilor. 21. I-am dat vreme să se pocăiască, dar nu vrea să se pocăiască de curvia ei! 22. Iată că am s-o arunc bolnavă în pat; şi celor ce preacurvesc cu ea, am să le trimit un necaz mare, dacă nu se vor pocăi de faptele lor. 23. Voi lovi cu moartea pe copiii ei. Şi toate Bisericile vor cunoaşte că "Eu sunt Cel ce cercetez rărunchii şi inima": şi voi răsplăti fiecăruia din voi după faptele lui. 24. Vouă, însă, tuturor celorlalţi din Tiatira, care nu aveţi învăţătura aceasta, şi n-aţi cunoscut "adâncimile Satanei", cum le numesc ei, vă zic: "Nu pun peste voi altă greutate. 25. Numai ţineţi cu tărie ce aveţi, până voi veni!
alexandru a scris:
Va tot aud spunand in sus si-n jos cu Biblia. De acord, dar nu numai Biblia este de citit. Cititi si literatura "necrestina" sa aveti o cultura, ipoteze diferite, ca nu toti care au fost pe Pamantul asta sunt niste prosti si-i bagam in .... |
Poţi să ai câte ipoteze diferite vrei. Cuvântul lui Dumnezeu afirmă că există un singur adevăr. Dacă ipotezele respectiv te îndepărtează de adevăr, ce faci? Stărui în ele sau le elimini? Noi folosim cel mai des, dar nu exclusiv (dacă urmăreşti şi restul forumului) Cuvântul Lui Dumnezeu. Tot ceea ce folosim în rest trebuie să fiie însă în concordanţă cu acest Cuvânt. De aceea ne numim un forum creştin, pentru că noi credem în Hristos ca Dumnezeu revelat în Cuvântul Său.
Nimeni nu zice că oamenii care au fost pe pământ au fost proşti. Biblia însă îi numeşte nebuni pe cei care au o înţelepciune care vrea să-L excludă pe Dumnezeu. (Dacă vrei citatul ţi-l dau.)
alexandru a scris:
Voi cu Biserica voastra ii schiloditi pe oameni, ii indoctrinati, credeti ca numai voi sunteti copiii Lui Dumnezeu, Biblia ii totul pentru voi. Va place sa-L puneti pe El in niste tipare, sa-L inchideti intr-o carte, intr-o Biserica. Dumnezeu e mult prea mare ca sa-L minimalizati voi. |
Şi totuşi, acest Dumnezeu infinit locuieşte chiar şi în tine, care eşti finit. Deşi din alte puncte de vedere eşti infinit. Cuvântul Său este atât de adânc încât şi astăzi se descoperă lucruri noi din El. Biblia chiar nu merită să o minimalizezi, spunând că ÃŽl închide pe Dumnezeu într-o cutie. Biblia îţi revelează o parte cognoscibilă din Dumnezeu. El are şi alte metode pentru a se revela şi a se face cunoscut. ÃŽnsă ceea ce a dorit prin Cuvântul Său a fost să-Şi facă o prezentare clară, care să ne permită mai tîrziu să filtrăm informaţiile eronate pe care doreşte să ni le strecoare adversarul Său despre El. De aceea folosim Biblia ca şi un filtru. Iar ceea ce nu corespunde cu Biblia respingem ca ne-făcând parte din revelaţia lui Dumnezeu. Dacă alţii aleg să creadă altceva, e treaba lor. ÃŽnsă la sfârşit vor da socoteală în faţa Creatorului şi Posesorului lor, dacă nu sunt cum le-a cerut El în mod clar şi expres să fie.
alexandru a scris:
Si eu citesc Biblia, dar nu ma duc la biserica pentru ca Dumnezeul meu nu este acolo. Asta nu-mi diminueaza credinta in El. Iar pentru faptul ca nu frecventez biserica ii voi da Lui socoteala si ma va intelege. |
Părerea mea este că o să fi foartei surprins când o să dai faţă cu Dumnezeu, de ceea ce va înţelege şi de ceea ce nu va înţelege. Atâta timp cât tu nu cunoşti ceea ce El prezintă că înţelege şi că nu înţelege, prin Cuvântul Său, Biblia, scrisoarea Lui către tine. Tu o să-i zici: "Doamne, eu am făcut aşa şi aşa, pentru că credeam că o să mă înţelegi". Iar El o să-ţi răspundă că; "Păi dragul meu, eu ţi-am scris o scrisoare despre care ai ştiut, şi în care îţi ziceam tocmai ce vreau de la tine. Credeam că o să o citeşti..."
Iar dacă zici că citeşti Biblia, mă întreb ce găseşti în Biblie ca şi recomandare privind frecventarea adunării locale. Sper, pentru binele tău, că nu confunzi clădirea bisericii cu ceea ce înseamnă termenul de biserică în realitate.
Şi tot din Biblie poţi învăţa că frecventarea Bisericii este benefică pentru tine din punct de vedere al sănătăţii spirituale şi de asemenea este un loc printre alte locuri unde Dumnezeu vrea să se întâlnească cu tine. Nu poţi avea o relaţie de reciprocitate cu Dumnezeu atâta timp cât tu vrei să-L întâlneşti doar în condiţiile stabilite de tine. Atunci tu eşti cel care-L pune pe Dmnezeu într-o cutiuţă şi ÃŽl scoţi doar când vrei tu.
|
|
30/08/06 10:19
|
|
monica
membru
Inregistat: 16/03/05
|
|
Draga ch-girl, Bine ai venit pe forum, sper ca acesta iti va fi util. In primul rand, vreau sa-ti spun ca, in nici un caz, nu e bine sa-ti minti parintii sau sa le ascunzi faptul ca vrei sa mergi la biserica-la urma urmei, nu e ceva rau lucrul asta. Lasa-le timp sa se obisnuiasca cu ideea ca tu ai o credinta diferita de a lor. Si familia mea e ortodoxa-in paranteza, vreau sa va spun ca am cea mai buna si mai grozava familie din lume, Dumnezeu chiar m-a binecuvantat cand mi-a dat-o. La inceput, li s-a parut ciudata alegerea mea, dar cand au vazut ca m-am schimbat in bine, au sfarsit prin a-mi accepta decizia. Faptul ca l-ai gasit pe Dumnezeu, pentru ca El te-a gasit primul, e extraordinar, iti doresc sa ramai in dragostea Lui pentru totdeauna. Dumnezeu sa-ti dea puterea si intelepciunea necesare sa mergi inainte impreuna cu El!
Ultima modificare de monica (13/08/07 22:57)
|
|
13/08/07 17:52
|
|
ch_girl
membru
Inregistat: 13/08/07
|
|
Iti multumesc monica pentru sfaturi Domnu cu tine!!...o sa tin cont de tot ce mi'ai zis:D
_______________________________________ Nimic fara Dumnezeu:)
|
|
13/08/07 18:59
|
|
sunshine
membru
|
|
In primul rand bine ai venit ch_girl! Monica are foarte mare dreptate in postul pe care l-a scris mai sus. Cel mai important este sa fii sincera cu parintii tai orice s-ar intampla si sa le spui ce decizie ai luat pentru ca asa vor ajunge sa aiba mai multa incredere in tine si in deciziile tale. Nu vreau sa fii descurajata din cauza familiei tale, sa stii ca pe unde merg vad din ce in ce mai multi tineri intorsi la Domnul care sunt din familii necrestine!Mai sunt si altii ca noi. Si nu uita ca Domnul stie de ce te-a pus intr-o familie necrestina si are incredere in tine ca vei lua deciziile corecte in ceea ce ii priveste pe ei! Sper ca forumul sa aiba un mare impact asupra ta, asa cum a avut asupra mea. O sa ma rog pentru tine.Fii binecuvantata si Domnul cu tine!
Poate vrei sa ne spui si ceva despre tine la:
http://www.tanarcrestin.ro/forum/viewto ... 06&p=1
|
|
13/08/07 20:07
|
|
ch_girl
membru
|
|
Singurul lucru de care imi este frica este ca ei sa nu fie de acord cu decizia mea..ma rog Domnului sa le dea putere sa ma inteleaga...
|
|
13/08/07 20:54
|
|
ch_girl
membru
|
|
De fapt nici nu stiu cum sa le spun, cum sa incep,sa nu gresesc ceva, sa stric totul, mie frica sa nu fie de acord cu decizia mea.Va rog, cineva care s'a mai aflat in situatia mea sa imi dea cateva sfaturi.
|
|
13/08/07 21:08
|
|
sunshine
membru
|
|
Sunt sigura ca Dumnezeu iti va fi alaturi cand le vei spune parintilor decizia pe care ai luat-o si El ii va face sa inteleaga asta. Curaj ch_girl! 
|
|
13/08/07 21:10
|
|
ally_777
membru
|
|
... eu am crescut ca si ortodoxa... sau mai bine zis "ortodoxa" .. intodeauna am crezut ca exista cu adevarat un Dumnezeu, dar nu intelegeam cu adevarat dragostea Lui pt noi si mai ales jertfa si dragostea Domnului Isus... dar Slava Domnului ca acum cativa ani cand ne`am mutat in usa, mami m`a convins sa`ncep sa citesc biblia... si dupa ce`am inceput sa adancesc in Cuvant, Domnul a inceput sa mi se descopere din ce in ce mai mult, pana n`am mai putut rezista dragostei Lui! cam acum un an s`a botezat mami si dup`aia in toamna si eu... si acum asteptam sa se intoarca si tati la Domnul... el saracu e f impotriva pocaitilor... unul dintre motive e pt ca nu intelege ce inseamna sa fi pocait ... e ideea aia preconceputa care multi romani o au din pacate...ii vede ca niste sectanti, cum ii vedeam si eu inainte, cand defapt oricine e crestin si vrea cu adevarat sa traiasca o viata in Domnul, trebuie sa urmeze Cuvantul Domnului... sa se lepede de tot ce e rau. adica sa se pocaiasca... ma rog, e mai complicata situatia cu tati... dar nu prea complicata pt Domnul Isus! amin! Domnul ne`a promis c`o sa se intoarca si el cat de curand, so Slava Domnului!! deci pt cei care au pe cineva drag departe de Domnul, cred ca cel mai bun sfat ar fi sa staruiasca in rugaciune pt ei, si sa lase totul in mainile Domnului! pt ca numa` El ii poate cerceta si lumina! si`n acelasi timp sa make sure ca si tu esti lumina pt persoana respectiva! sa vada cum a lucrat Domnul in dreptul tau! Domnul sa v`ajute si sa va binecuvanteze!!
_______________________________________ Matei 6:33 "Cautati mai intai Imparatia lui Dumnezeu si neprihanirea Lui, si toate aceste lucruri vi se vor va da pe deasupra."
|
|
13/08/07 23:39
|
|
dodo86
membru
 Inregistat: 14/02/07
|
|
Admir extraordinar de mult tinerii cu un parinte sau doi parinti nepocaiti si care totusi aleg sa il urmeze pe Dumnezeu. Este extraordinar... Sunteti tineri exemplu pentru mine tinar cu amandoi parintii pocaiti si care totusi am ales sa traiesc o parte din viata mea departe de Dumnezeu... Dumnezeu sa va intareasaca... Ch_girl, este minunata dorinta ta... DUMNEZEU ESTE CU TINE.. Este imposibil sa dai gres.. Orice reactie vor avea cei din jurul tau Dumnezu va fi cu tine si iti va da victorie. Arata tuturor pocainta ta in faptele tale. Dumnezeu sa te intareasca..
_______________________________________ Dumnezeu nu exista. Dumnezeu este! Paul Tillich
|
|
13/08/07 23:51
|
|
Joseph7
membru
 Inregistat: 02/03/07
|
|
ch_girl a scris:
Singurul lucru de care imi este frica este ca ei sa nu fie de acord cu decizia mea..ma rog Domnului sa le dea putere sa ma inteleaga... |
ch_girl, am citit o carte cu ceva timp in urma. Se intitula Genoveva (sper sa nu gresesc). In aceasta carte era vorba despre o fata ca tine care l-a gasit pe Domnul Isus ca mantuitor, dar mama (sau parintii) erau impotriva. Atunci cand parintii ei i-au interzis sa mai mearga la biserica, ea i-a ascultat, dar, daca era impinsa sa faca ceva ce pentru ea ar fi fost pacat, i-a refuzat. In final, prin purtarea acestei fete a reusit sa aduca mai multi oameni la credinta. Iti recomand cartea pentru ca este foarte buna.
Stim ca Dumnezeu binecuvinteaza pe cei ce asculta de parinti. Si acesta poate fi un test al credintei tale. Mai stiu ca Dumnezeu niciodata nu lasa pe un copil al Sau de unul singur, chiar daca trebuie sa sufere o vreme si nu se intampla lucrurile asa cum si-ar dori el. Ceea ce pot sa te sfatuiesc, oricare ar fi decizia parintilor tai cu privire la mersul la biserica, este sa citesti Cuvantul lui Dumnezeu (Biblia), sa te rogi lui cu credinta, si sa astepti ca El sa schimbe inima parintilor daca chiar sunt impotriva. Dar, sa nu te lasi impinsa la pacat de ei. Dumnezeu nu ne cere sa ascultam de cei pusi in autoritate atunci cand ceea ce vor ei este sa ne faca sa traim in pacat. Fii credincioasa Lui, si El va gasi o cale. Un pastor mi-a spus mai demult, cand anumiti oameni erau impotriva mea, ca atunci cand sunt placute lui Dumnezeu caile lui, ii face prieteni si pe vrajmasii lui (Proverbe 16:7). Nu am inteles eu prea bine lucrul asta atunci, dar cred ca a fost spre binele meu.
Domnul Isus sa te intareasca si lasa ca Duhul lui cel Sfant sa te calauzeasca. Nu actiona manata de fire, ca desi dorinta ta de a merge la biserica este foarte buna, nu este bine sa actionam altfel decat ne invata Cuvantul lui Dumnezeu (cu curatie de inima). Ceea ce am scris sunt sfaturile mele, dar fiecare situatie este diferita. Nu pot sa iti spun ca asa cum am zis eu sa faci, dar acestea sunt principii pe care le poti gasi in Biblie si experimentate de alti oameni. Tu esti in masura sa iei o decizie mai buna. Asculta la toate sfaturile care ti se dau si lasa ca Duhul Domnului sa te calauzeasca cum e mai bine sa procedezi.
Ai credinta; daca esti sincera si il cauti pe Dumnezeu din toata inima ta, Dumnezeu va schimba inima parintilor tai si vei merge in pace si liniste la biserica. Important este sa ramai langa El indiferent de circumstantele prin care treci.
Ultima modificare de Joseph7 (14/08/07 05:02)
_______________________________________ Dar cei ce se incred in Domnul isi innoiesc puterea, ei zboara ca vulturii; alearga si nu obosesc, umbla si nu ostenesc.
|
|
14/08/07 05:00
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|