|
|
|
redgreeneyes
membru
Inregistat: 27/12/05
|
|
Mai exista tineri evlaviosi sau nu mai e la moda? Toti tinerii din ziua de azi sunt rebeli?
http://littlebit-faith.blogspot.com/200 ... viosi.html
|
|
25/05/06 18:26
|
|
ionelcim
membru
Inregistat: 01/11/05
|
|
hmmm...este o intrebare buna totusi cred ca pt inceput ar fi bine sa spui, ce intelegi tu prin "tanar evlavios", ca apoi, sa putem venii si noi cu comentarii......asa ca aasteptam.....
_______________________________________ "CAT SUNT IN LUME SUNT LUMINA LUMII" Isus Hristos
|
|
25/05/06 22:22
|
|
redgreeneyes
membru
|
|
|
25/05/06 22:28
|
|
ionelcim
membru
Inregistat: 01/11/05
|
|
ok...........si, ce intelegi TU prin "tanar evlavios" ???
_______________________________________ "CAT SUNT IN LUME SUNT LUMINA LUMII" Isus Hristos
|
|
27/05/06 23:34
|
|
redgreeneyes
membru
|
|
ionelcim a scris:
ok...........si, ce intelegi TU prin "tanar evlavios" ??? |
Tanar cu frica de Dumnezeu, si cu inima curata dupa voia lui Dumnezeu. Tanar care ia aminte la caile pe care merge, si implineste Cuvantul.
|
|
01/06/06 15:29
|
|
andra4jesus
membru
Inregistat: 13/09/05
|
|
eu cred k mai exist tineri eflaviosi -insa nu toti pot sa ramana asa mereu pt k ispita apre mereu in calea lor -uneori fug de ea .... insa altori cad in capcana ispitei... si pot sa reuseasca sa se ridice...eu mai credinta k mai exista astfel de tineri. am intalnit si tineri rebeli -rebeli pana kand Dzeu a intervenit in viata lor si ia smerit -asa k mai exista speranta pt rebelii din ziua de azi
_______________________________________ dare2dreamagain.wordpress.com
|
|
05/06/06 11:10
|
|
T-pop
membru
Inregistat: 20/01/06
|
|
Dar prin rebel ce intelegi? Rebel poate fi ceva pozitiv in unele situatii.
_______________________________________ "The more I study science, the more I believe in God." Albert Einstein
|
|
13/06/06 00:19
|
|
Kevin Levrone
membru
Inregistat: 24/04/05
|
|
Deci a fi rebel = a nu fi evlavios? Sau o forma de evlavie dar tagaduindu-i puterea?
|
|
18/06/06 21:00
|
|
Kevin Levrone
membru
Inregistat: 24/04/05
|
|
DEX :
rebel = rebel rebelă (rebeli, rebele) 1) si substantival (despre persoane) care participă sau instigă la o rebeliune; răzvrătit; revoltat. 2) care manifestă nesupunere; în stare de revoltă. 3) (despre boli) care se vindecă greu. are o tuse rebelă. <fr. rebelle, lat. rebellis, germ. rebelle
evlavie = evlavie f. 1) sentiment religios, manifestat în îndeplinirea scrupuloasă a practicilor bisericesti; pietate; religiozitate; smerenie; cuviosie; cucernicie. 2) fig. atitudine de respect si duiosie fată de cineva sau de ceva; pietate. [g.-d. evlaviei; sil. e-vla-vi-e] <ngr. evlávia
Sorry ca am scris de 2 ori dar acum mi-a sarit fisa sa dau definitiile din DEX.
|
|
18/06/06 21:04
|
|
jezzy
membru
 Inregistat: 13/03/06
|
|
andra4jesus a scris:
asa k mai exista speranta pt rebelii din ziua de azi |
Merci,andra.Eu sunt mai rebela asa de felul meu si ma bucur ca nu sunt un caz fara speranta.Stiu ca asta nu e o lauda dar am auzit asta de la cateva persoane(a caror parere chiar conteaza pentru mine)
Asa si ca sa nu fiu total off-topic,eu sunt convinsa ca exista tineri evlaviosi.Si ca sa ma explic, eu printr-un om evlavios(indiferent daca e tanar sau batran) inteleg acel om care isi incredinteaza viata 100% in mana lui Dumnezeu si Il lasa pe El sa faca lucrarea.Un om evlavios nu e cel care nu mai pacatuieste ci acela care e constient de harul lui Dumnezeu in viata lui care il intareste pentru a face fata ispitelor.
_______________________________________ I only fear that I don’t have enough time left to tell the world that there’s no time left!
|
|
18/06/06 21:45
|
|
ElaGabri
membru
Inregistat: 19/07/07
|
|
Hmm.. Jezzy, nush ce in masura poate un om - chiar daca si-a incredintat viata Domnului - sa nu mai pacatuiasca (DELOC!!).. Cat despre topic, eu zic ca exista... Oricare dintre noi putem fii asa, doar sa vrem sa ascultam in totalitate de Domnul:D
|
|
24/08/07 19:01
|
|
white_bird
membru
Inregistat: 20/07/07
|
|
Ohohoaaaaa!!! Va zic eu ca mai exista "barbati tineri evlaviosi" pentru ca i-am vazut cu ochii mei  Si daca nu va e cu suparare am vazut si "tinere evlavioase".  Deci exista, exista... 
|
|
11/01/08 22:20
|
|
mototey
membru
Inregistat: 11/12/06
|
|
noi ne intrebam daca mai exista tineri evlaviosi ... dar hai sa ne punem urmatoarea intrebare: suntem noi tineri evlaviosi? ... ar trebui sa meditam la aceasta intrebare ... iar daca nu suntem , sa ne rugam Domnului sa ne ajute sa devenim tineri evlaviosi ... poate ca daca noi vom deveni tineri evlaviosi, vor vrea si cei din jurul nostru sa fie ... si astfel numarul tinerilor evlaviosi va creste  
Ultima modificare de mototey (23/01/09 11:34)
_______________________________________ Omul de care se foloseste Dumnezeu
|
|
14/01/08 15:51
|
|
charisma
membru
Inregistat: 14/01/08
|
|
exista,si inca cati!anul asta se vor ridica tot mai multi,e timpul pentru trezire in Romania!
_______________________________________ "I`ll never know how much it costed to see my sins upon the cross"
|
|
14/01/08 23:37
|
|
bornagain
membru
Inregistat: 03/05/07
|
|
jezzy a scris:
Merci,andra.Eu sunt mai rebela asa de felul meu si ma bucur ca nu sunt un caz fara speranta.Stiu ca asta nu e o lauda dar am auzit asta de la cateva persoane(a caror parere chiar conteaza pentru mine)
Asa si ca sa nu fiu total off-topic,eu sunt convinsa ca exista tineri evlaviosi.Si ca sa ma explic, eu printr-un om evlavios(indiferent daca e tanar sau batran) inteleg acel om care isi incredinteaza viata 100% in mana lui Dumnezeu si Il lasa pe El sa faca lucrarea.Un om evlavios nu e cel care nu mai pacatuieste ci acela care e constient de harul lui Dumnezeu in viata lui care il intareste pentru a face fata ispitelor. |
super ai puncttat ideea jezzy..
_______________________________________ "God is most glorified in us when we are most satisfied in Him" John Piper
|
|
22/01/08 20:55
|
|
mototey
membru
|
|
numarul barbatilor crestini evlaviosi din Romania trebuie sa creasca... incepand cu noi, continuand cu ceilalti 
|
|
30/03/08 12:25
|
|
crisstina
membru
 Inregistat: 10/03/08
|
|
da sunt deacord...
_______________________________________ Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna,un zambet la fiecare lacrima,o binecuvantare la fiecare pas si un raspuns la fiecare intrebare!!!
|
|
04/08/08 13:18
|
|
mototey
membru
|
|
crisstina a scris:
da sunt deacord... |
ma bucur ca esti de acord... cu totii stim ce trebuie sa facem, cum trebuie sa traim... acum... urmeaza urmatorul pas... sa punem toate aceste invataturi in aplicare...
|
|
15/08/08 21:44
|
|
the_stranger
membru
 Inregistat: 15/01/08
|
|
Amin! ps:mă bucur că te-ai hotărât să postezi mai mult de data asta 
_______________________________________ Haide sa zambim! Gata? 1,2,3 siiii....
|
|
15/08/08 21:47
|
|
mototey
membru
|
|
pentru cine te bucuri?
|
|
15/08/08 21:49
|
|
mototey
membru
|
|
tineri barbati evlaviosi... Doamne ajuta-ne sa devenim niste barbati evlaviosi, niste barbati neprihaniti!
|
|
23/01/09 11:36
|
|
Tanara crestina
membru
 Inregistat: 26/09/07
|
|
barbatii tineri evlaviosi sunt rari... ff rari... si femeile de asemenea...
_______________________________________ By grace - Daughter of the most high King
|
|
23/01/09 16:44
|
|
mototey
membru
|
|
dar eu cred ca asta vrea Dumnezeu de la noi...
|
|
30/01/09 15:54
|
|
livu2day
membru
Inregistat: 06/11/08
|
|
redgreeneyes a scris:
Tanar cu frica de Dumnezeu, si cu inima curata dupa voia lui Dumnezeu. Tanar care ia aminte la caile pe care merge, si implineste Cuvantul. |
Hmmm imi place 
Domnul sa ne zideasca ca sa implinim acelea si mai mult 
Ultima modificare de livu2day (10/02/09 03:01)
_______________________________________ Proverbele 18:2 Nebunului nu-i este de învăţătură, ci vrea să arate ce ştie el. http://iaebetel.blogspot.com/
|
|
10/02/09 02:59
|
|
gabi
membru
Inregistat: 14/11/06
|
|
ok, cei care considera ca nu mai sunt decat foarte putini tineri evlaviosi, sa stabileasca niste limite ale tanarului evlavios...ce se incadreaza in evlavie, ce te face sa nu mai fi evlavios.
_______________________________________ "... greutatea erudiţiei în definirea cuvintelor nu compensează slăbiciunea argumentului în chestiunile mai importante." Francis A. Schaeffer
|
|
11/02/09 16:54
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|