TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Crestinismul/Biserica penticostala Moderat de +Archangel+, Old  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3 4
winnetou
membru

Inregistat: 22/12/05

florin arad a scris:

Pace voua fratilor si surorilor![...]VA ROG DIN SUFLET NU JUDECATI CEEA CE NU INTELEGETI.

man, scuza-ma dar tu ai scris doar asa ca sa fie scris ... nimeni nu a spus daca starui in rugaciune esti posedat de satana, s-au adus in discutie probleme reale de care ar fi trebuit sa te legi si sa-ti dai cu parerea ...

23/09/07 14:52

Site web  
florin arad
membru

Inregistat: 29/06/07
winnetou, eu cred ca nu ai citit toate postarile, eu am scris nedorind sa intru in polemici cu nimeni dar am dorit sa o contrazic pe  lara si sa-l aprob pe Filip.
Citeste de la inceput subiectul si ai sa vezi ca e posibil sa nu ai dreptate in cele spuse ,referitor la mine.

Ultima modificare de florin arad (24/09/07 08:47)

24/09/07 08:46

Site web  
winnetou
membru

Inregistat: 22/12/05

florin arad a scris:

dar am dorit sa o contrazic pe  lara si sa-l aprob pe Filip.

nu ai zis nimic clar, de asta ... sorry oricum daca ti s-a parut ca ... :D orice

25/09/07 18:02

Site web  
florin arad
membru

Inregistat: 29/06/07

winnetou a scris:

nu ai zis nimic clar, de asta ... sorry oricum daca ti s-a parut ca ... :D orice

Nici o problema.

28/09/07 23:51

Site web  
adevaratulcrestin
membru

Inregistat: 31/10/07
Interesante puncte de vedere. Care e mai crestin dintre crestini? problema cred ca se pune altfel. care e cel mai indoctrinat dintre indoctrinati? evanghelizarea oraselor ? pardon... suna a razboi. de fapt nu e nici o evanghelizare. e doar o propaganda masiva a unor biserici din care unii de aici faceti parte care nu are drept scop decat racolarea unor minti slabe care mai tarziu vor face la fel ca voi.
lozinca acestor biserici ar trebui sa fie ceva de genul : "membri multi, bani gramada". din pacate banii sunt doar pentru cei din fruntea bisericilor. voi simple unele intr-o mascarada de zile mari. e trist dar adevarat. unii pot spala mintile oamenilor iar unii fara caracter si fara personalitate accepta acest compromis.
va doresc o evanghelizare masiva si rapida domnilor. fara mine.

31/10/07 11:10

CatalinD
membru

Inregistat: 02/03/07
Acest topic prezinta particularitatile (sau asa ar trebui) bisericii penticostale. Nu se are in vedere cine este mai crestin sau mai indoctrinat.

Numai credinta in Isus Hristos aduce mantuirea, nu religia sau denominatiunea. Numai prin El au venit harul si adevarul, iar prin oameni pacatul si neascultarea. Acum depinde la cine si ce privesti: Isus Hristos, sau oameni. Orice om este nimic, iar Domnul Isus este totul. Cu cat cineva schimba sau vede altfel aceasta proportie, se departeaza de har si de adevar.

Am vrut doar sa te incurajez sa privesti tinta si direct la Domnul Isus, Cuvantul intrupat, pe care Il gasesti pe paginile Cuvantului scris - Biblia.

Acest forum nu reprezinta Cuvantul lui Dumnezeu, ci doar ceea ce posteaza diferiti oameni, majoritatea crestini, care au primit in inima lor credinta mantuitoare in Domnul Isus. Nu pot decat sa te invit, nu la o evanghelizare masiva si rapida, ci la o clipa de sinceritate fata de tine in privinta vesniciei care ne sta tuturor inainte.

"Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc şi ele vin după Mine. Eu le dau viaţa veşnică, în veac nu vor pieri şi nimeni nu le va smulge din mâna Mea." Ioan 10:27-28

31/10/07 12:04

filip
membru

Inregistat: 27/04/05
adevăratul creştin, te invit să continuăm discuţia aici:

http://www.tanarcrestin.net/forum/viewt ... 5783#45783

31/10/07 12:52

Site web  
livu2day
membru

Inregistat: 06/11/08
Nustiu de ce vi e frica de Duhul Sfant? Vorbirea limbi nu e ceva fricosant?
Poate e bine sa va fie frica daca cineva cere Duhul Sfant si nu stie ce cere adica nu este vrednic de El o sa fie trimis un duh rau impotriva lui cum a facut la Saul care avea Duhul Sfant si la suparat si asa a primit un duh rau din cauza acestea lucruri, Duhul Sfant nu e de jucat dar toti ar trebui sa mergem si sa Il primim ca dar de la Domnul. Caci zice ca Ioan boteza cu apa dar Isus boteaza cu Duhul...

De duhuri necurate am avut si eu experiente. Sigur ca o sa le ai cand este Imparatia Domnului contra imparatia satana, asa zice Isus cand a zis despre El ca scoate draci caci El este drac.
Oare oameni acestea scot draci daca fac in Numele Lui, suntem persoane care au draci si nici nu realizeaza...(caci face dupa placul dracului), alti primesc duhuri rele caci isi batjoc de Domnul si incerc sa primeasca Duhul Sfant fara sa fie vrednici.
Duhul Sfant e ceva extraordinar si sensatie aceea cald si dulce e nespus... ce sa zic multumesc Domnului ca a avut mila si ma binecuvintat un nimic ca mine care nici un merit nici nu sunt vrednic...
Iti multumesc Doamne. Laudat, binecuvintat tu sa fie in fiecare clipa.

19/12/08 21:09

saved
membru

Inregistat: 11/07/08
La inceput ai zis ca trebuie sa fii vrednic sa primesti Duhul Sfant apoi in final zici ca nu esti vrednic.

20/12/08 09:54

Magdy
membru

Inregistat: 09/01/07
Noi oricum nu suntem vrednici să primim nimic de la El, nici măcar un capăt de aţă, darmite Duhul Sfânt. Dacă primim ceva (şi primim) este fiindcă El e mult prea bun, prea milostiv faţă de noi, nu că am fi făcut noi ceva să merităm. La cât suntem de răi şi de ţepoşi nu merităm decât un trăznet în cap şi gata. ;)

20/12/08 10:09

livu2day
membru

Inregistat: 06/11/08
Nu suntem vrednici sa fim mantuiti si de vrednici de Duhul Sfant te rog sa citesti Biblia ca sa intelegi ca zice clar voi sunteti Templu a-Lui Duhul Sfant... ca sa fim vrednici te lasi de pacate si o viata robit de pacat, dupa aia te marturisesti adica iti speli prin sangele Lui Isus... si dupa aia ceri cu toata finta, sufletul si inima... pina arzi si veni focul peste tine.
Daca iti batjoci de Duhul Sfant si nu esti vrednic o sa ajungi ca Saul muncit de un duh rau... sunt multe exemple.
Daca vrei o sa iti spun.

Sfat din dragoste lasa doctrina a-lui religia aia si aia, dute citeste Biblia si atunci mai vorbesti de doctrina. Iti spun ca doctrina a-lui religie nu conta si orice om adevarat zice ca religia nu conta ci doar daca te duci dupa Biblie... dar religia penticostala vine de la penticost aidca botezul cu Duhul Sfant. Religia penticostala sa bazeaza in Duhul Sfant cel mai mult de aia sa zice penticost.
In fine lasa de astea citeste Biblie si indeplineste Biblie caci si eu o sa incerc asa si dupa daca faci dupa Biblie oare nu primesti Duhul Sfant... daca mergem dupa Biblie Dumnezeu nu sa schimba.

21/12/08 23:52

saved
membru

Inregistat: 11/07/08
Multumesc de sfaturi :)
Presupun ca poti scrie si in engleza mesajele tale daca iti vine mai usor, numai sa nu fie prea lungi.

22/12/08 00:41

Pagini:  1 2 3 4    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la