|
|
|
cami
membru
Inregistat: 17/07/07
|
|
asa de rau imi merge tanarcrestin... e din cauza virusilor?cam pe cand o sa se rezolve aceasta problema?
_______________________________________ "If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world." - C. S. Lewis
|
|
08/02/08 19:20
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
flory a scris:
asa de rau imi merge tanarcrestin... e din cauza virusilor?cam pe cand o sa se rezolve aceasta problema? |
Daca sunt virusii tai, nu putem rezolva noi problema .
Cum merge altora ? Azi imi merge si mie cam greu, dar cred ca am si eu un virus.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
08/02/08 20:50
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
la mine nu sunt probleme 
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
08/02/08 21:00
|
|
cami
membru
|
|
pai,cred ca sunt si virusii mei de vina ,dar Filip zicea ca si tanarcrestin este afectat de ceva virus poate e de la amandoi 
_______________________________________ "If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world." - C. S. Lewis
|
|
08/02/08 23:05
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
e vreo problema la mesajele private ?Ca eu ma chinui sa trimit unu si nu imi merge ,dau la trimisite mesajul si nimic 0_O
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
10/02/08 12:47
|
|
bornagain
membru
Inregistat: 03/05/07
|
|
vroiam sa intreb, mp se aduna la numarul de mesaje ale unui user, dar nu numai... de ex. daca eu am 390 de mesaje, si mai trimit 2 mp, apoi o sa am 392 mesaje ?
si altceva, cat de mare poate sa fie acest forum?.. in sensul ca, noi tot scriind mesaje , marimea lui creste, si banuiesc ca a fost cumparat un spatiu pentru TC si apoi cand acest spatiu e depasit, trebuie iar cumparat, deci se cheltuiesc niste bani, si din proprie experienta stiu ca nu e deloc ieftin. am putea sa va ajutam cumva sa mentineti acest forum? ( desi stiu ca este " la pachet" cu site-ul TC ) si chiar daca voi nu ati mentionat nimic vreodata despre nevoie de sustinere financiara a forumului..
_______________________________________ "God is most glorified in us when we are most satisfied in Him" John Piper
|
|
10/02/08 13:18
|
|
april
admin forum
|
|
razvy16_bornagain a scris:
vroiam sa intreb, mp se aduna la numarul de mesaje ale unui user, dar nu numai... de ex. daca eu am 390 de mesaje, si mai trimit 2 mp, apoi o sa am 392 mesaje ? |
Nu se aduna, din cate stiu eu.
razvy16_bornagain a scris:
si altceva, cat de mare poate sa fie acest forum?.. in sensul ca, noi tot scriind mesaje , marimea lui creste, si banuiesc ca a fost cumparat un spatiu pentru TC si apoi cand acest spatiu e depasit, trebuie iar cumparat, deci se cheltuiesc niste bani, si din proprie experienta stiu ca nu e deloc ieftin. am putea sa va ajutam cumva sa mentineti acest forum? ( desi stiu ca este " la pachet" cu site-ul TC ) si chiar daca voi nu ati mentionat nimic vreodata despre nevoie de sustinere financiara a forumului.. |
Asta stiu m3diator si webdev. O sa intreb cum e cu spatiul . Asta ar fi unul din motivele pentru care va tot rog sa nu postati mesaje consecutive, cand va puteti completa mesajul anterior. De mesaje monosilabice nu mai zic nimic.
|
|
10/02/08 13:29
|
|
bornagain
membru
|
|
da, imi cer scuze ca demulte ori n-am prea facut cum ar fi trebuit si am "mancat" mult din spatiu.
_______________________________________ "God is most glorified in us when we are most satisfied in Him" John Piper
|
|
10/02/08 13:37
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
april a scris:
Asta ar fi unul din motivele pentru care va tot rog sa nu postati mesaje consecutive, cand va puteti completa mesajul anterior. De mesaje monosilabice nu mai zic nimic. |
ioi serios? pai si nu e aceeasi buba cand scrie prea mult intr-o zi? ar trebui sa scriem mai putin? vreo 5-6 postari pe zi? sau...no nu stiu.intreb si eu asa sa stiu pe viitor. de multe ori am mai vrut sa scriu ceva la un subiect dar m-am abtinut, asta sa consider ca am facut o mica econimisire? 
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
10/02/08 16:15
|
|
april
admin forum
|
|
Nu e vorba de asta, fluflu.
Imi pare rau, dar am cam obosit sa va tot explic.
Scrieti cum vreti si va adun eu mesajele, daca voi nu puteti . Trebuie sa am si eu ce face, nu ?
|
|
10/02/08 16:58
|
|
filip
membru
Inregistat: 27/04/05
|
|
Te plictiseşti? 
|
|
10/02/08 17:20
|
|
bornagain
membru
|
|
pai asa, eu las primu` maxima apoi mai lasa inca 3 e frumos ? :P
|
|
11/02/08 18:19
|
|
cami
membru
|
|
as avea si eu o curiozitate,intrebare...moderatorii pot citi mesajele private? 
Ultima modificare de flory (12/02/08 08:27)
|
|
12/02/08 08:27
|
|
bornagain
membru
|
|
ma prea indoiesc.nu cred...
|
|
12/02/08 08:42
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
flory a scris:
as avea si eu o curiozitate,intrebare...moderatorii pot citi mesajele private?  |
sa raspunda un moderator sau un administrator ...
Ultima modificare de OLD TRAIAN (12/02/08 11:10)
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
12/02/08 08:46
|
|
Ste.fan
membru
Inregistat: 15/11/05
|
|
Daca te referi la mesajele private ale unui user, nu.
|
|
12/02/08 08:48
|
|
cami
membru
|
|
da,la mesajele private m-am referit merci de raspuns,vroiam sa stiu 
|
|
12/02/08 11:02
|
|
bornagain
membru
|
|
april, deci l-ai intrebat pe mediator ce te intrebasem cu ceva zile in urma ?
|
|
13/02/08 09:32
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
vedeti ca pe site la anuntuti scrie confe peniel 2-3mai titlu :P
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
14/02/08 22:07
|
|
Magdy
membru
 Inregistat: 09/01/07
|
|
Ce se întâmplă cu TC? Foarte greu am reuşit să mă conectez!!!
|
|
06/03/08 21:30
|
|
Old
Moderator
|
|
Mi-i virusat mie calculatorul, de vro saptamana. Nu reusesc sa-l scap.Si cred ca d-aia. In al meu a dat gripa aviara  
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
06/03/08 21:56
|
|
Magdy
membru
|
|
Ţineţi viruşii acasă,OLD TRAIAN!!! 
|
|
06/03/08 21:57
|
|
Old
Moderator
|
|
Am reusit sa-i incarcerez, dar nu-i pot ucide. Eventual ca astia la aviara, dau foc la calculator. Nimai nu tineti mana pe cabluri ca se transmite caldura.
Ultima modificare de OLD TRAIAN (06/03/08 22:03)
|
|
06/03/08 22:03
|
|
Magdy
membru
|
|
Nu-i poţi ucide????  Stai că te învăţ eu: 
|
|
06/03/08 22:05
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|