|
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
Magdy a scris:
Şi de ce nu-l deschizi tu, fluflu?  |
e bine la "despre noi" si sa se numeasca 'intalnirile noastre de tineret'? sau sa il deschid altundeva...de exemplu "la tanar si/sau crestin"?
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
06/06/08 21:25
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
astept o sugestie,april sau careva 
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
07/06/08 19:22
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
fluflu a scris:
e bine la "despre noi" si sa se numeasca 'intalnirile noastre de tineret'? sau sa il deschid altundeva...de exemplu "la tanar si/sau crestin"? |
La Tanar si crestin sau Devotional ?
Tu deschide-l daca vrei, ca se mai poate muta si dupa .
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
07/06/08 19:33
|
|
UnderZero
membru
Inregistat: 19/04/08
|
|
Cum pot face un cuvant "bold" sau "italic". Mi-am batut putin capu', dar nu m-am prins :P...
|
|
11/06/08 15:54
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
http://www.tanarcrestin.net/forum/help.php#bbcode la stiluri de text 
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
11/06/08 16:01
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
M-am tot uitat si nu am vazut niciun topic despre facerea de bine...Mi-a scapat mie ceva? M-ar interesa un astfel de subiect chiar daca implica mai multa practica si mai putina teorie...
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
12/06/08 18:01
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
ceva de genu a da mancare la astia care vin pe la usa etc ?Nu exista ,am cautat si eu ,ca as avea o frustrare legata de ei .
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
12/06/08 18:03
|
|
adriana
membru
|
|
oarecum...
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
12/06/08 18:22
|
|
april
admin forum
|
|
mereu_alaturi_de_tine a scris:
M-am tot uitat si nu am vazut niciun topic despre facerea de bine...Mi-a scapat mie ceva? M-ar interesa un astfel de subiect chiar daca implica mai multa practica si mai putina teorie... |
E unul "Ca pentru Domnul". Daca nu e ce ti-ai dori, poti deschide unul nou.
|
|
12/06/08 21:30
|
|
adriana
membru
|
|
multumesc april 
|
|
12/06/08 22:04
|
|
RainSong
membru
|
|
eu nu m-am prins 100% care e faza cu topicurile mutate :atunci cand arata mutat inseamna ca a fost mutat de acolo ,si ca trebe sa il cauti in alta parte ,nu? Si atunci de ce te mai lasa sa raspunzi ?Se posteaza raspunsul in ambele parti ? De ce nu se poate sterge din locul unde a fost creat gresit prima oara ?
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
19/06/08 13:02
|
|
april
admin forum
|
|
Link-ul arata unde a fost mutat un subiect, dar daca dai clic pe el esti trimis direct acolo, nu trebuie sa-l cauti tu. Exista un singur subiect, dar poti ajunge la el direct sau indirect (prin link-ul care arata ca e mutat).
Raman un timp link-urile ca sa nu cautati subiectele. Dupa un timp, cand se presupune ca v-ati obisnuit cu noua locatie, se sterg.
Te-ai prins acum ?
|
|
19/06/08 17:56
|
|
RainSong
membru
|
|
da ,m-am prins 
Alta curiozitate :pe ce motive sunt exclusi utilizatorii ? De exemplu Daniela Matei ,era eretica ? ps :am vazut ca e satanista .
Ultima modificare de RainSong (24/06/08 11:14)
|
|
24/06/08 09:37
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Buna intrebare. Si eu astept raspuns.
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
24/06/08 09:41
|
|
irlanda
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
Poate ar trebui sa o las pe april sa va raspunda. Dar raspund si eu pentru ca eram singura online cand DanielaMatei a postat la "Ce ascult acum" un videoclip satanist si la "Sarutul inaainte de casatorie" a recurs la o exprimare indecenta.De aia cred ca april a sters mesajele si a exclus-o.
|
|
24/06/08 09:48
|
|
april
admin forum
|
|
irlanda a scris:
Dar raspund si eu pentru ca eram singura online cand DanielaMatei a postat la "Ce ascult acum" un videoclip satanist si la "Sarutul inaainte de casatorie" a recurs la o exprimare indecenta.De aia cred ca april a sters mesajele si a exclus-o. |
Multumesc irlanda.
Primul mesaj l-am sters doar, dar cand am vazut ce si cum a postat la Sarut am sters si i-am lasat un timp de gandire, de o zi sau doua .
Nu sunt exclusi utilizatori pentru ca ar fi eretici, ci pentru ca-si bat joc de Dumnezeu si de ceilalti utilizatori.
|
|
24/06/08 17:43
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
Adica ai avertizat-o, si nu s-a potolit?
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
24/06/08 21:32
|
|
april
admin forum
|
|
anomis a scris:
Adica ai avertizat-o, si nu s-a potolit? |
Vrei raport ?
|
|
24/06/08 21:50
|
|
simona
membru
|
|
Pai, daca intr-o zi o sa fiu exclusa, macar sa fiu anuntata, sau cel putin avertizata. Asta e tot.
|
|
24/06/08 21:54
|
|
Magdy
membru
 Inregistat: 09/01/07
|
|
Anomisule, pregăteşti terenul ca să faci vreo prostie? )))
|
|
24/06/08 21:57
|
|
april
admin forum
|
|
anomis a scris:
Pai, daca intr-o zi o sa fiu exclusa, macar sa fiu anuntata, sau cel putin avertizata. Asta e tot. |
O data cu banul se primeste si un mesaj .
|
|
24/06/08 23:40
|
|
simona
membru
|
|
Asta vroiam sa aud. Multumesc. 
|
|
25/06/08 06:50
|
|
RainSong
membru
|
|
exista un subiect legat de facerea de bine ? [nu am gasit ,dar poate s-a vorbit la altul despre asta si nu m-am prins] Chestii de genu :daca intalnesti un cersetor care cere bani ce faci - ii dai ,mergi la magazin si ii cumperi un corn sau il lasi ca-i dau altii ?
Ultima modificare de RainSong (25/06/08 20:44)
|
|
25/06/08 20:44
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|