TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/ADMINISTRATIV/Intrebari legate de site / forum Moderat de april, m3diator  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 ... 31
+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06
Bai ce ti-e si cu discriminarea asta, bai nene! Pai si ce-are, frate, daca scrie De la? Seamana a nume de manelist? Pai si ce, ei nu e oameni? Haolio, ca prea mofturosi esteti!

19/07/08 02:03

filip
membru

Inregistat: 27/04/05
Delavrancea, Delacucamăcăiidindeal, Delaminepentrutoatefetelemofturoasedepeforuuummm! (fărănumăfărănumărfărănumăăăăr)

19/07/08 11:08

Site web  
fluflu
membru

Inregistat: 20/09/07
archangel, tu vorbesti cu mine acum?ca nu imi dau seama! ce discriminare?ce manelist?

19/07/08 11:21

RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06

april a scris:

Si sa intru doar o data pe saptama, ca ma iau cu mainile de cap . Nu fac fata intrand de cateva ori pe zi , ce as face o data pe saptamana ??
Crezi ca mie imi face placere sa ma tin atata dupa voi ? Vreau, nu vreau ? Fara pauza?

pai cred ca te stresezi prea mult ,nu trebe sa te iei cu mainile de cap pentru asa ceva ,sunt chestii mai ingrijoratoare in viata decat niste useri care posteaza aiurea . Stiu ca ai obosit ,si ai postat undeva o chestie care m-a pus pe ganduri ,ma gandeai ca vrei sa te retragi :| [ bun ,asta era interpretarea mea ]
Daca fiecare moderator face treaba la subiectele lui si tu mai ai vreo 2-3 separat + inspectia din cand in cand ,nu cred ca ar fi asa stresant . Poti sa tipi putin pe cei care nu isi fac treaba si se rezolva :D :D

ps :fluflu ,problema e la noi ,astia care avem locatii mai ciudate .Ca ideea e foarte buna ,ar veni orasul si tara .Exemplu :de la Iasi , Romania ,si asa suna bine .Deci noi astia care nu ne punem numele orasului suntem problema .

Ultima modificare de RainSong (19/07/08 13:24)

19/07/08 13:22

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05

RainSong a scris:

Daca fiecare moderator face treaba la subiectele lui si tu mai ai vreo 2-3 separat + inspectia din cand in cand ,nu cred ca ar fi asa stresant . Poti sa tipi putin pe cei care nu isi fac treaba si se rezolva :D :D

Daca si cu parca :) .

Nu ar fi, daca ar fi moderatori activi , care sa-si faca treaba .

A fost o perioada in care de placere intram pe forum , vazand cum isi fac ceilalti treaba, si mie imi ramaneau doar cateva subiecte ...

Sper ca situatia se va remedia curand. M-as fi retras de cateva ori, macar temporar, dar nu mi-am permis .

19/07/08 13:24

fluflu
membru

asa e cum zici tu RainSong,dar acuma nu ii poti impune cuiva ce sa scrie acolo...in fine.nu e asa mare lucru,si mai ales daca e complicat de schimbat cum a zis april,din partea mea poate sa ramana asa,nu ma deranjeaza...doar ziceam si eu...

19/07/08 13:27

benny
membru

Inregistat: 27/05/07

RainSong a scris:

Numa că problema e că destui de mulţi moderatori s-au cam retras în ultima vreme, şi a rămas april cu Archangel, şi Ste.fan (uneori). Şi e normal să fie mult, că forumul e imens (716 subiecte)... aşa că april are nevoie de întăriri. Sunt foarte bucuros să ajut, nu ştiu până când voi putea, dar când n-oi mai izbuti, o să mă retrag. Dar deocamdată fac tot ce pot pentru a fi de ajutor.
Ar fi fain să fie implicaţi mai mulţi (în special dintre cei care intră zi de zi), ca munca să fie impărţită ;)

fluflu a scris:

daca e complicat de schimbat

O soluţie ar fi să se şteargă toate comentariile şi să rămână numai pozele, dar şi aşa e o muncă monumentală... sunt 70 de pagini...

Ultima modificare de benny (19/07/08 13:40)

19/07/08 13:33

mihaella
+

Inregistat: 04/07/07

benny a scris:

Numa că problema e că destui de mulţi moderatori s-au cam retras în ultima vreme

In primul rand , benny ,felicitari si D-ul sa-ti dea intelepciune in aceasta responsabilitate pe care ai primit-o !! :)
Oricum sunt sigura ca o sa faci o treaba buna!

Apoi, nu cred ca inactivitatea anumitor moderatori reprezinta principala problema.
Noi ar trebui sa incercam sa nu mai producem atatea complicatii.

19/07/08 20:58

biencutza
membru

Inregistat: 13/07/08

april a scris:

este foarte greu de schimbat.

O mana de ajutor cine se ofera sa dea ?

Cred ca stie fratemi-o cum se schimba  :)

Oricum , nu e neaprat ... pan' la urma fiecare scrie ce doreste acolo ... fie ca tine cont sau nu de ce se cere in respectiva rubrica

LE : vad ca ati modificat :X.. :D

Ultima modificare de biencutza.bm (19/07/08 23:03)

19/07/08 22:18

fluflu
membru

benny, tu m-ai citat,dar eu vorbeam de alta problema, nu de cea cu comentariile de la chat.eu ziceam de chestia cu localizarea ;)

oaaauuu!acuma vad! s-a schimbat :D minunat!!

Ultima modificare de fluflu (19/07/08 23:14)

19/07/08 22:50

fluflu
membru

de ce la unele topice exista un semn de exclamare intr-o casuta albastra?

21/07/08 17:17

felyy
membru

Inregistat: 23/06/08
pentru ca la acele topice s-a postat de cand nu ai intrat tu :)

P.S: asa stiu eu daca nu e asa..

Ultima modificare de felyy (21/07/08 17:32)

21/07/08 17:32

fluflu
membru

sau la acele am postat EU ...

21/07/08 17:34

benny
membru

nu nu... la acele topicuri există mesaje noi de la ultima ta vizită ;)

21/07/08 17:38

Norkis
membru

Inregistat: 17/07/08
intrebare: pentru avatar la sectiunea profil scrie ca pot sa am un avatar de sub 10 KB; ei bine, voiam sa imi schimb avatarul iar acum mi se permit niste poze atat de mici incat nici nu se vede clar ce se afla acolo; nici macar vechiul eu avatar nu mai este acceptat, pt ca scrie(culmea) ca este prea mare :D

este un fel de penitenta?  :)

23/07/08 14:54

benny
membru

avatarul poate să aibă rezoluţia maximă de 120x100 pixeli.
foloseşte un program de editare poze (chiar şi Office Picture Manager e bun) şi micşorează-ţi-o. astfel mai mult de 5-6 kB nu va avea. ;)

23/07/08 14:59

Norkis
membru

Inregistat: 17/07/08
ahhhh, mutumesc frumos. sa vedem :)

23/07/08 15:00

fluflu
membru

nu mai apar ceva wallpapere noi pe site?

25/07/08 11:51

shoricel
membru

Inregistat: 04/01/08
pe site sau pe forum? :P

25/07/08 17:20

UnderZero
membru

Inregistat: 19/04/08
exista ala fain cu nickul meu de la dedicatii :D :D :D e super de wallpaper :P

25/07/08 17:29

shoricel
membru

sa inteleg ca tu il ai ca wallpaper? :P

PS: fluturas, sa inteleg ca vrei sa fac un wallpaper inghetat si cu nickul tau? sau mai degraba cu fluturasi? :D :P

25/07/08 17:40

fluflu
membru

shoricel a scris:

pe site sau pe forum? :P

pe site mai,am zis bine.pe forum unde vezi tu subiect cu wallpapere?(hmmm...desi nu ar strica,daca ma gandesc bine )

shoricel a scris:

PS: fluturas, sa inteleg ca vrei sa fac un wallpaper inghetat si cu nickul tau? sau mai degraba cu fluturasi? :D :P

nu ma supar :D...sa il pun iarna :) :)

25/07/08 21:08

shoricel
membru

fluflu a scris:

pe site mai,am zis bine.pe forum unde vezi tu subiect cu wallpapere?(hmmm...desi nu ar strica,daca ma gandesc bine )

sa ne chinuie talentul? :D

fluflu a scris:

nu ma supar :D...sa il pun iarna :) :)

cred ca o sa il personalizez oleak pe cel cu Timotei, dar astept sa imi vina inspiratia :D sau cred ca fac unul nou :D

Ultima modificare de shoricel (26/07/08 23:53)

25/07/08 21:38

cami
membru

Inregistat: 17/07/07
mie nu imi apar in stanga paginii felicitarile, decat 3 casute goale si daca dau click pe una din ele, imi apare doar o fereastra mare alba, goala si cand am vrut sa vad felicitarea al carei link l-a postat fluflu la "Felicitari preferate "mi-a aparut aceeasi ferastra mare si goala. voua nu vi se intampla ?are vreo problema pagina cumva ?

Ultima modificare de flory (27/07/08 15:29)

27/07/08 15:28

shoricel
membru

cred ca problema este browserul, flory. incearca cu un restart, si daca nu merge, cred ca va trebui sa faci un pic de curatenie in cookies. ce browser folosesti? :)

27/07/08 15:31

Pagini: 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 ... 31    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la