|
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
ea se refera ca trebuie sa dea nush cate pagini ca sa ajunga la litera L de exemplu. adica, vrea in loc de pagini numerotate sa fie litere. :P
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
24/08/08 19:41
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
shoricel a scris:
ea se refera ca trebuie sa dea nush cate pagini ca sa ajunga la litera L de exemplu. adica, vrea in loc de pagini numerotate sa fie litere. :P |
sa caute in lista de pe site, ca acolo poate selecta sa vada 100 odata. hai ca nu e asa de greu .
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
24/08/08 20:17
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
april a scris:
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX |
Ar trebui sa punem altceva in loc de "x"? Ca eu pun asa, pentru ca am gresit, si m-am razgandit. Si nu am idee, ce altceva s-ar putea pune.
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
24/08/08 22:10
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
april a scris:
Exista 2 liste: una pe site, una pe forum. |
nu stiam ca sunt 2 liste.am inteles acum.asa voi face, nu e greu!
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
24/08/08 22:12
|
|
april
admin forum
|
|
anomis a scris:
Ar trebui sa punem altceva in loc de "x"? Ca eu pun asa, pentru ca am gresit, si m-am razgandit. Si nu am idee, ce altceva s-ar putea pune. |
Puneti "x", e ok.
Nu m-am putut abtine dupa atatea "x"-uri :P .
( ideea ar fi sa nu va mai razganditi atata )
|
|
24/08/08 22:25
|
|
fluflu
membru
|
|
a fost sters cumva subiectul 'inatlnire tanar crestin'? ca nu il gasesc...
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
07/09/08 23:30
|
|
april
admin forum
|
|
fluflu a scris:
a fost sters cumva subiectul 'inatlnire tanar crestin'? ca nu il gasesc... |
l-a sters m3diator din greseala, scuze .
il poti redeschide daca doresti .
|
|
07/09/08 23:37
|
|
fluflu
membru
|
|
sigur ca doresc 
Ultima modificare de fluflu (07/09/08 23:42)
|
|
07/09/08 23:41
|
|
april
admin forum
|
|
fluflu a scris:
sigur ca doresc  |
da' repede, ca s-a suparat anomis :P .
|
|
07/09/08 23:42
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
April, ideea era, ca nu puteam intelege un lucru. Cum sa se stearga din atatea subiecte, fix ala. Adica, zi si tu daca nu intra in categoria absurdului.
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
07/09/08 23:46
|
|
april
admin forum
|
|
anomis a scris:
April, ideea era, ca nu puteam intelege un lucru. Cum sa se stearga din atatea subiecte, fix ala. Adica, zi si tu daca nu intra in categoria absurdului. |
Nu intra. E foarte usor sa iti alunece mousul si sa dai clic de sters pe alt subiect . Iar stergerea e definitiva.
|
|
08/09/08 07:54
|
|
fluflu
membru
|
|
nu se poate ca la site-ul cu felicitari, sa fie la fiecare felicitare undeva in paranteza numarul vizualizarilor sau sa se scrie de cate ori a fost trimis felicitarea?
|
|
28/09/08 14:52
|
|
april
admin forum
|
|
fluflu a scris:
nu se poate ca la site-ul cu felicitari, sa fie la fiecare felicitare undeva in paranteza numarul vizualizarilor sau sa se scrie de cate ori a fost trimis felicitarea |
Deocamdata nu se poate vedea decat la felicitarile adaugate si la cele trimise recent (apar pe prima pagina a site-ului de felicitari) - tii mouse-ul pe ele si iti apare de cate ori au fost trimise .
|
|
28/09/08 17:00
|
|
fluflu
membru
|
|
aa, da! oricum,ar fi o idee buna ,pe viitor sa fie asa la toate 
|
|
30/09/08 20:46
|
|
fluflu
membru
|
|
1. Am vazut la niste postari mai vechi la subiectul 'melodii preferate' ca pe langa linkul de pe youtube intr-o caseta mica,de marimea unui avatar,apare si o imagine din videoclipul respectiv.cum se poate face asta?
2. Gandul lui joy nu se mai continua?am observat ca se scrie cam odata pe luna dar...de 3 luni nu a mai aparut nimic nou.
Ultima modificare de fluflu (05/10/08 16:09)
|
|
05/10/08 16:05
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
fluflu a scris:
1. Am vazut la niste postari mai vechi la subiectul 'melodii preferate' ca pe langa linkul de pe youtube intr-o caseta mica,de marimea unui avatar,apare si o imagine din videoclipul respectiv.cum se poate face asta? |
faci un print screen sau pui ce poza vrei tu, postezi ca si cum ai vrea sa afisezi poza (cu tagul img) dupa care mai adaugi si un tag url. e simplu  [ url = adresa clip ] [ img ] adresa imagine [ /img ] textul care vrei sa apara inclus in url [ /url ] fara spatii 
Ultima modificare de shoricel (05/10/08 16:28)
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
05/10/08 16:25
|
|
fluflu
membru
|
|
Am aflat date despre un concert.Unde sa postez?LA 'evenimente crestine' se poate face topic cu concerte?
|
|
08/10/08 20:46
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
Cine se ocupa de blog? E tot al vostru ,sau sunt altii si voi sunteti numai in parteneriat cu ei? [ce ciudat ca zic "voi",ca oricum nu stiu cui ma adresez ,ma astept sa raspunda un moderator sau april] Si legat de echipa TC ,m3diator e capul a toate? El a initiat si se ocupa [ajutat de altii] de toate? [portal, revista, forum, Biblia, felicitari] Si tot legat de blog ,sunt curioasa daca persoanele care il scriu sunt inregistrate pe forum ,macar cateva .
ps; am citit sus la blog "preteni speciali,TC" ,m-am lamurit cu o parte.
Ultima modificare de RainSong (15/10/08 19:39)
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
15/10/08 19:34
|
|
april
admin forum
|
|
- "Reper" e o colaborare
- din cate stiu eu sunt cativa de acolo si aici si invers
- m3diator a avut ideea "tanarcrestin" si a realizat-o impreuna cu webdev
- webdev raspunde de Biblia online si de alte chestii tehnice
- m3diator de restul
- eu "co"-raspund de forum si de concurs
- cele mai multe felicitari le-au facut m3diator si anca4jc
- de revista s-a ocupat si gfod si se mai ocupa si lauryka, printre altii ( au fost in echipa originala)
- joy scrie in continuare Gandul lui joy (a fost si ea moderatoare)
......
|
|
15/10/08 20:52
|
|
m3diator
admin
Inregistat: 08/12/04
|
|
april, merci ca ai raspuns atat de detaliat. e corect tot ce ai spus  aduc cateva completari: joy nu se mai poate ocupa de Gand... iar la ultimile numere ale revistei a contribuit f. mult si vaxaly.
|
|
16/10/08 00:12
|
|
Andreea
membru
Inregistat: 16/08/06
|
|
m3diator a scris:
aduc cateva completari: joy nu se mai poate ocupa de Gand... |
Vai.Şi cine se va ocupa de el?Era foarte frumos..adică eu îl citeam şi îl reciteam...
Nu puteţi găsi un înlocuitor?
_______________________________________ His grace is enough!
|
|
16/10/08 13:35
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
a reaparut gandul lui Joy ... cine il scrie ?
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
03/11/08 15:06
|
|
m3diator
admin
Inregistat: 08/12/04
|
|
a reaparut gandul lui Joy ... cine il scrie ? |
tot ea, doar ca l-a scris acum 3 ani  am decis sa reluam gandurile scrise incepand cu 2005.
|
|
05/11/08 11:26
|
|
UnderZero
membru
Inregistat: 19/04/08
|
|
No, asta-i ciudat rau de tot!
|
|
05/11/08 11:40
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|