|
|
|
nikku
membru
Inregistat: 26/11/08
|
|
De plecat nu cred ca te vom lasa, poate doar o pauza se poate aranja sa primesti Desi ai putea sa ti-o iei si singura. Dar sa pleci de tot? Atat de putin sa iubesti forumul asta, incat sa il parasesti de tot?
|
|
22/02/09 16:38
|
|
cami
membru
Inregistat: 17/07/07
|
|
jezzy@ Eu cred ca daca vrea april, se poate sa mi se stearga contul .
Liviu2day@ Nu m-am suparat pt. faza cu Duhul Sfant . Nu ma supar eu asa usor .
nikku@ Stiu ca pot sa imi iau si singura o pauza, dar tot m-as intoarce candva in felul asta. Deci, mai bine mi se sterge contul, e mai sigur.
nikku a scris:
Dar sa pleci de tot? Atat de putin sa iubesti forumul asta, incat sa il parasesti de tot? | Nu e bine sa ne atasam de forumuri, sau diferite site-uri sau mai stiu eu ce de pe net. Se degradeaza relatiile din viata reala. E mai bine sa se pastreze distanta. Si, din moment ce as ramane in grupa de rugaciune, inseamna ca nu plec chiar definitiv .
Ultima modificare de flory (22/02/09 16:51)
_______________________________________ "If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world." - C. S. Lewis
|
|
22/02/09 16:50
|
|
livu2day
membru
Inregistat: 06/11/08
|
|
Bun atunci 
Uite daca te lasi, nu treci peste incercare sa zicem. Adica nu te tii infrau pe tine insusi, te tine alti pe tine. Poate altceva o sa te prinda, trebuie sa luptam... stiu ca e greu sa te tii infrau si sa cucerim timpul nostru... in asa fel sa fie folositor, dar cu Domnul sa poate.
Plus multi ii place de tine, ai o mica innocenta... de exemplu la multi ani topic. Daca vezi la fff putini ia avut atitea dedicatii 
Sti cum ma tin in frau... scriu ce am in inima, adica nu pe forum ci pe caiete Citesc si etc (eu am ffffffff mult timp liber)
Ultima modificare de livu2day (22/02/09 17:06)
_______________________________________ Proverbele 18:2 Nebunului nu-i este de învăţătură, ci vrea să arate ce ştie el. http://iaebetel.blogspot.com/
|
|
22/02/09 16:54
|
|
gabi
membru
Inregistat: 14/11/06
|
|
flory, eu iti zic sa-l mai lasi...lasa-l si daca tu chiar vrei sa faci o restructurare a timpului petrecut pe net...nu mai intra un timp...dar sunt sigur ca mai apoi vei vrea din nou sa mai intri pe aici ...cred ca ai atata vointa incat sa reusesti sa te abtii de a intra chiar daca nu e sters contul 
ia-l ca un sfat...sau...ca o rugaminte daca vrei...ia-l oricum 
Ultima modificare de gabi (22/02/09 16:59)
_______________________________________ "... greutatea erudiţiei în definirea cuvintelor nu compensează slăbiciunea argumentului în chestiunile mai importante." Francis A. Schaeffer
|
|
22/02/09 16:59
|
|
nikku
membru
|
|
flory a scris:
Nu e bine sa ne atasam de forumuri, sau diferite site-uri sau mai stiu eu ce de pe net. Se degradeaza relatiile din viata reala. E mai bine sa se pastreze distanta. |
Orice invat are si dezvat, si pe net, si in viata reala. Faci cum vrei, dar poti sa iti restabilesti prioritatile si fara sa renunti total la un forum pe net 
flory a scris:
Inca, de cand sunt pe forum [ de ceva vreme .. ], nu am avut nu stiu ce raspunsuri bune la intrebarile altora si ma indoiesc ca, taman acum o sa se intample minunea. |
Sigur unora le-a facut bine mesajele tale 
Ultima modificare de nikku (22/02/09 18:31)
|
|
22/02/09 17:12
|
|
feedback
Moderator
Inregistat: 28/04/08
|
|
nikku a scris:
banal forum  |
serios? ...
si intrebarile legate de site/forum care sint? 
|
|
22/02/09 17:19
|
|
nikku
membru
|
|
Pai doar n-o fi buricul pamantului 
|
|
22/02/09 17:30
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
flory a scris:
jezzy@ Eu cred ca daca vrea april, se poate sa mi se stearga contul . |
Cum ti s-a spus deja, si cum am spus si eu de nu stiu cate ori , nu se sterg conturile celor care au activat pe forum, pt ca dispar si mesajele persoanei respective si se dau peste cap discutiile la care a participat.
flory a scris:
Nu e bine sa ne atasam de forumuri, sau diferite site-uri sau mai stiu eu ce de pe net. Se degradeaza relatiile din viata reala. E mai bine sa se pastreze distanta. Si, din moment ce as ramane in grupa de rugaciune, inseamna ca nu plec chiar definitiv . |
Este bine sa se faca diferenta intre relatiile reale si cele virtuale. Cred ca un echilibru ar fi posibil. Sa nu ne avantam prea repede cu anumite concluzii . cat despre grupa de rugaciune, tocmai ai dorit sa faci iar parte din ea. Mai exista cateva persoane care vor sa faca parte in continuare, chiar daca nu le mai vezi pe forum. Se poate, dar eu ma cam intreb cum de se roaga pt ceva la care nu mai iau parte activ...
Pr toti cei care vor sa plece: daca ati scris pe forum nu vi se va sterge nici un cont. Vi se poate da ban sau va poate schimba parola, ca sa nu va mai puteti loga. Prefer ultima varianta. Daca va razganditi puteti trimite un mesaj la adresa de contact TC, primiti parola noua si puteti reveni .
nikku a scris:
Pai doar n-o fi buricul pamantului  |
As putea spune ca daca esti tu aici este, ca altfel pierdeai timpul in alta parte .
Nu este prea frumos ce-ai spus , cu banalul forum. Daca pentru tine asta este nu inseamna ca si pentru altii e la fel. Imi pare rau ca doar atata ai vazut aici .
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
22/02/09 18:22
|
|
nikku
membru
|
|
Gata, am schimbat. N-am stiut ca e atat de interpretabil ceea ce am zis si nu vreau sa minimalizez munca unora de aici si nici rolul acestui forum in viata fiecaruia dintre noi. Sper ca e clar acum 
|
|
22/02/09 18:34
|
|
cami
membru
|
|
april a scris:
Este bine sa se faca diferenta intre relatiile reale si cele virtuale. Cred ca un echilibru ar fi posibil. Sa nu ne avantam prea repede cu anumite concluzii . cat despre grupa de rugaciune, tocmai ai dorit sa faci iar parte din ea. Mai exista cateva persoane care vor sa faca parte in continuare, chiar daca nu le mai vezi pe forum. Se poate, dar eu ma cam intreb cum de se roaga pt ceva la care nu mai iau parte activ... | Da , stiu si inca doresc sa fac parte din ea , dar asta nu inseamna ca trebuie sa fiu non-stop pe tcforum. Cred ca ma pot ruga pt. forum, chiar daca nu sunt f activa. Biblia zice sa ii binecuvantam chiar si pe cei ce ne bleastama si sa ii iubim, pt. ca altfel cu ce ne-am deosebi de cei din lume ? Cu atat mai mult, daca ceva/cineva, a reprezentat candva o binecuvantare pt. tine [ in situatia de fata , forumul , mai bine zis oamenii care il alcatuiesc ], va avea repercursiuni asupra ta, ca persoana si te vei ruga pt ei. Am cunoscut oameni f faini aici si nu pot sa ma indepartez asa, cu una cu doua . O sa continui sa pastrez legatura ce ei si sa mai citesc pe forum, dar macar o sa ma abtin de la postat.
Ultima modificare de flory (22/02/09 22:00)
_______________________________________ "If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world." - C. S. Lewis
|
|
22/02/09 21:58
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
acum 1 minut nu mi-a mers forumul ,site-ul ,nimic .Si vad ca sunt singura pe aici ,cred ca nici voua nu va merge ,nu ? am mai patit zilele trecute dar nu am insistat atat de mult ,am vazut ca in timpul ala s-a mai postat ..
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
08/03/09 14:51
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
eu nu ma pot deloga nici de pe ro nici de pe net ,si imi face figuri mesageria privata [gen nu vreau sa intre in mesaje] ,uneori nu imi intra pe forum etc Numai mie?
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
09/06/09 19:00
|
|
cami
membru
|
|
RainSong a scris:
Numai mie? | Nu numai tie. Eu nu m-am putut loga aseara deloc si nici azi pana acum.E drept ca eu am ceva virusi si trebuie sa fac curatenie prin el cat mai repede, dar nu vad legatura intre asta si forum. Acum am intrat de pe alt calculator si , s-a putut, dar ieri si de pe asta am intrat greu, dupa vreo 3-4 incercari. Nu stiu ce are.
|
|
10/06/09 15:12
|
|
cami
membru
|
|
Acuma serios, doar eu sunt logata in, non-stop ? iar alteori nu ma pot loga ...
|
|
11/06/09 12:07
|
|
april
admin forum
|
|
lasa-l logat. de ce sa te deloghezi ?
|
|
11/06/09 12:21
|
|
cami
membru
|
|
intrebarea ar fi , de ce sa fiu mereu logata ? si poate intra sora mea si posteaza daca raman logata . dar cred ac voi ramane asa pana la urma. 
Ultima modificare de cami (11/06/09 12:34)
|
|
11/06/09 12:30
|
|
andra4jesus
membru
Inregistat: 13/09/05
|
|
cum pot plasa o stire ?
_______________________________________ dare2dreamagain.wordpress.com
|
|
14/06/09 15:00
|
|
april
admin forum
|
|
pe site nu poti.
o poti trimite la adresa de contact si o poate scrie m3diator cand o vede.
|
|
14/06/09 15:04
|
|
andra4jesus
membru
Inregistat: 13/09/05
|
|
ok, mersi:)
_______________________________________ dare2dreamagain.wordpress.com
|
|
14/06/09 15:27
|
|
UnderZero
membru
Inregistat: 19/04/08
|
|
Este undeva pe forum un topic despre "Relatia personala cu Dumnezeu - experiente si importanta" sau ceva asemanator?
Eu nu stiu sa fii dat peste un asemenea topic. Poate am uitat eu unde e, pentru ca mi s-ar parea ciudat sa nu existe.
|
|
16/06/09 15:38
|
|
cami
membru
|
|
Uite despre ce stiu eu ca este, under :
Relatia cu Domnul
Cum ne-a cercetat Domnul
Viata devotionala personala
Poate e ce cauti .
Ultima modificare de cami (16/06/09 15:51)
|
|
16/06/09 15:50
|
|
UnderZero
membru
Inregistat: 19/04/08
|
|
Da, mersi mult cami! 
|
|
16/06/09 15:52
|
|
cami
membru
|
|
Cu placere, underzero .
|
|
16/06/09 15:54
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|