|
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
mersi si eu, cami 
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
16/06/09 17:46
|
|
cami
membru
Inregistat: 17/07/07
|
|
pt ce april ? 
_______________________________________ "If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world." - C. S. Lewis
|
|
16/06/09 17:49
|
|
april
admin forum
|
|
Pt asta :
|
|
16/06/09 17:49
|
|
cami
membru
|
|
Cu placere, april
Nu stiam la ce te referi, de aceea am intrebat .
_______________________________________ "If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world." - C. S. Lewis
|
|
16/06/09 17:53
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
Nu putem face un joc,ceva de genul 'recunoaste imaginea'.Si postam imagini cu actori,cantareti,orase,tari,obiective turistice,sau orice altceva...care sa tina de cultura generala,iar in paranteza sa specificam ce se cere recunoscut(adica daca e o imagine cu un film sa scriem 'film' sau 'actor')?
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
29/06/09 20:00
|
|
fluflu
membru
|
|
la topicul : 'Teste, psihoteste, probleme logice' nu era un subiect cu 'relaxeaza-ti neuronii?'
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
29/06/09 20:04
|
|
feedback
Moderator
Inregistat: 28/04/08
|
|
fluflu a scris:
la topicul : 'Teste, psihoteste, probleme logice' nu era un subiect cu 'relaxeaza-ti neuronii?' |
era si este 
|
|
29/06/09 20:41
|
|
fluflu
membru
|
|
nu eraaaa pe bune! nu stiu cuma reaparut... eh,in fine 
|
|
29/06/09 20:44
|
|
fluflu
membru
|
|
deci,nu sunt amatori?
|
|
01/07/09 20:15
|
|
aurelian177
membru
Inregistat: 30/07/09
|
|
Am trimis o intrebare la administratori(la contact) in legatura cu wallpapere. . .pot pune wallpapere la resurse. . sa le uploadez?intreb doar asa. . .de curiozitate ca intre timp m-am razgandit. . .dar vreau sa vad daca intereseaza pe cineva de faptul ca nu pot pune wallpapere(nu ca ar fi ceva important. . .da cine stie daca nu este vro eroare din aia ascunsa adanc si nedescoperita de nimeni. . .pana acum. . .glumesc:D)
|
|
16/08/09 21:25
|
|
april
admin forum
|
|
ma depaseste.
cred ca numai m3diator le poate pune si el lipseste deocamdata.
|
|
16/08/09 21:50
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
Din ce cauza imi apar aici caractere de marimi diferite, desi am scris toate cuvintele cu aceiasi marime?
Ultima modificare de MRU (21/09/09 16:10)
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
21/09/09 16:09
|
|
april
admin forum
|
|
Nu stiu. Si mie imi apar la Foita zilnica uneori.
|
|
21/09/09 16:16
|
|
cami
membru
|
|
The_stranger a renunat la moderare ?
|
|
23/09/09 20:00
|
|
april
admin forum
|
|
cami a scris:
The_stranger a renunat la moderare ? |
http://www.tanarcrestin.net/forum/viewt ... 09&p=3
|
|
23/09/09 21:24
|
|
Sarah
membru
Inregistat: 08/03/07
|
|
ce inseamna octeti? nu pot sa schimb avatarul,din cauza lor in fine,exista vre-un program care sa ii micsoreze???
_______________________________________ Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35
|
|
22/10/09 16:46
|
|
fluflu
membru
|
|
Sarah, ai vazut ca in paranteza scrie si 10kb.aia inseamna daca poza depaseste 10kb atunci nu se va incarca.se poate micsora.eu ii dau resize,adica sa umble la claritate putin.oricum cum e asa mica iese clara,deci nu e problema.
|
|
22/10/09 18:26
|
|
daaria
membru
Inregistat: 20/05/07
|
|
Sarah a scris:
exista vre-un program care sa ii micsoreze??? | eu cu programul asta fac avatar din orice poza. sper sa-ti fie si tie de ajutor. http://www.shrinkpictures.com/create-avatar/
|
|
22/10/09 18:37
|
|
Sarah
membru
|
|
fluflu a scris:
Sarah, ai vazut ca in paranteza scrie si 10kb.aia inseamna daca poza depaseste 10kb atunci nu se va incarca.se poate micsora.eu ii dau resize,adica sa umble la claritate putin.oricum cum e asa mica iese clara,deci nu e problema. |
fluflu,am micsoarat-o la 10 Kb,chiar si mai mica,dar nu se incarca . multumesc daaria,o sa incerc ideea ta,cand am putin timp liber.
_______________________________________ Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35
|
|
22/10/09 22:27
|
|
fluflu
membru
|
|
inseamna ca nu nr-ul de octeti era problema, ci ca nu are 120x100.
|
|
23/10/09 10:23
|
|
alex
membru
Inregistat: 02/03/09
|
|
pai da degeaba avataru are 3 kb si are 200x150... tre sa fie ezact' cat cere acolo 
Ultima modificare de alex (23/10/09 13:52)
|
|
23/10/09 13:51
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
numarul de pixeli este direct proportional cu marimea (in kB) a pozei. 
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
23/10/09 16:29
|
|
Sarah
membru
|
|
am incercat,si cu programul pe care mi l-ai dat daaria,dar tot nu merge...odata e prea mare,odata tre sa fie JPG..si inca 2 tipuri...in fine,ramane ce am si basta :|
Ultima modificare de Sarah (04/11/09 23:54)
|
|
04/11/09 23:54
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
Sarah a scris:
am incercat,si cu programul pe care mi l-ai dat daaria,dar tot nu merge...odata e prea mare,odata tre sa fie JPG..si inca 2 tipuri...in fine,ramane ce am si basta :| |
daca postezi poza sau mi-o dai ,incerc sa o fac eu ,dar nu promit ca imi iasa.
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
05/11/09 14:25
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|