|
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
numai mie mi se incarca greu site-ul/forumul? Si uneori zice ca si expira timpul si da eroare ..
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
01/03/10 22:25
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
La mine merge bine.
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
01/03/10 22:54
|
|
RainSong
membru
|
|
ce s-a intamplat cu blocul reper.org? Am vazut ca de cand cu inmormantarea aia nu si-au reluat activitatea ..
ps: si partea ciudata e ca in partea de jos a paginii scrie "© 2010 reper.org", se regleaza automat .. ?
Ultima modificare de RainSong (04/03/10 10:27)
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
03/03/10 22:14
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
Se umbla la site? Ca atunci cand accesez linkul : http://tanarcrestin.net/forum/search.ph ... n=show_new asta imi apare asta : "An error was encountered Error: Unable to update search results."
|
|
05/03/10 13:07
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Mie imi merge bine la ora asta.
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
05/03/10 15:08
|
|
m3diator
admin
Inregistat: 08/12/04
|
|
@rainsong: din cate stiu blogul reper.org e pe standby momentan, posibil sa se renunte definitiv la el. Data de la "© 2010 reper.org" se regleaza automat in functie de anul curent.
|
|
06/03/10 14:21
|
|
aziric
membru
Inregistat: 30/03/10
|
|
Buna..am o intrebare...as putea oare "insera" un link catre blogul bisericii din care fac parte la categoira "schimb de linkuri"?si daca nu, stiti cumva cum pot face face publicitate linkului?va multumesc
|
|
30/03/10 10:00
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
de exemplu, aici?
http://www.tanarcrestin.net/forum/viewt ... 55&p=3
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
30/03/10 12:13
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
nu acolo, benny.
aziric a scris:
Buna..am o intrebare...as putea oare "insera" un link catre blogul bisericii din care fac parte la categoira "schimb de linkuri"?si daca nu, stiti cumva cum pot face face publicitate linkului?va multumesc |
o poti inscrie la http://www.tanarcrestin.net/linkuri.php?cat_id=1
si poti trimite un mesaj la adresa de contact : http://www.tanarcrestin.net/contact.php
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
30/03/10 12:14
|
|
ultimul mohican
membru
Inregistat: 23/03/10
|
|
se poate sa-mi schimb nickul? evident mesajele sa ramana, doar nickul schimbat.
_______________________________________ "Eu arat altora calea cea dreapta, pe care am cunoscut-o tarziu, cand eram obosit de ratacire"
|
|
05/04/10 20:50
|
|
zambezi
membru
Inregistat: 19/09/07
|
|
se poate daca vrei un nick care e disponibil. Cel mai simplu ar fi sa dai un MP catre april prin care sa explici ce si cum.
|
|
05/04/10 21:05
|
|
ultimul mohican
membru
|
|
ok, merci, o sa ma ocup.
_______________________________________ "Eu arat altora calea cea dreapta, pe care am cunoscut-o tarziu, cand eram obosit de ratacire"
|
|
05/04/10 21:06
|
|
april
admin forum
|
|
se poate. lasam john, in caz ca e liber ?
|
|
05/04/10 22:59
|
|
ultimul mohican
membru
|
|
procesez pana maine si te anunt, multam oricum actualul nick o sa-l atasez o oarece vreme la semnatura, pana se obisnuieste lumea cu noul nick pentru a nu se incurca (desi logic sunt inconfundabil )
|
|
05/04/10 23:08
|
|
ultimul mohican
membru
|
|
cum fac sa postez o poza? 
|
|
29/04/10 19:43
|
|
feedback
Moderator
Inregistat: 28/04/08
|
|
|
29/04/10 20:31
|
|
ultimul mohican
membru
|
|
mci mult, complicat si incomod 
|
|
29/04/10 21:27
|
|
RainSong
membru
|
|
ultimul mohican a scris:
mci mult, complicat si incomod  |
e foarte usor. Am vazut ca ai reusit oricum :P Cel mai usor din cate stiu eu este cu http://imageshack.us/ . Dai "browse" , alegi imaginea pe care o vrei din comp, dupaia dai "upload now". Cand e incarcat alegi din lista aia lunga "Forum Code", dai click pe link si copy, apoi pui paste pe forum.
|
|
29/04/10 21:54
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
Pui linkul imaginii de afisat intre tagurile [img]***[/img].
|
|
29/04/10 21:59
|
|
RainSong
membru
|
|
edi.theraven a scris:
Pui linkul imaginii de afisat intre tagurile ***. |
nu trebe la site-ul de mai sus, e facut automat.
|
|
30/04/10 07:28
|
|
lorre
membru
Inregistat: 07/10/06
|
|
Moderatorii/adminii pot citi MP-urile membrilor de pe forum?
|
|
07/06/10 16:35
|
|
april
admin forum
|
|
lorre a scris:
Moderatorii/adminii pot citi MP-urile membrilor de pe forum? |
NU !
|
|
07/06/10 16:57
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
Am observat ca sub avatar, unde e Locatie, sub, e Inregistrat. Doar ca e Inregistat. Nu se poate modifica?
Ultima modificare de anomis (04/08/10 21:39)
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
04/08/10 21:38
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
cate sclipiri ai in seara asta ) [mai zi si ca-s off si chiar esti un geniu ]
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
04/08/10 22:36
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
[HA!HA!HA Ti-e ciuda ca n-ai vazut tu prima! Na! ]
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
04/08/10 22:43
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|