|
|
|
Ste.fan
membru
Inregistat: 15/11/05
|
|
our hearts hero a scris:
Vreau si eu sa aflu pareri despre hard rovk "crestin" :P |
Ce e ăla rovk :p ? Dacă te referi la rock creştin, a spus în altă parte Ben, aşa ceva nu există.
Ultima modificare de iSeraphim (26/12/06 23:11)
|
|
26/12/06 23:11
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
iSeraphim a scris:
Ce e ăla rovk :p ? Dacă te referi la rock creştin, a spus în altă parte Ben, aşa ceva nu există. |
Wow, ce dragut ... era franta aseara ... dar mie imi trebe ceva argumente, ca altfel ma lupt cu morile de vant ... NO, SCUZE PT OFF TOPIC
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
27/12/06 12:15
|
|
filip
membru
Inregistat: 27/04/05
|
|
Aş avea şi eu o întrebare pentru administratorii site-ului: Ce cuvinte cod am putea folosi pentru organizarea de liste în mesaje sau pentru colorarea unor cuvinte?
De fapt, ne puteţi da undeva o listă cu toate cuvintele cod (inclusiv smilies) permise a fi introduse în mesaje pentru formatarea textului? Şi cu semnificaţiile lor?
Dacă s-ar putea să existe undeva un link clar spre ele - eventual pe pagina de informaţii utile.
(Sau dacă explicaţiile există undeva, dar eu nu dau de ele, să-mi ziceţi şi mie unde sunt.)
Mulţumesc.
Ultima modificare de _filip_ (10/02/07 08:17)
|
|
10/02/07 08:15
|
|
jezzy
membru
 Inregistat: 13/03/06
|
|
Pai vezi ca apar in stanga atunci cand scrii mesajul.Daca tot nu vezi intra aici
http://www.tanarcrestin.ro/forum/help.php#bbcode
Ultima modificare de jezzy (10/02/07 10:17)
_______________________________________ I only fear that I don’t have enough time left to tell the world that there’s no time left!
|
|
10/02/07 10:17
|
|
filip
membru
Inregistat: 27/04/05
|
|
Aha! Mecsi, mecsi! Odată de mult am ştiut de link-ul acesta. Dar nu mai ştiam pe unde e. Ce să-i faci, dacă nu-l vedeam de ochi!
Dar o parte din întrebare totuşi rămâne: se poate ordona o parte a mesajului sub formă de listă? (ÃŽmi revin repede... )
Ultima modificare de _filip_ (10/02/07 13:34)
|
|
10/02/07 13:34
|
|
RainSong
membru
|
|
of, avataru meu nu vrea sa se schimbe ... si l-am si micsorat 
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
08/03/07 17:26
|
|
Ste.fan
membru
|
|
CTRL+F5
Ultima modificare de Seraphim (08/03/07 17:28)
|
|
08/03/07 17:28
|
|
RainSong
membru
|
|
mercy  Aaa. si inca ceva: de ce seraphim are un avatar asa mare? Si eu vreau ... e trisare 
|
|
08/03/07 17:36
|
|
Ste.fan
membru
|
|
|
08/03/07 17:38
|
|
RainSong
membru
|
|
Trisare,trisare de 3 ori trisare ... deci? .... apropo, cum faci sa scoti linku de unde iei fetele astea?
|
|
08/03/07 17:43
|
|
RainSong
membru
|
|
de ce apare permanent ca e 1 vizitator? cred ca nu merge bine aia cu vizitatorii :P
|
|
16/04/07 16:53
|
|
Sarah
membru
Inregistat: 08/03/07
|
|
De ce altora le apare numele celor care sunt on-line si mie nu???
_______________________________________ Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35
|
|
21/05/07 18:28
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Sarah a scris:
De ce altora le apare numele celor care sunt on-line si mie nu??? |
Adica ? Cum nu-ti apar ?
" Acest forum are 2379 utilizatori inregistati, 704 subiecte si 26426 mesaje. Ultimul utilizator inregistat este Eusebyu. In momentul acesta 5 utilizatori inregistati si 1 vizitator.
april, dana21, Iudyta, Joseph7, maryan "
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
21/05/07 18:51
|
|
Dana
membru
Inregistat: 04/01/07
|
|
Nu ii apare ! Mi-a zis si mie la fel . De fapt ea nu stia ca se poate vedea cine e online 
_______________________________________ people come into your life for a reason, a season or a lifetime...
|
|
21/05/07 19:05
|
|
april
admin forum
|
|
Sarah a scris:
De ce altora le apare numele celor care sunt on-line si mie nu??? |
Nu stiu acum sa-ti zic de ce. O sa ma interesez si-ti spun ce aflu. Ai putea sa te loghezi pe www.tanarcrestin.net , in caz ca te logai pe www.tanarcrestin.ro , si sa vezi daca asa iti apar. Cu domeniul .ro mai sunt ceva probleme.
|
|
21/05/07 19:16
|
|
Sarah
membru
|
|
Am incercat si pe www.tanarcrestin.net,si nici acolo nu apare....Daca se poate rezolva,e foarte bine,daca nu e in regula... Multumesc april,f.mult.
Ultima modificare de Sarah (22/05/07 03:38)
_______________________________________ Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35
|
|
21/05/07 20:34
|
|
Dana
membru
Inregistat: 04/01/07
|
|
Deci problema , nu era problema Era neatentie la detalii : )))))))))) [Nici ea , nici Joseph nu se uitau jos pe prima pagina a forumului ci pe prima pagina a portalului ]
_______________________________________ people come into your life for a reason, a season or a lifetime...
|
|
24/05/07 23:21
|
|
Sarah
membru
|
|
Sincer, imi cer scuzele de rigoare.
|
|
25/05/07 01:18
|
|
Sarah
membru
|
|
Stii de ce imi cer scuze?Pentru April,c-am facut-o sa caute o solutie,si cand colo,era doar neatentie,din partea mea.Ma bucur ca ti-am fost de folos,si Danei un Mare Multumesc,pentru ca ne-o ajutat sa ne "trezim".
|
|
25/05/07 02:39
|
|
april
admin forum
|
|
E ok.
Ma bucur ca s-a rezolvat de la sine .
|
|
25/05/07 07:59
|
|
monica
membru
Inregistat: 16/03/05
|
|
Am si eu o nemultumire: de ce semnatura noastra are voie sa se extinda doar pe 3 randuri? Mi se pare prea putin, mai ales pentru cei care au multe de spus si de pus intr-o semnatura... N-o puteti mari? Mersi mult.
|
|
26/05/07 01:15
|
|
Ste.fan
membru
|
|
Si cam cat s-ar intinde pagina daca ai 10 mesaje pe pagina, si la fiecare mesaj ai cate 10 randuri doar semnatura? Si asa e prea mult, unul e deajuns cred.
|
|
26/05/07 10:20
|
|
monica
membru
Inregistat: 16/03/05
|
|
Am priceput ideea, mersi de raspunsul atat de prompt.
|
|
26/05/07 10:52
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|