|
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
cand trimiti un mail unui user care nu are afisata adresa de mail ,dupa ce dai ok nu arata nimic cum ca l-ai trimis ,uin mesaj de confirmare sau ceva in genu ,nu ? Ca nu stiu daca persoana o primit ce am trimis sau nu ,ca nu o scris nimic in genu "s-a trimis msj " ... 0_o
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
13/09/07 13:02
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Hm, ti-am trimis mail prin forumular si nu mi-a aratat nimic.
Dar cred ca s-a dus mesajul .
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
13/09/07 16:05
|
|
RainSong
membru
|
|
aha ,l-am primit .Si l-a primit si userul Multam april >: D<
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
13/09/07 18:19
|
|
Joseph7
membru
 Inregistat: 02/03/07
|
|
Eu nu prea inteleg cum lucreaza optiunea sa citesi mesajele noi. De fapt, sunt mai mult nemultumit de felul cum lucreaza. Se intampla ca de multe ori nu am timp sa citesc mesajele noi si trebuie sa ies si pierd tot ceea ce nu am citit. Nu s-ar putea modifaca putin softul in asa fel incat sa poti citi ceea ce nu ai citit chiar daca ai fost nevoit sa te loghezi out?
Ultima modificare de Joseph7 (15/09/07 07:24)
_______________________________________ Dar cei ce se incred in Domnul isi innoiesc puterea, ei zboara ca vulturii; alearga si nu obosesc, umbla si nu ostenesc.
|
|
15/09/07 07:23
|
|
RainSong
membru
|
|
am si eu o intrebare :aici nu exista o chestie ,ceva in genu "raspunsuri la mesajele tale" ,adica sa dai click pe ea si sa vezi la care subiecte la care ai scris tu ultimele dati s-a raspuns ? sau msj necitite de la ultima ta logare ? cred ca ii asemanator cu ce o zis joseph7 ..
|
|
19/09/07 17:55
|
|
Ste.fan
membru
Inregistat: 15/11/05
|
|
|
19/09/07 19:34
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
eu am o nelamurire.am citit mai demult p forum(nu f demut....cam de o sapt) ceva de genu "scrisoare pentru iubita mea/sotia mea/EA" ...si nu ma apucat sa o citesc pentru ca a trebuit sa plec.si acuma stau de 15 minute ma uit peste tot si nu mai day de ea. a fost stearsa cumva?
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
07/10/07 17:54
|
|
april
admin forum
|
|
|
07/10/07 19:44
|
|
fluflu
membru
|
|
april din cate am inteles eu trebuia sa intru si sa scriu cuv 'scrisoare' ,nu? am scris si...nimic.adica au aparut 15-20 dar nu era niciuna ceea ce cautam. si a p la doilea link imi zice 'cautarea nu a dat nici un rezultat' 
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
07/10/07 20:57
|
|
april
admin forum
|
|
erau 2 pagini . te-ai uitat la ambele ?
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
08/10/07 18:19
|
|
fluflu
membru
|
|
da.m-am uitat si nimic...
|
|
08/10/07 18:37
|
|
april
admin forum
|
|
|
08/10/07 20:08
|
|
fluflu
membru
|
|
dar eu nu de scrisori din astea amuzante vorbeam, stii?era scrisa de un baiat/barbat pentru o 'ea' in modul serios...
oricum, mersi de ajutor.voi mai cauta eu...daca nu e ok;)
|
|
08/10/07 20:22
|
|
fluflu
membru
|
|
eu de ieri incerc sa imi schimb avatarul si nu pot.am avut grija sa fie marimea care treuie si imi spue ca avatar receptionat, insa cand ma uit, e acelasi!am incercat cu vreo 6 poze diferite si...nimic!! am gresit undeva?sau...ce sa fac?
|
|
13/10/07 10:15
|
|
fluflu
membru
|
|
am rezolvat cumva!
|
|
13/10/07 10:17
|
|
Sarah
membru
Inregistat: 08/03/07
|
|
e tot acelasi sau te-ai razgandit 
_______________________________________ Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35
|
|
13/10/07 17:51
|
|
fluflu
membru
|
|
cum e acelasi?? e cu fluture,nu??
|
|
13/10/07 22:03
|
|
fluflu
membru
|
|
ba da l-a observat si pe cel de dinainte.sunt sigura
|
|
13/10/07 22:40
|
|
Ste.fan
membru
|
|
Control+F5 (va reincarca pagina fara sa foloseasca cache-ul browserului).
Daca avatarul tau e ceva foarte roz, atunci l-a schimbat 
|
|
14/10/07 00:19
|
|
fluflu
membru
|
|
da da! :)mersi oricum
|
|
14/10/07 13:23
|
|
RainSong
membru
|
|
eu inca nu m-am prins ... avataru trebe sa fie mai mult lat decat lung ? nu inteleg 120*100 daca ii h-l sau l-h :|
ps :cred ca m-am prins
Ultima modificare de RainSong (21/10/07 13:52)
|
|
21/10/07 13:41
|
|
Ste.fan
membru
|
|
120=width=latime 100=height=inaltime
...Daca asta e ordinea. intai e latimea, apoi inaltimea
Ultima modificare de Seraphim (21/10/07 18:45)
|
|
21/10/07 18:45
|
|
Sarah
membru
Inregistat: 08/03/07
|
|
de ce de fiecare data cand vreau sa ma loghez imi da user sau parola gresita,si apoi o accepta?(vreau sa zic ca zilnic se intampla,cand ma loghez pentru prima data in ziua respectiva) si...de obicei cand ies de pe pagina,nu ma deloghez,ci intru pe alte site-uri,cand revin eu sunt tot loghata,logic ar fi sa fiu delogata automat ce inchid site-ul ... 
Ultima modificare de Sarah (24/10/07 05:48)
_______________________________________ Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35
|
|
24/10/07 04:59
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
nu nu... browserele mai noi au un fel de "memorie"... tin minte userul si parola ta (daca tu esti de-acord), si in momentul in care ai parasit site-ul, de delogheaza, si cand revii pe site, te logheaza automat (cel putin la mine asa e... nu trebuie sa-mi scriu niciodata userul si parola la pc-ul de acasa)
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
24/10/07 07:19
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|