|
|
|
Autor |
Mesaje |
Pagini: 1 ... 2 3 4 5 |
|
monic
membru
 Inregistat: 23/01/10
|
|
Tanar crestin eu ma refeream doar la cei botezati in Isus Hristos, credeam ca am fost clara in postul precedent. )
monic a scris:
Crestinii sunt cei botezati in Isus Hristos. Deci oricine este botezat in Isus Hristos acela se numeste crestin, indiferent de crezul sau.  |
|
|
27/01/10 10:20
|
|
Symona
membru
Inregistat: 28/01/10
|
|
"Este un singur Domn, o singura credinta, un singur botez."(Efes.4.5)iar crestinii, putini la numar, dar impastiati pretutindeni, indiferent de locul in care i-a asezat Dumnezeu se recunosc usor pentru ca " pomul bun nu poate face roade rele, nici pomul rau nu poate face roade bune...asa ca dupa roadele lor ii veti cunoaste"(Matei 7.18,20). Domnul Isus ne cheama la El "veniti la Mine ..si Eu va voi da odihna"(Matei 11.28), iar cei care Il urmeaza fac parte din "Biserica celor intai nascuti, care sunt scrisi in ceruri de Dumnezeu"(Evrei 12.23)
_______________________________________ "eu nadajduiesc in Domnul, sufletul meu nadajduieste si astept fagaduinta Lui"(Psalm 130.5)
|
|
31/01/10 14:52
|
|
livu2day
membru
Inregistat: 06/11/08
|
|
mereu-tanar a scris:
Si Evreii cred in acelasi Dumnezeu, si Musulmanii tot inn El cred,chiar daca nu corect. Pentru ca Allah Este corespondentul arab pentru cuvantul ebraic Elohim, in Romaneste Dumnezeu. Asta nu inseamna ca toti sunt crestini. Crestini sunt cei ce apartin lui Hristos, adica cei salvati din pacat! |
Nu e adevarat ce-ai zis. Sa nu crezi ca am ceva cu tine dar astfel de aberati sunt total impotriva ce zice Biblia...
Te intreb... daca cred intr-un dumnezeu dupa firea, dupa placul meu... daca creez un astfel de dumnezeu... mai e el Dumnezeu? Dumnezeu nu este acela care Il fac oamenii... Dumnezeu e Acela care a facut oameni, EL ramane neschimbat... Ei pretind, ei au impresia ca se inchina la acelas Dumnezeu dar de fapte e doar un idol creat de mintile lor, de limitele lor. Chiar si "crestini"... au un idol si nu un Dumnezeu adevarat. Numai adevarati crestini au un Dumnezeu adevarat, fiindca incearca sa aiba lepadare de sine si sa primeasca nu dupa placul si limitele lor.
Cred ca ar fi bine sa te gandesti inainte sa zici. Am un prieten musulman si ziceam asta dar dupa ce am adancit in Dumnezeu si l-am cunoscut pe El cu adevarat... am realizat ce fel de Dumnezeu e... Dumnezeu e nepatruns, nemarginit, Atotputernic... Dumnezeu nu se explica prin cuvinte, nu poate fi El exprimat... poti sa stai vesnicii din vesnicii sa vorbesti despre EL si tot n-ar fi deajuns ca e Nemarginit!
Evrei... si-au facut un idol... ei au intrat intr-un dumnezeu dupa placul si limitele lor... schimbau legea, schimbau ce inseamna Dumnezeu... in asa fel au ajuns sa nu cunoasca pe Domnul. De aceea a zis Isus... pana nu veti zice: "binecuvantat este Cel ce vine in Numele Domnului"... fiindca ei si-au pierdut in essenta ce este Dumnezeu.
Si la comentari.. gabi vorbirea mea era cat de directe. Totusi cu limba mea in romana de doi lei, ma straduiesc sa fiu cat de strict in ce vorbesc despre El. Fiindca nu vorbesc despre oricine... vorbesc despre Dumnezeu si nu vreau sa dau impresii gresite si sa-L fac pe El dupa limitele mele.. in asa fel sa aduc o hula si un mare pacat. Daca ti se pare ca am fost... e treaba ta, nu face scuze de doi. Iarta-ma daca-ti zic direct... dar e vorba de strictete, de "Calea Ingusta"... daca vede cineva ce scrieti voi? Atata usurinta vorbiti si Domnul stie cat vad ce ziceti... mi-ar fi frica sa invat ceva ce nu este dupa voia Lui... stii ce groaznic ar fi? Stii ce mare pacat e sa indrumi pe altii pe o cale gresita.... nu zic ca o faceti dar nici nu va intra in gand ca discutiile voastre invata pe altii... E trist ca majoritatea inloc sa invete pe altii vin sa-si apere comfortul lor fata de Dumnezeu.... e trist ca se gandesc doar la ei si nu la altii care poate sa inteleaga gresit. Gabi... daca am inteles gresit... ar trebui sa te gandesti sa fii mai clar, ai toate resursele din punctul vedere cultural, educational cand e vorba de limba romana.
Din momentul ce altii nu accept pe Isus ca Domn, ca Dumnezeu... una cu Tatal, e foarte clar ca nu au Acelas Dumnezeu ci au o iluzie, o minciune... o halucinatie creata de limitele lor si firea lor. Fiindca nu poti sa ai pe Dumnezeu fara Isus si nici pe Isus fara Dumnezeu.
Va rog sa aveti griji si nu luati cu usurinta pe Dumnezeu. Daca credeti ca am ceva ca am ceva cu voi... n-am nimic ci doar cred in strictete.
_______________________________________ Proverbele 18:2 Nebunului nu-i este de învăţătură, ci vrea să arate ce ştie el. http://iaebetel.blogspot.com/
|
|
31/01/10 15:09
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
mereu-tanar a scris:
Si Evreii cred in acelasi Dumnezeu, si Musulmanii tot inn El cred,chiar daca nu corect. Pentru ca Allah Este corespondentul arab pentru cuvantul ebraic Elohim, in Romaneste Dumnezeu. Asta nu inseamna ca toti sunt crestini. Crestini sunt cei ce apartin lui Hristos, adica cei salvati din pacat! |
livu2day a scris:
Nu e adevarat ce-ai zis. Sa nu crezi ca am ceva cu tine dar astfel de aberati sunt total impotriva ce zice Biblia... Te intreb... daca cred intr-un dumnezeu dupa firea, dupa placul meu... |
Mai livule, un pic mai usor cu afirmatiile! Mai ales ca nici tu nu esti sigur, (sau poate esti prea sigur pe tine)  Pai asta poti zice si despre credinta mea! Ca Dumnezeu caruia eu ii zic Tata, nu este acelasi cu Dumnezeul caruia tu ii zici Tata, asta pentru ca tu esti mai sfant decat noi ortodocsii! Dar oare asa sa fie? Nu este acelasi Dumnezeu? Daca noi nu-L slujim cum trebe se schimba El? E una modul in care eu il inteleg,sau il ascult si-i alta Numele sub care el se descopera oamenilor!
Dar mai e o treaba de care n-ar stica sa tii cont. Nu-i tocmai potrivita atitudinea ta, sa zici altuia: n-i adevarat, zici aberatii, etc. Si se pare ca nu-s chiar aberatii!
Chiar si "crestini"... au un idol si nu un Dumnezeu adevarat. Numai adevarati crestini au un Dumnezeu adevarat, fiindca incearca sa aiba lepadare de sine si sa primeasca nu dupa placul si limitele lor. | Vezi? Exact ce-am zis. Dumnezeu nu este diferit functie de preferintele noastre. Daca noi il slujim e Dumnezeu, iar daca nu-L slujim e idol?!  Si apropo' tu cum stai cu lepadarea de sine?
livu a scris:
Cred ca ar fi bine sa te gandesti inainte sa zici. |
Sper ca ai inteles si tu! 
Evrei... si-au facut un idol... ei au intrat intr-un dumnezeu dupa placul si limitele lor... schimbau legea, schimbau ce inseamna Dumnezeu... in asa fel au ajuns sa nu cunoasca pe Domnul.
| Evreii si-au facut mai multi idoli nu unul, dar Dumnezeul adevarat a ramas tot Dumnezeu adevarat; Elohim a ramas tot Elohim!
De aceea a zis Isus... pana nu veti zice: "binecuvantat este Cel ce vine in Numele Domnului"... fiindca ei si-au pierdut in essenta ce este Dumnezeu. |
Deja asta e alt subiect. Chiar daca seamnana cu cel dinainte, aici e vorba de altceva, nu le amestecam.
Fiindca nu vorbesc despre oricine... vorbesc despre Dumnezeu si nu vreau sa dau impresii gresite si sa-L fac pe El dupa limitele mele.. |
Cred ca noi intelegem destul de bine ce vrei sa spui! Intelegem ca iei in serios atunci cand vorbesti despre Dumnezeu! Problema este ca tu nu prea intelegi ce se spune pe aici. Oamenii spun una, iar tu raspunzi la altceva!
Si nu te supara: tu stii sa spui, dar nu stii sa asculti!
Ultima modificare de OLD TRAIAN (02/02/10 14:06)
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
02/02/10 10:57
|
|
lorre
membru
Inregistat: 07/10/06
|
|
Sincer nu-mi plac oamenii care spun ca nu trebuie sa fii neaparat intr-o biserica, ca-i mai bine singur, ca asta inseamna sa fii cu Dumnezeu etc. Eu cred ca avem nevoie de o biserica pentru a putea creste spiritual s.a.m.d.
|
|
04/02/10 15:53
|
|
crisstina
membru
 Inregistat: 10/03/08
|
|
lorre a scris:
Sincer nu-mi plac oamenii care spun ca nu trebuie sa fii neaparat intr-o biserica, ca-i mai bine singur, ca asta inseamna sa fii cu Dumnezeu etc. Eu cred ca avem nevoie de o biserica pentru a putea creste spiritual s.a.m.d. |
sunt deacord cu tine lorre... intai trebuie sa il cunosti pe Domnul si apoi sa iti gasesti o biserica la care sa mergi,unde sa ai partarie cu fratii tai si credinta si asa o sa cresti spiritual
_______________________________________ Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna,un zambet la fiecare lacrima,o binecuvantare la fiecare pas si un raspuns la fiecare intrebare!!!
|
|
04/02/10 16:21
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
crisstina a scris:
...sunt deacord cu tine lorre... intai trebuie sa il cunosti pe Domnul si apoi sa iti gasesti o biserica la care sa mergi,unde sa ai partarie cu fratii tai si credinta si asa o sa cresti spiritual |
Pentru unii se intampla opusul: il descopere pe Dumnezeu mergand in biserica si privind la icoane! 
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
05/02/10 09:41
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|