TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Prietenie, dragoste, casatorie, familie/Singuratate Moderat de april, feedback  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 2 3 4 5 6 7
Anna_79
membru

Inregistat: 12/12/08
Buna, si eu ma simt adesea f singura, oare care ar fi solutia?

28/12/08 10:42

shoricel
membru

Inregistat: 04/01/08
buna. depinde de ce te simti singura

Ultima modificare de shoricel (28/12/08 13:00)

28/12/08 13:00

fluflu
membru

Inregistat: 20/09/07

Anna_79 a scris:

nu cred ca exista om care sa nu se simta singur cateodata...

28/12/08 13:21

nikku
membru

Inregistat: 26/11/08

Anna_79 a scris:

Dumnezeu. Cere-i Lui solutia, noi nu te putem ajuta prea mult, habar nu avem prin ce situatii treci in viata....

28/12/08 13:26

shoricel
membru

Inregistat: 04/01/08

fluflu a scris:

nu cred ca exista om care sa nu se simta singur cateodata...

din exprimarea ei eu concluzionez ca se simte singura cu privire la un partener de viata sau prieten. si nu a zis cateodata ci a zis adesea :P

nikku a scris:

Dumnezeu. Cere-i Lui solutia, noi nu te putem ajuta prea mult, habar nu avem prin ce situatii treci in viata....

cred ca a facut deja asta, nikku...

28/12/08 15:13

nikku
membru

shoricel a scris:

cred ca a facut deja asta, nikku...

Poate a facut-o... Oricum, daca era ceva ce depindea de mine, ajutam, asa nu am cum :)
Sau poate stii tu vreo solutie :D

28/12/08 15:18

Tanara crestina
membru

Inregistat: 26/09/07
Poate e mai bine si sa fii singur pentru o vreme...

28/12/08 15:50

livu2day
membru

Inregistat: 06/11/08
Niciodata nu e bine sa fi singur caci singur nu poti face nimic.
Intotdeauna o sa fim singuri cu oameni dar cu Domnul niciodata nu o sa fim singuri, doar ti se para asa.

28/12/08 15:56

fluflu
membru

shoricel a scris:

din exprimarea ei eu concluzionez ca se simte singura cu privire la un partener de viata sau prieten. si nu a zis cateodata ci a zis adesea :P

da tu de unde stii? poate se simte singura ca nu are prieteni,persoane in jurul ei...

28/12/08 17:19

Anna_79
membru

sunt bucuroasa ca mi-ati raspuns asa multi, sunt singura pentru ca nu prea am prieteni crestini, numai cateva cunostinte dar relatia noastra este destul de rece, nu din partea mea, am tot incercat sa fac sa fim mai apropiate (este vorba doar de 1 persoana-2), in rest sunt inconjurata doar de necredinicosi si cateodata mi-e foarte greu, poate ca Satana asa vrea sa ma atace, ca sa ma las de credinta, nu stiu, ca sa nu mai vorbesc de un prieten sau un partener de viata, habar nu am unde as putea sa gasesc asa ceva, doar necredinciosi, din astia sunt la tot pasul... Singura ma duc la biserica, singura vin acasa, cateodata Duhul Sfant imi zice sa am incredere in El, dar cred ca sunt destul de slaba si repede ma intristez, nu stiu ce sa mai fac, si ma vad si acum ca am inceput sa caut iar prietenii din lume, ca nu mai pot de singuratate, desi stiu ca nu e bine...

28/12/08 18:44

Anna_79
membru

Stau cu parintii si nu am numai o colega mai apropiata, atat, in rest numai singuratate, caut prietenii pe net, ca si acum

28/12/08 18:47

Anna_79
membru

voi cum reusiti de ex. sa va gasiti jumatatea incat acea persoana sa accepte sa faceti dragoste doar dupa casatorie? eu nu am intalnit asa ceva...

28/12/08 18:49

Anna_79
membru

mi-ar placea si sa am o prietena buna

28/12/08 19:01

the_stranger
membru

Inregistat: 15/01/08
Anna_79,în dreapt mesajului tău este un buton denumit sugestiv:"modificaţi".Dacă vrei să adaugi ceva la unul din mesajele tale,foloseşte un simplu click pe butonul respectiv.

Cât despre prietenii pe care îi cauţi pe net,eu una aş fi de părere să îi cauţi mai bine la tine în biserică.Dacă nu ştii cum să o faci,rogă-te ca Domnul să îţi scoată în cale o fată sau o soră mai în vârstă care să te înţeleagă şi cu care să poţi sta de vorbă despre problemele tale.

Cât despre jumătatea care este dipusă să accepte până după căsătorie,cred că este îndurarea şi bunătatea Domnului pentru noi că mai există astfel de persoane.Şi tu poţi găsit una(sau să te găsescă ea pe tine),dacă îi spui Lui Dumnezeu că îţi doreşti acest lucru.Desigur,aici contează foarte mult şi alegerile tale personale.

Sper să găseşti printre noi persoane de la care să poţi învăţa câte ceva ;)

Ultima modificare de the_stranger (28/12/08 19:15)

28/12/08 19:15

Site web  
fluflu
membru

si eu te-as sfatui ceea ce te-a sfatuit the_stranger si anume sa te rogi ca Domnul sa iti dea prieteni credinciosi din biserica ta sau din alta.De asemenea,sunt sigura ca in biserica da sunt multe activitati,prticipa la ele,comunica cu oamenii,si cu pasi mici dar sigur vei ajunge si unde vei dori.

Stii,versetul din 2 Corinteni 6:14 cu referire la legatura dintre credinciosi si necredinciosi ne vorbeste clar sa nu ne cautam iubit,sot din lume.Trebuie sa crezi cu adevarat ca Domnul a pregatit ceva special pentru tine,un sot crestin care va avea aceleasi principii ca si tine.

Nu te lasa descurajata. Roaga-te mult si spune-i Lui problemele tale.el va stii ce e mai bine pentru tine.

29/12/08 11:55

Old
Moderator

Inregistat: 18/01/08

Anna_79 a scris:

... Singura ma duc la biserica, singura vin acasa, cateodata Duhul Sfant imi zice sa am incredere in El, dar cred ca sunt destul de slaba si repede ma intristez, nu stiu ce sa mai fac, si ma vad si acum ca am inceput sa caut iar prietenii din lume, ca nu mai pot de singuratate, desi stiu ca nu e bine...

Cand se termina slujba la biserica mai pleaca cineva acasa din curtea bisericii mai repede decat tine? ;) Daca da, trebuie sa te grabesti sa le ajungi pe drum pe acele persoane si sa le intrebi de ce se grabesc asa. Le plang copiii acasa? Daca nu a plecat nimeni inainte, tu de ce sa te grabesti? Ramai in curtea bisericii si asteapta-i si pe ceilalti.
Sunt de aceeasi parere cu the_stranger sa te rogi si sa astepti ajutorul Domnului, dar si ceea ce a spus flu nu este de neglijat. Participa si tu la activitatile bisericii acolo unde se poate. Pastreaza insa buna masura sa nu exagerezi, si in nici un caz sa nu fi introvertita; cu atat mai putin disperata.

29/12/08 12:06

Anna_79
membru

Degeaba ies altii mai repede, daca nu cunosc numai cateva persoane si acelea sunt prea ocupate cu sotii sau copiii lor si prefera sa mearga singure, sau sunt care stau in partea opusa a orasului, si atunci nici macar nu stau de vorba cu tine. Este adevarat, sunt destul de introvertita, dar si daca as fi mai deschisa, tot nu s-ar schimba mare lucru. O sa urmaresc activitatile despre care ati vorbit, inca nu am auzit de vreuna. M-am rugat si pana acum pentru asta, o sa ma rog in continuare, ok.

Ultima modificare de Anna_79 (29/12/08 12:45)

29/12/08 12:44

nikku
membru

Tot asa sunt si eu, prea timid... Nu stiu cum sa ma apropii de oameni. Degeaba aud tot felul de solutii miraculoase: fa asa, drege asa... Nu merge si pace :(

29/12/08 14:44

FiicaDeRege
membru

Inregistat: 03/11/08

nikku a scris:

Tot asa sunt si eu, prea timid... Nu stiu cum sa ma apropii de oameni. Degeaba aud tot felul de solutii miraculoase: fa asa, drege asa... Nu merge si pace :(

mie nu mi se pare ca esti deloc timid nikkule:D

29/12/08 15:06

Old
Moderator

Inregistat: 18/01/08

FiicaDeRege a scris:

nu te-ai prins cui i-a spus ca este timid.:D

Ultima modificare de OLD TRAIAN (29/12/08 15:40)

29/12/08 15:35

daniel
membru

Inregistat: 01/03/08

nikku a scris:

Mah eu sunt retras (de felul meu) dar cand vine vorba de bagat in seama :D sa nu ma opreasca  nimeni :D

Anna_79  Un inceput ar fi sa te bagi in discutie cu cei din bis (de varsta apropiata cu a ta). Daca schimbi 2 vorbe azi, maine 3 inseamana ca progresezi ;).

29/12/08 15:45

irlanda
membru

Inregistat: 14/03/08

FiicaDeRege a scris:

mie nu mi se pare ca esti deloc timid nikkule :D

Este o mare diferenta intre a relationa cu oamenii in lumea reala,si relationarea cu oamenii,virtuala.

In generaal singuratatea e perceputa ca un lucru,o stare rea.
Toti ne simtim singuri atunci cand nu avem in preajma persoanele dragi sau pur si simplu cand avem timpuri moarte.
Daca o luam pe partea religioasa,nici un om n-ar trebui sa se simta singur,pentru ca stim ca Dumnezeu este totdeauna cu noi.
Daca ne gandim la partea psihologica,in care o persoana se inchide in sine si isi formeaza o lume a ei eu cred ca e un lucru rau in mare parte…pentru ca pierde contactul cu realitatea si cred ca ii este greu sa revina la normal.
Singuratatea are si partile ei bune.
Sunt acele momente in care ai nevoie sa-ti limpezesti mintea… poate fi doar de 10 minute, ore, dar si cateva zile... Sau acele momente cand dupa o incercare nereusita eziti sa incerci din nou... e buna singuratatea pentru ca observi greselile si inveti din ele.
Exista cineva care nu prefera nici un moment de singuratate? Poate sunt perioade cand nu avem chef de nimeni.
E chiar placut sa fiu singura cu gindurile mele, fara ca cineva sa ma deranjeze, cu o cartea buna alaturi, cu muzica la fel. :)

Ultima modificare de irlanda (29/12/08 15:55)

29/12/08 15:54

fluflu
membru

FiicaDeRege a scris:

aia vroiam sa zic si eu, dar...asa pe forum nu ai cum sa iti dai seama cum e persoana in realitate.ba dimpotriva

29/12/08 15:56

nikku
membru

Ehe, dragii mosului, daca eram asa si in realitate, nu mai aveam cum sa ma plang pe aici :D Deh, fiecare cu bafta sa :)

29/12/08 16:00

FiicaDeRege
membru

Inregistat: 03/11/08

nikku a scris:

Ehe, dragii mosului, daca eram asa si in realitate, nu mai aveam cum sa ma plang pe aici :D Deh, fiecare cu bafta sa :)

eu am zis ce mi se pare mie...poate nu e asa :D imi cer scuze atunci :)

29/12/08 16:17

Pagini: 1 ... 2 3 4 5 6 7    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la