TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Prietenie, dragoste, casatorie, familie/Singuratate Moderat de april, feedback  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 3 4 5 6 7
livu2day
membru

Inregistat: 06/11/08
Eu nu ma bag in discuti, dau pace in Numele Domnului si atit din dragoste.... restu sa intampla.
Eu sunt si eu timid asa dar ce sa zic Nicu un salut cu zambet nui greu ;) Asta e inceputul :)

29/12/08 16:23

emanuel
membru

Inregistat: 14/09/08

Anna_79 a scris:

Buna, si eu ma simt adesea f singura, oare care ar fi solutia?

Cred ca fiecare ne simtim singuri la un moment dat, dar inainte de solutie ar trebui sa aflam daca se poate cauza.

Ultima modificare de mereu-tanar (03/08/09 21:29)

Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)

03/08/09 21:27

irlanda
membru

Inregistat: 14/03/08
Si daca afli cauza, nu te mai simti singur?

03/08/09 21:35

emanuel
membru

Poate elimini cumva cauza, sau stiu eu, gasesti o solutie adecvata, nu un fel de aspirina pentru orice boala

Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)

03/08/09 21:37

Magdy
membru

Inregistat: 09/01/07

irlanda a scris:

Si daca afli cauza, nu te mai simti singur?

Depinde. Daca se poate repara bine, daca nu...macar stii care e buba. :)

Ultima modificare de Magdy (03/08/09 21:38)

03/08/09 21:37

irlanda
membru

Nu cred ca singuratatea este de fiecare data consecinta unei bube, sau a unei "boli".

Ultima modificare de irlanda (03/08/09 21:41)

03/08/09 21:39

emanuel
membru

Magdy a scris:

Depinde. Daca se poate repara bine, daca nu...macar stii care e buba. :)

Si te consolezi, daca nu o poti vindeca, sau ai un prognostic pentru rezolvare.

irlanda a scris:

Nu cred ca singuratatea este de fiecare data consecinta unei bube, sau a unei "boli".

Uneori singuratatea poate fi o alegere, si atunci eu nu am de comentat la asta.

Ultima modificare de mereu-tanar (03/08/09 21:42)

03/08/09 21:40

Magdy
membru

Inregistat: 09/01/07

mereu-tanar a scris:

Si te consolezi, daca nu o poti vindeca, sau ai un prognostic pentru rezolvare.

Corect.

irlanda a scris:

Nu cred ca singuratatea este de fiecare data consecinta unei bube.

Nici eu nu cred asta. Dar daca exista totusi o buba, chiar daca nu merge vindecata, macar stii cauza.

Ultima modificare de Magdy (03/08/09 21:45)

03/08/09 21:44

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05

irlanda a scris:

Nu de fiecare data, dar uneori poate fi.

mereu-tanar a scris:

Uneori singuratatea poate fi o alegere

Si asta poate fi uneori.

03/08/09 21:45

irlanda
membru

Singuratatii nu trebuie sa-i atribuim intotdeauna conotatii negative.

Singuratatea este o etapa din viata fiecarui om, si are pana la urma rezultate sau efecte benefice.

03/08/09 21:47

emanuel
membru

Asta in cazul in care foloseste singuratatea pentru meditatie si apropiere de Dumnezeu. Alfel poate provoca depresie.

03/08/09 21:48

april
admin forum

irlanda a scris:

Singuratatii nu trebuie sa-i atribuim intotdeauna conotatii negative.

Nu cred ca a facut cineva asta.

irlanda a scris:

Singuratatea este o etapa din viata fiecarui om, si are pana la urma rezultate sau efecte benefice.

Cred ca ar trebui sa fie o etapa in viata fiecarui om.

Cat despre rezultate - depinde si de noi .

03/08/09 21:53

irlanda
membru

april a scris:

Nu cred ca a facut cineva asta.

Nu m-am referit la posturile de pe acest forum.
M-am referit la oameni in general, pentru ca exista oameni care fug, si vorbesc de singuratate ca de nu stiu ce nenorocire.

03/08/09 21:57

april
admin forum

irlanda a scris:

Nu m-am referit la posturile de pe acest forum.
M-am referit la oameni in general, pentru ca exista oameni care fug, si vorbesc de singuratate ca de nu stiu ce nenorocire.

da, dar ai scris aici si puteai fi interpretata altfel :).

In plus "oameni in general" este diferit de "intotdeauna" ;) .

03/08/09 22:01

belinda2
membru

Inregistat: 29/07/09
Eu prefer singuratatea,asa ca va fi cam greu sa pot sa ii dau niste sfaturi lui lexx. Desi niciodata nu am fost pusa in situatia de a nu avea pe nimeni,nici un prieten, cred ca singuratatea poate sa dispara. Depinde si de genul de persoana care esti. Daca poti accepta pe toti oamenii,sau doar pe cativa. Sunt foarte multe persoane care tanjesc sa aiba cat mai multa lume,agitatie in jurul lor. Chiar daca nu ai 100 de prieteni asta nu inseamna ca esti singur. Dumnezeu mereu va fi alaturi de tine. El inlocuieste totul. Singuratatea nu e o problema asa de grava(pentru mine)..dar lexx, sa stii ca toate lucrurile lucreaza inspre binele celor ce iubesc si asculta de Domnul.

Ultima modificare de belinda2 (05/08/09 12:40)

05/08/09 12:39

emanuel
membru

cred ca mai grava e singuratatea in familie, singuratatea in 2, si am vazut astfel de cazuri.

19/09/10 20:01

emanuela si bogdan
membru

Inregistat: 01/10/10
cine are pe Dumnezeu se poate numi cel mai bogat,...prefer sa nu am pe nimeni,sunt foarte fericita in prezenta Domnului incat nu am nevoie de compania nimanui.
Iti dau un sfat,roaga-te,posteste,staruieste pt problema ta,sa treci peste obstacolul singuratatii,sa sti ca Domnul asteapta asta de la tine,de aceea te trece prin asa ceva...
Si bucura-te,multumeste pt ea,asa o sa apreciezi si tu pe cei de care i-ai uitat si care au nevoie de atentia ta,poate ca trebuie sa schimbi ceva la tine

01/10/10 02:19

emanuela si bogdan
membru

Inregistat: 01/10/10
Mantuitorul nostru este cel mai valoros prieten,sunt momente in viata cand Il abandonezi si sa sti ca si El se simte singur fara tine,asa mult te iubeste incat iti arata ca trebuie sa ceri ajutor Lui.
o sa te ajute,pe mine m-a ajutat.
Eram fata cea mai populara si cu cei mai multi prieteni,dar ma simteam tot singura,pana cand L-am intalnit......Ne completam perfect,il iubesc,nu pot trai fara El,nu poate sa treaca o zi fara sa vorbim,...e ceva special,nu pot sa ma exprim in cuvinte

01/10/10 02:25

Old
Moderator

Inregistat: 18/01/08
emanuela, bine ai venit pe forum. te asteptam mereu sa fi prezenta pe forum citind postarile si spunand atunci cand ai ceva de spus.

Sfaturile ce le dai sunt bune, dar cui te adresezi?
:rolleyes:

01/10/10 08:32

onlygod
membru

Inregistat: 20/09/12
toti trecem la un moment  dat printr-o faza de singuratate..dar putem iesi si repede din ea daca stim cum!

27/09/12 12:26

april
admin forum

onlygod a scris:

toti trecem la un moment  dat printr-o faza de singuratate..dar putem iesi si repede din ea daca stim cum!

trebuie neaparat sa iesim repede din ea ? de ce ? si cum ?

28/09/12 21:25

Old
Moderator

april a scris:

...
trebuie neaparat sa iesim repede din ea ? de ce ? si cum ?

Cred ca trebuie sa iesim repede din sunguratate daca suntem fara Dumnezeu. Altfel...toate la vremea lor.
(A nu se intelege ca sugerez izolarea de oameni)

04/11/12 16:48

edi.theraven
membru

Inregistat: 26/10/08
Eu cred ca si celibatul si casatoria sunt ambele binecunvatari. Cel ce sta cu Domnul nu duce lipsa de nimic. Si celibatul poate fi o binecuvantare. Nu casatoria este apogeul unei vieti.

ps : daca vezi celibatul ca fiind singuratate, casatoria nu va oferi prea multe satisfactii.

Ultima modificare de edi.theraven (13/11/12 18:30)

12/11/12 21:53

Site web  
Old
Moderator

edi.theraven a scris:

Eu cred ca si celibatul si casatoria sunt ambele binecunvatari.

Una e binecuvatare buna si alta e o binecuvantare care nu-i buna. :D
"nu este bine ca omul sa fie singur..."
Ma refer la regula, nu la exceptie.

Celibatul poate fi o alegere, sau poate veni fara ca cineva sa doreasca sa-l aleaga; si da, poate fi transformat in binecuvantare.

Nu casatoria este apogeul unei vieti.

Clar ca nu. Intalnirea cu Domnul este!

14/11/12 00:47

edi.theraven
membru

Inregistat: 26/10/08
Si casatoria si celibatul sunt ambele alegeri. Si eu am devenit foarte pragmatic in aceasta "arie", dar consider ca si timpul pana la casatorie e o binecuvantare si cel de dupa. Oricand ar fi asta. De aia zic, cu Domnul cred ca ambele sunt binecuvantari.

Ultima modificare de edi.theraven (14/11/12 22:08)

14/11/12 22:01

Site web  
Pagini: 1 ... 3 4 5 6 7    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la