|
|
|
Ste.fan
membru
Inregistat: 15/11/05
|
|
Caut partitura : All in the serve - Michael W. Smith
|
|
15/10/06 22:31
|
|
T-pop
membru
Inregistat: 20/01/06
|
|
Nu, sunt notele, eventual si textul sub portativ (preferabil).
_______________________________________ "The more I study science, the more I believe in God." Albert Einstein
|
|
12/11/06 21:45
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
anca4j a scris:
URGENT !!! Lucrez la o colectie de cantari cu acorduri, doar la cele in limba romana. Pentru toti care aveti versurile cu tot cu acorduri, va rog sa le trimiteti pe adresa anca4j@yahoo.com. MULTUMESC DE COLABORARE !!! |
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
12/03/07 14:04
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
sper ca e ok sa postez aici: are cineva melodii pentru copii de Paste, care se pot canta in biserica?
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
12/03/07 15:33
|
|
anca4j
membru
Inregistat: 24/01/05
|
|
multumesc april pentur ajutor.
si mie mi-ar fi utile asa melodii cam pt varste cuprinse intre 5-11 ani .
|
|
12/03/07 20:26
|
|
GabiB
membru
Inregistat: 09/07/05
|
|
Ma poate ajuta cineva??? Am nevoie de cantari pe 4 voci, corale chiar, dar sa fie mai usoare, pentru un grup de vre-o 15 tineri, mai la inceput cu cantari corale.Multumesc,
_______________________________________ Toti stejarii au fost mai intai ghinde care au rezistat tuturor adversitatilor
|
|
25/05/07 23:10
|
|
Joseph7
membru
Inregistat: 02/03/07
|
|
Eu am ceva. Va trebui sa le pun pe calculator.
_______________________________________ Dar cei ce se incred in Domnul isi innoiesc puterea, ei zboara ca vulturii; alearga si nu obosesc, umbla si nu ostenesc.
|
|
25/05/07 23:43
|
|
GabiB
membru
Inregistat: 09/07/05
|
|
Sunt bucuroasa de orice ajutor pot primi. Multumesc.
_______________________________________ Toti stejarii au fost mai intai ghinde care au rezistat tuturor adversitatilor
|
|
26/05/07 00:36
|
|
cigolea
membru
Inregistat: 25/09/07
|
|
mai fratilor! caut partitura pentru rugaciunea Tatal nostru de Mallote pt voce si pian. Ma poate ajuta cineva, va rog? e-mail: doncastillio@yahoo.com Am mai cerut-o odata pe acest forum dar vad k nimeni nu ma baga in seama! Va rog sa-mi rspundeti!
|
|
04/10/07 21:30
|
|
april
admin forum
|
|
Nu cred ca e vorba ca nu te baga nimeni in seama, ci ca nu o are nimeni. Inca. Poate intre timp apare cineva care o are .
|
|
04/10/07 22:18
|
|
cigolea
membru
Inregistat: 25/09/07
|
|
mersi de raspuns. dak apare cineva dati-mi un semnal va rog.
|
|
05/10/07 16:13
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
O veste am adus, o veste, o veste Veste am adus, o veste am adus
................................................
Voi oameni buni, ce stati in casa Cu o creanga de brad, si nuci pe masa Noi o veste am adus, S-a nascut, S-a nascut Iisus etc, etc... |
Nu aveti cumva partitura la piesa asta? Stiu ca e cam "laica", dar e draguta, si as vrea sa o cantam cu tinerii (pe voci, desigur)...
Ultima modificare de _benny_ (16/11/07 22:21)
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
16/11/07 22:19
|
|
mysticflower
membru
Inregistat: 07/12/07
|
|
Salut!!!!!
Daca are cineva partitura de la <<Veste-am adus>> pls pls pls si noi vrem sa o facem la scoala cu elevii:)
mersii.
_______________________________________ If you have built castles in the air, your work need not be lost; that is where they should be. Now put the foundations under them.
|
|
07/12/07 20:51
|
|
cata_bv
membru
Inregistat: 30/12/07
|
|
as dori si eu partiturile de la enthousiasmos dak le are cineva...
|
|
30/12/07 17:47
|
|
pushtiu
membru
Inregistat: 23/09/06
|
|
readaptez melodii crestine la bass adik partea ce tine de bass anyone interested? epushtiu@yahoo.com le scriu sub forma de tabulaturi nu partituri:D
|
|
16/01/08 19:19
|
|
anca4j
membru
Inregistat: 24/01/05
|
|
am reusit sa finalizez colectia de cantari cu acorduri. o puteti gasi pe http://amedeia.wordpress.com/2008/03/29 ... ru-tineri/ Daca ati observat lucruri ce trebuie corectate, va rog sa ma anuntati si... astept idei pt vol.2
Ultima modificare de anca4j (02/04/08 12:45)
|
|
02/04/08 12:42
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
good job, anca! Ai avut ceva de lucru, nu glumă... Am descărcat şi eu fişierul.. E foarte util pentru cei care învaţă chitară. La unele cântări acordurile ce le-ai scris se pot îmbogăţi cu câte un acord mai complicat, care merge în anumite locuri. Dar aşa ca idee, foarte fain ai lucrat! Meriţi felicitări!
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
09/04/08 23:20
|
|
robert_2008
membru
Inregistat: 06/05/08
|
|
Buna. M-ar putea ajuta cineva cu niste partituri?.. M-ar interesa partituri pentru pian pentru cantari crestine. Daca stiti cumva vre-un link mi-ar fi de mare folos. Va multumesc pentru ajutor.
|
|
06/05/08 15:18
|
|
dodo86
membru
Inregistat: 14/02/07
|
|
Am nevoie de partitura cantarii "Voi canta Domnului" pt cor mixt. Multumesc
_______________________________________ Dumnezeu nu exista. Dumnezeu este! Paul Tillich
|
|
10/09/08 00:07
|
|
Geo4Jesus
membru
Inregistat: 18/01/10
|
|
Am placerea de a va informa asupra unui blog (poate singurul) de partituri crestine romanesti.
Inca mai lucrez la el, daca cineva are vre-o dorinta sa puna o partitura, are adresa acolo. Primesc partituri, propuneri, sugestii si idei. aici, pe mail sau pe mess.
Multumesc si Domnul sa va binecuvanteze!
http://partituricrestine.wordpress.com/
|
|
19/01/10 23:38
|
|
amy4music
membru
Inregistat: 20/01/10
|
|
Hello Sunt dirijor in devenire si am 15 ani. Am mare nevoie de partituri pentru cor si nu gasesc nicaieri. M-as bucura foarte mult daca cineva m-ar putea ajuta! Fiti binecuvantati ! Amy
|
|
20/01/10 19:45
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
amy4music a scris:
Hello :) Sunt dirijor in devenire si am 15 ani. Am mare nevoie de partituri pentru cor si nu gasesc nicaieri. M-as bucura foarte mult daca cineva m-ar putea ajuta! Fiti binecuvantati ! Amy |
uite aici sunt cateva http://www.resursecrestine.ro/partituri.php . M-am uitat peste titluri si pe la noi nu se canta, doar cateva. Poate le invatati voi :) [poti merge la alta biserica din zona sa ceri un caiet de cor si sa il xeroxezi]
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
20/01/10 20:57
|
|
amy4music
membru
Inregistat: 20/01/10
|
|
ms mult si caiet din alta biserica nu am luat pt ca deja le-am facut pe majoritatea . am vrut sa incerc si ceva nou, sa nu devina monoton. ms inca o data ! be blessed!
|
|
20/01/10 21:15
|
|
april
admin forum
|
|
Jonni a scris:
Va rog frumos, caut de ceva timp acorduri pentru unele cantece pe care le-am auzit in Brasov acum cativa ani. Titluri ar fi: Nimeni nu e cum esti Tu, Isus tanjesc dupa fiinta Ta, Daca stiti, va rog sa ma ajutati. Multumesc |
|
|
31/05/10 18:12
|
|
Denisa
membru
Inregistat: 03/08/10
|
|
am nevoie de partitura de la este oare iertare pentru pian! chiar am nevoie de ea! va rog ma puteti ajuta??
|
|
03/08/10 14:32
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|