TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Spune-ti off-ul/Am obosit Moderat de Old, april  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3 4 ... 18
albertina
membru

Inregistat: 12/11/06
Am obosit sa ma trezesc la aceiasi ora. Am obosit sa intalnesc aceiasi oameni. Am obosit sa ma simt singura, chiar daca in jur sunt zeci. Am obosit sa dau si sa nu mai primesc. Am obosit sa cred ca dau, dar de fapt sa astept sa mi se dea. Am obosit vazandu-ma atat de obosita... Vorbesc atat de mult despre mine, dar chiar am obosit... ce te oboseste pe tine? Ce faci cand esti obosit?

Eu, cand sunt obosita, stau si ma gandesc de ce-s in acea stare si  obosesc mai tare :) :D

18/11/06 08:05

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05
Isus a zis : " Veniţi la Mine, toţi cei trudiţi şi împovăraţi, şi Eu vă voi da odihnă.
Luaţi jugul Meu asupra voastră, şi învăţaţi de la Mine, căci Eu sunt blând şi smerit cu inima; şi veţi găsi odihnă pentru sufletele voastre." ( Matei 11: 28, 29 ) .

Putem merge la El si cu oboseala noastra :) .

"dar cei ce se încred în Domnul îşi înnoiesc puterea, ei zboară ca vulturii; aleargă şi nu obosesc, umblă, şi nu ostenesc. " ( Isaia 40:31 )

" Cand nu ai nici o ocazie sa zbori ca vulturii si nici nu ai nici un loc unde sa poti alerga, tot ce poti face este sa te tarasti pas cu pas, auzind despre un Ajutor care te va face sa "mergi si sa nu ostenesti". Aceasta este intr-adevar o veste buna" . ( John Claypool)

" Daca nu poti zbura, alearga. Daca nu poti alerga, mergi. Daca nu poti merge, taraste-te, dar, orice ai face, nu te opri " ! ( Martin Luther King )

19/11/06 19:42

rubenK2
membru

Inregistat: 15/09/06
Daca obosesti inseamna ca nu faci lucrurile cum trebuie. Cand obosesti prea des trebuie sa schimbi ceva in modul de traire, in modul de gandire... Chiar daca trebuie sa schimbi cea mai mica banalitate...TREBUIE SCHIMBAT CEVA!!! Si in clipa in care schimbi ceva la tine...nu vei mai obosi ;) B.B.

19/11/06 20:01

Site web  
albertina
membru

april a scris:

" Daca nu poti zbura, alearga. Daca nu poti alerga, mergi. Daca nu poti merge, taraste-te, dar, orice ai face, nu te opri " ! ( Martin Luther King )

Da, frumos...

20/11/06 00:32

albertina
membru

rubenK2 a scris:

Daca obosesti inseamna ca nu faci lucrurile cum trebuie. Cand obosesti prea des trebuie sa schimbi ceva in modul de traire, in modul de gandire... Chiar daca trebuie sa schimbi cea mai mica banalitate...TREBUIE SCHIMBAT CEVA!!! Si in clipa in care schimbi ceva la tine...nu vei mai obosi ;) B.B.

Din cate spui u, sa inteleg ca esti obosit numai cand faci ce nu iti place? Eu nu cred chiar asa. Eu sunt obosita cand dupa o luna intreaga, de facut aceleasi lucruri imi sta in fata o alta luna, eu schimb ceva, dar asta nu imi garanteaza ca eu nu am sa fiu obosita...

Nu imi place rutina, si asta ma face sa schimb mereu cate ceva... ;) dar sunt obosita...

20/11/06 00:37

Larisa
membru

Inregistat: 22/05/05
Eu ma simt obosita dupa o zi in care ma intrec pe mine la serviciu si ceea ce ma oboseste cel mai mult este sa vad oameni care fac promisiuni si nu le respecta! Nu ma oboseste sa fac acelasi lucru zi de zi cat mai oboseste minciuna, oamenii care nu-i respecta pe cei mai mici in grad, etc. Solutia la oboseala mea este sa vin ACASA, sa-mi bag doua degete, sa ma culc si sa incerc sa fac o diferenta in locul in care ma aflu.

20/11/06 01:00

Site web  
albertina
membru

Larisa a scris:

Eu ma simt obosita dupa o zi in care ma intrec pe mine la serviciu si ceea ce ma oboseste cel mai mult este sa vad oameni care fac promisiuni si nu le respecta! Nu ma oboseste sa fac acelasi lucru zi de zi cat mai oboseste minciuna, oamenii care nu-i respecta pe cei mai mici in grad, etc.

hm, credeam ca numai eu obosesc... ;) :D

20/11/06 08:16

rubenK2
membru

Toti avem momente in care obosim... Eu nu obosesc prea des, pt ca incerc sa fac totul asa incat sa imi placa mie tot ce fac. Singurele momente in care obosesc sunt de sarbatori, sau inainte de niste "evenimente", in care am o gramda de lucru si sunt foarte ocupat. Dar si cand obosesc...imi trebuie inca o saptamana sa-mi revin la normal.

Cand faci ceea ce iti place nu ai cum sa obosesti.
Cand ai de facut lucruri care nu ti-s prea "drage", atunci incepi sa obosesti.

20/11/06 09:05

Site web  
black-panther
membru

Inregistat: 18/10/05
Imi place dinamismul, da' ma oboseste. Nu de putine ori am senzatia ca mie mi se intampla intr-o zi cate la altii intr-o saptamana. Mi-e groaza la ideea ca dupa ce-mi iau licenta n-am sa pot lucra mai mult de cateva luni in acelasi loc pentru ca pur si simplu mi se acreste si cand ajung in punctul asta chiar nu mai merge.

Cand sunt ostenit/supara/dejamagit ma culc si ma scol alt om :).

20/11/06 16:34

Site web  
Larisa
membru

Inregistat: 22/05/05

black-panther a scris:

Cand sunt ostenit/supara/dejamagit ma culc si ma scol alt om :).

Nu degeaba se zice ca tre sa lasi sa treaca o noapte inainte sa iei o decizie importanta!

21/11/06 04:41

Site web  
brightsky
membru

Inregistat: 01/07/05

april a scris:

Isus a zis : " Veniţi la Mine, toţi cei trudiţi şi împovăraţi, şi Eu vă voi da odihnă.
Luaţi jugul Meu asupra voastră, şi învăţaţi de la Mine, căci Eu sunt blând şi smerit cu inima; şi veţi găsi odihnă pentru sufletele voastre." ( Matei 11: 28, 29 ) .

Putem merge la El si cu oboseala noastra :) .

"dar cei ce se încred în Domnul îşi înnoiesc puterea, ei zboară ca vulturii; aleargă şi nu obosesc, umblă, şi nu ostenesc. " ( Isaia 40:31 )

cat de adevarat este Cuvantul Domnului! daca am merge la El de fiecare data cand ne simtim obositi sa ne intareasca am fi exact asa cum spune Isaia!

23/11/06 00:24

RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06
Eu am obosit sa ii vad pe colegi copiind si luand note mai mari ca mine, care am invatat ... :(((

04/12/06 22:09

mirella
membru

Inregistat: 18/03/05
eu am obosit sa ma trezesc in fiecare zi la 7 :) si sa ma culc la 12 cred..cam asa...
si fetele care au postat aici si sunt din u.s. , va inteleg perfect

dar la mine inca e bine ca nu am job :) dar curand imi i/au si o sa fie cam hmm din partea timpului liber si al oboselei....
in rest si eu fac cam acelesi lucruri in fiecare zi, numai ce se mai schimba sunt iesirile cu prietenii sau iubitul :)

"Pot TOTUL in Hristos care ma intareste". Filipeni 4:13

06/12/06 23:58

jezzy
membru

Inregistat: 13/03/06
Am obosit sa vad soferii la semafoare cum incep sa claxoneze ca disperatii in secunda in care se face verde :(
Ce mai, dom'ne...sa nu piarda nici o secunda!!!!
Si daca mai esti si femeie...trebuie sa fii recunoscatoare daca scapi teafara de acolo :D

13/12/06 17:27

rubenK2
membru

Eu am obosit sa tot claxoneze soferii la mine cand trec strada :))) doar nu is nebun sa ma arunc in fata masini :D

13/12/06 18:16

Site web  
jezzy
membru

Am obosit incercand sa rezolv un puzzle :) care n-are decat...2000 de piese :( Problema e ca lucrez la el de cateva luni!!!...Asa ca va imaginati cat de obosita pot fi...dar nici neterminat nu pot sa-l las :)
Cateodata e bun...ma ajuta sa ma mai "destresez" :)

14/12/06 15:02

albertina
membru

jezzy a scris:

Am obosit incercand sa rezolv un puzzle :) care n-are decat...2000 de piese :( Problema e ca lucrez la el de cateva luni!!!...Asa ca va imaginati cat de obosita pot fi...dar nici neterminat nu pot sa-l las :)
Cateodata e bun...ma ajuta sa ma mai "destresez" :)

imi place si mie la nebunie sa fac puzzles... uneori ma oboseste alteori... e super nice...

15/12/06 05:08

RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06
><>  Am obosit sa vad ca persoanele cu care "convietuiesc" sunt altfel in realitate ... :(    ><>

17/12/06 16:21

albertina
membru

our hearts hero a scris:

><>  Am obosit sa vad ca persoanele cu care "convietuiesc" sunt altfel in realitate ... :(    ><>

ls ce te referi, altfel, in realitate...
intreb ca sa inteleg daca vezi lucrurile cum le vad si eu... :)

23/12/06 00:33

avram
membru

Inregistat: 18/11/06
Legat de acest subiect "oboseala" ce credeti voi daca omul nu pacatuia si trai mereu in gradina edenului mai exista oboseala umana sau nu ???.

23/12/06 18:16

CBernetic
membru

Inregistat: 21/12/06
Am fost in 2 tabere crestine in 2 locuri absolut superbe ...si pana acum n-am obosit.

Oare crezi ca as obosi daca as fi fost acum in Eden?

23/12/06 19:53

jezzy
membru

Mă oboseşte şcoala, mă oboseşte Bac-ul, mă oboseşte Ministerul Educaţiei...vai, ce obosită sunt!!!
Ştiţi că au făcut variantele alea pentru BAC.Toate bune şi frumoase, mă obişnuisem deja cu ideea, chiar mi-am pierdut o zi întreagă să le printez(închipuiţi-vă să printezi 400 de variante una cate una :(:( ) ca să aflu apoi că la mate s-au gasit o grămadă din ele greşite şi că la romana ar fi facut nişte subiecte care n-apar în manuale...şi or mai fi şi alte nereguli :(

Concluzia mea:românul tot român rămâne, încearcă să facă şi el ceva da' nu-i iese de nici o culoare :D:D --imi cer scuze de la "patriotii" care se simt ofensaţi, da' ziceţi voi:n-am dreptate? :D:D

P.S.Are cineva vreo solutie pentru "oboseala" asta??? :D

Ultima modificare de jezzy (22/01/07 14:50)

22/01/07 14:48

gfod
membru

Inregistat: 21/03/05
Apoi, daca tu cu probleme de-astea te confrunti...! Lasa subiectele sa stea acolo pana ajunge si la noi ceva sigur. Pana atunci, mananca toata bibliografia si incearca sa intelegi ceva din ea. Pentru "baietii" destepti, bacul este o sansa de a-si largi orizontul cultural...poate pentru ultima data in viata...

22/01/07 15:03

Site web  
jezzy
membru

gfod a scris:

bacul este o sansa de a-si largi orizontul cultural...poate pentru ultima data in viata...

Ufff, gfod...parca ai fi mama :D:D

23/01/07 13:38

filip
membru

Inregistat: 27/04/05

jezzy a scris:

Ufff, gfod...parca ai fi mama :D:D

Mai ştii?...

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

23/01/07 13:43

Site web  
Pagini:  1 2 3 4 ... 18    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la