TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Spune-ti off-ul/Am obosit Moderat de Old, april  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 ... 18
filip
membru

Inregistat: 27/04/05
Păi... pe Albertina (că ea a postat ultima şi m-am gândit că n-are sens să umplu spaţiul citând încă odată ultima postare) şi în general pe toţi aceia care în ultima vreme simt cam în felul descris de ea.

05/09/07 12:53

Site web  
RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06
am obosit sa astept ... nu se mai coace blatu pt musuroi si a trecut timpu normal 0_o

05/09/07 19:17

albertina
membru

Inregistat: 12/11/06

Filip. a scris:

I hear you...

Ciudat, am un raspuns..., atunci cand nu se intampla nimic se intampla totusi ceva, esti auzit, esti inteles...

05/09/07 21:29

RainSong
membru

am obosit sa ma tot intrebe lumea daca parul meu ii cret natural sau facut ...
am obosit ca oamenii care nu ma mai vad o vreme sa imi zica "wow ,cat ai crescut ,ce mare esti" ... bun ,am crescut ,dar nici nu sunt gigantica cum lasa ei de inteles
am obosit sa intreb la magazine daca au fusta de jeansi pana la genunchi ,si sa imi arate din alea de 2 palme ... am intrebat azi de vreo 30 de ori :D

11/09/07 19:11

jezzy
membru

Inregistat: 13/03/06

RainSong a scris:

am obosit sa intreb la magazine daca au fusta de jeansi pana la genunchi ,si sa imi arate din alea de 2 palme ... am intrebat azi de vreo 30 de ori :D

Vino la mine, ca pe aici se gasesc :P Bani sa ai :D

11/09/07 19:12

RainSong
membru

mai bine imi trimiti una prin posta :D

11/09/07 19:31

jezzy
membru

Inregistat: 13/03/06
Dar platesti tu taxele postale, nu? :D Ca altfel eu imi pot cumpara 2 fuste cu banii aia :D:D

11/09/07 19:37

Sarah
membru

Inregistat: 08/03/07
am obosit sa vad cum tot mai complicata devine viata,si lucruri la care nici nu m-am gandit,navalesc fara veste...offf,sunt franta de oboseala,si cand mai vad avatarul (lui) RainSong imi vine in minte un verset,cred ca e din Ieremia "zicand: pace,pace,si pace nu este",sau ceva de genul :( offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35

22/09/07 04:58

mihaella
+

Inregistat: 04/07/07
Am obosit sa fac naveta in fiecare saptamana :(

05/10/07 19:15

tamarta
membru

Inregistat: 22/11/06
am obosit sa mai fiu mama si tata pentru fratii mei...la 17 ani

Ultima modificare de tamarta4jc (14/10/07 04:16)

14/10/07 04:15

daaria
membru

Inregistat: 20/05/07

tamarta4jc a scris:

draga mea,iti dedic versetul din Isaia 41:10,care spune :nu te teme,caci Eu sunt cu tine;nu te uita cu ingrijorare,caci Eu sunt Dumnezeul tau;Eu te intaresc,tot Eu iti vin in ajutor.Eu te sprijinesc cu dreapta Mea biruitoare.     Esti tanara si cu singuranta ai vrea sa ai alte ocupatii...Dar daca Dumnezeu hotaraste altfel,te increde pana la capat in El.Sunt sigura,la sfarsitul alergarii,coroana ta va stralucii mai tare decat a altora!

Am obosit facand atatea lucruri,care pana la urma n-au nici o importanta...

14/10/07 20:23

tamarta
membru

fii binecuvantata Daaria.iti multumesc mult.in astfel d momente orice cuvant imi este de folos si ma intareste.

"veniti la Mine toti cei truditi si impovarati si Eu va voi da odihna"

Eu am apelat la El si stiu ca fara El nu puteam sa trec peste toate si nu puteam sa mai fiu acum in picioare luptand in continuare.

si eu am obosit, dar stiu ca El e odihna mea...

17/10/07 15:58

RainSong
membru

m-a obosit predica din seara asta .La un moment dat am crezut ca incheie ,ca nu stiu ce spusese dar de fapt a ajuns numa pe la jumatate ... si am intepenit pe banca .  Doamne iarta-ma ,da chiar a fost plictisitor :|

26/12/07 20:38

alexandra
membru

Inregistat: 02/08/05
am obosit sa fiu mereu oaia neagra pt toti...sa mi se zica ca din cauza mea se intampla toate relele... :'(

26/12/07 21:01

Site web  
zambezi
membru

Inregistat: 19/09/07

RainSong a scris:

La un moment dat am crezut ca incheie ,ca nu stiu ce spusese dar de fapt a ajuns numa pe la jumatate ... si am intepenit pe banca .

Cunosc sentimentul : )

alexandra a scris:

am obosit sa fiu mereu oaia neagra pt toti...sa mi se zica ca din cauza mea se intampla toate relele... :'(

Atunci ... schimba culoarea. Poti incerca rosu, albastru, verde, alb.. De tine depinde.

26/12/07 23:10

alexandra
membru

Inregistat: 02/08/05

zambezi a scris:

Atunci ... schimba culoarea. Poti incerca rosu, albastru, verde, alb.. De tine depinde.

mi-ar place roz..pink...dar degeaba ceilalti tot neagra ma vad :(

27/12/07 00:58

Site web  
april
admin forum

Inregistat: 15/10/05

alexandra a scris:

mi-ar place roz..pink...dar degeaba ceilalti tot neagra ma vad :(

In primul rand conteaza cum te vede Dumnezeu, apoi conteaza cum te vezi tu si abia in ultimul rand conteaza cum te vad altii ;) .

27/12/07 07:52

Tanara crestina
membru

Inregistat: 26/09/07

tamarta4jc a scris:

Draga mea, nu stiu daca te ajuta dar si altii trec prin lucruri asemanatoare tie si e greu stiu pt ca vb din experienta.. poate la mine e mai usor decat la tine dar si eu am obosit   am 18 ani , am grija de bunica mea , de casa si tot ce indeamna ea si 3 examene pe cap in 2008 care imi omoara nervii dar Domnul a avut mila de mine si m-a ridicat din nou exact cand mai aveam putin.. pana sa cad
   Dumnezeu m-a binecuvantat insa cu niste prieteni care imi sunt mai mult decat frati! Si bunica mea este o femeie extraordinara care are dragoste pt toti cu toate caracteristicile din 1 Corinteni 13.... Asa ca nu dispera pt ca Dumnezeu e intotdeauna ajutorul nostru si niciodata nu-si paraseste copiii!!!!!!!!!!!

27/12/07 11:33

tamarta
membru

Multumesc... fii binecuvantata si fie ca Domnul sa iti dea si tie putere mai departe.

sincera sa fiu...am obosit recitind postarile la acest subiect. ne plangem de atat de multe lucruri, obosim din atat de multe motive, dar oare cati dintre noi ajung sa oboseasca facand prea multe pentru el?
tot ceea ce s-a intamplat in ultimele zile in viata mea a avut un impact mare si de acum inainte voi incerca sa imi gasesc odihna in El, fiind incredintata ca imi va da putere sa trec mai departe.

04/01/08 18:16

albertina
membru

Inregistat: 12/11/06
Am obosit sa cred ca totul poate fi altfel si sa fiu dezamagita... Am obosit... nu conteaza de ce, dar am ajuns sa nu mai suport oboseala...

03/02/08 04:05

andreya
membru

Inregistat: 07/03/07
...am obosit de propria-mi fiinta...m-am saturat de mine...ma simt uneori de parca ma car singura in spate, ca pe o povara...povara propriei fiinte...
am obosit, ma obosesc singura cu lucruri fara rost...am ajuns o necunoscuta pt propria-mi persoana...ma mir de mine insumi...stau si ma gandesc:"oare cand am aparut?oare asta sunt eu?"
e ciudat stiu....dar hei!, se mai intampla si din astea

03/02/08 21:59

diana.m
membru

Inregistat: 17/07/07
am obosit sa invat.
am  obosit sa ii ascult pe ceilalti si sa uit de mine.

21/02/08 21:26

Tanara crestina
membru

oboseala...a inceput sa devina un lucru normal in viata mea..mi-as dori sa fiu altfel...caci oboseala iti ,,mananca" ce e mai frumos in tine, din toate punctele de vedere...si mai tarziu de la oboseala se trag multe alte lucruri rele..asa ca Domnul sa ne ajute sa inlaturam oboseala!

08/03/08 10:30

Tanara crestina
membru

toata lumea a obosit...

08/03/08 13:02

homeless
membru

Inregistat: 16/02/08
x

Ultima modificare de homeless (14/02/11 00:37)

08/03/08 14:16

Pagini: 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 ... 18    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la