|
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Alive and kickin'!
Keep up the spirit, homeless.
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
09/03/08 00:12
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
sunt asa de obosita in ultima vrema ca uneori ma pun in pat si in timp ce ma rog (mi-am facut un obicei sa ma rog seara stand in pat ,nu cred ca e prea bine) adorm ,sau nu imi mai dau seama de ce ma rog (dar asta numai dupa ce am spus principalul ... e ciudat ,am impresia ca gandesc si dupaia parca ma trezesc din somn ,chiar daca raman cu impresia ca in timpul ala ma rugam singura ,deconectata de minte) .Eu pana acum ceva vreme stateam cate o ora ,o ora jumate pana sa ma ia somnul .
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
11/03/08 20:38
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
am obosit... nu mai am putere sa mai fac nimic, nu mai am timp pentru nimic, nu mai reusesc sa tin pasul cu tot ce am de facut...
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
12/03/08 18:45
|
|
RainSong
membru
|
|
traiesc asa intrun stres continuu ,maine am teza ,lucrare si mai 3 materii care ma ucid strop cu strop ,dupaia urmatoarele zile iar sunt plina .Acum "i-au o pauza" dar nu ma pot relaxa nicicum ,nici in vacanta nu am odihna .De fapt nu am motive sa ma stresez dar nu pot sa ma deconectez .
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
12/05/08 19:09
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
Maine (13 mai) am un partial la o materie de baza a profilului meu (dam probleme - circuite electrice), lunea viitoare (19 mai) partial la engleza, martea viitoare (20 mai) partea de teorie de la materia asta, vineri (23 mai) examen la soferi, urmatoarea saptamana restanta la Dispozitive electronice (nush ziua exact), vineri restanta la chimie (30 mai), dupa care intru in sesiune: joi (5 iunie), joi (12 iunie), luni (16 iunie), vineri (20 iunie), vineri (27 iunie). n-are rost sa mai spun ce materii.. ce zici? :P
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
12/05/08 19:17
|
|
shoricel
membru
|
|
RainSong a scris:
Acum "i-au o pauza" dar nu ma pot relaxa nicicum ,nici in vacanta nu am odihna .De fapt nu am motive sa ma stresez dar nu pot sa ma deconectez . |
prezinta-i Lui situatia, spune-i ca nu prea poti sa stai nestresata, si cere-I ajutorul. nu e usor (e usor de zis) dar poti... POTI TOTUL IN CRISTOS!
pfoai... iar am uitat sa editez mesajul anterior... :|
Ultima modificare de shoricel (12/05/08 19:22)
|
|
12/05/08 19:21
|
|
RainSong
membru
|
|
o sa treci peste ,ca si eu am avut vreo 3 saptamani infernale inainte de vacanta ,si s-a dus si teza la engleza si celelalte Oricum eu sunt stresata ca vreau 10 la niste materii imposibile ,nu stiu cum le obtin ,dar stiu ca vreau Bine ca ai partiale ,si nu e frumos ca ai restante :P
ps :buna idee .ma pun sa citesc din Biblie si sa imi gat cartea ,si mai invat dimineata
Ultima modificare de RainSong (12/05/08 19:22)
|
|
12/05/08 19:21
|
|
shoricel
membru
|
|
RainSong a scris:
Bine ca ai partiale ,si nu e frumos ca ai restante :P |
multa lume imi zice asa... da` prea putini stiu cum e :P
RainSong a scris:
ps :buna idee .ma pun sa citesc din Biblie si sa imi gat cartea ,si mai invat dimineata |
trec printr-o perioada in care... simt ca atunci cand ma rog, ma rog in zadar... dar stiu un lucru: DUMNEZEU NU SE SCHIMBA NICIODATA!!! Slavit sa fie Numele Lui! Avem o groaza de versete care nu ne lasa nici un motiv de ingrijorare... use the Sword!
Ultima modificare de shoricel (12/05/08 19:29)
|
|
12/05/08 19:23
|
|
RainSong
membru
|
|
cred ca stiu cum e ,o vad pe soramea cat are de invatat .[cand voi fi in pragul bacului ma voi stimula cu ideea ca examenele de la sfarsitul clasei a 12-a sunt mica parte din ce ma asteapta la faculta] . Si mie mi se pare uneori ca "da Doamne ,iar eu te stresez cu chestiile mele ,cred ca deja Ti-ai infundat urechiile ca Te-am plictisit."
si acuma gata ,ca astea ar fi frustrari si nu motive de oboseala ,iara am gresit subiectul
|
|
12/05/08 19:33
|
|
shoricel
membru
|
|
RainSong a scris:
Si mie mi se pare uneori ca "da Doamne ,iar eu te stresez cu chestiile mele ,cred ca deja Ti-ai infundat urechiile ca Te-am plictisit."
|
eu nu simt asta... pur si simplu... ma simt un pic cam departe de El. surioara, gandeste-te ca Isus a trecut prin absolut toate ispitele, durerile si greutatile prin care trecem noi! EL abea asteapta sa ii lasi "chestiile" tale la cruce... si sa pleci libera! Open your heart to Jesus, and He will set you free!
|
|
12/05/08 19:39
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Luati-le si voi pe rand, nu pe toate o data : intai un pas (teza etc) apoi urmatorul etc...
Si stabiliti-va prioritatile, sau Prioritatea .
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
12/05/08 19:56
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
si eu am o saptamana 'plina' din punctu asta de vedere
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
12/05/08 22:23
|
|
april
admin forum
|
|
fluflu a scris:
si eu am o saptamana 'plina' din punctu asta de vedere |
Saptamana a inceput cu luni, apoi vine marti, de abia apoi miercuri etc .
|
|
12/05/08 22:24
|
|
fluflu
membru
|
|
nu m-am prins
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
12/05/08 22:28
|
|
shoricel
membru
|
|
in mod sigur se refera la o ordine... insa nici eu nu m-am prins ))
Ultima modificare de shoricel (12/05/08 22:30)
|
|
12/05/08 22:30
|
|
RainSong
membru
|
|
Aprilse referea la faptul ca nu te pot obosi chestiile pe care nu le-ai facut ,pentru ca tu ai postat luni [iti dai seama ,m-am uitat in calendar special pentru asta ] si tezele urmau in timpul celorlalte zile ,si cum zilele alea erau pe drum numai ,nu te puteau obosi [explicatie de geniu ,nu pot fi coerenta acuma]
Eu am obosit sa fac atatea pentru spate ,numai sa stea coloana la locul ei :merg la inot ,la gimnastica medicala [acuma fac exercitii acasa ca e in renovare sala] ,ma chinui sa dorm pe spate ,stau drept pe scaun ,cand stau in picioare nu ma sprijin numai pe unul ,ci pe ambele etc .M-am saturat ,parca e din ce in ce mai rau ,si eforturile sunt zadarnice .Ma lupt pentru o chestie care nu trece niciodata .
|
|
11/06/08 22:49
|
|
april
admin forum
|
|
RainSong a scris:
Aprilse referea la faptul ca nu te pot obosi chestiile pe care nu le-ai facut ,pentru ca tu ai postat luni [iti dai seama ,m-am uitat in calendar special pentru asta ] si tezele urmau in timpul celorlalte zile ,si cum zilele alea erau pe drum numai ,nu te puteau obosi [explicatie de geniu ,nu pot fi coerenta acuma] |
O obosea gandul la ele . Eu am vrut de fapt sa-i sugerez sa le ia pe rand, nu toate odata , si nu va mai fi la fel de obosita .
|
|
11/06/08 23:49
|
|
fluflu
membru
|
|
dar am zis eu ceva de oboseala ? am zis doar ca urma sa am o saptamana plina... oricum au trecuuutt muuulte zile de atunci, am si uitat cum a fost
|
|
12/06/08 08:44
|
|
april
admin forum
|
|
fluflu a scris:
dar am zis eu ceva de oboseala ? |
Citeste titlul subiectului .
|
|
12/06/08 17:49
|
|
fluflu
membru
|
|
ok.atunci eram obosita (ops) (am crezut ca era la frustrari...)
Ultima modificare de fluflu (13/06/08 11:13)
|
|
13/06/08 11:13
|
|
felyy
membru
Inregistat: 23/06/08
|
|
Am obosit sa mai calculez betoane
_______________________________________ Complimentele nu ma ridica, criticile nu ma coboara..sunt ceea ce sunt, nu ceea ce vor alti sa fiu. Nu sunt perfecta, nici nu vreau, nici nu pot..sunt ceea ce este mai simplu EU
|
|
06/07/08 00:38
|
|
filip
membru
Inregistat: 27/04/05
|
|
Şiii... vrei să te reprofilezi peee... cimenturi?!?!
Ultima modificare de filip (06/07/08 00:42)
|
|
06/07/08 00:40
|
|
abelusca
membru
Inregistat: 20/03/08
|
|
Eu am obosit sa tot lupt pt ceva care mi se pare ca nu mai am speranta..nu mai exista iubire...
_______________________________________ http://www.youtube.com/watch?v=eEZIVeE0xLY
|
|
10/07/08 00:28
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
abelusca, fii serios! Iubire există! Haide măi, nu te descuraja la primul hop! Capul sus, fruntea înainte, la luptă 'nainte! Uită-te în jur.. sunt atâţia oameni care au descoperit adevărata dragoste, şi o trăiesc. Dar până să ajungă acolo au trebuit să lupte, să treacă prin multe încercări, să cadă şi să se ridice de multe ori, dar merită. Pentru că rezultatul este mai mult decât satisfăcător
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
10/07/08 01:05
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|