|
|
|
felyy
membru
Inregistat: 23/06/08
|
|
Am obosit sa dau atatea explicatii la unele persoane care sunt mai mult decat interesate de ceea ce fac. Am obosit sa vad atatea persoane la care interesul e pe primul loc.
_______________________________________ Complimentele nu ma ridica, criticile nu ma coboara..sunt ceea ce sunt, nu ceea ce vor alti sa fiu. Nu sunt perfecta, nici nu vreau, nici nu pot..sunt ceea ce este mai simplu EU
|
|
11/07/08 15:54
|
|
albertina
membru
Inregistat: 12/11/06
|
|
ma obosesc noptile( nu le-as dormi deloc)
_______________________________________ Nu astepta sa nu mai vezi nici o cale de iesire ca sa privesti in sus!!!
|
|
21/07/08 21:17
|
|
diana.m
membru
Inregistat: 17/07/07
|
|
am obosit sa astept.
_______________________________________ daca toti am avea aripi , ne-am tine de mana si am zbura...
|
|
22/07/08 15:58
|
|
felyy
membru
|
|
Pe mine ma oboseste statul la coada la casa de pensi, finante, asigurari...si la multe altele
_______________________________________ Complimentele nu ma ridica, criticile nu ma coboara..sunt ceea ce sunt, nu ceea ce vor alti sa fiu. Nu sunt perfecta, nici nu vreau, nici nu pot..sunt ceea ce este mai simplu EU
|
|
30/07/08 16:22
|
|
Magdy
membru
Inregistat: 09/01/07
|
|
x
Ultima modificare de Magdy (07/11/17 16:39)
|
|
30/07/08 21:58
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
Magdy a scris:
Am obosit să mă oftic că mi-au fost şterse pozele! NA! |
Înseamnă că te-ai resemnat deja şi nu mai faci atâta caz de necaz...
eu am obosit fizic... am o febră musculară de zile mari... numa bine vine tabăra de săptămâna viitoare...
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
30/07/08 22:21
|
|
simo
membru
Inregistat: 13/04/08
|
|
Am obosit ; sa vad indiferentza din jurul meu! OFFF...!!!
_______________________________________ Dragostea, este o bogatie... care nu se vinde, nici nu se cumpara, ci se da.
|
|
30/07/08 22:24
|
|
felyy
membru
|
|
Zilele astea am invatat mult mai bine ce inseamna sa fiu obosita si mai ales in noaptea asta...am multa treaba daca voi reusi sa dorm 2-3 ore as fi fericita.
|
|
10/08/08 02:00
|
|
felyy
membru
|
|
Deci am obosit sa-l astept pe fratele meu...il pun eu maine la lucru daca nu e obosit sa vina acasa ca oamenii..
|
|
14/08/08 23:41
|
|
hopeful
membru
Inregistat: 30/05/07
|
|
Am obosit de la atata invatat ... o vai ... daca n-am invatat cand trebuia ... macar ca am cu cine ... plina biblioteca de lume ca mine Zici ca suntem in sesiunea din ianuarie sau iunie si totusi nu-i asa de plictisitor. Dupa un an de faculta' am invatat si sa ne distram pe acolo. Da' oricum sunt obosita.
_______________________________________ Love Makes The World Go Round
|
|
19/08/08 20:16
|
|
the_stranger
membru
Inregistat: 15/01/08
|
|
Am obosit să mai fiu obosită.Vreau ca din inima mea să curgă râuri de apă vie care să fie un prilej de bucurie şi înviorare pentru cei din jur şi chiar pentru mine însumi.
_______________________________________ Haide sa zambim! Gata? 1,2,3 siiii....
|
|
24/08/08 23:22
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
...sa ma trezesc dimineata devreme
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
07/10/08 21:15
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
Cred ca am obosit si eu citind de atatea ori cuvintele:"Am obosit..." Si eu rar, f rar obosesc.
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
03/01/09 23:52
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
anomis a scris:
Cred ca am obosit si eu citind de atatea ori cuvintele:"Am obosit..." Si eu rar, f rar obosesc. |
A obosit anomis
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
03/01/09 23:56
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
Mi-am revenit, stai linistit! Nervii te aduc la realitate!
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
04/01/09 00:42
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
am obosit cu voi ... sunt ca un televizor cu filme si nu vede mai nimeni filmul... i-am spus cuiva de pe forum cum imi compun mesajele si mi-a spus ca isi cam daduse seama ca asa e ... mai mult de atat nu va spun ... poate intr-o zi ... poate intr-o noapte ... poate niciodata nu va voi spune cum imi compun mesajele ... ... oricum ... la modul cel mai sincer va mai spun o data ... am obosit cu voi ...
Ultima modificare de giany (14/01/09 10:39)
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
13/01/09 15:44
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Eu am superobosit....
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
13/01/09 20:45
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
sa nu zici ca si tu renunti...
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
13/01/09 23:14
|
|
strategy
membru
Inregistat: 06/09/05
|
|
daca tu ai obosit atunci incearca sa te culci tot la 5 dimineata si la 10 sa fii la facultate si seara la lucru .. si tot asa o iei de la capat pana termini sesiunea, proiecte, examene, teste, laboratoare .. si apoi colegii :) si seara pe voi forumistii :P oboseala = need a break, have a .. anything that makes you smile and happy.
_______________________________________ "I want to know God's thoughts; the rest are details."
|
|
13/01/09 23:21
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
strategy ... orice ... orice ... numa scoate scoala din sfat ... nu vreau ... nu imi place deloc ... trimite-ma la polul nord sau sud ... da-mi altceva de facut ... cred ca si la mine se referea mesajul tau ...
Ultima modificare de giany (15/01/09 14:40)
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
14/01/09 15:55
|
|
maria_t
membru
Inregistat: 25/01/09
|
|
Eu vin de pe nu forum necrestin dar aborda o tema crestina, a doua venire a lui Isus, mai atat m-au obosit unii pe acolo, de nu va vine sa credeti.Injurii la adresa noastra(reusisem sa ne imprietenim cativa din culte diferite), argumente aduse de celilalti numai din "Sfanta Traditie" am "scris" cu totii vre-o 186 (record pentru forumul respectiv pt o singura tema)de pagini, au facut tot posibilul sa ne scoata din forum prin toate metodele posibile, atacuri sistematice, reuseai sa "linistesti" pe unul, aparea altul,in fiecare zi o luam de la capat,pana la urma ne-au umblat in conturi, ne-au modificat avatarurile,username si uite asa au reusit.Ne-am epuizat ,aproape timp de o luna sa vorbim si altora despre Isus,despre iubire, mantuire, dar nu acceptau Biblia, acceptau orice alta literatura scrisa de anumite persoane, numai Biblia nu, si asa ...... am ajuns aici hotariti sa crestem impreuna cu voi toti.
_______________________________________ Binecuvântat să fie Domnul, care zilnic ne poartă povara, Dumnezeu, mântuirea noastră.
|
|
26/01/09 01:32
|
|
Magdy
membru
Inregistat: 09/01/07
|
|
x
Ultima modificare de Magdy (07/11/17 16:39)
|
|
26/01/09 11:52
|
|
lorre
membru
Inregistat: 07/10/06
|
|
am obosit sa-mi fie somn
|
|
26/01/09 20:20
|
|
simple
membru
Inregistat: 19/10/05
|
|
Am obosit sa lupt pentru speranta Caci lupta pare-a fi-n zadar, Sa ma trezesc învaluit in ceata Am obosit a lua-o de la capat iar si iar.
Am obosit sa spun ca totul va fii bine Si sa privesc zâmbind spre viitor, Cand vad ca greul tot mai greu devine Si anii vietii mele trec asa usor.
Am obosit sa iert spunând ca totul trece, Când cicatricile adânci ramân; Pasesc prin viata pe pamântul rece Si ma întreb incet : pâna când Doamne...pâna când...
Am obosit sperând intr-un mai bine Printre iluzii imi croiesc un drum, Ofer iubire...dar primesc suspine caci cine mai crede-n ea pe acest pamânt?
Am obosit sa cred in sinceritate Si bat la usi inchise rând pe rând, Dar vai,toate sunt incuiate De frica ranilor si genelor inlacrimate Si bat la usi inchise rând pe rând.
O Domnul meu...te rog sa-mi dai putere; Puterea de-am lua crucea si a te urma, In ciuda vailor adânci si pline de mistere Mana mea s-o tii mereu in mâna Ta.
_______________________________________ calator spre eternitate
|
|
29/01/09 14:36
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|