|
|
|
livu2day
membru
Inregistat: 06/11/08
|
|
Foarte frumos!!!
_______________________________________ Proverbele 18:2 Nebunului nu-i este de învăţătură, ci vrea să arate ce ştie el. http://iaebetel.blogspot.com/
|
|
29/01/09 14:46
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
e superba poezia, simple. e exact ceea ce as fi scris eu acum.. Am obosit...
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
29/01/09 16:19
|
|
dana21
membru
Inregistat: 24/09/06
|
|
Am obosit sa incerc doar eu sa rezolv problemele... Am obosit ca de cate ori am nevoie sa fiu ascultata sa mi se spuna "nu am chef" sau "mai tarziu", "lasa aburelile" sau alte chestii de felul asta... Am obosit sa plang zi de zi si ceilalti nici sa nu vada ca incerc sa fac lucrurile sa mearga... am obosit
Ultima modificare de dana21 (02/02/09 22:59)
_______________________________________ Viata nu valoreaza nimic. Dar nimic nu e mai de pret ca viata.
|
|
02/02/09 22:58
|
|
mikhael
membru
Inregistat: 16/01/09
|
|
am obosit sa tot incerc sa ma schimb singur..cand ajung la exasperare, ingenuchez si se intampla minuni. din pacate firea mea uita minunile.ar trebui ca minunile sa fie un prilej de cainta in aducerea aminte, dar uneori asa suparat sunt pe mine ca nu reactionez deloc .
_______________________________________ Oare cand vine Domnul sa ne ia?
|
|
06/02/09 19:05
|
|
belinda
membru
Inregistat: 13/11/08
|
|
am obosit sa arat si sa dezvalui niste sentimente pe care nici nu le am! AM obosit sa zambesc pentru cei din jurul meu, sa ii incurajez atunci cand am nevoie!!(Cine imi zambeste mie si cine ma incurajeaza?) Am obosit sa imi ascund durerea si tristetea............am obosit sa mai caut pe cineva care sa ma intleaga..............am obosit.....si e atat de greu singura pe drumul acesta...pur si simplu am obosit!!!!!!!
_______________________________________ "Mandria omului va fi smerita si trufia oamenilor va fi plecata;numai Domnul va fi inaltat in ziua aceea"(Isaia 2:17)...
|
|
18/02/09 14:48
|
|
livu2day
membru
Inregistat: 06/11/08
|
|
just_for_jesus, ma doare sa aud acestea lucruri Imi pare rau ca te doare... imi pare rau ca nimeni nu te sprijineste si nimeni nu realizeaza!!! Imi pare rau ca lupti singura si ai inceput sa te simti obosita, nu te ingrijora si nu te supara caci lupta ta nu e goana dupa vant. Stiu ca e greu dar, iti spun ca degeaba astepti de la oameni ca sa faca ce faci tu, nu astepta de la ei sa te rasplateasca. Sa sti ca Domnul o sa te rasplateasca si iti rasplateste. Mi-e imi place foarte mult ca lupti sa fi o lumina plin de dragoste fierbine si bucurie dulce, sa sti ca lupta ta nu e degeaba si are un effect doar ce trebuie e sa crezi si sa lasi ca El sa iti deschida ochii sa vezi ca lupta nu e degeaba.
@mikhael - nu te ingrijora, ce sa zic? E usor sa zic ca si mi-e sa intampla asa si nustiu exact daca e mai mult sau mai putin dar iti spun. Ramine smerit supus tot timpul, in asa fel nadejdea ta e in Isus. Tine aceasta stare ca un reflex sa nu cazi. Ca adevarul adevarat cel smerit n-ar cum sa cade daca el e jos si asteapta taria sa vin de la Isus. El va fi inaltat si cand esti inaltat (inaltat in bucurie, pace, dragoste si putere). Doar ramine smerit intotdeauna si realizeaza caci suntem nimic fara El, sa raminem smerit supusi Lui.
Domnul sa va ajute, sa va zideasca!!! Si eu obosesc, lenea, neputinta ma apasa si ma supara pentru ca as vrea sa nu fiu astfel de persoana dar... stiu caci cu El pot sa fiu elibarat de acest duh necurat sa zicem...
Ultima modificare de livu2day (19/02/09 23:39)
_______________________________________ Proverbele 18:2 Nebunului nu-i este de învăţătură, ci vrea să arate ce ştie el. http://iaebetel.blogspot.com/
|
|
19/02/09 23:38
|
|
tamarta
membru
|
|
livu2day, incearca sa postezi comentarille la comentarii
Am obosit sa ma tot lupt cu problemele ce le am..
Ultima modificare de tamarta4jc (20/02/09 09:55)
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
20/02/09 09:54
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
nu te va ajuta Tati sa bati pe cineva.
eu am obosit sa ma tin dupa tine, giany. te potolesti ?
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
27/02/09 21:03
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
april a scris:
nu te va ajuta Tati sa bati pe cineva.
eu am obosit sa ma tin dupa tine, giany. te potolesti ? |
nu tre sa dau in el mey ... iar se intelege gresit ... numa il las fara clienti ... va fi clientul fara clienti ... intelegi ???
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
27/02/09 21:07
|
|
mikhael
membru
Inregistat: 16/01/09
|
|
Eu sunt obosit dupa atatea saptamani de "staruinta" in rugaciune si mai ales de faptul ca am stat 12 ore la biserica ieri la rugaciune- a fost rugaciune de 24 de ore.A fost o experienta f interesanta: atata har! imi picau ochii in gura de oboseala dar duhul se ruga si se tot ruga.. Giany, imi place: esti f sincer. E bine sa-ti exteriorizezi emotiile. Si eu era sa ma cert tare cu un coleg la servicu asta-vara. Dar , e totusi un dar... Avem slabiciunile noastre si e bine sa le recunoastem.DAR, Roaga-l pe Domnul sa intervina sa rastigneasca partea asta din fire , caci EL poate, si de aceea a murit.Nu-ti bate capul, cum o va face, o va face pur si simplu, EL e Dumnezeu doar..Dar trebe sa vada dorinta ta sincera de a fi tare in slabiciuni IN HRISTOS.
_______________________________________ Oare cand vine Domnul sa ne ia?
|
|
28/02/09 21:19
|
|
sel_sel16
membru
Inregistat: 04/02/08
|
|
Si eu am obosit....sa traiesc.. E asa de greu uneori..
_______________________________________ "Before you judge me try hard to love me..."
|
|
28/02/09 23:51
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
sel_sel16 a scris:
Si eu am obosit....sa traiesc.. E asa de greu uneori.. | Bine ca avem un prieten
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
28/02/09 23:58
|
|
sel_sel16
membru
|
|
o fii posibil ca uneori sa fie prea ocupat?
_______________________________________ "Before you judge me try hard to love me..."
|
|
01/03/09 00:01
|
|
daniel
membru
|
|
sel_sel16 a scris:
o fii posibil ca uneori sa fie prea ocupat? | Nu, suntem prea orbiti (sau departati de pacate ) ca sa vedem mana lui (Isus ) intinsa spre noi
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
01/03/09 00:07
|
|
sel_sel16
membru
|
|
Da, pare sa ai dreptate Daniel..
|
|
01/03/09 00:18
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Comentati la Comentarii. Am obosit sa tot scriu asta.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
01/03/09 11:37
|
|
daniel
membru
|
|
Am obosit sa tot aud "comentati la comentarii"
|
|
01/03/09 12:29
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
am obosit .. am obosit sa fac exercitii la mate pana imi ies pe ochi si la lucrare sa ma uit lung la ele si sa imi dau seama ca din alea nu stiu ;din primul an asa sunt toate lucrarile . Anul asta am facut mai multe exercitii decat toti anii trecuti .Ca fac exercitii ,ca nu fac ,tot acolo se ajunge ,la un dezastruos 8 .. cazurile frumoase 7. Pana acum avea media 9 ,de acum incolo probabil 8 ,cu foarte multa truda .
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
04/03/09 15:56
|
|
tamarta
membru
|
|
Am obosit ca mereu sa ma trezesc dupa 2 ore de somn chinuit si sa ma duc la scoala si sa-si bata joc de mine din cauza unei colege care nu ma suporta. In fiecare zi ma face in toate felurile, se leaga de cum merg, de cum vorbesc, de cum ma imbrac. Isi bate joc de mine din cauza ca sunt crestina.. Timp de aproape 4 ani mi-a facut viata un calvar. Nu mai rezist. Anul acesta mai ales, au inceput multi sa se ia dupa ea pentru ca e sefa clasei si sa se puna bine cu ea. E un chin groaznic ca in fiecare pauza, ora sa aud tot felul de comentarii, insulte.. As vrea sa se schimbe cumva situatia. Din cauza lor nu ma mai pot afirma la ore, iar notele scad. Orice cuvant scot ei comenteaza si ma ataca si mai mult.. Nu mai stiu ce sa fac.. Am obosit sa ma mai lupt cu problemele de sanatate.. Oare cand se vor termina toate?
|
|
17/03/09 20:37
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
nu mai suport sa merg la inot .Ma oboseste rutina :fa bagaju ,schimba-te ,ajungi acolo ,fa dus ,inoata pana te doare inima, cat iti permite apa cam rece sau cheful [vai ,asa greu ajung la 20 de bazine ,de la 14 parca sta pe loc numaratul], iesi ,fa dus ,arde parul ,iesi afara si raceste. Unde-i optiunea "Renunta"? [si faza-i ca o obosesc pe o colega ,ca nu prea stau la margine la vorba ,ea e obisnuita altfel]
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
09/06/09 18:34
|
|
belinda
membru
Inregistat: 13/11/08
|
|
am obosit ...sa traiesc aceasta viata...doar am obosit
_______________________________________ "Mandria omului va fi smerita si trufia oamenilor va fi plecata;numai Domnul va fi inaltat in ziua aceea"(Isaia 2:17)...
|
|
11/06/09 19:20
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|