|
|
|
homeless
membru
Inregistat: 16/02/08
|
|
x
Ultima modificare de homeless (14/02/11 00:37)
|
|
11/08/09 18:14
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
eh, sper ca tu nu ai obosit, ca de abia ai revenit
aaaaaa, eu am cam obosit asteptand.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
11/08/09 22:24
|
|
cami
membru
Inregistat: 17/07/07
|
|
Am obosit sa mai cred in minuni .. oare se vor materializa candva ?! Incet, incet ,imi pierd si speranta ... Bine ar fi ca macar credinta sa mi-o pastrez ..
Ultima modificare de cami (24/08/09 18:59)
_______________________________________ "If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world." - C. S. Lewis
|
|
24/08/09 18:59
|
|
Magdy
membru
Inregistat: 09/01/07
|
|
x
Ultima modificare de Magdy (07/11/17 16:40)
|
|
24/08/09 21:37
|
|
Lizbeth
membru
Inregistat: 11/08/09
|
|
april a scris:
de abia ai venit si-ai si obosit... |
Abia acum am vazut ca mi-ai raspuns . Sincera sa fiu, nici nu-mi mai aduc aminte de ce am fost asa de obosita atunci. Mi-a trecut intre timp .
_______________________________________ Un zambet,
Lizbeth
|
|
25/08/09 08:28
|
|
panaalina21
membru
Inregistat: 01/09/09
|
|
si eu unerori obosesc dar nu ma las batuta
|
|
01/09/09 16:23
|
|
simple
membru
Inregistat: 19/10/05
|
|
Am obosit sa mai imi croiesc mereu drum printre regretele clipei trecute si speraantele celei viitoare. Am obosit sa târai dupa mine gramada-mi de lacrimi si ascunzand-o dupa acel zambet nonsalant de "dati ca oricum nu ma doare". Am tinut atatea lucruri desenandu-mi curcubeul propriu pentru "a fii fericita", uitand ca numai in Dumnezeu gasesti cu adevarat odihna dupa care orice suflet tanjeste.Doamne vin la Tine...
_______________________________________ calator spre eternitate
|
|
13/09/09 23:53
|
|
alex
membru
Inregistat: 02/03/09
|
|
am obosit sa mai caut de lucru
|
|
14/09/09 18:42
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
eu am obosit sa mai lucrez..
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
14/09/09 19:13
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
mor de somn. Am obosit sa incerc sa ma conving sa ma pun pe invatat ,nu am chef si sunt prea obosita - copil rau ce sunt.
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
02/12/09 17:58
|
|
lorre
membru
Inregistat: 07/10/06
|
|
Am obosit sa aud oameni care se compatimesc,si spun ca viata asta e atat de grea,si asteapta sa moara etc. Oare Dumnezeu a facut viata asta sa fie un chin pentru noi?Cred ca putem gasi partea frumoasa a vietii,chiar daca avem probleme. Sau oare doar asa cred eu,care-s mai mica,si nu le stiu pe toate?
|
|
04/12/09 20:46
|
|
RainSong
membru
|
|
am obosit ca ma cert cu fratele meu , sa ii spun sa isi ia sandwich si nu cornuri, sa stea drept, sa invete si sa mai opreasca computerul. Toata ziua se plimba de la tv, la comp si la muzica pe telefon. Nu invata mai nimic si are niste note pe care eu nici in liceu nu le am, am media mai mare decat el. Ai mei cand ne aud certandu-ne se iau mai mult de mine; am obosit sa o aud pe mama cu refrenul "in momentul asta iesi si las-o si pe RainSong .. nu mai pui mana azi pe computer" ca peste jumate de ora sa intre din nou. Am obosit sa nu am liniste atunci cand incerc sa invat .. nu stiu ce va face fratele meu singur, probabil va sta toata ziua si noaptea pe net, planuieste sa imi redecoreze camera si sa mute compul ..
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
15/01/10 20:55
|
|
lorre
membru
Inregistat: 07/10/06
|
|
Mama ta chiar iti zice RainSong sau..?
|
|
01/02/10 13:01
|
|
belinda
membru
Inregistat: 13/11/08
|
|
am obosit sa merg la scoala=((...
_______________________________________ "Mandria omului va fi smerita si trufia oamenilor va fi plecata;numai Domnul va fi inaltat in ziua aceea"(Isaia 2:17)...
|
|
03/02/10 19:41
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
Stai acasa
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
03/02/10 20:57
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
Nu pot vedea nimic in viitor. Momentan invat sa ma angajez la un tip, director in Prahova ca programator in Visual fox. Asta a visul meu, sa devin programator. Am mers la facultate 2 ani, mai mult la vrerea tatei dupa care sa imi dau ca, ma rog, din cauza navetei si a mai multor probleme nu are rost sa continui, mai ales ca imi displacea profund domeniul. Acum, o sa dau la facultate, de la vara. Dar, practic, nu vad nimic in viitor. E obositor sa invat sa ma angajez la tip, cu toate ca imi place enorm programarea, daca nu vad nimic intrezarit in viitor. El, Narcis, imi zice ca totul depinde de mine si trebuie sa muncesc. Dar practic nu stiu ce o sa fie, daca invat, mai am tm de facultate, daca ma angajeaza? Invat degeaba? Tata zice ca iti trebuie talent, ca nu e nici o nenorocire daca nu reusesc. Mama zice sa fac ce simt. Dar aici vine problema: in fata viitorului asta ambiguu, nu prea simt. Ca sa vaslesti, iti trebuie un orizont. Practic, timpul e scurt si daca e pierdut, nu il mai regasesti nicicand. Ma intreb, ce conteaza de fapt. Ce are rost, in definitiv. Conteaza sa invat sa ma angajez? Imi e frica de viitor, cand ma gandesc simt ca mi se ia pamantul de sub picioare. Cand ma gandesc ce vise aveam in liceu, si cat a trecut de atunci, la fel simt. A, si am obosit sa ma impart intre mama si tata, tata cu ignoranta lui si mama cu amintirile ei dinainte de divort. Singur cu ea in casa, se descarca la mine de parca as fi duhovnic, de lucruri spuse chiar si de 50 de ori. (pe numaratea). Am obosit...... Ce conteaza si ce o sa se intample, de fapt?
|
|
04/02/10 15:49
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
edi, nu te ingrijora! Si eu cand eram aproape de terminarea facultatii vedeam viitorul in negru. Mi se parea ca dupa ce va trece si licenta viata mea va fi egala cu a calca in gol. Nu vedeam nimic dincolo de acest punct. Eram ca un calendar mayas numai ca la mine se termina o data cu facultatea. Ce vei face in viata e greu de spus cu certitudine. In mod normal ar trebui sa faci ce-ti place. Dar nu iese tot timpul faza asta. E mai mult pentru filme. Singura speranta pe care o ai este Dumnezeu. Si este o speranta reala. Va fi greu, va fi frustrant, va fi nedrept prin ce vei trece dar sa nu uiti ca Dumnezeu este in control si ca toate lucrurile prin care treci sunt spre binele tau (asa zice Domnul). Ai incredere in El nu in viitor! Unul sigur nu te va dezamagi!
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
04/02/10 16:55
|
|
RainSong
membru
|
|
RainSong a scris:
am obosit .. am obosit sa fac exercitii la mate pana imi ies pe ochi |
acuma au inceput sa-mi iasa si pe urechi E obositor rau, am ajuns zilele astea si la cate 70 de exercitii de subiect I pe zi, numai mate fac toata ziua, nu deschid alte caiete. Azi am reluat vreo 200 de ex, unele vizual, altele scris. e grele.
Ultima modificare de RainSong (04/03/10 19:12)
|
|
04/03/10 19:11
|
|
antonela
Moderator
Inregistat: 02/11/05
|
|
Am obosit de atatea inspectii. Pe langa cea de gradul 1, s-a mai anuntat o alta inspectie, saptamana asta, de la ISJ (Inspectoratul Scolar). Sper sa trec cu bine de toate.
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
15/03/10 23:25
|
|
justdoit
membru
Inregistat: 27/07/07
|
|
am obosit sa tot caut un motiv sa ii iubesc pe cei din jur....
_______________________________________ "Tot ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic"-Friedrich Nietzsche
|
|
24/03/10 21:41
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
Apropo, don't just do it, pray first! (Nu o fa, roaga-te mai intai.) Asa ca inainte de a te apuca sa cauti motive sa iubesti, roaga-te. Siiii... Gandeste-te care sunt motivele pe care le dai tu altora sa te iubeasca.
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
24/03/10 21:47
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
justdoit a scris:
am obosit sa tot caut un motiv sa ii iubesc pe cei din jur.... |
nu mai cauta, lasa-L pe Dumnezeu sa-i iubeacsa in locul tau
si daca oboseala asta te-a readus la noi ... e un motiv bun in ea
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
24/03/10 22:00
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|