TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Legalism si traditionalism bisericesc ?/Locul femeii in biserica Moderat de +Archangel+, Old  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 3 4 5 6 7 8
reluestera
membru

Inregistat: 06/09/08
a nu avea dreptul de a invata in adunare u inseamna ca are un rol secundar

17/09/08 09:43

Norkis
membru

Inregistat: 17/07/08
shoricel :Femeia- "lucrarea de diploma a lui Dumnezeu".

wow! I love it! Permite-mi sa folosesc aceste vorbe pe viitor :)

17/09/08 13:27

reluestera
membru

Inregistat: 06/09/08
norkis, tu vrei sa predici?
alt motiv nu vad,de sustii atat de tare aceasta cauza, care nu este deloc bazata pe un suport biblic

17/09/08 14:00

Sword
membru

Inregistat: 01/02/08
Stii cum vad eu? Nimeni nu-i mai important sau mai putin important, dar fiecare lucru isi are rolul lui si locul la care se potriveste cel mai bine. Cand incercam sa schimbam functiile anumitor lucruri intre ele nu se intampla decat malformatii. Uite cazul transsexualilor, homosexualitatii in general, feminismul, etc..toate din cauza ca nu se mai stie locul si rolul fiecaruia. Si pe de alta parte prefer sa-l ascult pe Pavel ptr. motivele pe care le stia el, si pe mine din motivele pe care le stiu eu in legatura cu subiectul asta.

17/09/08 20:59

Sarah
membru

Inregistat: 08/03/07
Oare de ce noi,oamenii in general suntem atrasi de lucuri care nu ne aduc nici un beneficiu,dimpotriva,ne degradeaza.... Mie mi se pare aiurea sa vad barbatii casnici,si nevestele lor,in functii care de care mai onorabile...Sa nu-i fi dat Domnul atata intelepciune barbatului,incat sa poata sa-si faca treaba?.. Eu vad totusi in exemplele din jurul meu,ca femeile puternice intotdeauna stau in spatele barbatilor lor. Si ai ce invata de la ele,chiar daca nu se urca pe podium,sau la amvon.Ma intreb,cate dintre noi am prefera sa fregventam o biserica condusa de femei,mai ales ca noi avem alte valori decat barbatii,si nu ne-ar placea sa ne conduca o femeie,eventual noi sa conducem ;)

Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35

17/09/08 21:46

Sword
membru

Eu am cunoscut una condusa de femei...si stii ce? Au ramas in ea doar femeile. Chiar si cei mai deschisi, sau ingaduitori barbati au plecat. O biserica condusa de barbati este universala, impersonala. Una condusa de femei devine foarte personala...privata chiar.

Ultima modificare de Sword (17/09/08 21:55)

17/09/08 21:52

Norkis
membru

reluestera a scris:

norkis, tu vrei sa predici?
alt motiv nu vad,de sustii atat de tare aceasta cauza, care nu este deloc bazata pe un suport biblic

Pot predca si fara permisiunea dumitale sau a forumului.

17/09/08 22:13

Norkis
membru

Sword a scris:

Eu am cunoscut una condusa de femei...si stii ce? Au ramas in ea doar femeile. Chiar si cei mai deschisi, sau ingaduitori barbati au plecat. O biserica condusa de barbati este universala, impersonala. Una condusa de femei devine foarte personala...privata chiar.

Marina americana are ca si capelan o femeie neoprotestanta. Astept sa vad in cat timp dezerteaza toti barbatii.

17/09/08 22:17

giany
membru

Inregistat: 18/05/07
deci ... cred eu ... locul femeii in biserica este pe partea dreapta daca privim de la amvon ... nu cum vemim ... si pe partea stanga ... daca privim cand intram ... in rest ... ce sa zic ... in biserica nu stiu daca sunt cratitze in biserica ... :D:D:D

17/09/08 22:21

Norkis
membru

jenant.

17/09/08 22:34

giany
membru

rezum toata discutia ... nici macar la cratitza nu sunteti cele mai bune ... de ce cred unii sau unele ca ar fi bune de altceva ??? ... ahaaaaaaa... va spun eu fetelor si femeilor ... de la o distanta mai mare sau mai mica se vede un "ciolan" pe care voi il vreti ... la fel cum fac si multi dintre barbati ... asta e ... dar din slaba pricepere in domeniul culinar ... posibil sa fie gatit prost sau nu foarte delicios ... deci ... cine ar fi mai indreptatit sa gateasca ciolanul ??? bineinteles cel care si-a castigat locul 1 in domeniul culinar ... chiar si in realitate ... ma rog ... deci barbatul ...

18/09/08 14:56

UnderZero
membru

Inregistat: 19/04/08
Mda, am uitat ca voi sunteti buni la toate, mai nou faceti si copii :D :D :D Si eu m-am plictisit de femei. Sincer nu le vad rostul :rolleyes:

Ultima modificare de UnderZero (18/09/08 14:59)

18/09/08 14:58

giany
membru

Norkis a scris:

jenant.

io ... as ceda si partea stanga sau dreapta si de fapt pe ambele ... cum crezi tu ca te-ai descurca sa mai umplii biserica ??? ... chiar jenant ... io iti voi spune ddoar atat ... ma duc cu DUMNEZEU ... tu ramai cu biserica ... pot sa pun pariu ca nici asea nu vei fi multumita ... vesnicul om femeie ... totdeauna nemultumit ...

Ultima modificare de giany (18/09/08 15:10)

18/09/08 15:01

giany
membru

UnderZero a scris:

... mai nou faceti si copii ...

ce nu poate DOMNUL ... la om unele sau multe lucruri sunt imposibile dar nu si la EL ... cred ca am auzit la cineva ca e posibil sa fie facut un om numai din barbat ... mda... nu stiu ce sa cred ... atunci ... daca ar fi si adevarat ... chiar nu stiu care mai e rostul femeii pe pamant ... (acum urmeaza antiaeriana cu artileria grea + infanteria ... serviciile secrete sunt oricum imposibil de stapanit in acest razboi... ah si sa nu uitam de atacul aerian de la sol :D si de flota de pe uscat )

18/09/08 15:09

UnderZero
membru

Pai normal ca DIN barbat, ca doar femeia singura - mai greu :rolleyes: Mda, o sa-l chem pe Mulder, ca vad ca nu mai razbesc cu tine :D :D :D
Rostul femeii ? Geneza
"Şi omul a pus nume tuturor vitelor, păsărilor cerului şi tuturor fiarelor cĂ®mpului; dar, pentru om, nu s'a găsit niciun ajutor, care să i se potrivească."
"Domnul Dumnezeu a zis: "Nu este bine ca omul să fie singur; am să-i fac un ajutor potrivit pentru el."
"Deaceea va lăsa omul pe tatăl său şi pe mama sa, şi se va lipi de nevasta sa, şi se vor face un singur trup."

Si sa nu uitam:"Dumnezeu a făcut pe om după chipul Său, l-a făcut după chipul lui Dumnezeu; parte bărbătească şi parte femeiască i-a făcut."

Ultima modificare de UnderZero (18/09/08 15:19)

18/09/08 15:13

+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06
Deci atentie... "care sa i se potriveasca" :D
Chiar, o mai fi valabila partea asta azi?

18/09/08 15:33

UnderZero
membru

No binie no, Archie! Tocmai TU intrebi asta ??? :rolleyes: :D

Ultima modificare de UnderZero (18/09/08 15:35)

18/09/08 15:34

giany
membru

omul isi apara interesele ... e vorba totusi de un "ciolan"... :D:D:D
archy ... fereasca DOMNUL sa pun eu mana pe "ciolan" ... o sa vezi ceva d`ale gurii nemaipomenit de bun ... imhaaaa... te invit de pe acum ... :D ... iar fetele ... daca tot s-or apucat de treburi importante ... le trimit la vanatoare ... de fazani ... cat timp "papagalii" mananca ...

Ultima modificare de giany (18/09/08 15:56)

18/09/08 15:46

UnderZero
membru

Mda, si ce faci daca ma apuc sa impusc un fazan? Ca voi aveti treaba cu "ciolanu" si nu vedeti raul ce se produce cu un frate :D

18/09/08 15:59

giany
membru

treaba lor ... fazanii cu fazanii ... si "papagalii" cu "papagalii" ... fazanii sunt cei care "consuma" "verzisori" ... in definitia mea ...

Ultima modificare de giany (18/09/08 16:01)

18/09/08 16:00

Sword
membru

Sa nu ne razboim aici barbatii cu femeile...Asta-i rolul feminismului. Zic..sa incercam sa ne intelegem rosturile fiecare. Altfel nu facem decat jocul lor. Hei..ce zici Anomis? Stiu sa acordez chitara asta?

Ultima modificare de Sword (18/09/08 16:17)

18/09/08 16:16

giany
membru

al fazanilor ... ??? al "papagalilor"???(nu prea cred)... sau al femeilor??? ... al cui joc ...??? sa stiu daca particip si eu in ce calitate sunt invitat si daca ma consider asea cum imi vad oamenii penajul propriu si personal ...

18/09/08 16:18

Sword
membru

Tu ti-ai castigat jocul de-a vorbi cu mine...ti-ai castigat dreptul asta. Din pacate nu stiu cum sa intru pe privat sa-ti spun anumite chestii

Ultima modificare de Sword (18/09/08 16:25)

18/09/08 16:23

giany
membru

ce sp ui tu ma i sw or d ? nu te in te le g ... la ce te re fe ri ???

18/09/08 16:24

Sword
membru

da refresh..ca vad ca nu intelegi cu ce te lupti aici...
Si acum mesaj ptr. toti... Cat se poate de franc...Cine crede feminismul il crede pe Satan...Toate studiile facute si biblia duc in aceeasi directie..pe care-am spus-o mai inainte..

Ultima modificare de Sword (18/09/08 16:33)

18/09/08 16:26

Pagini: 1 ... 3 4 5 6 7 8    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la