TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Despre si pentru noi, forumistii/Sa ne rugam impreuna Moderat de april, feedback  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 ... 36
shoricel
membru

Inregistat: 04/01/08
sunt doar satul... cum spuneam mai sus.

28/05/08 22:08

+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06

giani_v a scris:

INSA MARE GRIJA CEI CARE VOR SA "RIDICE" PE CEL AFECTAT CA NU CUMVA PRIN RUGACIUNE SA ATRAGA ASUPRA LUI DUHURILE NECURATE

Sigur nu vorbesti despre exorcizare aici?

28/05/08 23:13

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05
Eu zic sa va rugacti pentru ea, cine poate sa posteasca , sa posteasca, cat despre cum se face, ati putea lamuri la
april a scris:

Postul si rugaciunea

Aici propun sa lasati doar subiectele si comentariile legate direct de ele .

28/05/08 23:15

Tanara crestina
membru

Inregistat: 26/09/07
Eu ma inscriu pentru vineri la post...dupa cum am mai spus.. asta ca sa stie si sa se mai anunte cei care vor pentru vineri...

28/05/08 23:33

simo
membru

Inregistat: 13/04/08
Buna, dragilor! Nu ezitati... sa va rugati, pentru Tamara! Si cei care doresc...sa tina post, pentru maine...Domnul, sa va intareasca!

29/05/08 22:00

daniel
membru

Inregistat: 01/03/08
In sfarsit am reusit si eu sa intru, scuze pt ca nu m raspun la intrebare simona, n-am avut timp sa intru pe TC. O sa tin si eu post vineri pt Tamarta. Fiti binecuvantati!!!

29/05/08 22:10

simo
membru

daniel-l a scris:

scuze pt ca nu am raspun la intrebare simona, n-am avut timp sa intru pe TC. O sa tin si eu post vineri pt Tamarta. Fiti binecuvantati!!!

Te cred! daniel, ca nu ai avut timp. Domnul, sa te intareasca, pe maine.

29/05/08 22:20

Andreea
membru

Inregistat: 16/08/06
Măi,eu deşi nu cred că o să pot posti mâine,totuşi să ştiţi că o să mă rog şi eu pentru însănătoşirea Tamartei.Fiţi binecuvântaţi pentru iniţiativă! ;)

29/05/08 22:47

benny
membru

Inregistat: 27/05/07
Cine e online, vă puteţi pune pe genunchi şi să staţi câteva momente în rugăciune. Chiar în aceste momente Tamarta este la Bucureşti la spital, şi urmează să intre în operaţie. Să ne rugăm ca Domnul să dea călăuzire şi mână fină medicilor. Domnul cu voi!

30/05/08 16:24

bornagain
membru

Inregistat: 03/05/07
sa va rugati va rog ptr. mine. ma simt foarte rau; niste vechi probleme de sanatate + altele :(

31/05/08 01:20

simo
membru

O sa ne rugam si pentru tine! bornagain. Domnul sa te ajute! sa te insanatosezi cat mai repde.
Dragii mei, acum cateva minute,am vorbit cu Tamara si se simte mai bine. I-a reusit operatia si speram ca Domnul... va lucra si in continuare si totul va fi bine.

Ultima modificare de simona85 (01/06/08 14:21)

01/06/08 14:21

ruthy
membru

Inregistat: 08/02/08
Buna! Pacea domnului sa fie cu voi toti! Am si eu o problema sunt certata cu un priten (Matei). Ultima luna l-am ajutat extraordinar de mult si numai .. a fost ajutat tot timpul , dar nu are nici o importanta a fost pentru domnul. Nu zic ca el nu m-a ajutat. Problema e cand am avut nevoie de sprijin moral sambata (eram inrt-o pasa de depresie)m-a ajutat asa cu sictir , iar duminica au aparut reactii urate care s-a terminat prin a pleca de la mine fara nici un cavant in plus decat ca vrea sa terminam definitiv aceasta prietenie (care dureaza de 11 ani) ca eu ii fac rau! rugati-va si pentru mine sa se intoarca si sa redevenim prieteni cum eram. Multumesc

02/06/08 12:04

daniel
membru

Inregistat: 01/03/08
Ruthy o sa ma rog pentru tine, fii binecuvantata!

02/06/08 20:32

tamarta
membru

Inregistat: 22/11/06
o sa ma rog si eu pentru tine Ruthy :) Dumnezeul care m-a ajutat pe mine este acelasi care te va ajuta si pe tine :)

acum sunt acasa, sunt bine :) am ajuns ieri, am fost si la Bucuresti Fest si imi pare rau ca nu am apucat sa vorbesc cu voi ca sa ne putem intalni

03/06/08 15:28

the_stranger
membru

Inregistat: 15/01/08
wow...bine ai revenit tamarta4jc!Mă bucur să aud că eşti bine şi că Dumnezeu a ascultat rugăciunile noastre.El să te întărească în continuare.

03/06/08 16:37

Site web  
shoricel
membru

Inregistat: 04/01/08

tamarta4jc a scris:

acum sunt acasa, sunt bine :) am ajuns ieri, am fost si la Bucuresti Fest si imi pare rau ca nu am apucat sa vorbesc cu voi ca sa ne putem intalni

ai fost la bucurestifest??????????????? Oh My God!!!super tare! am fost la cativa metrii distanta unul de altul si io nici macar nu stiam... :| dar slava Domnului ca esti bine!!! ;)

straino ce avatar fain ai!!! e chiar superb!

Ultima modificare de shoricel (03/06/08 17:56)

03/06/08 17:56

ruthy
membru

Va multumesc tutotor celor care s-au rugat pentru bine. lucrurile s-au imbunatatit mult. Dumnezeu e mare si bun! Amin! Pacea domnului sa fie cu voi toti!

04/06/08 08:23

cami
membru

Inregistat: 17/07/07
va rog frumos sa ne rugam pt. RainSong, care azi se interneza, ca Domnul sa fie cu ea si sa iasa ok analizele. :)

09/06/08 08:30

ruthy
membru

Domnul sa fie cu ea si sa se bucure de sanate divina. Dumnezeu a vindecat-o!

09/06/08 08:49

Andreea
membru

Inregistat: 16/08/06
Mda...o să ne rugăm,şi să sperăm că Domnul o va vindeca.
ps:să ne ţii la curent cu informaţii despre ea.

Ultima modificare de Andreea (09/06/08 08:56)

09/06/08 08:52

tamarta
membru

Inregistat: 22/11/06
o sa ma rog si eu pentru Rainsong.
sunt sigura ca Dumnezeu va lucra si ca vom auzi curand numai vesti bune despre ea.
te asteptam printre noi Rainy :)

[ am incercat sa o sun, dar are telefonul inchis.flory ne mai spui tu cum se mai simte]

09/06/08 12:36

RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06
Nu trebuia sa va deranjati ,ca eu sunt ok ,supravietuiesc .Astept cu emotie sa vad unde am infectia si imi iau tratamentul ,daca e nevoie ,acasa .

ps :sa stiti ca eu nu am telefon ,trebe "nenea fitos" sa imi transfere bani pe card [care nu exista] ,ca sa imi cumpar baterie si credit .

10/06/08 10:51

symoo
membru

Inregistat: 04/11/07
nu-i deranj deloc>:D<! Dl sa ti dea putere! >:D<  be blessed

10/06/08 11:30

sweet andra
membru

Inregistat: 11/01/06

RainSong a scris:

Nu trebuia sa va deranjati ,ca eu sunt ok ,supravietuiesc .Astept cu emotie sa vad unde am infectia si imi iau tratamentul ,daca e nevoie ,acasa .

ps :sa stiti ca eu nu am telefon ,trebe "nenea fitos" sa imi transfere bani pe card [care nu exista] ,ca sa imi cumpar baterie si credit .

:D Rainy draga cate zeci de numere de telefon ai? :) Te-am sunat ieri..da fireste :d....

10/06/08 11:48

simona
membru

Inregistat: 19/02/08
Tamarta e in spital... E foarte slabita... Are nevoie de noi mai mult ca oricand. Cei care pot, sunt invitati sa ne unim cugetele in rugaciune pentru ea. Diseara, la ora 22:00, as vrea sa va rog sa facem asta. Cei care puteti, rugati-va si inainte si dupa aceasta ora. Stiu ca ma pot baza pe voi. Nu e prima data cand facem asta. :)

Multumesc.

Ultima modificare de anomis (24/06/08 17:30)

24/06/08 17:27

Pagini: 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 ... 36    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la