TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Despre si pentru noi, forumistii/Sa ne rugam impreuna Moderat de april, feedback  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 ... 36
simo
membru

Inregistat: 13/04/08
Multumim anomis! Ma voi ruga!

24/06/08 18:14

RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06
dar de fapt ce are ?Ca ultima oara o fost pentru operatia de la ochi [si eu ma impacientasem ca iar o patit ceva grav de e la bucuresti ,dar o operatie la ochi nu e asa grea] .Tot infectia sau chestia aia care o bagat-o in coma ? :|

24/06/08 19:17

simona
membru

Inregistat: 19/02/08
Imi pare rau, dar nu va pot detalii. Tot ce va pot spune, e ca sa va rugati ca Domnul sa o tina langa El, sa ii dea putere, si incredere in El. El va va asculta rugaciunile, si le va indeplini, pentru ca El stie care este motivul pentru care nu va pot spune mai multe.

Multumesc pt intelegere. :)

Deci, la 22:00, nu uitati. :)

24/06/08 21:36

simona
membru

Inregistat: 19/02/08
Multumesc celor care aseara s-au rugat pentru Tamarta. Personal, am simtit in rugaciune o putere extraordinara. :)

Am vorbit cu ea la telefon, si mi-a zis ca de la acea ora, de la 22:00, a inceput sa se simta ceva mai bine.

Stiu ca Domnul nostru e cel mai bun medic, si am incredere in roadele rugaciunii noastre. Va rog sa continuati sa o purtati in rugaciunile voastre.

25/06/08 07:25

bornagain
membru

Inregistat: 03/05/07
stiti ca mai demult va spuneam de o sora din biserica unde eu merg... care are cancer in metastaza. Nu mai are mult de trait.. :( are 2 baieti, unul a 5-a, altul  a 2-a ( din cate stiu ), iar tata nu mai au. va rog sa va rugati ptr. ca Domnul sa aiba grija de acesti copii :(.

25/06/08 11:39

benny
membru

Inregistat: 27/05/07
Tamarta e foarte slăbită. Am vorbit cu ea la telefon, şi de-abia o auzeam. A pierdut foarte mult sânge, şi medicii sunt aşa de indiferenţi şi răi. Fac tot felul de glume de prost gust pe seama ei, iar ea trebuie să rabde prostiile ce le aude de la ei. În plus, n-a mâncat nimic de două zile, că nu are voie.

Vă rog mult să continuaţi să vă rugaţi pentru ea, fiindcă medicii ăştia incompetenţi (şi nesimţiţi pe de-asupra) nu pot să facă nimic. Singurul Medic suprem este sus în cer, şi El poate face minuni. Eu îmi pun toată speranţa şi nădejdea în El, că o va vindeca şi pe sora noastră, tamarta.

25/06/08 14:04

bornagain
membru

Inregistat: 03/05/07
uf :(. o sa ne rugam beny.

25/06/08 19:22

felyy
membru

Inregistat: 23/06/08
o sa ma rogg :)

25/06/08 19:23

simo
membru

Ma rog Benny! Iar pentru acesti copii, ce sunt la un pas de a ramandea fara mama,regret nespus!!! Dar sunt sigura... ca Dumnezeu le va fi sprijin si ca se vor gasi persoane intelepte,care sa le fie alaturi. Ma rog si pentru ei,dar si pentru mama lor.

25/06/08 21:30

tamarta
membru

Inregistat: 22/11/06
pace voua! am reusit sa "evadez" pentru cateva minute. Mi-au spus anomis si benny ca va rugati pentru mine si asta a insemnat si inseamna foarte mult pentru mine.
momentan nu va pot da foarte multe detalii... doar ca am o infectie mare in corp care afecteaza mai multe organe, am facut hemoragie de cateva ori, am niste dureri insuportabile, nici nu ma pot ridica din pat si tot ce "mananc" sunt niste perfuzii... daca nu trec toate problemele pana pe la sfarsitul anului o sa aveti cu un  membru mai putin pe forum... medicii nu-mi dau sanse prea multe.. oricum...dupa cum am fost ieri, nici nu se asteptau sa mai prind ziua de azi...

acum ma simt mai bine...am reusit sa ma dau jos din pat..m-am plimbat putin...
simt ca Dumnezeu incepe sa lucreze.. sper ca de data asta sa fie ceva definitiv,si nu doar ceva de moment..

inca o data va multumesc mult pentru tot ce faceti pentru mine.
o seara binecuvantata :)

25/06/08 21:34

daniel
membru

Inregistat: 01/03/08
Tamarta nu te simti deznadajduita, Domnul a zis ca :  cu nici un chip nu ne va lasa,  incredete in el in continuare.  Ma bucur pentru tine, nu ca esti in suferinta ci ca treci prin suferinta alaturi de Isus si de noi.  Domnu sa fie cu tine.
  Ma bucur ca putem sa fim cu tine in incercarea asta. Domnu sa fie cu tine!!!

25/06/08 21:39

simo
membru

Draga Tamara...sa stii ca iti vom fi mereu alaturi! si sper, sa te faci din ce in ce mai bine. Ne vom ruga pentru tine si nu vom ezita, sa te amintim in rugaciuni.Fii binecuvantata!

Ultima modificare de simona85 (27/06/08 21:53)

25/06/08 21:50

fluflu
membru

Inregistat: 20/09/07
cum mai esti, tamarta?

27/06/08 12:38

tamarta
membru

am intrat de pe un laptop pentru cateva minute.
FLUFLU as fi preferat sa nu vad aceasta intrebare. evit cat pot de mult sa raspund la ea, dar stiu ca nu pot fugi la nesfarsit. pe zi ce trece sunt tot mai slabita. de ieri sunt la spital la Bucuresti. m-au dus cu ambulanta la urgenta, credeau ca o sa ma piarda. m-au pus la nu stiu ce aparate. pe aici prin jurul meu mor pe rand oamenii. si toti imi spun ca pot muri si eu oricand. uneori simt ca eu as fi urmatoarea. nu pot sa ma gandesc la altceva cand moartea roieste in jurul meu.
acum am o alegere importanta de facut, de care va depinde si viata mea. trebuia de dimineata sa intru in operatie. inca nu stiu ce varianta sa aleg.
va rog...rugati-va pentru mine sa fac alegerea potrivita, cea pe care vrea Dumnezeu sa o fac.

va multumesc mult. Fiti binecuvantati

27/06/08 12:52

Magdy
membru

Inregistat: 09/01/07
Tamarta , atât vreau să-ţi spun:

Romani 8:28
"De altă parte, ştim că toate lucrurile lucrează împreună spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu, şi anume, spre binele celor ce sunt chemaţi după planul Său."

Domnul să te binecuvinteze! :)

27/06/08 13:09

benny
membru

Inregistat: 27/05/07
O să ne rugăm pentru tine, tamarta! Domnul să te călăuzească în decizia pe care o iei, şi să fie cu mâna medicilor, când te operează!!

27/06/08 13:40

shoricel
membru

Inregistat: 04/01/08
N-am mai intrat la topicul asta de cateva zile si nu a fsot o veste placuta deloc sa citesc ultima pagina. O sa ma rog si eu pt tine Tamara! Stiu ca Dumnezeu are totul in control si nimic nu poate trece peste voia Sa. El este Medicul Suprem.
Atunci cand va rugati sa proclamati peste sora noastra urmatoarele nume ale lui Dumnezeu:

1. Elohim – Dumnezeu Atotputernic - Psalmul 7:17 "Eu voi lăuda pe Domnul pentru dreptatea Lui, şi voi cânta Numele Domnului, Numele Celui Preaînalt."
2. El Elion – Dumnezeul Cel preainalt - Psalmul 78:35 "îşi aduceau aminte că Dumnezeu este Stânca lor, şi că Dumnezeul Atotputernic este Izbăvitorul lor."
3. El Shaddai – Cel atotputernic - Geneza 17:1-3 "Doamne, ascultă-mi pricina nevinovată, ia aminte la strigătele mele, pleacă urechea la rugăciunea mea, făcută cu buze neprefăcute!"
4. Iehova Rafa – Domnul care te Vindeca – Ieremia 17:14 "Vindecă-mă, Tu, Doamne, şi voi fi vindecat; mântuieşte-mă Tu, şi voi fi mântuit; căci Tu eşti slava mea!"
5. Iehova Raah – Domnul este Pastorul meu - Isaia 53:6 "Noi rătăceam cu toţii ca nişte oi, fiecare îşi vedea de drumul lui; dar Domnul a făcut să cadă asupra Lui nelegiuirea noastră a tuturor."
6. Iehova Tidchenu – Dumnezeu este neprihanirea noastra - 1 Cor. 1:30 "Şi voi, prin El, sunteţi în Hristos Isus. El a fost făcut de Dumnezeu pentru noi înţelepciune, neprihănire, sfinţire şi răscumpărare"

Ultima modificare de shoricel (27/06/08 14:27)

27/06/08 14:25

anka_ing3rasha
membru

Inregistat: 01/02/07
si eu o sa ma rog pt tine,tamarta:)...Dl sa te binecuvinteze!

27/06/08 15:21

CodDot
membru

Inregistat: 12/01/06
Va puteti ruga si pt mine. Am inceput doctoratul. Acum sunt la finele primului an. Am lucrari stiintifice de predat. Nu am de loc pasiune pentru ele. Nu stiu ce sa fac. Domnul mi-a facilitat prezenta mea aici in universitate atat de mult, dar eu sunt asa de slab, uitandu/a ma colegii mei care au in spate ani de practiva (sunt peste 30 de ani si au experienta). Mai mult de atat nu am nici un spor la munca de cercetare si lucrarile ce le am de facut. Sunt lesinat. Adevarul e ca si serviciul si viata personala imi ocupa mult timp. Rugati-va pt mine sa continui cu doctoratul la informatica daca Domnul ma va vrea acolo. De nu ma voi apuca de altul intr-un domeniu mai apropiat pasiunilor mele curente.

27/06/08 17:00

Site web  
felyy
membru

Inregistat: 23/06/08
Ma voi ruga.GBU

27/06/08 17:03

tamarta
membru

ma voi ruga pentru tine CodDot. fie ca Dumnezeu sa fie Cel care iti va trasa drumul si-ti va calauzi pasii si tot El sa fie Cel care sa iti dea intelepciune in alegerile pe care le vei face.

Fratilor, surorilor... am revenit printre voi. nu stiu pentru cat timp ma va mai lasa Domnul si nu stiu ce va mai ingadui El, de aceea incerc sa profit de orice clipa alaturi de voi. Va multumesc inca o data pentru tot ce ati facut pentru mine. Dumnezeu a lucrat, mi-a oferit solutii si a fost alaturi de mine in toate aceste zile.
acum trebuie sa ma recuperez de dupa operatie. a fost o interventie complicata, care implica multe riscuri.a fost cea mai grea alegere, dar sper ca a fost cea mai  pe care as fi putut sa o fac.
daca nu va cer prea mult, as vrea sa ma mai amintiti in rugaciunile voastre.
Dumnezeu stie mai bine pentru ce si stiu ca El va lucra.

fiti binecuvantati!

27/06/08 20:18

simo
membru

Ne vom ruga pentru tine draga Tamara. Sa stii... ca nu voi uita sa te amintesc in rugaciunile mele! Ma bucur ca esti mai bine si iti vom fi mereu alaturi.Nu descuraja, fii tare si nu uita ca Dumnezeu te iubeste!

27/06/08 21:59

symoo
membru

Inregistat: 04/11/07
:( Domnul sa te intareasca!

02/07/08 09:46

Tanara crestina
membru

Inregistat: 26/09/07
dragii mei prieteni,

maine am cel mai dificil examen din tot bac-ul... :( si anume istoria....e o materie care nici nu imi place si nici nu am invatat-o pentru ca m-am axat pe celelalte...in concluzie mai retin azi ce mai pot....deci va dati seama de situatia penibila si grava in care ma aflu...va rog mult sa ma mentionati in rugaciunile voastre si multumesc tuturor celor care s-au rugat pentru noi..cei cu bac-ul.... :)

02/07/08 14:25

symoo
membru

Inregistat: 04/11/07
Domnul sa te ajute pe tine si pe toti care sustin maine examen:*

02/07/08 17:36

Pagini: 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 ... 36    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la