TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Despre si pentru noi, forumistii/Sa ne rugam impreuna Moderat de april, feedback  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 ... 36
Tanara crestina
membru

Inregistat: 26/09/07
cum a scris fluflu la meditatii: ,,DUMNEZEU stie ce greutate are o rugaciune..''

02/07/08 19:13

daniel
membru

Inregistat: 01/03/08
Ma voi ruga si eu tc.

02/07/08 20:11

symoo
membru

Inregistat: 04/11/07
tc..sa ne zici si noua cum te ai descurcat azi la examen:P

03/07/08 14:00

Tanara crestina
membru

reiau   ,,DUMNEZEU stie ce greutate are o rugaciune..''

multumesc pentru rugaciune....azi a picat una din cele doua lectii pe care le invatasem....si a fost foarte bine....in sensul ca m-am si dus la examen relaxata desi nu stiam mult...dar aveam o pace in mine...o sa iau o nota acceptabila.. :) adica intr-un cuvant sunt multumita...sa vedem insa sambata ce rezultate sunt ... acuma depide mult si de comisie...

03/07/08 14:21

adriana
membru

Inregistat: 08/02/08
Ceva foarte ciudat...din saptamana de cand am inceput postul am inceput sa ma inteleg tot mai rau cu amicul meu [despre care va povestisem si pentru care unii v-ati rugat]...in ultima zi de post...deci sambata...mi-a trimis un mesaj ca imi multumeste pentru tot ce am facut pentru el dar ar fi bine sa uit ca exista...habar n-am care a fost rationamentul...astazi am aflat ca s-a apucat iar de vechile si relele lui obiceiuri...
   Nu stiu ...am impresia ca multe puteri demonice au luptat si lupta sa-l tina strans legat in imparatia intunericului...Sper sa nu reuseasca...
   Intamplarea asta ma face sa meditez la cat de importanta este rugaciunea...pana si puterile intunericului stiu asta[si se tem]...de aceea, cred, lupta cu atata tarie...

Ultima modificare de mereu_alaturi_de_tine (03/07/08 15:10)

03/07/08 14:53

Tanara crestina
membru

am avut medii bune la ba..de care sunt multumita...am avut insa o surpriza neplacuta la romana scris care mi-a tras media fff mult inapoi..va rog sa va rugati pt mine sa reusesc sa intru la fara plata...media de intrare la facultate e exact la limita... multumesc.... o zi frumoasa!

05/07/08 20:05

symoo
membru

Inregistat: 04/11/07
Dl sa te ajute:* lasa ca o sa intri >:D<

07/07/08 12:24

felyy
membru

Inregistat: 23/06/08
ma bucur pt.tine si sper sa intri acolo unde iti doresti..stiu cum e cu surprizele astea am avut si eu parte de ele..

O sa ma rog pentru tine.

Ultima modificare de felyy (07/07/08 12:28)

07/07/08 12:28

fluflu
membru

Inregistat: 20/09/07
v-am spus mai demult ca fac scoala de soferi.ei bine,acum va spun ca luni, in 14 iulie am si examenul.va rog sa va rugati pentru mine sa iau permisul din prima.multumesc

08/07/08 13:44

shoricel
membru

Inregistat: 04/01/08
deci, cum sa va spun... fluturasul ia inaintea mea permisul!! ar trebuie sa imi fie rusine?

08/07/08 13:55

simo
membru

Inregistat: 13/04/08
Si eu ma voi ruga pentru tine, fluflu! Domnul sa iti ajute cum doresti!
Si deasemenea pentru,:Tanara crestina. Mult succes.

08/07/08 23:07

CodDot
membru

Inregistat: 12/01/06
multumesc pt rugaciunile voastre. Cu doctoratul nu am ami facut nimic din pacate. Nu apuc. Zboara timpul prea repede. Pierd eu prea mult timp. Am servici si viata personala, plus familie si biserica. De n-ar trebui sa dorm ce ine ar fi.

Acum alta belea, de fapt binecuvantare care bate la usa a aparut. Trebuie sa ma mut. Proprietarul vinde casa. Nu stiu ce sa fac, incotro sa o apuc. Sa ma mut in continuare cu colegul meu sau sa ma mut singur avand in vedere ca in curand vreau sa ma pun si eu la casa mea. Nu stiu ce sa fac. Plus la la proprietarul curent am platita o luna in avans si nu stiu cum imi voi recupera banii (care sunt destul de multi). Rugati-va pt mine! Multumesc!!!

08/07/08 23:59

Site web  
fluflu
membru

Inregistat: 20/09/07

fluflu a scris:

v-am spus mai demult ca fac scoala de soferi.ei bine,acum va spun ca luni, in 14 iulie am si examenul.va rog sa va rugati pentru mine sa iau permisul din prima.multumesc

cu regret, va anut ca am picat examenul, la traseu.sala am luat-o cu 25.imi pare rau ca rugaciunile noastre si credinta mea nu au fost indeajuns pentru acest lucru pe care eu mi-l doream.va multumesc oricum...

18/07/08 11:52

adriana
membru

Inregistat: 08/02/08

fluflu a scris:

imi pare rau ca rugaciunile noastre si credinta mea nu au fost indeajuns pentru acest lucru pe care eu mi-l doream.va multumesc oricum...

Dumnezeu ingaduie uneori si esecuri in vietile noastre...chiar daca nu pricepem pe moment de ce...

18/07/08 12:18

irlanda
membru

Inregistat: 14/03/08

fluflu a scris:

...cu regret, va anut ca am picat examenul, la traseu...

Lasa fluflu,ca altii au picat de 3 ori traseul :rolleyes: .De vina sant politistii care te intimideaza . :x

Un bun obtinut mai greu, este pretuit cum se cuvine ,dupa ce este dobandit . :)

18/07/08 12:37

mihaella
+

Inregistat: 04/07/07
Cine are vointa rugati-va impreuna cu mine pt familia unui vecin care are 13 copii.
A avut in ultimul timp probleme financiare mari care l-au determinat sa cedeze psihic.
Acum 2 zile , cand nevasta sa nu era acasa, a spus copiilor ca pleaca in padure.
Fiind taietor de lemne, parea ceva obisnuit.
I-au pregatit de mancare dar nu a luat nimic cu el.
Nu s-a mai intors :( si nici nu va imaginati ce este in casa lui acuma.
De multe ori a amenintat ca va pleca si nu se va mai intoarce .
Sper sa il gaseasca teafar.
Are o familie mare de intretinut si a fost un om nelipsit la biserica.
Nu pot sa-i inteleg atitudinea.

18/07/08 21:59

Tanara crestina
membru

Azi am aflat ca am luat locul 24 la cu plata...dar acest rezultat este in prima serie de liste, mai sunt inca 3...ideea este ca am o sansa mica dupa ce isi mai retrag altii dosarele sa intru la fara plata...va rog...cand va amintiti rugati-va sa reusesc la fara plata...multumesc

22/07/08 21:36

simo
membru

Inregistat: 13/04/08
Ma voi ruga Tinerico ;;).Domnul sa-ti ajute!

22/07/08 21:38

mihaella
+

Inregistat: 04/07/07
Eu zic sa ne rugam sa ai cu ce plati taxa :P .
E mare concurenta la specializarea ta si nu cred ca o sa-si retraga prea multi dosarele.
Dar totusi, tanaro , te sustin in rugaciune!!!!!  :)

22/07/08 21:40

Tanara crestina
membru

mihaella a scris:

Eu zic sa ne rugam sa ai cu ce plati taxa :P .
E mare concurenta la specializarea ta si nu cred ca o sa-si retraga prea multi dosarele.
Dar totusi, tanaro , te sustin in rugaciune!!!!!  :)

ai dreptate... e concurenta mare..deci credinta mea trebuie sa fie si mai mare....

22/07/08 22:11

the_stranger
membru

Inregistat: 15/01/08
Aş vrea să vă rugaţi pentru zona în care trăiesc,ca oamenii să nu vadă în inundaţiile care au fost doar mânia lui Dumnezeu,ci ei să vadă că El doreşte să se apropie de fiecare.

Apoi rugaţi-vă şi pt cei care au pierdut munca de o vară.Zona care a fost inundată cuprinde terenul arabil,dar şi păşunea.(Una din familiile din biserică avea  acolo pământ,şi le asigura un venit,acum au rămas fără el.Cereţi Lui să transforme această inundaţie într-o binecuvântare,chiar dacă oamenii nu văd aşa lucrurile..cel puţin pentru moment)

26/07/08 08:29

Site web  
Andreea
membru

Inregistat: 16/08/06
Am primit un mesaj pe telefon de la un număr care spune:"Pace.Vă rog să vă rugaţi pentru vreme,avem îndatorirea să ne rugăm pt fraţii noştri de sub ape.Dacă ai fi în locul lor?God bless you!Dă mai departe msg-ul!".Sincer mi s-a părut interesantă ideea.Şi cred că e nevoie şi de rugăciunea ta. :)

26/07/08 13:03

benny
membru

Inregistat: 27/05/07
păi e de la sine înţeles că este nevoie de rugăciunea fiecăruia. cu cât mai mulţi se unesc, cu atât mai puternică e rugăciunea.

propun să ne rugăm în fiecare seară la o anumită oră pentru vreme şi pentru cei care au avut de suferit din cauza inundaţiilor.

26/07/08 13:26

Andreea
membru

Inregistat: 16/08/06

benny a scris:

propun să ne rugăm în fiecare seară la o anumită oră pentru vreme şi pentru cei care au avut de suferit din cauza inundaţiilor.

Da,benny.Cred că e o idee foarte bună.

26/07/08 13:35

diana.m
membru

Inregistat: 17/07/07

benny a scris:

si care sa fie ora?

26/07/08 13:41

Pagini: 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 ... 36    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la