|
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
diana.m a scris:
si care sa fie ora? |
păi eu să hotărăsc tot? ok, propun să fie ora 23:00. e ora la care cam majoritatea oamenilor se pun la somn. înainte de asta spunem o rugăciune  e ok aşa?
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
26/07/08 13:54
|
|
Sarah
membru
Inregistat: 08/03/07
|
|
benny,acu am vazut mesajul tau,eu propuneam 9,10;dar depinde si de ceilalti,pentru mine e bine ora 4 (aici) Chiar ar fi super,sa fim mai multi.
Ultima modificare de Sarah (26/07/08 13:57)
_______________________________________ Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35
|
|
26/07/08 13:55
|
|
lorre
membru
Inregistat: 07/10/06
|
|
buna idee,benny..mie acuma mi ok,da dupa ce se intorc ai mei n-o sa ma lase asa tarziu pe net..tot la 9 mi bine 
Ultima modificare de lorre_diana (26/07/08 14:04)
|
|
26/07/08 14:03
|
|
benny
membru
|
|
deci e bine ora 23:00 (RO) respectiv 4:00 PM (US)? cine are obiecţii să spună până mâine sau să tacă pe vecie 
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
26/07/08 14:04
|
|
lorre
membru
|
|
nu benny..mai devreme 
|
|
26/07/08 14:05
|
|
benny
membru
|
|
atunci să fie 21:00 (RO) respectiv 2:00 PM (US)?
|
|
26/07/08 14:07
|
|
lorre
membru
|
|
da pt mine e ok 
|
|
26/07/08 14:08
|
|
Sarah
membru
|
|
pai la mine si la 2 e k. Eu propuneam,in mesajul modificat,sa fie 9,sau 10,ora Rom.Sper sa se decida ceva pana maine 
_______________________________________ Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35
|
|
26/07/08 14:08
|
|
benny
membru
|
|
mai aşteptăm păreri până mâine 
|
|
26/07/08 14:12
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
Ma bag si eu , cred ca cel mai potrivit ar fii dupa 22 (ora Ro :P), inainte e chiar foarte devreme. Mai e ceva, cate zile ne vom ruga? , cand incepem. ? Eu cred ca putem incepe (cei care suntem) de astazi si pe parcurs asteptam sa ni se alature si alte persoane. Nu stiu cum i se va parea lui 'the stranger' dar cred ca o saptamana doua ar fi ok. Alte pareri....?
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
26/07/08 16:36
|
|
the_stranger
membru
 Inregistat: 15/01/08
|
|
daniel-l a scris:
Eu cred ca putem incepe (cei care suntem) de astazi si pe parcurs asteptam sa ni se alature si alte persoane. Nu stiu cum i se va parea lui 'the stranger' dar cred ca o saptamana doua ar fi ok. Alte pareri....? |
Nu mă aşteptam să fiţi aşa solidari.Vă mulţimesc!Cred că ar fi bine la 22.Două săpămâni mi se pare bine. Şi dacă mai aflaţi de situaţii asemănătoare,spuneţi-ne şi nouă,să ne rugăm împreună 
_______________________________________ Haide sa zambim! Gata? 1,2,3 siiii....
|
|
26/07/08 20:11
|
|
pesciolino
membru
Inregistat: 23/07/08
|
|
Va apreciez intentia ...este un lucru frumos inaintea Lui Dumnezeu...sa ne stangem 2 sau 3 in numele Lui...ce frumos! am auzit si noi ce se intampla acasa De aceea eu impreuna cu sotia vrem sa va sustinem in rugaciune,numai ca am dori sa stim o ora exacta cand vom ingenunchea... Domnul sa va binecuvanteze!
_______________________________________ Stelele,cerul...tot univrsul sunt ale Tatalui meu...si eu ii sunt mostenitor!
|
|
26/07/08 21:25
|
|
lorre
membru
|
|
faain 
|
|
26/07/08 21:39
|
|
simo
membru
Inregistat: 13/04/08
|
|
Si eu ma alatur voua, dragii mei prieteni! Si cred ca este o ora buna, ora 11! Dar pentru mine poate fi oricare 10 sau 11 nu e problema!
Acum si eu am rugamintea de a mai aduce ...inca o tanara in rugaciunile noastre! E o tanara din biserica mea din Romania dar locuieste in Irlanda de 2 ani. Acum e bolnava si nu stiu sigur ce are, fiindca toti evita sa-i spuna boala! Va rog sa o sustineti si voi, ca Dumnezeu sa ii fie alaturi! Sunt multi copii la parinti iar mama ei a murit acum cateva luni! are nevoie de ajutor si de sustinere... prin rugaciunile noastre! Va multumesc mult!!! Si promit sa va dau vesti, cum voi sti ceva.
_______________________________________ Dragostea, este o bogatie... care nu se vinde, nici nu se cumpara, ci se da.
|
|
27/07/08 19:16
|
|
benny
membru
|
|
lorre, la 10 seara poţi?? au fost mai multe cerinţe pentru ora 10... rămâne 10? 
|
|
27/07/08 20:29
|
|
Sarah
membru
|
|
deci imediat e 10..ramane 10 ? 
|
|
27/07/08 21:56
|
|
cami
membru
Inregistat: 17/07/07
|
|
eu sunt pentru ora 10 acuma, voi hotarati 
_______________________________________ "If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world." - C. S. Lewis
|
|
27/07/08 22:36
|
|
felyy
membru
Inregistat: 23/06/08
|
|
Buna, n-am mai intrat de ceva vreme pe TC ma bucur mult ca v-ati gandit ca ar fi bine sa ne ruganm impreuma Pt dezastrul din tara noastra, acum cateva minute m-am uitam la cateva imagini si pur si simplu m-a luat groaza. Eu sunt pt ora 10 sau...cum se hotaraste.
_______________________________________ Complimentele nu ma ridica, criticile nu ma coboara..sunt ceea ce sunt, nu ceea ce vor alti sa fiu. Nu sunt perfecta, nici nu vreau, nici nu pot..sunt ceea ce este mai simplu EU
|
|
27/07/08 22:41
|
|
daniel
membru
|
|
Mai fratilor eu m-am rugat la 10 si ieri si azi (bine azi eram in vizita si am spus-o in gand si mai scurta dar voi continua cand ma culc ).
the_stranger, benny, diana.m, sarah, simona85, flory, pesciolino, felyy, daniel-l sunt de acord cu ora 22 deci 22 sa fie . 
andreea, lorre_diana si cine mai vrea daca doriti si puteti la 22 sa ne rugam toti impreuna (in duhul)e bine daca nu cand puteti (si asa e bine ) Domnu sa ne asculte.
Ultima modificare de daniel-l (28/07/08 20:25)
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
27/07/08 23:18
|
|
Tanara crestina
membru
 Inregistat: 26/09/07
|
|
e ok cu ora 22..
_______________________________________ By grace - Daughter of the most high King
|
|
28/07/08 09:35
|
|
Sarah
membru
|
|
k... rugati-va si pentru socrii mei,au avut si ei parte de aceasta experienta.Domnul sa binecuvanteze Romania.
|
|
28/07/08 19:08
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
pana va apucati voi de o rugaciune ... posibil ca sa se intample un dezastru si mai mare ... DOAMNE iarta-ma!!!
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
28/07/08 19:17
|
|
felyy
membru
Inregistat: 23/06/08
|
|
eu deja am inceput sa ma rog de aseara 
_______________________________________ Complimentele nu ma ridica, criticile nu ma coboara..sunt ceea ce sunt, nu ceea ce vor alti sa fiu. Nu sunt perfecta, nici nu vreau, nici nu pot..sunt ceea ce este mai simplu EU
|
|
28/07/08 19:36
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
daniel-l a scris:
tamarta mai da un semn de viata |
Tamarta e in spital acum. Sa o amintiti in rugaciunile voastre. 
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
28/07/08 22:43
|
|
daniel
membru
|
|
anomis a scris:
Tamarta e in spital acum. Sa o amintiti in rugaciunile voastre.  |
O sa ne rugam si pentru ea .
|
|
28/07/08 23:04
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|