|
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
am ezitat sa postez.. pana acum au facut-o Anomis si benny pentru mine.. dar chiar am nevoie de ajutor, de sprijin in rugaciune.
am spus acum cateva zile ca trebuie sa ma duc la control si ca trebuie sa fac ultimele analize inainte de a afla un raspuns sigur de la medici. cele mai negre temeri ale mele s-au adeverit. e nevoie de operatie..si asta cat mai repede..pentru ca infectia se extinde eu personal m-am saturat de operatii, de spitale..si tot asa. le-am spus ca vreau macar sa aman operatia, dar pentru asta trebuie sa fac nu stiu ce tratament. familia mea trece acum printr-o perioada dificila..din mai multe puncte de vedere..spiritual, financiar.. si ne va fi destul de greu, mai ales ca si parintii mei sunt bolnavi. am nevoie sa stiu ca nu sunt singura, am nevoie sa stiu ca mai este cineva care se roaga pentru mine. eu inca mai am putere, inca mai am credinta..si stiu ca El e singurul care ma poate vindeca, si singurul care le poate oferi sanatate si parintilor mei.
va multumesc mult. fiti binecuvantati!
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
06/09/08 20:44
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
Ma voi ruga si eu pentru tine Tamarta!
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
06/09/08 20:51
|
|
mototey
membru
Inregistat: 11/12/06
|
|
si eu ma voi ruga pentru tine, Tamarta...
_______________________________________ Omul de care se foloseste Dumnezeu
|
|
06/09/08 23:12
|
|
symoo
membru
Inregistat: 04/11/07
|
|
si eu !> <
_______________________________________ I am not skilled to understand..
|
|
07/09/08 13:12
|
|
crisstina
membru
 Inregistat: 10/03/08
|
|
si eu o sa ma rog pentru tine tamarta... ca Domnul sa lucreze si sa te vindece!!!
Ultima modificare de crisstina (07/09/08 17:22)
_______________________________________ Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna,un zambet la fiecare lacrima,o binecuvantare la fiecare pas si un raspuns la fiecare intrebare!!!
|
|
07/09/08 17:21
|
|
tamarta
membru
|
|
multumesc mult! seara trecuta a fost una groaznica pentru mine.. infectia incepe sa se extinda si imi cauzeaza multe probleme si dureri foarte mari. maine ma duc iar la spital..nu stiu ce va fi.. daca nu va cer prea mult as avea nevoie in continuare de sprijin in rugaciune
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
07/09/08 19:30
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
Buna tamarta, Domnu sa te binecuvinteze , ma bucur ca inca mai ai credinta . O sa ma rog si eu pentru tine (chiar daca n-am intrat pe tc m-am rugat pt voi,cei de pe tc... asta ca sa stii ca nu esti singura ).
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
07/09/08 19:53
|
|
simo
membru
Inregistat: 13/04/08
|
|
Draga Tamara voi incerca sa te sustin asa cum pot si sa stii ca nu incetez sa ma rog pentru tine! Fii tare in continuare si speram ca Dumnezeu va aduce linistea si sanatatea care este asa de importanta pentru fiecare.Domnul sa te intareasca si pe tine si pe parintii tai si sa va pregateasca mijlocul si ajutorul de care aveti nevoie. Dumnezeu sigur va pregati persoane care sa va fie alaturi si sa va sprijineasca si financiar. Ne vom ruga pentru tine si nu vom inceta sa te amintim in rugaciunile noastre! Fii binecuvantata!
_______________________________________ Dragostea, este o bogatie... care nu se vinde, nici nu se cumpara, ci se da.
|
|
07/09/08 22:49
|
|
alina
membru
Inregistat: 24/08/08
|
|
Draga Tamara ma voi ruga pentru tine ca Dumnezeu sa te vindece:) si ma bucur pentru tine ca nu ti-ai pierdut credinta Fi binecuvantata! si increde-te in Domnul in continuare 
_______________________________________ Fumusetea e o podoaba ,e un dar, e un mister Dar care nu e pe fata Ci care e-n CARACTER
|
|
08/09/08 13:40
|
|
tamarta
membru
|
|
va multumesc mult! ceea ce credeam sambata seara ca este o problema s-a dovedit a fi un mod de-al Lui Dumnezeu de a raspunde la rugaciuni. asta le-a usurat munca medicilor si operatia nu a mai fost asa mare. acum am ajuns acasa de la spital. am intrat doar ca sa va spun. am nevoie in continuare de sprijin in rugaciune,pentru ca sunt foarte slabita..si inca mai trebuie sa ma mai duc la control si sa-mi continui tratamentul. va multumesc. Fiti binecuvantati!
|
|
09/09/08 14:04
|
|
tamarta
membru
|
|
putin mai devreme am venit de la spital de la control, de la schimbat pansamente.au spus ca momentan e totul ok, dar trebuie sa fiu supravegheata in continuare pentru ca exista riscul ca infectia sa reapara. va trebui sa mai iau medicamente mult timp si sa ma rog ca totul sa fie bine.
|
|
11/09/08 14:15
|
|
CodDot
membru
Inregistat: 12/01/06
|
|
Domnul sa te ajute dupa dupa harul si dragostea Lui nespus de mare
_______________________________________ Daniel Condurachi my PORTFOLIO - http://www.byCodDot.com my BLOG - http://blog.byCodDot.com
|
|
11/09/08 14:18
|
|
UnderZero
membru
Inregistat: 19/04/08
|
|
Domnul te poate pazi, tamarta! Cu El inainte si curaj! (in toate domeniile )
|
|
11/09/08 14:21
|
|
Sarah
membru
Inregistat: 08/03/07
|
|
tamarta, Domnul este un adapost pentru noi,in orice situatie.Sunt uimita de lucrarea lui cu tine,DOmnul sa vegheze asupra Ta,si sa-ti dea sanatate.
_______________________________________ Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35
|
|
11/09/08 15:51
|
|
simo
membru
|
|
Ne vom ruga in continuare pentru tine! draga tamara. Domnul sa te intareasca!
_______________________________________ Dragostea, este o bogatie... care nu se vinde, nici nu se cumpara, ci se da.
|
|
11/09/08 22:57
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
am gasit un job foarte fain in ploiesti, part time, tot ce trebuie sa fac e sa introduc niste date in calculator. salariul este super pentru inceput. as vrea sa va rugati pentru mine, daca m-as angaja aici ar fi foarte tare!
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
16/09/08 23:51
|
|
tamarta
membru
|
|
eu o sa ma rog shori Domnul sa fie cu tine in tot ce faci si in toate sa se faca voia Lui 
|
|
17/09/08 15:14
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
am fost de am depus dosarul la soferi si mi s-a spus ca e posibil sa nu mai fie valabil. as vrea sa va rugati sa ma pot programa si de data asta, ca altfel e incurcatura... maine si poimaine am ultimele 2 examene din anul 2, si daca le iau cu ajutorul Domnului raman cu o sg restanta pt anul 3.. din 7!!! Aleluia!
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
22/09/08 14:05
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
am un prieten care are mare nevoie de rugaciune si v-as ruga sa ne rugam DOMNULUI IISUS sa il ajute ... sunt probleme de care nu se poate detalia aici pe forum ... doar atat ca are un mare mare necaz ... deci cine vrea sa se roage pentru prietenul meu numele lui este florin ...
va multumesc tuturor celor ce se vor implica ... al dvs ... giany_v
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
29/09/08 14:35
|
|
Magdy
membru
 Inregistat: 09/01/07
|
|
Giany, Dumnezeu să fie sprijin lui Florin.
|
|
29/09/08 16:51
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
multumesc ... la fel si pentru tine ... copilul tau si toata familia ta ... binecuvantata sa iti fie familia ta si si restul familiilor care de fapt e una singura .
after ... and ... later ... mai ... io tot insist sa imi scrieti nick-ul cu litere mici ... mno... nu ma supar si daca voi considerati ca e mai bine ci prima litera majuscula ... nu-i problema... multumesc !!! 
Ultima modificare de giany (29/09/08 17:09)
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
29/09/08 17:06
|
|
simo
membru
|
|
Si eu ma voi ruga pentru prietenul tau Florin si Domnul sa ii dea ajutorul necesar.
|
|
29/09/08 19:52
|
|
tamarta
membru
|
|
va rog mult sa va rugati pentru un prieten foarte bun. tata a vrut sa se duca in Italia sa-si ia masina, iar el s-a oferit sa se duca in locul tatalui meu pentru ca sa nu lipseasca tata prea mult timp de la firma. In drum spre Romania a avut accident cu masina..nu stiu nimic altceva despre el, doar ca masina e distrusa... rugati-va sa fie el bine..nu ma mai intereseaza de masina...dar nu vreau ca el sa fi patit ceva grav..
|
|
30/09/08 22:10
|
|
tamarta
membru
|
|
mda...si parca nu pierduse deja familia mea destui bani.. mi-am uitat portofelul cu 200 euro si alti cativa lei in banca, la scoala..si nu l-am mai gasit. erau bani stransi de mine pentru medicamentele de luna asta, octombrie. daca nu va cer prea mult..va rog sa va rugati sa ma ajute Domnul sa pot face rost de bani cat mai repede, pentru ca am nevoie de medicamente si nu pot intrerupe prea mult timp tratamentul. nu vreau sa apelez la parinti, pentru ca au pierdut multe mii de euro din cauza masinii.. si oricum..ei nici nu stiau de banii mei... va multumesc mult anticipat!
|
|
02/10/08 15:57
|
|
Sarah
membru
Inregistat: 08/03/07
|
|
va rog si eu sa va rugati pentru Claudia,este sora unei prietene,miercuri noaptea a murit sotul ei,dupa un accident grav de munca...plus ca au ramas 2 copilasi fara tata....Domnul sa le fie un adapost si sprijin acum si intotdeauna.
Ultima modificare de Sarah (20/10/08 04:23)
_______________________________________ Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35
|
|
04/10/08 14:26
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|