|
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
amin! eu m-am rugat si o sa ma rog! Domnul le va purta de grija si ii va intari
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
05/10/08 06:15
|
|
nina+
membru
Inregistat: 10/06/07
|
|
Domnul sa lucreze in continuare si sa`ti fie sprijin si alinare, tamarta! Si familiei tale! Sanatate! Domnul Isus sa se`ndure de florin, sa`Si arate suprematia asupra problemelor!
Rugati`va pt Ramona, o sora tinerica; miercuri ii face transplant de celule stem; luni si marti mai face chimioterapie- sa treaca cu bine si de perioada asta; Domnul Dumnezeu sa lucreze cum numai EL stie! Sa`i dea vindecare. Multumesc din tot sufletul.
_______________________________________ "Macar ca zici ca nu-L vezi, totusi, pricina ta este inaintea Lui: asteapta-L!" Iov 35.14
|
|
05/10/08 23:52
|
|
tamarta
membru
|
|
multumesc nina. o sa ma rog pentru Ramona
va rog sa va rugati pentru o tanara familie din biserica mea. aseara le-a murit baietelor lor.avea aproape 5 ani si de 2 ani se tot lupta cu cancerul. sunt distrusi, iar ea este foarte slabita pentru ca abia a nascut.
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
06/10/08 15:24
|
|
lara
membru
 Inregistat: 03/12/06
|
|
Ce trist. Domnul sa intareasca in credinta familia indoliata! 
_______________________________________ Nu este nebun cel care da ceea ce nu poate tinea pentru a castiga ce niciodata nu pierde.- Jim Elliot
|
|
06/10/08 16:11
|
|
Magdy
membru
 Inregistat: 09/01/07
|
|
Foarte grea încercare pentru tânăra familie, Tamarta! Domnul să le aline suferinţa.
|
|
06/10/08 16:51
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
prietenul pt care v-am rugat sa va rugati eram eu ... va multumesc ... scuze de off dar consider necesar sa nu se mai deschida un subiect cu multumiri...si va dau un pont ... fiecare sa se roage pentru necazul lui ... e bine si in grup dar daca DUMNEZEU te veze chiar si zacand la pat nu cred ca e posibil sa nu te ajute ... pana la urma viatza EL a dat-o fiecaruia si EL o poate lua la orice ora ... mai grav ar fi sa ne piarda pe toti ... nu cred ca IL meritam ... multi ... foarte multi au uitat de EL ... ce sa mai zicem de FIUL SAU IISUS ...
Ultima modificare de giany (06/10/08 19:26)
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
06/10/08 19:20
|
|
giany
membru
|
|
Tatăl nostru, Care eşti în ceruri, sfinţească-se numele Tău; Vie împărăţia Ta; facă-se voia Ta, precum în cer şi pe pământ. Pâinea noastră cea spre fiinţă dă-ne-o nouă astăzi; Şi ne iartă nouă greşealele noastre, precum şi noi iertăm greşiţilor noştri; Şi nu ne duce pe noi în ispită, ci ne izbăveşte de cel rău. Că a Ta este împărăţia şi puterea şi slava în veci. Amin!
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
09/10/08 13:16
|
|
feedback
Moderator
Inregistat: 28/04/08
|
|
|
09/10/08 13:20
|
|
tamarta
membru
|
|
v-am spus despre acea familie indurerata..si despre micutul lor.. daca l-ati fi vazut v-ati fi ingrozit..era de nerecunoscut.nu mai puteati sa spuneti ca este un om, un copil acel "ceva" care era in sicriu... cancerul l-a distrus de tot..pana si ochii ii erau iesiti afara...nu va mai dau detalii... doar ca vreau sa continuati sa va rugati pentru ei. sunt tineri..sunt la pamant..sunt terminati.. si trebuie sa isi concentreze atentia asupra micutului ingeras ce s-a nascut in familia lor.
|
|
09/10/08 13:30
|
|
giany
membru
|
|
AI VOIE CU MAJUSCULE? sau cu minuscule? 
Ultima modificare de giany (09/10/08 13:33)
|
|
09/10/08 13:31
|
|
nina+
membru
Inregistat: 10/06/07
|
|
giany, draga, stim ca tu esti Florin. Ma rog pt tine.
Ramona e binisor, dar e grea si perioada de acomodare dupa transplant. Rugati`va in continuare pt ea. Multumesc din toata inima!
_______________________________________ "Macar ca zici ca nu-L vezi, totusi, pricina ta este inaintea Lui: asteapta-L!" Iov 35.14
|
|
10/10/08 13:05
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
marta va roaga sa va rugati pentru ea. este in spital si trebuie sa se reopereze la ochi, ca altfel risca sa isi piarda vederea.
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
15/10/08 09:01
|
|
mototey
membru
Inregistat: 11/12/06
|
|
va rog foarte mult sa va rugati pentru tatal meu... azi am auzit o veste foarte socanta si neplacuta... a avut un accident... a cazut de la ceva inaltime si dupa ce a cazut, din locul de unde a cazut s-a desprins ceva din lemn si l-a lovit la cap... si-a focut tomografie si a aflat ca e ceva grav... in locul unde acea bucata de lemn l-a lovit i s-a fisurat craniul... si se prea poate sa se faca un cheag... va rog foarte mult sa va rugati pentru el... eu nu stiu ce sa mai fac... simt ca mi s-o inmuiat picioarele... azi de cand am auzit vestea numai am plans... m-am gandit sa va spun si voua si sa va indemn sa va rugati impreuna cu mine... va multumesc mult! Dumnezeu sa va binecuvinteze!!!
_______________________________________ Omul de care se foloseste Dumnezeu
|
|
24/10/08 23:15
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
Domnul sa te intareasca. Ma voi ruga si sunt convins ca se vor ruga si alii chiar daca nu o spun.
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
24/10/08 23:55
|
|
simo
membru
Inregistat: 13/04/08
|
|
Domnul sa te intareasca mototey. Sunt sigura ca Dumnezeu, va gasi rezolvare acestei incercari! Acolo unde noi consideram ca nu mai e rezolvare, Dumnezeu rezolva! Fii tare... si nu uita ca suntem alaturi de tine! Si eu ma voi ruga pentru tatal tau. Si cred ca Dumnezeu ii va da sanatate.
_______________________________________ Dragostea, este o bogatie... care nu se vinde, nici nu se cumpara, ci se da.
|
|
25/10/08 00:58
|
|
tamarta
membru
|
|
eu o sa ma rog mototey! Doresc ca El sa va intareasca si sa lucreze in familia voastra.
privind la ce a scris mototey..mi-e oarecum sa mai scriu despre mine.. problemele mele nu sunt vizibile, dar ma ucid cu fiecare clipa care trece.. n-am mai luat medicamente de luna trecuta [acum cateva zile am inceput sa iau o mica parte din pastile, dar nu sunt de ajuns].. iar infectia mea a inceput sa atace din nou.. am avut mai multe operatii vara asta.. dar au fost in zadar fara medicamente. problemele au reaparut. nu mai stiu ce sa fac, nu stiu cat timp o sa mai rezist asa, stiind mai ales ca sunt o povara pentru cei la care tin. Va rog..daca nu va cer prea mult..mai rugati-va pentru mine.. vreau ca El sa lucreze si sa ma vindece..si am nevoie de putere sa pot indura atatea.. Va multumesc mult! Fiti binecuvantati!
|
|
25/10/08 12:02
|
|
mototey
membru
Inregistat: 11/12/06
|
|
dragii mei forumisti... vreau sa va multumesc foarte mult pentru toate rugaciunile pe care le-ati facut pentru tatal meu... se simte mult mai bine, e acasa... si de maine va incepe lucrul... se resimte putin la o ureche, in rest e destul de bine deocamdata... eu unul va multumesc foarte mult si va sunt recunoscator... Dumnezeu sa va binecuvinteze!!!
Ultima modificare de mototey (02/11/08 22:55)
_______________________________________ Omul de care se foloseste Dumnezeu
|
|
02/11/08 22:46
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
Cu placere mototey. Ma bucur sa aud vesti bune. Domnul sa fie cu tine si familia ta in continuare.
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
02/11/08 22:51
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
Două persoane şi-au pierdut viaţa, alte patru au fost rănite într-un accident produs miercuri seara pe DN1 / E60, în jurul orei 17:30, la ieşirea din Căpuşu Mare înspre Huedin. mai multe la http://www.clujeanul.ro/cluj/doi-morti- ... in-3521547
Soferul era din grupul de studenti la care merg, in Cluj. Il chema Manu, si mereu il stiam cu zambetul pe fata. Nu l-am cunoscut, decat din vedere. Dar.. e asa tragic. A lasat in urma mama, tata, 2 frati si o sora... Nu imi pot imagina ce durere e in familia lui. Vreau sa va rugati pt ei. Domnul sa ii mangaie.
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
20/11/08 23:33
|
|
lara
membru
|
|
Domnul sa aiba mila si sa mangaie familia. 
_______________________________________ Nu este nebun cel care da ceea ce nu poate tinea pentru a castiga ce niciodata nu pierde.- Jim Elliot
|
|
21/11/08 09:21
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
gabydualcore a scris:
Va rog in numele lui Isus sa va rugati pt copii mei care trec prin clipe grele dar mai ales pt fetita cea mai mare ANA -MARIA care are 12 ani si a paralizat cand avea 9 luni si sufera enorm nu umbla vb doar cateva cuvinte intelege nu se poate exprima nu poate sa zica ce o doare doar plange si se enerveaza. DE 12 Ani sta doar pe fund i sa incarnit rau coloana si o doare f tare si eu nu pot sa i-o alin doar BUNUL DUMNEZEU POATE.AS DORI SA FACA DUNUL DUMNEZEU CUMVREA EL SI SA FACA O MINUNE CU EA SA ALEAGA EL PT MINE CA EU NU MAI STIU CE SA MAI CER DE LA EL . |
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
04/12/08 21:44
|
|
gabi
membru
Inregistat: 14/11/06
|
|
eu ma bag...gaby Dumnezeu sa-ti asculte rugaciunile
_______________________________________ "... greutatea erudiţiei în definirea cuvintelor nu compensează slăbiciunea argumentului în chestiunile mai importante." Francis A. Schaeffer
|
|
04/12/08 22:06
|
|
lorre
membru
Inregistat: 07/10/06
|
|
rugati-va pentru o sora de la noi din biserica.in seara asta am aflat ca baiatul ei s-a spanzurat..avea vreo 17-18 ani..
|
|
21/12/08 22:18
|
|
tamarta
membru
|
|
Doresc sa ne rugam pe cei care au examene in perioada asta. Sa-I cerem Domnului sa fie cu ei, sa le dea putere de invatare, sa le dea o memorie buna, vointa, ambitie, perseverenta, gandul de a fi cap si nu coada.
Fiti binecuvantati!
|
|
12/01/09 21:44
|
|
lara
membru
|
|
Amin!
|
|
13/01/09 08:32
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|