|
|
|
crisstina
membru
 Inregistat: 10/03/08
|
|
Va rog sa va rugati pentru varul meu Alex care este operat la cap in urma unui accident ca Domnul sa il vindece complet ,dar si pentru familia prietenului sau care a decedat in acelasi accident ,ca Domnul sa ii mangaie si sa le usureze suferinta ..Domnul sa va rasplateasca !!!!
_______________________________________ Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna,un zambet la fiecare lacrima,o binecuvantare la fiecare pas si un raspuns la fiecare intrebare!!!
|
|
13/01/09 21:17
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
Amin! Eu o sa ma rog! Domnul sa fie alaturi de el in spital, alaturi de voi acasa si alaturi de familia acelui tanar. Indrazniti la El si veti ramane uimiti de maretia Lui. El poate! Trebuie doar sa credeti asta.
P.S. in momentele in care eram in spital sau cand pur si simplu simteam ca mor, cand mi se spunea ca nu mai am sanse sa traiesc, au contat enorm de mult pentru mine cuvintele celorlalti si eram intarita cand vedeam ca ceilalti se roaga pentru mine, de asta cred ca e important sa le spunem macar un cuvant celor care sunt in suferinta, celor care trec prin momente grele in viata lor.
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
13/01/09 21:37
|
|
simo
membru
Inregistat: 13/04/08
|
|
Domnul sa ne intareasca si sa dea biruinta persoanelor ce au probleme. Si eu ma rog pentru voi si sper ca Dumnezeu sa ma intareasca, fiindca in acest moment trec prin niste incercari... destul de dificile, pentru mine ca tanara. Fie ca Dumnezeu, care ne este Tata si Mantuitor, sa aduca pace inimilor noastre. Eu una, am mare nevoie de rugaciunile voastre si deasemeni, stiu ca toti avem nevoie de rugaciuni. Chiar daca ma simt slaba, nu incetez sa ma rog si nu uit sa va amintesc in rugaciunile mele...dragi tineri crestini. Dumnezeu, sa fie cu noi... cu toti!
_______________________________________ Dragostea, este o bogatie... care nu se vinde, nici nu se cumpara, ci se da.
|
|
21/01/09 14:01
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
(aici trebuia copiat,abelusca )
la fille de Dieu a scris:
e adevarat caci Dany4Jesus se afla in spital.....saptamana viitoare marti va avea o operatie la coloana.....am intrat sa va rog daca vreti sa-l sustineti in rugaciune caci are nevoie de sprijinul vostru......va multumesc mult ca v-ati interesat de el....God bless you! |
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
01/02/09 13:19
|
|
mototey
membru
Inregistat: 11/12/06
|
|
Rugati-va si pentru mine ca Dumnezeu sa imi dea putere sa trec prin examenele pe care le mai am.. dar nu numai pentru mine... ci pentru toti forumistii care trec prin examene... in mod special pentru Benny... mult har si pace!
_______________________________________ Omul de care se foloseste Dumnezeu
|
|
01/02/09 13:51
|
|
mikhael
membru
Inregistat: 16/01/09
|
|
Azi m-au abordat la biserica aici in Pitesti niste frati mai in varsta sa-mi spuna ca au indemn sa vina la mine acas sa discute cu tatal meu. Pentru cei ce nu stiu, tatal meu are cancer cerebral , sanse putine , dar Domnul stie ce si cum. Sa lucreze Domnul la inima tatalui meu cand or veni fratii ca sa nu moara nemantuit.
_______________________________________ Oare cand vine Domnul sa ne ia?
|
|
01/02/09 22:25
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
Am notat toate motivele voastre si o sa le aduc inaintea Lui. Domnul sa va binecuvanteze si sa va intareasca
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
02/02/09 21:07
|
|
mototey
membru
|
|
AMIN .... si pe tine... 
|
|
03/02/09 09:58
|
|
ralucamaria
membru
Inregistat: 04/02/09
|
|
Bine v-am gasit. Numele meu este Raluca-Maria si sunt intr-o situatie disperata, fapt pentru care am cautat pe internet o speranta, un motiv de bucurie. si v-am gasit pe voi. De cateva luni ma chinui cu o boala pe care medicii nu o considera grava dar eu am zile foarte grele din cauza ei:ameteli, dureri de cap, am zile in care nici nu pot sa stau in picioare ca imi pierd echilibrul. Ma rog mereu la Dumnezeu, la FEcioara MAria, LA Iisus Hristos, La Sfantul Nectarie si la Sfantul Rafail dar uneori ma simt neputincioasa pentru ca se intampla ca , chiar in momentele in care eu cred ca ma rog cel mai profund, atunci sa imi fie si mai rau. Apoi imi dau seama ca acestea sunt incercari de la cel de sus si ca trebuie sa le suport cu rabdare si credinta in suflet.
Va roog dit tot sufletul meu pacatos sa va rugati si pentru mine. DAca vreti am putea stabili o ozi si ora in care sa ne rugam cu totii. Va multumesc mult de tot!
|
|
04/02/09 16:46
|
|
livu2day
membru
Inregistat: 06/11/08
|
|
M-am rugat pentru tine, citeodata si mie mi sa intampla asa dar nu asa de rau.
Roaga-te la Isus si la Dumnezeu, nu sfanti ca sunt morti ei nu pot face nimic. Roaga-te in continuare si eu o sa ma rog pentr tine.
Domnul sa lucreze la cauza ta si la viata ta Raluca, fi binecuvantata. Pace.
_______________________________________ Proverbele 18:2 Nebunului nu-i este de învăţătură, ci vrea să arate ce ştie el. http://iaebetel.blogspot.com/
|
|
04/02/09 17:30
|
|
mikhael
membru
Inregistat: 16/01/09
|
|
mikhael a scris:
Azi m-au abordat la biserica aici in Pitesti niste frati mai in varsta sa-mi spuna ca au indemn sa vina la mine acas sa discute cu tatal meu. Pentru cei ce nu stiu, tatal meu are cancer cerebral , sanse putine , dar Domnul stie ce si cum. Sa lucreze Domnul la inima tatalui meu cand or veni fratii ca sa nu moara nemantuit. |
azi au venit fratii . predicatori, evanghelisti, cum vreti sa le ziceti. Au discutat cu ai mei vreo 3 ore. din toti mama a fost singura care a percutat la Cuvantul LUI si care ar vrea sa-L primeasca pe Dumnezeu in viata ei. restul, foarte contra..Va multumesc celor ce v-ati rugat.Domnul lucreaza.
_______________________________________ Oare cand vine Domnul sa ne ia?
|
|
04/02/09 20:22
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
mama ,se simte foarte rau .
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
04/02/09 21:05
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
RainSong a scris:
mama ,se simte foarte rau . |
Imi pare rau, Rainy. O sa ma rog.
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
04/02/09 21:11
|
|
the_stranger
membru
 Inregistat: 15/01/08
|
|
Am vorbit de curând cu Mihaella şi se pare că are probleme de sănătate.
Să ne rugăm ca Domnul să o întărească şi să o însănătoşească dacă este voia Lui. 
_______________________________________ Haide sa zambim! Gata? 1,2,3 siiii....
|
|
12/02/09 22:14
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
Amin !
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
12/02/09 22:14
|
|
mototey
membru
|
|
Domnul sa o vindece pe Mihaella 
|
|
12/02/09 22:22
|
|
belinda
membru
Inregistat: 13/11/08
|
|
a inceput un nou semestru si din nou examenele, testele ne dau batai de cap multor dintre forumisti! Sa ne rugam unul pentru altul ca Dumnezeu sa fie alaturi de noi!!!!! Avem nevoie de El!
_______________________________________ "Mandria omului va fi smerita si trufia oamenilor va fi plecata;numai Domnul va fi inaltat in ziua aceea"(Isaia 2:17)...
|
|
17/02/09 16:28
|
|
simo
membru
Inregistat: 13/04/08
|
|
Intradevar,pe zi ce trece,vedem ca avem si mai multa nevoie de rugaciune. Tot ce ne ramane,este increderea in Dumnezeu si speranta ca El va fi cu noi. Domnul sa fie si cu Mihaella si fie ca... binecuvantarile Lui,sa ai dea pace si sanatate. Este important, sa ne purtam unii pe altii in rugacinue. Si fie ca ...binecuvantarile,nadejdea in Dumnezeu, sa ne intareasca, chiar atunci cand problemele ne incerca si ne macina. Multa pace si Domnul sa fie cu noi, cu toti.
Ultima modificare de simo (17/02/09 21:50)
_______________________________________ Dragostea, este o bogatie... care nu se vinde, nici nu se cumpara, ci se da.
|
|
17/02/09 21:49
|
|
KoJack
membru
Inregistat: 29/02/08
|
|
pass... 
Ultima modificare de KoJack (18/02/09 14:17)
_______________________________________ Semnat...
KJ.
|
|
17/02/09 22:22
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Nu mai sta pe net atata 
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
17/02/09 23:07
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
as dori ca DOMNUL sa imi ajute si mie ... am niste obiceiuri care nu imi plac ... nu prea reusesc sa scap de ele ... unul mai greu este faptul ca fumez ... m-am tot rugat eu si am tot cerut diferite ... cum ar fi vointa si altele ... mda ... deci ... rugati-va si pentru mine ... poate reusesc cumva sa raman si intreg si sa scap si de tigari ... multumesc ... raman dator ...
Ultima modificare de giany (18/02/09 09:56)
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
18/02/09 09:56
|
|
lara
membru
 Inregistat: 03/12/06
|
|
giany, acolo unde tu esti slab, Dumnezeu e tare. Crede numai ca de la El vine izbanda daca tu ai vointa si te asigur ca vei scapa de acest viciu . Oricum, rugaciunea schimba totul, asadar, ma voi ruga pt tine ca Dumnezeu sa dezlege acest lant care te-a legat. 
_______________________________________ Nu este nebun cel care da ceea ce nu poate tinea pentru a castiga ce niciodata nu pierde.- Jim Elliot
|
|
18/02/09 10:01
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
greu la deal cu boii mici si carul plin de spanac ... e greu mai ... e f greu ...   
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
18/02/09 12:10
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|