TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Despre si pentru noi, forumistii/Sa ne rugam impreuna Moderat de april, feedback  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 ... 36
simo
membru

Inregistat: 13/04/08
Va necajesc cu o rugaminte.Dar, va rog din tot sufletul! sa va rugati pentru mine. Am foarte mare nevoie, sa stiu ca mai am pe cineva alaturi. Pe langa problemele... ce le am. Matusa mea, are cancer cu metastaza,sansele ei sunt minime.Verisoarele mele sunt plecate si nu stiu daca vor ajunge sa o mai vada. Sper totusi, ca Dumnezeu sa ingaduie sa ajunga si verisoarele mele si sa o mai vada,pentru ultima data. Va multumesc din suflet! si Dumnezeu,sa ne treaca biruitori prin incercari. Daca vreti va rog sa va rugati... ca Dumnezeu,sa ai aline durerile matusii mele,ca are dureri foarte mari. Multumesc pentru tot!!!

19/02/09 20:48

adriana
membru

Inregistat: 08/02/08

simo a scris:

Va necajesc cu o rugaminte.

Nu ne necajesti deloc. De asta suntem frati si surori. Sa mijlocim unii pentru altii.

19/02/09 20:52

tamarta
membru

Inregistat: 22/11/06
Eu o sa ma rog pentru ea si pentru toti cei din familia ei. Domnul sa fie cu voi in aceasta grea incercare! >:d<

19/02/09 20:56

KoJack
membru

Inregistat: 29/02/08
ma voi ruga si eu ;)

KJ.

19/02/09 22:08

Site web  
giany
membru

Inregistat: 18/05/07
DOAMNE IISUSE ... poate ... arunci o privire la rugaciunile noastre de pe acest forum ... te rugam mult ... multumim !!!

23/02/09 10:07

felyy
membru

Inregistat: 23/06/08
Multumesc ca v-ati rugat pt. mine :) Fiti binecuvantati cu toti!!

07/03/09 21:49

tamarta
membru

Domnul sa te binecuvanteze!

07/03/09 22:00

cami
membru

Inregistat: 17/07/07
Va rog frumos sa va rugati pt tata . E plecat undeva si mi-e teama sa nu aiba ceva probleme, mai ales ca s-au intamplat unele chestii zilele astea ... Multumesc.

14/03/09 14:48

tamarta
membru

Eu o sa ma rog. Il incredintez in mana Domnului!

14/03/09 15:11

FiicaDeRege
membru

Inregistat: 03/11/08
Si eu am sa ma rog pentru el,flory!!

14/03/09 15:17

symoo
membru

Inregistat: 04/11/07
Va rog sa va rugati pentru mine ca Dl sa mi dea intelepciune in toate lucrurile.Si mai nou,particip la un concurs biblic sambata si am emotii:(Thx

26/03/09 16:49

belinda
membru

Inregistat: 13/11/08
Domnul sa te binecuvinteze!!! Increde-te doar in El :D

"Mandria omului va fi smerita si trufia oamenilor va fi plecata;numai Domnul va fi inaltat in ziua aceea"(Isaia 2:17)...

26/03/09 17:16

symoo
membru

Inregistat: 04/11/07
Amin :* si pe voi

27/03/09 17:55

tamarta
membru

Eu ma rog pentru tine. Nu uita, "Domnul iti va da pricepere in toate lucrurile".
fii binecuvantata!

27/03/09 21:46

simo
membru

Inregistat: 13/04/08
Si eu tin sa multumesc! tuturor, celor ce se roaga pentru problema de sanatate a matusii mele. Si vreau sa va spun... ca si eu ma rog pentru voi! Domnul sa ne binecuvinteze si sa ne dea biruinta in incercari.

27/03/09 22:55

mikhael
membru

Inregistat: 16/01/09
Sa va rugati si pentru mine, am probleme cu fariseismul. Stiti voi.. acea mandrie de sfant, de om mare si tare al lui Dumnezeu..Chiar am nevoie de sprijin in rugaciune pentru asta. Uneori ma copleseste ..

30/03/09 15:22

giany
membru

Inregistat: 18/05/07

giany a scris:

DOAMNE IISUSE DUMNEZEULE ... arunca o privire la rugaciunile noastre de pe acest forum si nu numai ... te rugam mult ... !!! multumim frumos !!!

Ultima modificare de giany (11/04/09 13:48)

11/04/09 13:21

tamarta
membru

mikhael a scris:

Sa va rugati si pentru mine, am probleme cu fariseismul. Stiti voi.. acea mandrie de sfant, de om mare si tare al lui Dumnezeu..Chiar am nevoie de sprijin in rugaciune pentru asta. Uneori ma copleseste ..

e un mare lucru sa recunosti. Eu ma voi ruga. Domnul sa te binecuvanteze!

11/04/09 14:12

maria_t
membru

Inregistat: 25/01/09
Rugati-va pt Anca, o tanara de 24 de ani care are mari pb cu familia, nu vor s-o mai lase sa mearga la biserica, sa studieze biblia, sa discute pe mess, cu noi crestinii, totodata este si f bolnava, a slabit foarte mult(are 37 kg) in urma unei depresii provocate de un "crestin" cu care urma sa se casatoreasca anul acesta, dar care a parasit-o pt o fata din lume.
Rugati-va si pt Dorel, Florin si sotia lui Camelia ca sa-l primeasca pe Domnul in inima lor.

13/04/09 11:51

oana_:)
membru

Inregistat: 27/03/09
Anul trecut, in misiune in Dobrogea, m-am apropiat de o fata de 16 ani, dar dupa ce m-am intros acasa nu am mai tinut legatura. Ea provine dintr-o familie de crestini penticostali. Ieri m-a sunat sa-mi spuna ca a nascut o fetita, iar familia ei nici nu vrea sa auda de ea. Acum este singura in spital...va rog sa mijlociti inaintea Domnului pentru ea. Daca si printre noi, crestinii, se intampla astfel de lucruri...Domnul sa aiba mila de noi!

21/04/09 13:09

mikhael
membru

Inregistat: 16/01/09
Chestia asta o urasc cel mai mult la "crestini": dezumanizarea.
Practic parintii vor sa-ti mentina nepatata imaginea de pocaiti(a se citi legalisti), sau cum?
In asemenea cazuri n-ai decat sa fii om si sa ajuti.
Fata a gresit ,dar Dumnezeu a iertat-o ... numai oamenii nu stiu sa ierte..
Sa ne rugam pentru fata dar si pentru parinti, poate o sa-L cunoasca si ei cu adevarat pe Dumnezeu acum.

21/04/09 22:15

maria_t
membru

Inregistat: 25/01/09

oana_:) a scris:

Anul trecut, in misiune in Dobrogea, m-am apropiat de o fata de 16 ani, dar dupa ce m-am intros acasa nu am mai tinut legatura. Ea provine dintr-o familie de crestini penticostali. Ieri m-a sunat sa-mi spuna ca a nascut o fetita, iar familia ei nici nu vrea sa auda de ea. Acum este singura in spital...va rog sa mijlociti inaintea Domnului pentru ea. Daca si printre noi, crestinii, se intampla astfel de lucruri...Domnul sa aiba mila de noi!

Si o ajuta cineva?Tatal copilului???
Ne vom ruga pt ea si familia ei , dar poate o si putem ajuta cu ceva.

24/04/09 13:00

oana_:)
membru

Inregistat: 27/03/09

maria_t a scris:

Si o ajuta cineva?Tatal copilului???
Ne vom ruga pt ea si familia ei , dar poate o si putem ajuta cu ceva.

Nu mi-a spus nimic despre tatal copilului...m-a sunat a doua zi de Pasti, eram la bise si practic m-a luat prin surprindere, nu-mi venea sa cred ca este adevarat. Si in  ciuda acestor lucruri, ea parea destul de relaxata. Cred ca pentru moment ar trebui doar sa ne rugam pentru ea...si, desigur, pentru parintii si fratii ei

24/04/09 21:54

mototey
membru

Inregistat: 11/12/06
Apelez la bunatatea voastra

de astazi am inceput sesiunea... azi am 2 examene... adica am un colocviu si o restanta din primul semestru... iar in zilele urmatoare pana sambata, cate un examen pe zi... saptamana viitoare inca 3, iar cealalta inca 3... va indemn sa va rugati pentru mine... Dumnezeu sa ma ajute sa trec biruitor... chiar daca voi ajunge din nou sa am restante, sa nu descurajez, ci sa ma incred mai mult in EL...

Tototdata va indemn sa va rugati pentru cei care trebuie sa isi sustina atestatul in urma celor 4 ani de liceu si ... desigur... pentru examenele de bacalaureat care le stau inainte... iar mai apoi inscrierea la facultatea pe care si-o doresc...

Dumnezeu sa dea izbanda fiecaruia!

Fiti binecuvantati!

:)

25/05/09 00:43

Site web  
tamarta
membru

Eu o sa ma rog pentru tine si pentru toti cei care sunt in sesiune. Chiar acum am incheiat ruga..are beny examen acum.
Multumesc pentru propunerea ta. Imi doresc sa iau note bune la bac, chiar daca nu conteaza pentru inscrierea la facultate.
Va rog sa va rugati ca Domnul sa-mi dea intelepciune. Daca nu intru la farmacie, vreau sa ma duc la Colegiul Biblic Est-European din Oradea. Vreau ca El sa-mi vorbeasca si sa ma ajute. Pe 22 iulie am examen la farmacie, iar pe 24,25 la CBEE din Oradea.

Domnul sa va binecuvanteze!

25/05/09 08:17

Pagini: 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 ... 36    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la