|
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
mototey,
http://www.tanarcrestin.net/forum/viewt ... 7&p=14 
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
25/05/09 17:23
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
Va rog sa va rugati pentru mine. Ultima perioada a fost destul de agitata, iar maine plec spre Cluj. Imi este rau, sunt suparata, stresata.. si tot asa.
Domnul sa va binecuvanteze!
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
03/06/09 21:19
|
|
antonela
Moderator
Inregistat: 02/11/05
|
|
Domnul sa te intareasca, sa-ti dea pace in suflet, bucurie. El sa te insoteasca in fiecare clipa si sa-ti dea izbanda la examen! Fii tare !
Fii binecuvantata!
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
03/06/09 21:29
|
|
april
admin forum
|
|
Toti cei care au bac si sesiune sunt rugati sa-mi trimita un mp ( si perioada sesiunii )
vreau sa fac o lista cu toti ca sa stim pt cine sa ne rugam 
|
|
08/06/09 22:30
|
|
april
admin forum
|
|
april a scris:
Toti cei care au bac si sesiune sunt rugati sa-mi trimita un mp ( si perioada sesiunii )
vreau sa fac o lista cu toti ca sa stim pt cine sa ne rugam  |
n-am primit nimic.
se pare ca nu vreti sa ne rugam pt voi....
|
|
09/06/09 21:30
|
|
simo
membru
Inregistat: 13/04/08
|
|
Pentru cei ce sau rugat pentru matusa mea, tin sa va multumesc! Si vreau sa va anunt ca din pacate nu mai e. Sper ca Dumnezeu va lucra la inima celor ce au ramas dupa ea.
_______________________________________ Dragostea, este o bogatie... care nu se vinde, nici nu se cumpara, ci se da.
|
|
11/06/09 15:34
|
|
lara
membru
 Inregistat: 03/12/06
|
|
Imi pare rau simo.... Dar stim ca planurile D-lui intotdeauna sunt desavarsite. A fost pocaita?
_______________________________________ Nu este nebun cel care da ceea ce nu poate tinea pentru a castiga ce niciodata nu pierde.- Jim Elliot
|
|
11/06/09 16:40
|
|
april
admin forum
|
|
april a scris:
vreau sa fac o lista cu toti ca sa stim pt cine sa ne rugam  |
Deocamdata :
Bacalaureat : - tamarta - fluflu - the_stranger
Dar probabil ca unii nu au nevoie , se descurca si singuri 
|
|
11/06/09 21:08
|
|
april
admin forum
|
|
Sa ne rugam si pentru cei dintre noi care au examene :
Bac : - tamarta - fluflu - the_stranger - sunshine - TheReasonILive - anomis - paulita
Sesiune : - marianb 12 iunie - 5 iulie. - antonela 4 iunie - 1 iulie - benny - restante 29.06 si 3.07
Licenta : - lara 6-10 iulie
( astept in continuare mesaje cu examenele voastre )
|
|
15/06/09 17:53
|
|
april
admin forum
|
|
april a scris:
Toti cei care au bac si sesiune sunt rugati sa-mi trimita un mp ( si perioada sesiunii ) |
|
|
16/06/09 13:08
|
|
TheReasonILive
membru
 Inregistat: 01/03/08
|
|
april, pune-te si tu pe lista cu examenul din 1iulie, sa ne rugam si pentru tine.
_______________________________________ God, I pray, light these idle sticks of my life and may I burn up for You. Consume my life, my God, for it is Yours. I seek not a long life, but a full one like Yours, Lord Jesus. Jim Elliot
|
|
16/06/09 16:58
|
|
april
admin forum
|
|
april a scris:
Bac : - tamarta - fluflu - the_stranger - sunshine - TheReasonILive - anomis - paulita |
Maine si poimaine prima proba orala : limba romana .
Exodul 4:11 Domnul i-a zis: "Cine a făcut gura omului? ... Oare nu Eu, Domnul? Exodul 4:12 Du-te, dar; Eu voi fi cu gura ta, şi te voi învăţa ce vei avea de spus." 
|
|
21/06/09 16:18
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
Multumesc ca m-ai adaugat si pe mine, april. Eu nici nu stiam de initiativa asta, ca ti-as fi trimis mp. Chiar am/avem cu totii nevoie. 
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
21/06/09 17:35
|
|
daniel
membru
|
|
Pentru cei care dau bacul: Psalmi 46:1 Dumnezeu este adapostul si sprijinul nostru, un ajutor, care nu lipseste niciodata in nevoi.
Succes, note mari si zile senine 
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
21/06/09 23:32
|
|
april
admin forum
|
|
Bac :
azi : - tamarta - the_stranger - TheReasonILive - paulita
maine : - fluflu - sunshine - anomis
|
|
22/06/09 20:53
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Domnul sa fie cu toti cei ce sustin examene! "Domnul te va face sa fii cap, nu coada; totdeauna vei fi sus, si niciodata nu vei fi jos, daca vei asculta de poruncile Domnului, Dumnezeului tau, pe cari ti le dau astazi, daca le vei pazi si le vei implini, "(Deut.28:13)
Ultima modificare de OLD TRAIAN (22/06/09 21:24)
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
22/06/09 21:24
|
|
april
admin forum
|
|
De maine incep probele scrise la Bac :
Pentru :
- tamarta - fluflu - the_stranger - sunshine - TheReasonILive - anomis - paulita
Psalmii 121:5 Domnul este Păzitorul tău, Domnul este umbra ta pe mâna ta cea dreaptă.
( sper ca sunteti toate dreptace )
|
|
25/06/09 21:35
|
|
simo
membru
Inregistat: 13/04/08
|
|
Vin cu o mare rugaminte, am nevoie de voi toti, va rog! nu ma lasati. Trec prin niste probleme care ma depasesc,nu mai am puterea de a merge mai departe. Ma simt neputinceoasa, in fata situatiei in care ma aflu. Am nevoie ca Domnul sa imi dea intelepciune mai multa, ca problemele cu care ma comfrunt,simt ca ma lasa fara putere,fara speranta,fara zambet... Nu mai stiu ce am fost si cine sunt,nu stiu unde voi fi maine si unde voi fi poimaine. Stiu doar ca nu mai pot si nu mai stiu ce asi mai putea face.Vreau ca Dumnezeu sa imi dea ajutorul ca problemele cu care ma comfrunt sa poata merge pe fagasul cel bun. Va multumesc de intelegere si va multumesc ca imi veti fi alaturi. Astept eventuale sfaturi,la p.m. Va multumesc mult!!!
_______________________________________ Dragostea, este o bogatie... care nu se vinde, nici nu se cumpara, ci se da.
|
|
29/06/09 03:11
|
|
daniel
membru
|
|
O sa ma rog pentru tine simo
Ieremia 17:7 Binecuvantat sa fie omul, care se increde in Domnul, si a carui nadejde este Domnul! - ai facut primul pas 
Ieremia 29:11 Caci Eu stiu gandurile, pe cari le am cu privire la voi, zice Domnul, ganduri de pace si nu de nenorocire, ca sa va dau un viitor si o nadejde.
Isaia 30:18 "Totus Domnul asteapta sa Se milostiveasca de voi, si Se va scula sa va dea indurare, caci Domnul este un Dumnezeu drept: ferice de toti ceice nadajduiesc in El!
Sa simti fericirea asta si cand va voi El vei primi raspunsul pe care il astepti 
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
29/06/09 15:01
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
Din cate stiu, april are examen azi. Sa ne rugam pentru ea. 
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
01/07/09 07:15
|
|
april
admin forum
|
|
tamarta a scris:
Din cate stiu, april are examen azi. Sa ne rugam pentru ea.  |
Am ,am , mersi .
|
|
01/07/09 07:38
|
|
april
admin forum
|
|
tamarta a scris:
Din cate stiu, april are examen azi. Sa ne rugam pentru ea.  |
Am facut intre bine si foarte bine . Sa vedem spre ce inclina mai mult balanta :P .
Multumesc pentru rugaciuni .
|
|
01/07/09 18:13
|
|
cami
membru
Inregistat: 17/07/07
|
|
Felicitari, april. 
_______________________________________ "If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world." - C. S. Lewis
|
|
01/07/09 18:14
|
|
TheReasonILive
membru
|
|
Multumesc tuturor celor ce ne-au sprijinit in rugaciuni(pe cei cu bacu'). Domnul sa va binecuvanteze! PS: Felicitari April!
_______________________________________ God, I pray, light these idle sticks of my life and may I burn up for You. Consume my life, my God, for it is Yours. I seek not a long life, but a full one like Yours, Lord Jesus. Jim Elliot
|
|
02/07/09 16:59
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
As dori, daca puteti, sa o purtati in rugaciune si pe nepoata mea. Are unele probleme de sanatate. Este vorba de fetita din avatarul meu. Multumesc!
Ultima modificare de MRU (04/07/09 15:59)
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
04/07/09 15:58
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|