TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Despre si pentru noi, forumistii/Sa ne rugam impreuna Moderat de april, feedback  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 18 19 20 21 22 23 24 ... 36
manolo
membru

Inregistat: 15/12/08
sa ne rugam fierbinte pentru cei ce sufar in casa lor,prigoniti in familia lor,la locurule lor de munca,in relatiile cu vecini,pentru un duh nou si statornic in inimile si viata lor

06/09/09 01:17

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05
Pe 22 septembrie am un examen f important, mai important decat cel avut pe 1 iulie.

As avea nevoie de putere pt a-nvata si inspiratie sa invat ce trebuie, pt ca este f mult si nu voi putea invata tot.

Multumesc in avans celor care se vor ruga (si) pt mine :) .

06/09/09 23:05

cornelius
membru

Inregistat: 09/04/08
am sa ma rog pentru tine april

08/09/09 13:41

RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06
m-am programat in alt oras la medic pentru spate. Sa va rugati sa isi dea interesul sa imi arate exercitii bune ,mi foarte frica, am facut o buna perioada exercitii proaste care au agravat problema. Si sa vrea sa imi arate exercitii ca de obicei le da in 10-40 sedinte ,nu ii va conveni sa mi le dea numai intr-o sedinta. Si nu in ultimul rand sa vad ca pe film s-au inregistrat progrese de la atata amar de bazin sau cel putin sa nu ies plangand .

15/09/09 22:13

alex
membru

Inregistat: 02/03/09
bine rainsong..te-am adaugat in lista de rugaciune..;)

15/09/09 22:22

daniel
membru

Inregistat: 01/03/08
RainSong iti urez succes si o sa ma rog pentru tine :)

15/09/09 22:29

RainSong
membru

am fost: n-am obtinut inca exercitii ,progrese nu sunt ,a avansat foarte putin .. cica e de bine si faza asta ,se putea mult mai rau. :)

RainSong a scris:

sa nu ies plangand

n-am plans ,doar am lacrimat .

Ultima modificare de RainSong (22/09/09 14:30)

22/09/09 14:29

daaria
membru

Inregistat: 20/05/07

RainSong a scris:

n-am plans ,doar am lacrimat .

22/09/09 16:06

alex
membru

pt cei care doresc sa se roage...:D

Alerta speciala pentru mijlocire in ziua de 25 sept. Presedintele Barak Husein Obama a anulat Ziua Nationala de Rugaciune a crestinilor din luna mai in SUA, dar AZI 50.000 de musulmani vin sa proclame si sa se roage la Alah ca America sa devina o tara islamica pana in 2020. Pacea lui Dumnezeu vine in urma rugaciunilor de mijlocire. Oriunde sunteti rugati-va pentru trezirea Bisericii in SUA si o mare trezire in toata natiunea

Ultima modificare de alex (25/09/09 15:34)

25/09/09 15:33

mototey
membru

Inregistat: 11/12/06
Am si eu un motiv personal pentru care m-as bucura daca ar dori cineva dintre voi sa se roage... sanatatea mea scartaie. Cred ca am rosu in gat. De vreo 4 zile gatul ma doare foarte tare si abia pot vorbi. Am inceput sa iau medicamente, dar tot nu trece durerea. Stiu ca rugaciunea are foarte mare putere. Sunt sigur ca rugaciunea facuta cu credinta si daca este dupa voia lui Dumnezeu, EL o va asculta. Va multumesc mult de tot! :)

03/10/09 08:55

Site web  
alex
membru

eu ma voi ruga mototey....da rugaciunea are mare putere fii binecuvantat! ;)

03/10/09 11:50

Old
Moderator

Inregistat: 18/01/08

mototey a scris:

Am si eu un motiv personal pentru care m-as bucura daca ar dori cineva dintre voi sa se roage... sanatatea mea scartaie. Cred ca am rosu in gat. De vreo 4 zile gatul ma doare foarte tare si abia pot vorbi. Am inceput sa iau medicamente, dar tot nu trece durerea. Stiu ca rugaciunea are foarte mare putere. Sunt sigur ca rugaciunea facuta cu credinta si daca este dupa voia lui Dumnezeu, EL o va asculta. Va multumesc mult de tot! :)

Daca te rogi pentru rosu-n gat, poti spune ca te-a vindecat Domnul. Mai ales daca iei si leacuri! Cu leacuri trece in 48 de ore; fara medicamente trece in 2 zile :D

05/10/09 10:03

tamarta
membru

Inregistat: 22/11/06
mototey, mai bine mergi la un medic. sa nu fie altceva. oricum, eu o sa ma rog cu credinta pentru tine! Fii binecuvantat!

07/10/09 03:41

irinus
membru

Inregistat: 07/10/09
As dori sa ne rugam si pt Israel,pt noi care suntem in Israel,iarna trecuta am trecut un razboi greu,mai ales pt copii,de aceea avem nevoie de multa,multa rugaciune.Va multumesc in numele Domnului

07/10/09 20:38

Site web  
lara
membru

Inregistat: 03/12/06
Da, pentru Israel in mod deosebit trebuie sa ne rugam! Multumesc ca mi-ai amintit asta :)

07/10/09 20:56

alex
membru

daaa..e foarte important sa ne rugam pt Israel, Biblia ne invata

07/10/09 22:50

RainSong
membru

ok ,sunt foarte "taiata" din cauza unor lucrari ce le voi da maine. Ideea e ca imi trebe mediile alea pt faculta si mereu la acele 2 stralucite materii i-au teapa oricate exercitii as face si oricat as toci pe formule, e ceva incredibil, de 3 ani nu imi explic cum reusesc faza. Nici bacul nu mi-l trebe asa mult ca cele 2 medii :rolleyes: :x

11/10/09 12:20

alex
membru

mda stiu cum e...si io eram stresat de media de la mate ca sa pot intra la info unde sunt acum...da Domnul asa de bine a facut ca nu a trebuit sa imi fac griji ptr nimic...nu mi-a mai trebuit media de la mate ci cea de la info, la care am avut maxim posibil :D ....la fel in cazul tau Domnul poate lucra si la tine(ma rog nu chiar identic) ....am sa ma rog ptr tine daca vrei....
fii binecuvantata ;)

11/10/09 14:17

maria_t
membru

Inregistat: 25/01/09
Nu cred ca v-am spus, dar eu tb sa ingrijesc de o persoana in varsta de 86 de ani care mi-a lasat locuinta ei acum 6 ani. Din decembrie locuieste cu noi. Este senila, are mania de a ascunde lucrurile(linguri, farfurii, papuci....si in special telecomenzile sau telefoanele noastre mobile cand le uitam prin camera ei), tipa la copii si uneori vb urat cu ei cand nu sunt eu prin preajma... Cel mai ingrozitor lucru cu care ma confrunt este faptul ca, desi are pampersi (scuze ca tb s-o spun) urineaza in vesela, asta in cazul in care uit(luandu-ma si cu alte treburi) sa-i iau castronul sau daca pune mana pe altceva. Ieri s-a intamplat ceva de genul acesta si mi-am pierdut total controlul si i-am vb f urat. Rugati-va pt mine pt ca simt ca uneori sunt depasita de situatie.

Ultima modificare de maria_t (11/10/09 22:00)

11/10/09 21:41

alex
membru

Domnul sa te umple de pace! ma rog pt tine...

11/10/09 23:10

irinus
membru

Maria,Domnul sa te intareasca in aceasta incercare,nu este usor prin ce treci,ne vom ruga si noi pt tine,ca Domnul sa te intareasca si sa-ti dea putere si rabdare in continuare.Te pup

11/10/09 23:34

Site web  
emanuel
membru

Inregistat: 14/09/08

maria_t a scris:

Nu cred ca v-am spus, dar eu tb sa ingrijesc de o persoana in varsta de 86 de ani care mi-a lasat locuinta ei acum 6 ani. Din decembrie locuieste cu noi. Este senila, are mania de a ascunde lucrurile(linguri, farfurii, papuci....si in special telecomenzile sau telefoanele noastre mobile cand le uitam prin camera ei), tipa la copii si uneori vb urat cu ei cand nu sunt eu prin preajma... Cel mai ingrozitor lucru cu care ma confrunt este faptul ca, desi are pampersi (scuze ca tb s-o spun) urineaza in vesela, asta in cazul in care uit(luandu-ma si cu alte treburi) sa-i iau castronul sau daca pune mana pe altceva. Ieri s-a intamplat ceva de genul acesta si mi-am pierdut total controlul si i-am vb f urat. Rugati-va pt mine pt ca simt ca uneori sunt depasita de situatie.

Leag-o sau leaga-l de pat. :D

Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)

12/10/09 08:01

emanuel
membru

Inregistat: 14/09/08
Sa ne rugam sa te scape Domnul cat mai repede? :D

Hai ca am spus prostii, dar ai dorit asta vre-odata?

Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)

12/10/09 08:03

adriana
membru

Inregistat: 08/02/08
V-as ruga daca puteti sa ma amintiti si pe mine in rugaciunile voastre pentru ca nu ma simt prea bine[Povestea pe scurt].
Domnul sa va rasplateasca!

13/10/09 16:44

irinus
membru

Domnul sa se atinga de tine si sa te faci bine MRU.Ma voi ruga pt tine.

13/10/09 16:59

Site web  
Pagini: 1 ... 18 19 20 21 22 23 24 ... 36    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la