TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Despre si pentru noi, forumistii/Sa ne rugam impreuna Moderat de april, feedback  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 20 21 22 23 24 25 26 ... 36
tamarta
membru

Inregistat: 22/11/06
Eu o sa ma rog pentru voi toti. Stiu ca in fiecare an se schimba cate ceva si nu stim la ce sa ne mai asteptam. Voi sa va faceti partea voastra, iar Tati si-o va face pe a Lui.

Ah, stiu cum e. Si eu am probleme cu sinuzita de vreo 2 ani. Si de o luna simt ca mor de dureri de cap. Ma rog ca Tati sa-ti ia durerea :)

08/02/10 14:25

simo
membru

Inregistat: 13/04/08
Fie ca Tatal ceresc sa aiba grija de problemele voastre(Adina,RainSong,tamarta si ceilalti) O sa va amintesc si eu in rugaciunea mea si desi intru foarte rar,nu voi uita de voi. Domnul sa fie sprijinul nostru.

08/02/10 15:53

RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06

tamarta a scris:

Voi sa va faceti partea voastra

nu avem ce invata .. [colegii mei sunt cam distrusi si strang bani sa-i ia profei cadou :)) dar foaia nu ne va trebui la nimic, nu se considera ca nota de bac]

tamarta a scris:

Ah, stiu cum e. Si eu am probleme cu sinuzita de vreo 2 ani. Si de o luna simt ca mor de dureri de cap. Ma rog ca Tati sa-ti ia durerea :)

imi pare rau si de mine si de tine si de alex. Poate ai timp sa postezi la topicul deschis de antonela cu sinuzita, ce tratament ai luat, cand, cum etc

Multumesc simo, draguta si saritoare ca de obicei :)

09/02/10 12:45

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05
Ziua Nationala de Rugaciune pentru Romania 2010

Duminica 28 februarie 2010 se celebrează Ziua Naţională de Rugăciune pentru România. Este al şaselea an consecutiv când credincioşii se unesc, fiecare în bisericile locale, cu un scop unic – apropierea de Dumnezeu în rugăciune pentru binecuvantarea poporului roman, indiferent unde se află! Potrivit Bibliei, este bine ca în fiecare zi să ne rugăm pentru ţara noastră dar, de asemenea, este valoric să existe o zi specială în care credincioşii, “în duh şi adevăr”, să aibă aceeaşi rugă de mulţumire şi mijlocire!
”Ferice de poporul al cărui Dumnezeu este Domnul! Ferice de poporul pe care Şi-l alege El de mostenire!” - Psalmul 33.12 este tema evenimentului din 2010.
Imaginaţi-vă o Românie aparte în care în cel puţin 1000 de biserici, de dimineaţă şi la lăsarea serii, credincioşii înalţă cu putere rugăciunea: Doamne, binecuvintează România!

Motivele principale de rugăciune la Ziua Nationala de Rugaciune pentru Romania 2010 :

- Romania sa devina o tara crestina, nu doar sa se declare.
- Romania sa Il recunoasca pe Isus Hristos ca Domn si Mantuitor personal.
- Presedintele tarii – sa fie si un om al lui Dumnezeu.
- Guvernul – sa fie o institutie care sa se bazeze pe Biblie in luare deciziilor.
- In Parlament, Adevarul si Dreptatea sa se distinga zilnic.
- Prefecturile tarii sa oranduiasca lucrurile conform Bibliei.
- Primariile sa fie locuri in care Dumnzeu sa nu fie facut de rusine.
- Pastorii, preotii, prezbiterii si alti slujitori sa fie oameni calauziti de Dumnezeu.
- Bisericile sa traiasca in Adevarul Bibliei.
- Sa se marturisim pacatele personale.
- Sa marturisim pacatele natiunii si sa cerem Vindecare.
- Romania sa aiba o presa curata.
- Invatamantul sa fie la inaltimea cuvenita.
- Economia tarii sa fie in crestere, bazata si pe morala crestina.
- Copiii Romaniei inseamna natiunea de maine. Si ei au nevoie de Binecuvantarea lui Dumnezeu.

http://www.evenimentcrestin.blogspot.com/

http://www.youtube.com/watch?v=aq2TQXL6 ... r_embedded

13/02/10 11:09

RainSong
membru

april a scris:

Sa marturisim pacatele natiunii si sa cerem Vindecare.

amin, avem nevoie, altfel nu stiu unde ajungem cu situatie de acum.

13/02/10 11:15

Sarah
membru

Inregistat: 08/03/07
stiu c ain ultimul timp nu am fost activa la postat,dar v-am citit cu drag de cate ori am avut ocazia,insa va rog mult sa va rugati pentru 2 fetite de 3 ani;
ANDRA e de la noi din biserica,i-au gasit tumoare la coloana vertebrala,si marti e programata la operatie,plus ca mama ei tre sa nasca in aprilie,i-am vazut terminati ieri.

Bianca,am auzit motivul la un program live,tot o fetita de 3 ani,care are cancer,si tot marti va fi operata.

Domnul sa se indure.Va multumesc din inima celor ce va veti ruga.DOmnul sa va binecuvanteze!!!

Ultima modificare de Sarah (01/03/10 14:43)

Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35

01/03/10 14:43

Magdy
membru

Inregistat: 09/01/07
Domnul să se îndure de ele şi familiile lor.

01/03/10 15:30

simo
membru

Inregistat: 13/04/08
Domnul sa le dea biruinta fetitelor cat si la intreaga familie.

01/03/10 15:43

Andreea
membru

Inregistat: 16/08/06
Daca doriti as vrea sa va rugati si pentru mine pt ca am avut un mic accident (la ora de gimnastica) si  m-am ales cu o durerea foarte mare dupa gat. De abia imi pot misca saracul cap si am nevoie de el.

Multumesc. :)

02/03/10 18:12

benny
membru

Inregistat: 27/05/07
Ouch. E urata durerea de gat in urma unei cazaturi. Am patit-o si eu odata pe o trambulina. Am vrut sa ma rasucesc in spate... si... n-am reusit.

Ne rugam pentru tine! Domnul sa-ti aline durerea!

02/03/10 22:59

RainSong
membru

imi pare rau ca postez aici, dar nu mai pot: dupa 2 zile de inot m-au luat tare de tot durerile de urechi, cap si gat. Ma omoara si nu pot lua nurofen continuu, mai am si o senzatie permanenta de voma si arsura in gat etc Si azi e si ziua mea de post si rug, cate ispite :x

Ultima modificare de RainSong (03/03/10 16:26)

03/03/10 16:25

mototey
membru

Inregistat: 11/12/06
O sa ma rog Domnului sa iti alunge acele dureri.:)

Sunt sigur ca are puterea sa o faca.;)

03/03/10 17:13

Site web  
Sarah
membru

Va multumesc celor care v-ati rugat pentru Andra si Bianca . Despre Bianca nu stiu nimic,mai mult,in ce o priveste pe Andra,marti a avut operatia,insa i-au descoperit inca o tumoare,mult mai amre ca prima,de care stiua parintii,si aceasta a doua deja se extinsese la oase,au tinut-o in operatie 12 ore,si urmeaza cel putin inca o operatie,va rog sa continuati sa va rugati pentru ea,si familia ei.Va multumesc mult.

Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35

05/03/10 20:31

Sarah
membru

Ma simt datoare sa revin cu informatii despre Andra,in cazul in care cineva se roaga pentru ea,sa fie in tema. Duminica seara a fost la biserica,m-a lovit jalea cand am vazut-o,era infasata la spate in niste chestii,cu capul imobilizat,apoi am aflat de la mama ei,ca va trebui sa urmeze ceva tratamente,mi-a parut rau ca m-am intalnit cu ea pe hol,pentru ca nu am mai avut putere nici sa pasesc,asa neputincioasa m-am simtit in fata ei,insa cel mai trit e ca tumoare e canceroasa,si e in faza a 3-a,Domnul stie care e planul Sau,daca cineva se roaga pentru ei,va multumesc din toata inima.Sper urmatoarea data,cand voi scrie,sa am o veste buna. Domnul sa va binecuvanteze.

16/03/10 16:00

antonela
Moderator

Inregistat: 02/11/05
Maine am inspectia speciala de gradul 1. Daca puteti, va rog sa ma amintiti si pe mine in rugaciunile voastre.

Multumesc.

Fiti binecuvantati! :)

17/03/10 09:20

Sarah
membru

Domnul sa iti dea izbanda,antonela;si sa te bucuri de succes :)

17/03/10 14:07

FiicaDeRege
membru

Inregistat: 03/11/08
Sigur ca o sa te amintim in rugaciunile noastre, anto. Domnul sa te binecuvinteze si sa fie cu tine! :)

17/03/10 20:33

antonela
Moderator

Inregistat: 02/11/05
AMIN! Multumesc fetelor. :)

17/03/10 22:43

polooradea
Exclus

Inregistat: 07/09/09
sa castige sambata fc bihorul. apropo cei care sunteti din oradea, veniti la stadion de la ora 11 sa ne incurajam echipa ;)

24/03/10 21:54

april
admin forum

polooradea a scris:

sa castige sambata fc bihorul. apropo cei care sunteti din oradea, veniti la stadion de la ora 11 sa ne incurajam echipa ;)

eu zic sa fii serios :)

24/03/10 22:01

polooradea
Exclus

sunt cat se poate de serios. si la meciul cu u cluj m-am rugat, si desi scorul a fost 1 - 1 am crezut ca datorita rugaciunilor bihorul va castiga. si intradevar asa a fost, am bagat gol in ultimul minut(94) si am castigat.

24/03/10 22:04

april
admin forum

si ce te faci daca se roaga cineva ca echipa adversa sa castige ? pe cine asculta Dumnezeu ?

24/03/10 22:55

emanuel
membru

Inregistat: 14/09/08

polooradea a scris:

Pai daca mergeti ar trebui sa va rugati pentru echipa, nu s-o incurajati. Si sa anunte crainicul stadionului ca toti sustinatorii echipei fc bihor se ridica in picioare iar polo se roaga. (In ce liga-i fc bihor?)

Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)

24/03/10 23:00

irlanda
membru

Inregistat: 14/03/08

polooradea a scris:

sa castige sambata fc bihorul. apropo cei care sunteti din oradea, veniti la stadion de la ora 11 sa ne incurajam echipa
....
sunt cat se poate de serios. si la meciul cu u cluj m-am rugat

Doamne...mare Ti-e gradina si plina de...diversi oameni...

april a scris:

si ce te faci daca se roaga cineva ca echipa adversa sa castige ? pe cine asculta Dumnezeu ?

Pe nici unul.

24/03/10 23:32

polooradea
Exclus

pai april faza e ca nimeni nu se roaga pt cealalta echipa.. fiindca toti cred ca nu are rost.

mereu-tanar. liga a 2.

Ultima modificare de polooradea (25/03/10 07:19)

25/03/10 07:18

Pagini: 1 ... 20 21 22 23 24 25 26 ... 36    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la