TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Despre si pentru noi, forumistii/Sa ne rugam impreuna Moderat de april, feedback  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 21 22 23 24 25 26 27 ... 36
alex
membru

Inregistat: 02/03/09
Daca tu zici ca Domnul te asculta atunci roaga te...mai ales daca zici ca te a ascultat si data trecuta..:D personal consider ca sunt lucruri mult,mult mai importante pt care se merita sa ne rugam ;)

25/03/10 08:52

polooradea
Exclus

Inregistat: 07/09/09
iar daca amandoua echipele se roaga va fi egal :)

25/03/10 13:17

lorre
membru

Inregistat: 07/10/06

irlanda a scris:

Doamne...mare Ti-e gradina si plina de...diversi oameni...

:D:D:D! Nu m-am putut abtine!

25/03/10 17:08

Andreea
membru

Inregistat: 16/08/06
lorre, la "sa ne rugam impreuna" ?!?!?Pentru mai multa intelepciune poate......

later edit: sau pentru o coordonare vaz-maini mai buna ca sa se posteze la comentarii cand e cazul. :rolleyes:

Ultima modificare de Andreea (25/03/10 18:34)

25/03/10 18:33

simona
membru

Inregistat: 19/02/08
Saptamana ce urmeaza e evanghelizare la mine la bise. Am mers azi pe strada sa impart cateva invitatii. Si ce m-a pus putin pe ganduri au fost doua persoane care m-au refuzat categoric pe motiv ca :"nu, nu, ca noi suntem ortodocsi si noi nu.." si atat, si o alta femeie aproape ca striga la mine. M-a intristat asta, insa Dumnezeu mi-a zis ceva:"Nebunul zice în inima lui: "Nu este Dumnezeu!" S-au stricat oamenii, au săvârşit fărădelegi urâte, nu este nici unul care să facă binele." Pentru ca eu gandeam in inima mea:"oare oamenilor astora atat de putin le pasa de ei insisi?"

Va rog sa va rugati pentru saptamana ce urmeaza. As vrea ca puterea Lui sa se coboare si sa lucreze. Oamenii cunosc Evanghelia si stiu tot ce trebuie sa stie, insa... E nevoie de Dumnezeu la lucru pentru ca ei sa se poata trezi sa sa ia o decizie.

27/03/10 17:15

simona
membru

Inregistat: 19/02/08
As vrea sa multumesc celor care s-au rugat, daca a fost cineva. Lucrurile merg foarte bine la evanghelizare si vin foarte multi oameni. :)

31/03/10 16:59

emanuel
membru

Inregistat: 14/09/08
Sa ne rugam ca Domnul sa pastreze stabilitate in Europa, mai ales dupa accidentul aviatic din rusia unde a pierit presedintele poloniei cu sotia sa si mai multi oameni politici.

Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)

10/04/10 23:38

RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06
noi astia de a 12-a iar avem "examene", de asta data competente digitale :D
  Sa ne amintiti si pe noi, ca deci e mare vrajeala nu strica sa stim :)

19/04/10 11:31

lorre
membru

Va rog, daca vreti, sa va rugati pt un adolescent, John, din Calarasi care s-a electrocutat sambata seara, la 27, 000 V ( asa stiu ), dar care printr-o minune a supravietuit. Acum este la spital, cu 70% din suprafata corpului arsa,un picior nu mai are circulatie, iar corpul lui respinge tratamentul dat de doctori. Dumnezeu poate face inca o minune. Multumesc.

Ultima modificare de lorre (20/04/10 20:48)

19/04/10 21:10

benny
membru

Inregistat: 27/05/07
Aoleu, 27000 V [Volti] te carbonizeaza instant... Cum sa supravietuiasca la tensiunea aceea?

Ultima modificare de benny (20/04/10 01:23)

20/04/10 01:23

alex
membru

asa zic si eu...dar daca tu zici ca a supravietuit eu ma rog :):)

20/04/10 11:47

lorre
membru

Pai da, e o minune. Asa scria la sora lui pe facebook, si defapt asa stie toata lumea.

20/04/10 20:49

adriana
membru

Inregistat: 08/02/08
V-as ruga(daca Domnul va pune pe inima) sa il purtati inaintea Domnului si pe bebele meu. De ceva vreme si-a pierdut interesul pentru laptic, iar pediatra nu mi-a fost de ajutor pana acum. Mi se pare chiar ca a pierdut si ceva in greutate...Suspectez ca e din cauza colicilor si a vaccinului, dar sunt foarte descurajata.

Multumesc.

02/05/10 20:27

alex
membru

Domnul va are in mana Sa. Nu te ingrijora, ne rugam :)

02/05/10 20:50

RainSong
membru

o sa fie bine MRU, nu te ingrijora :)

02/05/10 21:59

FiicaDeRege
membru

Inregistat: 03/11/08
Vreau sa va rog si eu sa aveti in vedere 2 cauze pentru rugaciune:

1. O familie de la noi din biserica trece prin incercari foarte grele. Rugati-va ca Domnul sa ii intareasca si ca ei sa poate accepta orice alegere pe care o va face Dumnezeu cu privire la ei.

2. Sambata particip la faza regionala a concursului biblic "Talantul in negot". Sa va rugati ca Domnul sa ma ajute si, in caz de nu trec la nationala, sa nu plang prea mult si sa nu fiu foarte dezamagita.

Multumesc! Domnul sa va binecuvinteze!

06/05/10 14:19

RainSong
membru

FiicaDeRege, cum a fost? :)

Mama se simte foarte rau ..

09/05/10 21:25

mototey
membru

Inregistat: 11/12/06
In ultimile doua luni au inceput sa apara niste dureri de spate... Nu le-am prea dat atentie, desi uneori erau gre de suportat. Am fost la doctor si mi-a spus ca am discopatie lombara. Am luat tratamentul, si durerile inca nu au disparut. E o durere continua(nu foarte tare, dar simtita), iar in timpul zilei durerile se intensifica din cand in cand... Am inceput sa am dificultati la mers(merg putin aplecat intr-o parte - nu pot tine spatele drept, mereu ma inclin intr-o parte in timpul mersului), de alergat nici nu mai pomenesc...

M-as bucura sa stiu ca in rugaciunile voastre veti avea in vedere si acest lucru. Va multumesc anticipat!
Dumnezeu sa va binecuvanteze!

19/05/10 16:22

Site web  
RainSong
membru

mototey a scris:

Am luat tratamentul, si durerile inca nu au disparut.

hai ca iti dau putin optimism de la mine: eu astept de vreo cativa ani sa-mi treaca problemele si durerile de spate care ma chinuie zi-noapte si probabil nu-mi vor permite o eventuala sarcina, dar sunt pe linia de asteptare.
  Ce tratament ti-a dat? Geluri? Nu ti-a recomandat ceva fizioterapie, masaj, kineto? Se dau cate 10 sedinte gratis in policlinica/spital pe trimitere de la ortoped.

mototey a scris:

merg putin aplecat intr-o parte - nu pot tine spatele drept, mereu ma inclin intr-o parte in timpul mersului

asta tine de vointa, in ciuda durerii trebe sa te fortezi sa nu-ti strici pozitia. La fel si somnul, vei invata sa dormi in pozitia care e indicata.
  Cauta pe forumuri si site-uri medicale ce au mai facut oamenii cu problema ta, eu am citit ieri foarte putin,

Ultima modificare de RainSong (20/05/10 18:48)

20/05/10 18:48

homeless
membru

Inregistat: 16/02/08
Daca tot sunteti la cazuri optimiste sa va spun si  eu.
Sufar de o afectiune pt care nu exista tratament ci doar posibilitati de a controla si preveni anumite consecinte.

Incercand sa controlez o chestie , am ruinat alta, peste o luna va trebui sa fiu operata la ambele picioare , iar recuperarea s-ar putea sa dureze 4 luni.
In momentul de fata pt mine este un real efort sa-mi iau sosetele in picioare.

Acum 2 ani eram perfect sanatoasa si de la un anumit punct totul a inceput sa decada.
Am senzatia ca visez si sunt momente in care nu accept ce mi se intampla pt ca totul s-a intamplat brusc si nu realizez care sunt cauzele.

Am perspective de viitor foarte sumbre daca privesc realitatea si de aceea ma gandesc ca a muri nu este cel mai grav lucru ce i se poate intampla unui om ci a trai in anumite conditii nefaste.

Totusi... inca am speranta ca va fi totul bine, am un sambure de credinta pe care D-zeu il va cultiva si va creste mai mult.
Nu imi conditionez trairea ca pe o asteptare a unui miracol divin..D-ul ma va invata sa traiesc asa cum a ingaduit El si ma va sprijini.

Am scris aici doar ca sa vedeti ca se poate mai rau (fara sa va dau detalii suparatoare), ca stiu ca nu se va ruga nimeni. :D
We live in a busy world.

20/05/10 20:49

RainSong
membru

homeless a scris:

Am scris aici doar ca sa vedeti ca se poate mai rau (fara sa va dau detalii suparatoare), ca stiu ca nu se va ruga nimeni. :D
We live in a busy world.

dar cata apreciere pentru noi :D Eu de exemplu nu sunt ocupata, toata ziua tai iarba la caini.

20/05/10 22:09

emanuel
membru

Deci, sa inteleg ca esti prima care se roaga?

Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)

20/05/10 22:11

RainSong
membru

mereu-tanar a scris:

Deci, sa inteleg ca esti prima care se roaga?

intai ar trebui sa cer credinta ;)

20/05/10 22:19

emanuel
membru

Deci s ane rugam pentru credinta ta?

20/05/10 22:27

RainSong
membru

mereu-tanar a scris:

Deci s ane rugam pentru credinta ta?

cum te indeamna Duhul  [ca tot vorbirati de asta]

20/05/10 22:35

Pagini: 1 ... 21 22 23 24 25 26 27 ... 36    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la