|
|
|
Magdy
membru
 Inregistat: 09/01/07
|
|
homeless a scris:
Daca tot sunteti la cazuri optimiste sa va spun si eu. Sufar de o afectiune pt care nu exista tratament ci doar posibilitati de a controla si preveni anumite consecinte.
Incercand sa controlez o chestie , am ruinat alta, peste o luna va trebui sa fiu operata la ambele picioare , iar recuperarea s-ar putea sa dureze 4 luni. In momentul de fata pt mine este un real efort sa-mi iau sosetele in picioare.
Acum 2 ani eram perfect sanatoasa si de la un anumit punct totul a inceput sa decada. Am senzatia ca visez si sunt momente in care nu accept ce mi se intampla pt ca totul s-a intamplat brusc si nu realizez care sunt cauzele.
Am perspective de viitor foarte sumbre daca privesc realitatea si de aceea ma gandesc ca a muri nu este cel mai grav lucru ce i se poate intampla unui om ci a trai in anumite conditii nefaste.
Totusi... inca am speranta ca va fi totul bine, am un sambure de credinta pe care D-zeu il va cultiva si va creste mai mult. Nu imi conditionez trairea ca pe o asteptare a unui miracol divin..D-ul ma va invata sa traiesc asa cum a ingaduit El si ma va sprijini.
Am scris aici doar ca sa vedeti ca se poate mai rau ... |
Aaaa, deci ce poate şi mai bine. )) Ştii cum se zice, homless, un şut în fund e un pas înainte. Cât de înainte... ) ...depinde de şut, că de-şi ia un avânt prea tare Cine dă, rişti s-ajungi în rai. Doamne, dă! [...putere să rezişti la căratu' crucii, măi, nu la mersu'n rai. :P:P:P ]
|
|
21/05/10 21:16
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
Sa va amintiti si de noi astia cu bacul: - sa avem mai mult spor zilele astea putine ce ne-au ramas - sa avem inspiratia in timpul examenului si nu dupa , de preferat inspiratie interna si divina, nu de la colegi - sa nimerim corectori oameni, nu din aia care ne depuncteaza aiurea; daca ajungem la contestatii e tare naspa. - si in final, indiferent de rezultate, sa nu se aleaga cu bocete, ci cu intrari triumfale la faculta ) de preferat si sa terminam, dar pana acolo mai e.
Ultima modificare de RainSong (12/06/10 19:31)
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
12/06/10 19:30
|
|
alex
membru
Inregistat: 02/03/09
|
|
desigur RainSong da in afara de tine cine mai da bacu, dintre forumisti?
|
|
12/06/10 21:50
|
|
RainSong
membru
|
|
alex a scris:
desigur RainSong da in afara de tine cine mai da bacu, dintre forumisti? |
Andreea, dhannyella, bornagain, polo si acuma nu mai stiu . Oricum, eu am nevoie de rugaciune dubla ca am m1 si ma bat niste ganduri urate rau dar si nepasare oarecum ..
Ultima modificare de RainSong (12/06/10 22:54)
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
12/06/10 22:53
|
|
ultimul mohican
membru
Inregistat: 23/03/10
|
|
m1?
_______________________________________ "Eu arat altora calea cea dreapta, pe care am cunoscut-o tarziu, cand eram obosit de ratacire"
|
|
12/06/10 22:56
|
|
RainSong
membru
|
|
ultimul mohican a scris:
m1? |
adica is la mate-info si dau mate cea mai grea. Andreea cu born au m2, polo nu da din mate iar dhannyella ori m1 ori m2.
|
|
12/06/10 22:58
|
|
dhannyella
membru
Inregistat: 06/06/09
|
|
eu am m2 dar stai linistita Rain ca nu e foarte mare diferenta,si uneori cade mai greu la m2(depinde de varianta ) Ps.sa va rugati pt noi 
_______________________________________ "Ce bine stii sa-ti intocmesti caile cand este vorba sa cauti ce iubesti!Chiar si la nelegiuire te deprinzi."[Ieremia 2:33]
|
|
13/06/10 12:46
|
|
stelly17
membru
Inregistat: 14/06/10
|
|
hey.. eu sunt noua pe aici..dar as vrea sa va rugati si pt mine..trec prin niste incercari si chiar am nevoie sa va rugati pentru mine..
Domnul sa va binecuvinteze!
|
|
14/06/10 15:47
|
|
RainSong
membru
|
|
stelly17 a scris:
hey.. eu sunt noua pe aici..dar as vrea sa va rugati si pt mine..trec prin niste incercari si chiar am nevoie sa va rugati pentru mine.. Domnul sa va binecuvinteze! |
bun venit printre noi. Sper ca sa treci cu bine peste toate si la final sa fii intarita 
|
|
14/06/10 16:13
|
|
stelly17
membru
Inregistat: 14/06/10
|
|
mersi mult 
|
|
14/06/10 18:10
|
|
dhannyella
membru
|
|
stelly17 a scris:
hey.. eu sunt noua pe aici..dar as vrea sa va rugati si pt mine..trec prin niste incercari si chiar am nevoie sa va rugati pentru mine..
Domnul sa va binecuvinteze! |
Iti urez zi eu bun venit stelly17 .Domnul sa te binecuvinteze si pe tine si sa iti ajute sa depasesti incercarile...
_______________________________________ "Ce bine stii sa-ti intocmesti caile cand este vorba sa cauti ce iubesti!Chiar si la nelegiuire te deprinzi."[Ieremia 2:33]
|
|
15/06/10 11:38
|
|
antonela
Moderator
Inregistat: 02/11/05
|
|
In perioada 21-24 iunie am examenul de licenta. Daca puteti, va rog frumos sa ma amintiti si pe mine in rugaciunile voastre. Multumesc. 
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
19/06/10 20:54
|
|
emanuel
membru
Inregistat: 14/09/08
|
|
Sa ne rugam pentru cei ce din diverse motive au ofensat sau au fost ofensati pentru ca unii sa se potoleasca si altora sa li se cicatrizeze repede ranile. (Ma refer la micile conflicte de pe forum)
_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
01/08/10 00:00
|
|
Roxana
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
Azi, 05.08.2010,George, tatal micutului, va fi prezent in emisiunea lui Dan Diaconescu, la OTV, de la ora 20.00. SE VA FACE UN TELEDON PENTRU SILUAN Poartă numele Sfântului Siluan, care înseamnă “blând şi smerit cu inima”, este un copilaş minunat, care de când s-a născut trece prin mari încercări. A fost aşteptat cu mare bucurie de către familia preotului George şi Simona Bota. Este o familie frumoasă care a ajutat multă lume de-a lungul timpului şi care a fost binecuvântată de bunul Dumnezeu cu 3 copilaşi minunaţi. http://bebesiluan.blogspot.com/p/despre-siluan.html Sa ne rugam pentru acest suflet mic!
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
05/08/10 17:09
|
|
dhannyella
membru
|
|
emanuel a scris:
Sa ne rugam pentru cei ce din diverse motive au ofensat sau au fost ofensati pentru ca unii sa se potoleasca si altora sa li se cicatrizeze repede ranile. (Ma refer la micile conflicte de pe forum) |
da,chiar trebuie sa ne rugam.nu mai este la fel fara... 
|
|
05/08/10 22:34
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
Am nevoie de o rugaciune, chiar si in graba zisa, pentru restante. Am ajuns sa iau lecitina, doar-doar o sa mai retin ceva. Ce e drept, acum inteleg mai mult din ce invat, dar tare imi e ca nu o sa fac mare lucru. De aia, va rog, cei care vedeti mesajul, rugati-va sa faca Domnul ce-o sti El sa iau examenele. Eu imi dau silinta cat pot... Dar... Parca as arunca nuca in perete... 
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
20/08/10 22:24
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
Cunosc sentimentul anomis >:d< Ma rog pentru tine si fie ca Tati sa-ti dea putere de invatare, perseverenta, pricepere..si o memorie foarte buna 
Ultima modificare de tamarta (20/08/10 23:10)
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
20/08/10 23:10
|
|
Andreea
membru
Inregistat: 16/08/06
|
|
După cum știți (sau nu) , momentan nu sunt la nici o facultate. Însă acum se încep înscrierile de toamnă și există o șansă să pot intra la medicină. O problema ar fi că nu sunt prea multe locuri ,8 să fiu mai exactă , și pentru ele candidează și cei care vor să urmeze o a doua facultate. O altă problemă este faptul că ,nefiind sigură dacă o să am un loc la medicină , ar trebui să mă duc la Cluj ,la facultatea de biologie. Ceea ce e mai rău e că la Cluj înscrierile se încheie pe 10 și la Iași, la medicină , abia pe 13 încep. Trebuie să plătesc la înscriere taxe nerambursabile și asta crează în familia mea o povară destul de mare.
De aceea aș vrea ca să rugați să pot să aflu cum și unde să mă duc. Sunt foarte confuză și parcă șansele mele de a intra în acest an la facultate sunt tot mai mici. În plus, asupra mea sunt exercitate destul de multe presiuni și ....fac ca totul să pară mai grav decât e. Mulțumesc! 
Ultima modificare de Andreea (02/09/10 16:11)
_______________________________________ His grace is enough!
|
|
02/09/10 16:09
|
|
tamarta
membru
|
|
Eu o sa ma rog pentru tine! Stiu cum e..am avut si eu ceva emotii anul trecut dar Domnul s-a ingrijit de toate si stiu ca se va ingriji si la tine.
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
03/09/10 01:12
|
|
antonela
Moderator
Inregistat: 02/11/05
|
|
Si eu te sustin. Domnul iti va purta de grija!
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
03/09/10 10:37
|
|
Andreea
membru
Inregistat: 16/08/06
|
|
Vreau să vă spun că s-a cam decis soarta mea... Am fost astăzi la Iași și mi s-a spus clar ca acele 8 locuri pot fi ocupate doar de cei care urmează o a doua facultate. Ciudat e că , întrebând dacă am vreo șansă în cazul în care nu sunt ocupate, mi s-a zis că "în nici un caz nu vor fi date celor care abia acum intră la facultate".Deci, săptămâna viitoare o să mă înscriu la Cluj, la biologie.
Mulțumesc tamarta și antonela. Chiar ați fost o încurajare pentru mine ! 
_______________________________________ His grace is enough!
|
|
03/09/10 13:44
|
|
tamarta
membru
|
|
Daca o sa ai nevoie sa ramai o noapte in Cluj, sa ma anunti  Eu sunt in Galati acum, dar se rezolva
Ultima modificare de tamarta (03/09/10 14:09)
|
|
03/09/10 14:08
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
Vii la cluj si tu? :P
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
03/09/10 14:08
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|