|
|
|
Andreea
membru
Inregistat: 16/08/06
|
|
dhannyella a scris:
Dumnezeu stie ce e mai bine pt noi  |
Așa e, dar uneori rămân multe întrebări după o astfel de situație.
_______________________________________ His grace is enough!
|
|
04/09/10 14:00
|
|
dhannyella
membru
Inregistat: 06/06/09
|
|
Da,te cred. Si eu m-am zbatut foarte mult,am tot incercat si in stanga si in dreapta,si inca nu stiu de ce a fost asa,dar...Romani 8:28 m-a incurajat mult .
_______________________________________ "Ce bine stii sa-ti intocmesti caile cand este vorba sa cauti ce iubesti!Chiar si la nelegiuire te deprinzi."[Ieremia 2:33]
|
|
04/09/10 14:17
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
sa ne rugam pentru toti tinerii crestini care azi au reinceput scoala sa poata sa invete bine, sa dobandeasca cunostintele de care au nevoie in viata; de asemenea, sa fie credinciosi si la scoala, intre colegi, unde sunt mereu in pericolul conformismului.
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
13/09/10 08:24
|
|
Andreea
membru
Inregistat: 16/08/06
|
|
Astăzi am primul parţial şi aş vrea să vă rugaţi pentru mine. Nu pentru notă maximă (ştiu că nu am învăţat aşa mult) ,ci ca să nu mă panichez şi să mă pot concentra. Mulţumesc!
_______________________________________ His grace is enough!
|
|
19/11/10 07:25
|
|
emanuel
membru
Inregistat: 14/09/08
|
|
Vreau sa ma rog pentru tine, dar nu pentru nota 5. Nu ne rugam pentru mediocritate! "Vei fi cap si nu coada" 
_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
19/11/10 08:26
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Asa e, ne vom ruga pentru 6! Glumeam!
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
19/11/10 08:30
|
|
feedback
Moderator
Inregistat: 28/04/08
|
|
mesaj mutat.
harra a scris:
As vrea daca se poate sa va rugati si pt mine ,vineri ma duc cu sotul meu la o biserica penticostala la o seara de rugaciune pt bolnavi si pt ungere,am emotii cu privire la reactia lui,as vrea ca Dzeu sa lucreze in inima lui,e primul lui contat cu asfel de evenimente. |
|
|
09/12/10 10:04
|
|
harra
+
Inregistat: 21/04/09
|
|
Multumesc Feedback!
_______________________________________ Mai mult sa spun nu-s vrednic la cuvinte/caci vrerii Sale privind pe-a mele/ma-mpinse-nainte asmeni/iubirii ce roteste sorii si stele.Dante Aligheri
|
|
09/12/10 10:09
|
|
emma_mada
membru
Inregistat: 20/10/10
|
|
Si eu am mare nevoie de sprijin in rugaciune. Va rog din suflet, daca puteti, sa va rugati si pentru mine!
Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti! 
_______________________________________ "Deschide-mi ochii, ca sa vad lucrurile minunate ale Legii Tale!" Psalmul 119:18
|
|
09/12/10 22:14
|
|
mmeee79
membru
Inregistat: 06/12/10
|
|
.............Si pentru mine!
_______________________________________ Pe picioarele tale vei vedea de ce esti in stare tu...dar pe genunchi vei vedea de ce e in stare Dumnezeu!
|
|
21/12/10 12:53
|
|
Roxana
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
si pentru edi, Dumnezeu sa va ajute pe toti!
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
21/12/10 13:39
|
|
emma_mada
membru
Inregistat: 20/10/10
|
|
x
Ultima modificare de emma_mada (03/01/11 23:19)
_______________________________________ "Deschide-mi ochii, ca sa vad lucrurile minunate ale Legii Tale!" Psalmul 119:18
|
|
01/01/11 23:46
|
|
Roxana
membru
|
|
Rugati-va pentru sotul meu, ca Domnul sa-l elibereze din capcana diavolului si sa-i ia valul de pe ochi, sa-l aduca la lumina, in adevar.
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
05/01/11 16:15
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
Eu o sa ma rog, Roxana.
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
05/01/11 23:05
|
|
Roxana
membru
|
|
anomis a scris:
Eu o sa ma rog, Roxana. |
Multumesc Domnul sa te binecuvanteze!
|
|
06/01/11 14:28
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
sa va ganditi si la sufletul meu amarat, care merge maine sa inoate. Ultima chestie de care am nevoie acum e o infectie orl si o "criza" de sinusuri cum fac de fiecare data cand merg la bazin.
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
26/01/11 13:59
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Numai sa ne gandim, sau sa ne si rugam? Si sa nu inghiti multa apa. 
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
26/01/11 14:02
|
|
emanuel
membru
Inregistat: 14/09/08
|
|
Sarah a scris:
...,vineri sunt progrmata la operatie,... Va salut pe toti,si sper sa revin cat mai repede.Domnul sa va tina in Mana Sa,puternica. |
Domnul sa fie cu tine. Ne rugam pentru asta! Asteptam vesti bune. 
_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
10/02/11 07:52
|
|
Roxana
membru
|
|
Doamne ajuta Sarah!! Refacere rapida, multa putere si sanatate celui mic, asteptam poze...eu tare nerabdatoare Multa putere de la Domnul, esti in gandul meu si in rugaciuni!!! Domnul sa va binecuvanteze!!!
|
|
10/02/11 16:57
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
de 6 zile ma doare piciorul stang+mana mai nou. Nu pot sa adorm de durere, spre scoala am ceva de mers si cu greu ajung, cand stau pe scaun iar nu-i bine etc Vreau sa imi treaca, nu pot sa ajung la medic si nici n-am incredere. Azi nu m-am dus la scoala, stau si plang.
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
24/02/11 09:34
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
O sa ma rog pentru tine, RainSong. 
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
24/02/11 22:34
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
Si eu o sa ma rog sa rasara soarele pe strada ta...de fapt 2 sori 
ps: capul sus, o sa fie zile in care sa alergi...de la scoala acasa )
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
24/02/11 23:14
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|