TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Despre si pentru noi, forumistii/Sa ne rugam impreuna Moderat de april, feedback  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 24 25 26 27 28 29 30 ... 36
emma_mada
membru

Inregistat: 20/10/10
Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a facut o bucurie: merg la faza nationala, la olimpiada de franceza! :)

Ceea ce va rog eu, daca puteti, este sa ma sustineti in rugaciune! Am mare nevoie de sprijin moral! Dumnezeu ma poate ajuta sa nu ma mai gandesc la lucruri care ma demoralizeaza, sa pot invata, sa fac fata... Pentru ca, atunci cand ma gandesc la lucruri dintre-astea, ma simt fara vlaga, lipsita de energie sau pofta de viata si nu mai am chef de nimic, mai ales de invatat :P.

Va multumesc! Stiu ca pot conta pe sprijinul vostru.
Dumnezeu sa va binecuvanteze! :)

Ultima modificare de emma_mada (31/03/11 19:29)

"Deschide-mi ochii, ca sa vad lucrurile minunate ale Legii Tale!" Psalmul 119:18

31/03/11 19:28

dhannyella
membru

Inregistat: 06/06/09
Felicitari emma_mada!:)

Domnul sa fie cu tine! [ma rog pt asta :) ]

"Ce bine stii sa-ti intocmesti caile cand este vorba sa cauti ce iubesti!Chiar si la nelegiuire te deprinzi."[Ieremia 2:33]

31/03/11 21:02

emanuel
membru

Inregistat: 14/09/08

emma_mada a scris:

Va multumesc! Stiu ca pot conta pe sprijinul vostru.

Felicitari emma_mada si succes in continuare.

Te poti sprijini pe umarul nostru, iar noi ne vom sprijini pe un umar mai Puternic. :)

Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)

31/03/11 21:45

Roxana
membru

Inregistat: 14/03/08
Felicitari emma, ne rugam impreuna :) Domnul cu tine!

01/04/11 14:05

mihaella
+

Inregistat: 04/07/07
Nu ştiu dacă cineva se roagă dintre forumişti, uneori ne este greu să ne rugăm pt cei apropiaţi dar pt nişte necunoscuţi.. dar am nevoie de sprijin în rugăciune şi îl cer şi aici.

Nu voi specifica problema, cine vrea să simtă împreună cu mine, să mă amintească în rugăciune.

03/04/11 21:40

daniel
membru

Inregistat: 01/03/08
O sa te amintesc in rugaciuni. :)

ps: Domnu sa lucreze (cum crede El ca e bine :D)

03/04/11 22:35

Roxana
membru

mihaella a scris:

Nu ştiu dacă cineva se roagă dintre forumişti, uneori ne este greu să ne rugăm pt cei apropiaţi dar pt nişte necunoscuţi.. dar am nevoie de sprijin în rugăciune şi îl cer şi aici.

Nu voi specifica problema, cine vrea să simtă împreună cu mine, să mă amintească în rugăciune.

Eu ma rog pentru toti cei de pe forum ;)

04/04/11 12:19

dhannyella
membru

Inregistat: 06/06/09
V-as ruga si eu sa amintiti in rugaciunile voastre proiectul de ajutor a 100 de familii sarace care poarta numele "Ajutor intr-o cutie" .Multumesc! :)

ps:daca sunteti in Cluj sambata 9 aprilie,puteti ajuta si voi la acest proiect participand la un concert de caritate,unde intrarea este pe baza de alimente :).daca sunt interesati va rog sa imi trimiteti un PM

"Ce bine stii sa-ti intocmesti caile cand este vorba sa cauti ce iubesti!Chiar si la nelegiuire te deprinzi."[Ieremia 2:33]

05/04/11 00:20

adriana
membru

Inregistat: 08/02/08
Rugati-va, va rog si pentru fiul meu. A facut iar febra aproape de 40. Sper sa raspunda la tratamentul prescris sa nu mai ajungem iar in spital.

08/04/11 23:33

Roxana
membru

Doamne ajuta MRU !multa sanatate.(si noi am avut o gripa cu temp 40-41,dar multumesc Domnului Ionut a raspuns f bine la otet,cartofi si impachetari..si cateva supozitoare :D)

11/04/11 19:58

alex
membru

Inregistat: 02/03/09
Cred ca am zis odată, mai demult pe aici de unchiul meu care are o problemă cu piciorul drept, l-a avut rupt și incă nu s-a vindecat. Acum, la ultima investigație, i-au găsit că are cancer osos și nu mai are mult de trăit..

Vă rog mult rugați-vă pt el, nu e credincios și chiar daca Domnul nu ii dă vindecare, deși eu ma rog mult de tot să ii dea, măcar să se împace cu Dumnezeu...

Mulțumesc încă de pe acum pt rugăciunile voastre. :)

12/04/11 16:32

Roxana
membru

Doamne ajuta Alex! Amin!

12/04/11 16:36

emma_mada
membru

Inregistat: 20/10/10
Desi in ultima vreme am inceput sa pun la indoiala efectul rugaciunii (datorita anumitor intrebari care ma framanta), apelez la sprijinul vostru si va rog sa va rugati pentru mine. Maine dimineata am plecarea la Alba Iulia, iar marti am proba la olimpiada de franceza. Imi este foarte frica, sincer... Il rog pe Dumnezeu sa ma ajute si stiu ca si voi ma veti sprijini.
Va multumesc! Dumnezeu sa va binecuvanteze! :)

"Deschide-mi ochii, ca sa vad lucrurile minunate ale Legii Tale!" Psalmul 119:18

17/04/11 15:16

Roxana
membru

Doamne ajuta emma,Domnul sa fie cu tine!Fii invingatoare!

18/04/11 05:34

Old
Moderator

Inregistat: 18/01/08
Ema, ne rugam pentru tine; Domnul sa te ajute!

19/04/11 07:37

Roxana
membru

A avea mare nevoie de rugaciunile voastre pentru sotul meu,pentru pocainta lui si casnicia noastra.Domnul sa va binecuvanteze!

30/04/11 10:37

Old
Moderator

O sa ma rog pentru tine.
Domnul sa-ti asculte rugaciunile.

02/05/11 17:20

lorre
membru

Inregistat: 07/10/06
Si eu, Roxana.

Va rog si eu sa va rugati pt o sora din biserica. Are probleme mari de sanatate, si nu are bani pt operatie(+spaga medigala :rolleyes:). Daca nu-si face operatie, sau nu o vindeca Domnul, va muri. Eu m-am intristat cand am auzit si ma rog pt ea. Daca simtiti si voi, multumesc.

02/05/11 19:42

Old
Moderator

Noteaza lorre ca ma rog si eu. Sa ne tii la curent cum se simte.

Ultima modificare de OLD TRAIAN (02/05/11 19:44)

02/05/11 19:44

lorre
membru

Sigur :) Multumesc frumos.

02/05/11 19:47

alex
membru

Inregistat: 02/03/09

OLD TRAIAN a scris:

O sa ma rog pentru tine.
Domnul sa-ti asculte rugaciunile.

subscriu :)

lorre a scris:

Va rog si eu sa va rugati pt o sora din biserica. Are probleme mari de sanatate, si nu are bani pt operatie(+spaga medigala :rolleyes:). Daca nu-si face operatie, sau nu o vindeca Domnul, va muri. Eu m-am intristat cand am auzit si ma rog pt ea. Daca simtiti si voi, multumesc.

Fie ca Domnul sa isi faca numele de slava si in cazul sorei :) ma rog si eu

Ultima modificare de alex (02/05/11 21:54)

02/05/11 21:52

lorre
membru

OLD TRAIAN a scris:

Sa ne tii la curent cum se simte.

A sunat-o tati azi, si se simte la fel de rau. Pt operatie ii trebuie 10 milioane pe care nu-i are..

03/05/11 15:04

Roxana
membru

Domnul sa o ajute lorre pe sora aceea sa se vindece sau Domnul sa-i ajute sa obtina acei bani!!!Doamne ajuta!
Va multumesc din suflet pentru rugaciunile voastre, Domnul sa va binecuvanteze!

Ultima modificare de Roxana (04/05/11 14:04)

04/05/11 14:04

mihaella
+

Inregistat: 04/07/07

lorre a scris:

Pt operatie ii trebuie 10 milioane pe care nu-i are..

What? Doar 10 milioane şi nu se poate face rost? Atât costă viaţa unui om?
Credeam ca e vorba de cateva mii de euro, că sunt destule astfel de cazuri complicate.

09/05/11 11:24

lorre
membru

mihaella a scris:

What? Doar 10 milioane şi nu se poate face rost? Atât costă viaţa unui om?
Credeam ca e vorba de cateva mii de euro, că sunt destule astfel de cazuri complicate.

Cand nu-i ai, par multi.
Intre timp, sora a avut astazi operatia; biserica noastra a facut o colecta speciala pt ea si cred ca se acopera daca nu toata suma atunci o parte din ea. Multumim Domnului!

09/05/11 17:53

Pagini: 1 ... 24 25 26 27 28 29 30 ... 36    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la